Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 156
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Лили, ами то няма много какво да разказвам  Grinning За сега всичко е ОК, пу-пу. С изключение, че вече два пъти ми се пръкват някакви гъбички  ooooh!
На работа не ходя. Шефа си го изпроси и реших повече да не му правя "Евала" за нищо  Crossing Arms
Сега съм на тема пазаруване  Grinning Въпреки, че от Маги си имам много неща, просто не мога да се стърпя да не купувам и нови  Crazy Специално от дрешките има такива сладурски моделчета  Crazy
Сега сме в чуденка и за име  Grinning Аз си бях харесала Ева, но таткото не е очарован  Tired За сега май сме се споразумяли за Елена  Grinning Но ще видим  Rolling Eyes

Мики, да се оправяте  Hug

# 121
Здравейте, мами  Grinning

Тъкмо казах, че много пишете и вие изчезнахте  Laughing
Аз да споделя, че най-накрая харесах основния подарък на Маги за Коледа. Днес ходих до Хиполедн и има хубави играчки. Реших да й взема една кукла. Много е хубава и е нито много малка /тип Барби/, нито много голяма. А е и на промоция декември. Ето тази  Grinning
http://media.snimka.bg/1435/009125738-big.jpg

Харесах и ено много симпатично шарено комплектче с чашки и чинийки за нашето Коледно парти  Peace
Сега остава само мъж ми да вземе заплата и да отида да я похарча  Mr. Green

# 122
Ох на мен напоследък нещо не ми се пише незнам защо Embarassed.
Стискам палци операцията на Елина да е успешна Praynig.
Получих по пощата тази помпа,която се включва към прахосмукачката,супер е Peace,почиства за секунди,Дани няма време да се разреве даже,а от предната трябваше да го държим двама човека,с много рев и накрая пак не изчистваше много добре #Cussing out.Само че има два проблема първо,че си мислех,че поставката се застопорява на маркуча на прахосмукачката,но не оказа се,че някои трябва да я държи,иначе прахосмукачката всмуква цялата помпа и другият проблем е с почистването,като я измия и дълго време трябва да съхне и не мога да я използвам примерно след 3 часа Rolling Eyes.
Искам силно да препоръчам едно лекарство ,което се дава при хрема и кашлица,още в началото на симптомите,когато дробовете са чисти и няма нужда от антибиотик,казва се умкалор,натурален продукт е и се продава без рецепта.Дани ми правеше ужасни кризи на кашлица нощем,с часове неможеше да заспи,обаче още на вторият ден като почнах да го давам и спря да кашля нощем и сега успяваме да се наспим.Ето link за които го интересува.
http://naturprodukt.bg/produkti/DR._WILLMAR_SCHWABE/umckalor.php
Нас ни чакат 3 почивни дни и естествено днес заваля дъжд и незнам как ще го удържа Дани вкъщи.
Приятен уикенд ви желая Hug.

# 123
Зоуи, защо някой държи помпата към прахосмукачката  Rolling Eyes Аз си я надявам така както си е и не сме имали проблеми  Peace
А това, че е още влажна, когато искаш пак да я ползваш, също не трябва ад те притеснява  Peace Какво, като не е изсъхнала напълно  Grinning
А за Умкалора и аз знам. Наистина върши много добра работа  Peace

# 124
O, Веси, вече името е официално решено  Sunglasses Поздравления. Сега чакаме и здравата му носителка Heart Eyes
Зоуи, благодаря за споделеното лекарство. Ще го имам предвид за в бъдеще и ще го обсъдя с педиатъра. Peace

# 125
Веси там е проблема,че на моята прахусмукачка явно и е широко гърлото и не стане да се надене Rolling Eyes,защото я всмуква цялата и си оставам без помпа Crazy.

# 126
Добро утро,

Веси, не се скатавай, а вземи пусни една снимка на корема, че и на Маги, че го забравих това дете как изглежда Crossing Arms

Аз ако не съм примерна майка, съпруга и домакиня, незнам кой е Flutterстанах в 6 и 30 и приготвих кифлички за закуска, чай, кафе...въобще чак им завидях на мойте, че ме имат Laughing
Айде свърши и тая луда седмица. Вече се надявам да е малко по-спокойно в работата. Вчера бях на масаж с мед. Много аресивно е усещането, но го препоръчвам на всички сковани като мен, особено като видях накрая какви токсини изхвърли тялото ми SickЧестит ви първи декември. В нашата къща това е официалният ден, на който подреждаме елхата. Даже днес ще ходим да търсим нова, че искаме по-голяма, по-гъста и въобще по-по...
Мойто Али сега е на вълна и не вика - мамо, а мило котенце Whistling

Утре ли беше операцията на Елинка?

# 127
  • София
Дина,миличка,2 дена си напред Laughing,днес е 29-ти ноември.

# 128
Дина,миличка,2 дена си напред Laughing,днес е 29-ти ноември.
Joy
Дина Hug Hug Hug

# 129
мда, и аз се усетих още сутринта Crossing Armsбива ли такова нещо календара да спори с мен Crossing Arms

между другото напоследък често ми се случва...да превключа на някаква тем. да си мисля нещо, което хем знам, че не е вярно, хем някак съм решила, че е така. да взема да пия някакви хапчета ли Thinkingили да спра тия дето са за оглупяване...

# 130
Момичета, моля ви , включете се в петицията:

Моля подкрепете удължаване на платеното майчинство до 1 година http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html

# 131
мда, и аз се усетих още сутринта Crossing Armsбива ли такова нещо календара да спори с мен Crossing Arms

между другото напоследък често ми се случва...да превключа на някаква тем. да си мисля нещо, което хем знам, че не е вярно, хем някак съм решила, че е така. да взема да пия някакви хапчета ли Thinkingили да спра тия дето са за оглупяване...
не, просто днес е денят, в който слагате елхата и ти си щастлива и можеш да си спечелиш 2 дни празник Simple Smile защо да не го направиш?! За дето някой глупав риммлянин преди няколко века е допуснал двудневна греешка в календара ли ?!

и да знаеш, че заради изказвания като сутрешното ти, за бухтичките. някои имат хем гузна съвест че си хапват, хем че не са добри майки и съпруги хем.... еееххх... ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ С ТЕБ Д !!!!

# 132
Дина,истински ме развесели  Hug
И на мен ми се прииска да се настроя коледно! Какво ли всъщност значат датите  Simple Smile щом в душата ти е празнично  Wink

Лекааа от мен!!! Hug

# 133
Безмерна, в тази петиция има доста фактологични грешки и освен смях друго няма да предизвика в парламента. Не искам да се заяждам по никакъв начин \и аз искам второ дете скоро\.

Дина, след масаж с мед се сдобих с пъпки по гърба, които не искаха да се махат в продължение на месеци  Sick. Не повторих упражнението. А и това, което наричат токсини май е да се шашкаме и да ходим по-често. В крайна сметка при тази зверщина е нормално да падне всичката мъртва кожа и според мен цвета на меда накрая е такъв от нея. Аз спрях да експериментирам - ходя или на класически или на аромотерапия с грейфруд, когато се чувствам пред разболяване.
По повод кифличките - без думи просто  Joy, не казвай къде живееш,че другата събота дълга опашка ще заформим  Joy

# 134
По повод кифличките - без думи просто  Joy, не казвай къде живееш,че другата събота дълга опашка ще заформим  Joy

аз обаче знам къде живее Wink

за петицията аз пък мисля, че е доста нахално да се искат още 3 месеца, при положение, че и тези 9 месеца ме изненадаха как ги отпуснаха. това го няма и в проспрериращите държави, а на фона на световната криза ...

Г, тръгвам, събудена при това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт