. За справка процента на успелите манекенки е доста по-висок 
И още нещо - увеличиха майчинството като умел политически ход, нямащ нищо общо с петициите, които сдружение на незнам кой си е направил...
Та... този път съм била толкова мека в изказването си, че обвиняването в нападки е меко казано смехотворно. Просто съм се обосноваля, вложила съм хумор и така нататък. Нямаш остования да ме обвиняваш в квото и да било. А "сте" е защото вие искате - аз както виждате нямам подобни щения, но ако е наложително се извинявам за това. А кой я е писал - няма как да знам.
Наде, за съжаление е така. Факт е обаче, че положението в БГ с лекарите и учителите е такова от край време. Тоест ти си знаела с какво се захващаш още преди да си седнала на студентската скамейка. Аз лично си избрах професията според критерия пари и да ти кажа - не изпитвам сантиментални чувства - тоест не мога да кажа дали си обичам професията - просто тя ми носи финансови средства да живея. Ако си избирах професията "по любов" сега щях да продавам картини на някоя улица или да рисувам портрети на чужденци по курортите. Просто прецених, че любовта към професията е важна, но по-важно е друго. И не съжалявам...

Само дето на мен подреждането на приоритетие определено не започва от пенсионерите 

и от днес съм на АБ
.

аз ще подпиша петицията,защото гледам принципно на нещата а не от собствената си камбанария.Реално навярно данъците,които плащам на бг са в пъти над тези на отхвърлилите петицията а и не планирам второ дете.