Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 165
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Безмерна, аз не нападам никого - казвам си мнението. казах просто, че така написана петицията е смешна и жалка и заставам зад всяка една дума. Относно депутатите, които са я подкрепили - бъди сигурна, че не са я чели, а и факта, че са депутати не ги прави по-умни от теб и мен и по-разбиращи от теб и мен. Напротив - в повечето случаи са доста по-тъпи, защото лесно се водят тъпанари и никоя партия няма изгода от умни депутати. За справка - преди 6- години Менса България направи изследване - явиха се 10 от 240 (останалите не се явиха, че да не излязат смешни), от които 2-3 изкараха теста с коефициент на интелигентност пад 146  Joy. За справка процента на успелите манекенки е доста по-висок  Joy
И още нещо - увеличиха майчинството като умел политически ход, нямащ нищо общо с петициите, които сдружение на незнам кой си е направил...
Та... този път съм била толкова мека в изказването си, че обвиняването в нападки е меко казано смехотворно. Просто съм се обосноваля, вложила съм хумор и така нататък. Нямаш остования да ме обвиняваш в квото и да било. А "сте" е защото вие искате - аз както виждате нямам подобни щения, но ако е наложително се извинявам за това. А кой я е писал - няма как да знам.
Наде, за съжаление е така. Факт е обаче, че положението в БГ с лекарите и учителите е такова от край време. Тоест ти си знаела с какво се захващаш още преди да си седнала на студентската скамейка. Аз лично си избрах професията според критерия пари и да ти кажа - не изпитвам сантиментални чувства - тоест не мога да кажа дали си обичам професията - просто тя ми носи финансови средства да живея. Ако си избирах професията "по любов" сега щях да продавам картини на някоя улица или да рисувам портрети на чужденци по курортите. Просто прецених, че любовта към професията е важна, но по-важно е друго. И не съжалявам...

# 151

Joy
това не е истина! Това не си ти Simple Smile

зачудих се защо си толкова мека този път, ама явно от английския ще е. Рави е права, зле ти се отразява сблъсъкът с тази култура Joy

Девойки, весела седмица ви пожелавам, има надежда слънцето да разсее мъглата и да се радваме на хубаво време Simple Smile

# 152
Здравейте, мами  Grinning

Гледам сте подхванали много актуален за мен въпрос  Mr. Green
Ох, и аз много се надах да удължат плащането на заплатата до 1год. Но, честно казано, единствения коз в полза на това преди два месеца ми бяха наближаващите избори. Но сега с тази финансова криза по целия свят, която ние тук още не усещаме так осезаемо, мнооого се съмнявам, че ще стане.
Напълно съм съгласна с написаното от Герчо, като аргуманти  Peace Само дето на мен подреждането на приоритетие определено не започва от пенсионерите  Mr. Green  Stop

Общо взето сега полжението е доста по-добре отколкото, като родих Маги - ще ми дадат 600лв еднократна помощ, а не 200лв както предния път. И ще си взимам заплатата 9мес, а не 3. Така, че и на това съм доволна. Тогава се справихме, както каза Кали - със спестявания. И сега ще действаме ката за следващите месеци след деветия. Че този път майка ми не ще да взема бабинство, та ще се гледаме до към 1.5год живот и здраве  Grinning
Те парите никога не стигат, така че колкото и да удължат майчинството, все ще има мегдан за още  Laughing

Леле, Кети, как не те беше срам да го пуснеш това  Laughing Понеже и аз се заглеждам по тези ботушки, но не ми харесва нищо  Rolling Eyes А тези са много хубави  Crazy
Сега ме е ад, че не взех едни такива от Произведено в Бг. Там харесах едни, но реших, че ще намеря и по-хубави  Tired
Ние за сега си караме с ботушите от мин.година. те тогава й бяха малко голями.

# 153
еднократната помощ от 200 са я вдигнали на 600 ?! или само за теб е такъв случая?
леле... не мога да повярвам. супер е така.

# 154
еднократната помощ от 200 са я вдигнали на 600 ?! или само за теб е такъв случая?
леле... не мога да повярвам. супер е така.

За второ дете е 600лв  Peace

# 155
Ох,Виктор пък е със съмнение за пневмония.Сега чакам да му излязат резултатите и направо ще се побъркам от притеснение.

# 156

Joy
това не е истина! Това не си ти Simple Smile

зачудих се защо си толкова мека този път, ама явно от английския ще е. Рави е права, зле ти се отразява сблъсъкът с тази култура Joy

Девойки, весела седмица ви пожелавам, има надежда слънцето да разсее мъглата и да се радваме на хубаво време Simple Smile
Гледам Кали да си спестявам обичайния тон, защото всеки път като се изкажа става война във форума. Та не искам да има обидени този път (аз и предишните не съм искала да има, ама все така се получаваше), та гледам да съм по-дипломатична... А и английския ми се отразява  Joy Joy Joy, но като ти чета острия тон от последните постове, явно и на теб ти се отразява ежеседмичния ни допир  Joy.

# 157
Теди стискам палци бързо да оздравявате,дано не е пневмония Praynig
И Дани е болен,тръшна се с вирус,цял ден и цяла нощ повръща и с разстроиство,гадното е,4е ве4е няма какво да изкара и само му се гади,а ако му дам дори лъжи4ка вода веднага я връща,сутринта го водих на лекар и казаха,4е ако не успеем да овладеем повръщането да го водим директно в педиатри4на клиника,4е да не се обезводни,сега се 4удя какво да правя,понеже ве4е 20 4аса не е слагал нищо в устата си,даже и вода,напукани са му устните и не може да се държи на краката си,цял ден лежи,незнам дали да не бягаме към спешното newsm78

# 158
Теди,дано Вики се оправи бързо  Hug
И нас ние прихванал някакъв вирус,пък мен доста ме завлачи от миналата седмица  Whistling и от днес съм на АБ  Confused
Next имат страхотни неща  Peace аз лично съм им фен,а за разпродажбите в UK в момента не ми се говори направо  Whistling

Относно дразгите във форума ще кажа само,че на някой дами им доставя голямо удоволствие да се заяждат с останалите  Whistling
Мисля,че Дани може сама да си прецени как да си гледа семейството  Peace Доколкото виждам става въпрос за нещо съвсем различно и то е свързано с петицията  Laughing

По повод ученето  Simple Smile аз съм учила това,което обичам и искам да правя,а не това с което ще искарвам много "пачки" сигурно за жалост  newsm78

Повече няма какво да добавя  Wink Goodbye  Wink

# 159
Теди, какво стана?
Зоуи, стискам палци да ви се размине...
Иван пак ми е болен - 2ри ларингит за 1 месец. Дано този път да му се размине антибьотика, че май пак влизаме в серия  Sick.

Относно дразгите във форума ще кажа само,че на някой дами им доставя голямо удоволствие да се заяждат с останалите  Whistling
Мисля,че Дани може сама да си прецени как да си гледа семейството  Peace Доколкото виждам става въпрос за нещо съвсем различно и то е свързано с петицията  Laughing
По повод ученето  Simple Smile аз съм учила това,което обичам и искам да правя,а не това с което ще искарвам много "пачки" сигурно за жалост  newsm78
Ето това твоето е заяждане... Ще ти обясня простичко това, което съм опитала да обясня в постовете си по-горе.
1. Аз харесвам Дани и доста мотивирано си изказах мнението защо не мога да се отзова на призива и
2. Израстъкът върху раменете го използвам по предназначение и по тази причина имам позиция. Ако в дадени ситуации моята позиция не съвпада с позицията на другите не мога да направя нищо. Не карам никого да се съгласява с мен - просто изказвам мнение
3. стадният принцип ми е абсолютно чужд и по тази причина изказвам мнение дори тогава, когато то не се припокрива с общото
4. Дани е споделила проблем и аз съм написала съвет - наклон на пишката на никой недавам, но мисля, че форума е затова да си помагаме. Ако не е така - явно не съм разбрала. Ако дани се е засегнала от моят съвет се извинявам

По отношение на работата - принципът за мен е прост - ходя на работа за да изкарвам пари. Ако няма да изкарвам пари ще си стоя вкъщи и ще правя неща, които ме правят щастлива. За удоволствие правя други неща, за които:
1. Нямам нужда от тъпия и не виждам смисъл да загубя 5-6 години от живота си за нещо, в което не виждам смисъл
2. Не виждам смисъл да превърна хобитата си в професия, защото тогава ще загубя голяма част от удоволствието. хобито затова е хоби - да носи удоволствие, а удоволствието се губи, когато го практикуваш 40 часа седмично.
Това разбира се не означава, че някой трябва да се съгласи с мен. ако някоя от вас е успяла да превърне хобито си в професия и да не загуби чара на това - поздравления и адмирации. Аз лично не съм.

И последно, Джеси, прочети отново това, което съм написала и моля те да ми посочиш с кое съм се заяла, защото този път дори не схванах. Ако писмото ти е продиктувано от желанието да "защитиш" Дани и да и покажеш симпатии, то аз съм направила същото като съм била достатъчно обстоятелствена да и обясня нещата такива, каквито са \за мен\.

# 160
  • София
Оф, тук като се наканя да пиша и тя все станала тегава работата Crazy

Весе как си Hug Направи ли си снимка как Маги ти целува корема Sunglasses

# 161
гер4о, може би все пак за мен ставаше въпрос, щом и ти ми намекна, че съм станала по-остра, явно съм Simple Smile
Моля за извинение, ако някой съм засегнала.

Сега, към по-важните въпроси.

ЗОИ, как сте? Не е добре да не пие толкова време, дай му нещо против повръщане, деган, или натриев цитрат.
въпреки че вече сигурно си намерила решение. Ако не, мисля, че е по-дбре да отидете в болница, бъде подготвена за много кофти ситуация, системи и абокат, ужасно гадна работа, но по-добре от обезводняване. 
искрено се надявам да е спрял да повръща. На Кайо му биха инжекция деган на около годинка, това  в случай, че някой се опитва да те убеди, че е малък.

Теди, как е виктор?

И Кайо е болен, ако на някой му е интересно как изглежда термометър с 40,3 температура, ето:
http://flickr.com/photos/kalikayo/3074968499/

# 162
Здравейте момичета  bouquet
Ровя се в библиотеката на Кърмаческия от 5 сутринта и наминах да ви нагледам.За добро или за зло реално си припомних ,защо всъщност спрях да пиша...................
Гледам и главните роли същите Joy
Влизам,като гост,защото не си спомням паролата си вече а и от прочетеното на последните страници се радвам на решението си да забравя форума ,но така или иначе ви прочетох  и някак не мога да не се обадя.
Дани Heart Eyes аз ще подпиша петицията,защото гледам принципно на нещата а не от собствената си камбанария.Реално навярно данъците,които плащам на бг са в пъти над тези на отхвърлилите петицията а и не планирам второ дете.
За мен обаче принципно е хубаво за децата на бг да имат възможност да са по дълго с майките си и да бъдат максимално кърмени.
Цункай Писинка и Лъчко и знай,че си добра майка и сама можеш да прецениш най доброто за децата си.
Наденце Heart Eyes аз уважавам рашението ти да си лекар и да вземеш тапия за такава благородна професия,ако всички взимаха тЪпия,като Роза щеше да е жалко.Не всичко е пари.Има благородство .Има призвание. Има талант.Ако всички мислеха само за пари,кой щеше да ги лекува например ?
Как е Янето Hug
Зоичка Heart Eyes,как си скъпа,пиши ми моля те мейла си,аз си получавам писмата на моя, но не мога да отговоря,ако ми драснеш мейла си ще ти пиша на него HugЦелувам ви с Дани да оздравявате Heart Eyes
Ели Heart Eyes как са ти красавиците ,тази зима пак ли си топлес с ботуши Heart EyesГоляма си скица мисля те Hug
Виждам,че доста от най готините майчета не пишат също.Темата не е същата.
Тасинка Heart Eyes не ти препоръчвам "Любопитното слонче"голяма дандания беше,препоръчах ти го по отзиви,но като го гледахме буквално ме изцепи главата.
Джеси  Heart Eyesкак са ти сладурите,ходихте ли до Франция.Аз бях сама за седмица в Южна Франция(Б и таткото се отглеждаха)и на един концерт се припознах в едно сладурче да не е Юджи HugЗагубила съм ти мобилния-драсни ми го моля.
Дина Heart Eyes как е Али Hug
Теди  Heart Eyesстискам палци да не пневмония
Нелче Heart Eyes как се справяш ,герой си ти.
Краси  Heart Eyesкак сте с Емката,чувала ли си Христова?
Танче Heart Eyes как е Благо
Хъни Heart Eyes,Зори Heart Eyes,Туити Heart Eyes,Галче Heart Eyes,Румка Heart Eyes,Констанс Heart Eyes,Ази Heart Eyes,Кате Heart Eyes как сте момичета Hug
Ох ако попитам всеки нещо ще се пръсне темата,така че просто целувки на всички дечица.

Ние сме добре.Аз вече работя по малко по отглеждането на Б.Имам ателие до Джъмбо(кооперацията зад Спайдера) и си почивам рисувайки там 3 дена в седмицата.За това ми "хоби" мъж ми плаща и ателието и бавачката и материалите ,но какво да правя призвание WinkПрез това време Б е с бавачка-много съм доволна,адски е готина жената.Медицинска сестра е и Б я харесва.
Записала съм Б на английски и сега се чудя за детската градина другата есен,че тия с немски много ми допадат ,но два езика ще му дойдат свръх.А от английския съм много доволна и не мисля да го отписвам.Методиката е 20 години практикувана успешно в Европа-абе много съм го проучвала и е най доброто.Б също му харесва,има си учебници и раничка,които не дава да ги пипам.Адски е горд,че е ученик  Simple Smile
Друго не се сещам за момента да споделя и изчезвам пак  Heart Eyes
Целувки  bouquet

# 163
Здравей, Мила! Драсни някой ред на мейла (трябва да се вижда в профила ми) Simple Smile  Hug Често се сещам за вас  Heart Eyes

# 164
Десиииииииииииии  Heart Eyesкак си скъпа,като не видях нищо писано от теб реших,че си напуснала и ти темата Heart Eyes
Не нищо не виждам като гост,но тези които ми пишат на лични им получавам на мейла си писмата ,така че ако можеш драсни ми на лични мобилния си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт