Извинявам се на момичетата, че трябваше да прочетат това...
ще ти пиша на ли4ни 
,имаше вси4ки признаци на обезводняване,но за щастие от момента в който влязохме в болницата не е повръщал,та само поседяхме там докъм 23 4аса за наблЮдение и ни пуснаха,цяла нощ пи вода без да повръща и дори сега хапна 2 обикновени бисквити,оба4е разстойството продължава,та сега давам и нещо за разстройство :pray:4ак да не повярваш ми отпуснаха и 3 дни болни4ни,нещо не4увано тука,та сега се гледаме вкъщи.Дани яко мрънкя,боли го корем4ето,но е малко по добре и се моля да се стабилизира 

,за тържеството в яслата му взех една мноооого голяма кола,предполагам,че ще си остане там,те като ги омешат подаръците,после иди търси кое на кого е
,и за под елхата в къщи му взехме една ферма с животни,че той ,милия, освен с коли,с нищо друго не си играе,белким събудим интерес към нещо различно от кола
Много е сладък на снимката 

И само мрънка да я гушкам и да я нося
Абе ужас. Ама аз вече не й се връзвъм
Само повтаря, че е голяма и иска сама да се облича и съблича, ама иска да я нося 
Понеже чакаме от 1мес да ни пуснат нормален ток и "Другата седмица" вече става повече от месец, нищо не мога да направя. Сега и в двата апартамента всичко е наопаки
Поне в новия започнахме да подреждаме. Мислехме да чакаме тока и асансьора да качваме нещата, но накрая ги замъкнахме на ръка по стълбите
Че достатъчно се замотахме вече 

Тя вече порасна, ние още не сме я виждали
Ма ти да не си мъж?

страхотни новини страшно се радвам за теб.Само дето не си ми пратила мейла си.
много е красив Дани.
. Коефициента ми на интелигентност е 154 - влизам в горния 1% на човечеството - имам световно признат документ за това. Имам магистратура от престижен БГ университет и вече се справям доста успешно с чуждите езици. Дали пък няма да се оправя в тоя живот
.