не мога да си представя мъж, който да е по-хубав от теб, шъ мъ прощаваш
ето ме и мен

(кат шсъ представяме по бельо
)http://www.flickr.com/photos/kalikayo/2768550537/in/set-72157604 … 40535381?edited=1

)
Тъкмо бях тръгнала и аз да се показвам по бельо
Не е справедлив тоя свят.

)
барабар със снимките вътре.
А тук по скъпи ли са?
ще се видим на спокойствие с тях. През останалото време ще спя, ще доукрасявам, ще гушкам Али и ще готвя, че пак ще имаме гости. За НГ незнам още. Най-вероятно ще отидем някъде на планина за 3-4 дена, Иво да покара ски /които междувпрочем са откраднати от гаража/, а ние с Али да се въргаляме в снега. За самата НГ имам покани за новогодишния спектакъл на Нац.опера, та може и да се изпедепцам в рокля с гол гръб
А, да, уикенда след наш'то парти сме с колегите за един уикенд в Трявна. Взели са къща под наем, и ще има голямо ядене, пиене и "ти мен уважааааш ли ма, хлъц"
кой да предположи, че така ще вървят продажбите.

По телефона и 1 месец в годината всичко е о.к. но сега ще видиме дали съжителството ни за по дълго време ще бъде успешно /и ако не е направо незнам какво ще се орави,но немога сега и това да го мисля/
/блазе ми
на мен като заподреждам/
казала съм на всичките ни приятели ,че който няма къде да отиде може да заповяда в нас /за сега сме 4 човека/ ще бъда облечена с пижама най вероятно.
много се радвам.

,силно се съмнявам мъжът ти да те бие по хубост 
,че аз въобще няма да си призная кога ми е най тежко на работа
Второ работя в огромни и открити помещения,които няма как да се отопляват,и трето алкохола се съхранява на определена температура,та дори и лятото си е хладно вътре.А междудругото живеем в апартамент,а не къща,горе долу голям,но на нас ни е тясно 
,дано се оправиш скоро,че липсваш тука 

,според мен ти си по-красивата,още ми е запечатана в главата снимката от сватбата ви(нали се показвахме като булки
),мнооого хубава жена си
А дечицата са просто капчици и двечките,да са ви живи и здрави!
,най-тежко е когато някой от близките ти е болен
,всичко друго дето се вика,са бели кахъри.Дано се закрепи баба ти!
,Герчо,Джеси,хайде бе,момичета
И без това толкова рядко се случва да съберем децата,нали за тях го правим!

,Герчо,Джеси,хайде бе,момичета
И без това толкова рядко се случва да съберем децата,нали за тях го правим!

важното е баба ти да е добре.