Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 211
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
аа. не знам за ревността, понеже аз съм по-хубавата Joy
не мога да си представя мъж, който да е по-хубав от теб, шъ мъ прощаваш

ето ме и мен hahaha

(кат шсъ представяме по бельо Joy )

http://www.flickr.com/photos/kalikayo/2768550537/in/set-72157604 … 40535381?edited=1

# 226
  • София
Ау, Мастикооооооо.......как не те беше страм да пускаш тая снимка. И кви са тия гърдища на не кърмеща жена Crossing Arms Тъкмо бях тръгнала и аз да се показвам по бельо Mr. Green ама найсе.
Кажи ми може ли да имаш цица колкОТ диня Thinking Не е справедлив тоя свят.
Аз пък имам Д колкото бяла тиква Joy
Аз съм те виждала задочно. Може да не пиша често, ама всичките ти снимки разглеждам Whistling
Казвай какъв фотоапарат ще си купуваш и аз си търся Praynig

# 227
ми на... срам ме беше, ама за нощната смяна реших да се жертвам Joy
 според моя мъж, Д-то не трябва изобщо да отстъпва на Ц-те. и ако може и на други места месенце да има, екстра. е те това е Жена! а и в ботуши и бельо... стига му таз награда....
пък ти с твойте очи, крака и талия, не мисля, че има за какво да сеоплакваш .... няма да споменавам, че с бебетата напомняш за дева мария от късния период на еди кой си ... (сикстинската капела, например)

иначе тази снимка беше за един конкурс, който си правим във фотографската тема в бг-мамата. много беше весело, понеже мастиката я бяхме обсъждали на един запой с вино на едни витошки полянки докато снимахме (празната) бутилка от вино да тестваме обективи Joy
та темата на конкурса беше диня.

фотоапаратът който искам е... еехх... много трябва да слушкам и да спестявам. реших, ако започна една нова работа, да си го взема. Simple Smile

а ти ако искаш, може да се видим да пробваш  моя, ако ти харесва, да ти намерим подобен. В момента в щатите има много хубави намаления, ако има кой да ти го донесе от там, доста по-евтино излиза.  ти с какво снимаш (това дали минава за спам)?

(още малко ни остава до 20ста страница, може и да избутаме... Joy )

# 228
  • София
Имах хубав апарат, но като ни обраха ми го откраднаха Crossing Arms барабар със снимките вътре.

Не се сещам кой да ми прати от Щатите newsm78
Нямат доставка до БГ, нали Crossing Arms А тук по скъпи ли са?

# 229
Имах хубав апарат, но като ни обраха ми го откраднаха Crossing Arms барабар със снимките вътре.

Не се сещам кой да ми прати от Щатите newsm78
Нямат доставка до БГ, нали Crossing Arms А тук по скъпи ли са?

много гадно с кражбата... аз съхранявам снимките на един хард диск, ама като се замисля, по-добре още един да взема, и да го занеса на друго място, за всеки случай. поне с по-хубавите снимки ....

ами сега с курса на долара, не са чааак толкова по-скъпи, пък и имаш гаранция.
това:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/589048-REG/Canon__EOS_Rebel_XSi_a_k_a_.html

може и смо с един обектив, ок $ 650
тук във фотопавилиона или фотосинтезис ги имат, виж в интернет.
моя е почти такъв, само че един модел по-стар.  на партито ще пробваш как е Wink

# 230
аз ще лягам май... няма да мога да дочакам гер4о.. а тя ше е тук след около час... да стане 4 поне Joy големи сме кукумицини. особено нЕкои

добро утро и слънчев петък на тези, които си пият сутрешното кафе!

какви са плановете ви за уикенда?

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 02:34 от Калинa

# 231
  • София
Сега като каза кафе и ми се припи Crazy Лягам си и аз да се съмне по-бързо Mr. Green

Плановете са ми... в  Стрелбище и за подаръци, .....май newsm78

# 232
Айде поредния кукумицин се появява Laughingщях пак да стана в 5 и 30, ама реших да се поизлежавам.
Браво мацки, разведрихте темата. Калина бе, к'во е тва чудо бе жена, твойто Ц ме покърти Laughing
Айде сегада си кажа за плановете. В събота сме при нашите да ядем един огромен шаран, пълен с орехи и завит с тесто Flutterще се видим на спокойствие с тях. През останалото време ще спя, ще доукрасявам, ще гушкам Али и ще готвя, че пак ще имаме гости. За НГ незнам още. Най-вероятно ще отидем някъде на планина за 3-4 дена, Иво да покара ски /които междувпрочем са откраднати от гаража/, а ние с Али да се въргаляме в снега. За самата НГ имам покани за новогодишния спектакъл на Нац.опера, та може и да се изпедепцам в рокля с гол гръб WhistlingА, да, уикенда след наш'то парти сме с колегите за един уикенд в Трявна. Взели са къща под наем, и ще има голямо ядене, пиене и "ти мен уважааааш ли ма, хлъц" Laughingтуй разбира се, ако оживеем от коледната ни кампания.

Кали, ще има кутии споко. Не можахме да направим заявката от вчера, че ни свърши виното Crazyкой да предположи, че така ще вървят продажбите.

Зоуи, айде да се оправя Дани вече, де. Що не го провериш това мляко дето ти казах, ако може да го пие него ще се разнообрази малко.

Като казахте подаръци, идея нямам какво да купува Дядо ти Коледа тая година. За партито й накупих пластелин, водни бои, книжка за оцветяване, разни лепки и ще ги опаковам заедно. Тя не рисува по стените, но лепи картинки по шкафовете. Иначе толкова играчки има, че вече ми иде да хвърлям. Иначе като съвет към чудещите се - Али най-много играе с кухнята си, една дъска за гладене, едно малко бебешко легло и един куклен театър, но тя му вика "куклен вятър".

Теди, дано скоро се възстанови Вики Praynig

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 06:43 от Денерис

# 233
Здравейте,
Не съм писала от доста време ,че както Кали писа имам доста грижи и притеснения с баба ми  Sad
Ох просто незнам що за човек съм чуствам се като парцал супер отчаяна и тъжна сякаш аз съм единствената която има болна баба ooooh!
За съжаление положението въобще не е розово ,а и тя вече е доста възрастна.. по този повод и майка ми се прибра от Италия и решихме ,че повече няма да заминава.
Това нещо от една страна ме радва защото ангажиментите ми като цяло ще понамалеят и работа ще мога да започна абе въобще ще ми поолекне малко,но другата страна на медала е ,че ще трябва да живееме заедно с нея  Rolling Eyes. Аз съм сама от 16 годишна т.е. вече 12  години и въобще незнам всъшност разбираме ли се или не  newsm78 По телефона и 1 месец в годината всичко е о.к. но сега ще видиме дали съжителството ни за по дълго време ще бъде успешно /и ако не е направо незнам какво ще се орави,но немога сега и това да го мисля/
Та идват сега любимите ми празници а ми е едно тъпо ,гадно опитвам се да се преборя със апатията към света и поне заради децата да метна една елха в нас колкото да не е без хич ама за сега не успявам  Tired

Алекс от миналата седмица го болеше корем и от 2-3 дена ака някъкви бледо жълти акита та сега не ходи на ясла и е на някъква диета,но се надявам до понеделник да му мине.
За тържеството в детската градина съм му взела багер /това си беше поръчал/ а за нашето парти още не съм купила нищо ,а нямам и идея все още какво да взема.
Баба му и дядо му ще му подарят лего от 1800 части  Crazy /блазе ми  ooooh!на мен като заподреждам/
А ние незнам дали ви писах какво искаме да им подариме общо и на двамата ,има една игра по принцип е на плейстейшън и се казва Wii много е яка и мисля ,че ще им е интересно.
За нова година нямаме планове, не ми се ходи никъде не ми се прави нищо  Tired казала съм на всичките ни приятели ,че който няма къде да отиде може да заповяда в нас /за сега сме 4 човека/ ще бъда облечена с пижама най вероятно.

От доста дни насам най хубавото нещо което ми се е случило е добрата новина за операцията на Елинка  Hug много се радвам.

Денерис благодаря за вниманието  Hug  Heart Eyes

По повод споровете тука мисля да не се влкючвам ,че така или иначе поизпуснах ,,напеченото,, Иначе естествено ,че имам мнение и позиция ,но няма значение вече.

На всички болнички пожелавам бързо възстановяване  Hug

Финети, на вас честито бебче ,да ви е жива здрава и много да ви радват с баткото  Hug  bouquet

Кетито, Кали снощи бях скапана и легнах много рано ,че от една седмица почти не съм спала ,но ако ви бях усетила ,че сте тук...до 20 страница нямаше и да ги усетиме  Crazy
Съжалявам за,, чаршафа,, но имах да наваксвам  Hug

# 234
Кетито не съм виждала мъжът ти,обаче ти си мнооого хубава,а децата ти са като излезли от списание Heart Eyes,силно се съмнявам мъжът ти да те бие по хубост newsm78
Калина ти сега не ме съжалявай Simple Smile,че аз въобще няма да си призная кога ми е най тежко на работа Rolling EyesСтудено е вътре по няколко причини,първо португалците много рядко отопляват,само евентуаално,ако в къщите им има камини,не включват електрически печки,т.е в къщите,кафетата,работата и всичко останало е страхотен студ #Cussing outВторо работя в огромни и открити помещения,които няма как да се отопляват,и трето алкохола се съхранява на определена температура,та дори и лятото си е хладно вътре.А междудругото живеем в апартамент,а не къща,горе долу голям,но на нас ни е тясно EmbarassedА за столчето идеята е на мъжът ми,аз не мога да си го представя Дани седнал,даже и в яслата ми се оплакват,че докато другите рисували,той драснел нещо на листа,после хукне да бяга нанякъде,после пак драсне и така,не се задържал повече от минутка седнал,и не можел да се концентрира над зададените работи ooooh!
Мики  Hug Hug Hug Hug,дано се оправиш скоро,че липсваш тука Hug

# 235
  • София
Привет! Hug

Ей,добре ми дойде среднощния ви диалог след напечените няколко страници Mr. Green
А,Нелка,не така Stop,според мен ти си по-красивата,още ми е запечатана в главата снимката от сватбата ви(нали се показвахме като булки Wink),мнооого хубава жена си HugА дечицата са просто капчици и двечките,да са ви живи и здрави!
 Калииии,тая снимка е жестокааа!Виждала съм я преди,но сега си я припомних.Да не се учудиш,ако случайно я откриеш по страниците на "Playboy",както снимката на Кайо,с бибата Laughing Hug

Мики,много гушки от мен Hug,най-тежко е когато някой от близките ти е болен Sad,всичко друго дето се вика,са бели кахъри.Дано се закрепи баба ти!

Аз вече споделих за подаръците които сме купили за Дани,сигурно ще купуваме още,че скоро ще ни дават парички за него баби и дядовци,ние сме знаели от какво има нужда, и пак ще умуваме Crazy

Аз предлагам никой да не се отказва от партито Simple Smile,Герчо,Джеси,хайде бе,момичета Hug И без това толкова рядко се случва да съберем децата,нали за тях го правим!

Cica,виждам аз ,че честичко ни четеш,ами пиши де,ние тука не хапем,само се караме от време на време. Blush

Аз утре може да заведа Дани на "Мързеливата пчеличка" в НАТФИЗ,стига да станем по-раничко и да успеем да се организираме,че ще сме без кола.За Нова година нищо не знам,никакви планове нямаме все още,а то няма време...Или ще се съберем с приятели в дом обстановка или ще си я посрещаме със свекитата,но поне тая година мъжа ми ще си е с нас,че от как се е родил малкия той все е на работа в тоя ден и аз си я посрещам сам сама,в къщи, със спящо дете.

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 14:56 от tasia

# 236
Привет. Wink
Янето спи,а аз да хвърля един поглед какво става тук.

Аз предлагам никой да не се отказва от партито Simple Smile,Герчо,Джеси,хайде бе,момичета Hug И без това толкова рядко се случва да съберем децата,нали за тях го правим!
newsm10
При нас в т.нар. ритуална зала...или Културен дом "Красно село",всяка неделя има куклен театър за малчовците,от 17ч.,вход свободен.Мъжът ми я води Яна преди няколко седмици на Куклен цирк и й хареса.Тази неделя ще е ...малко забравих името,нещо Сапунено.... Embarassed,ама ние още сме болнави и ще пропуснем.Може да се възползвате. Peace
Кети,Кали и мен ме развеселихте.Защо не спите ,бре жени???Кети,ти с две деца,вместо всеки удобен момент да си подремваш,се цъклиш тук по нощите.... Laughing
Мики Hug

# 237
Абе вие като не спите нощем да ви пращам Ева да я гледате  Joy Joy Joy

# 238
  • София
Абе вие като не спите нощем да ви пращам Ева да я гледате  Joy Joy Joy

Давай я , тъкмо на Маги и е скучно  и търси компания Laughing

# 239
Наде, това ако  се качва по цар Борис в посока княжево от лявата страна ли е? Баси обстоятелствения въпрос Crazy

Мики, душа, има такива моменти в живота, когато всичко се обръща с хастара навън Hugважното е баба ти да е добре.

Кети, чудя ти се и аз. Цял ден си мисля за теб, дето каза, че си била по-нехубавата от двамата или нещо от сорта беше. Ти, драга, явно не се виждаш в огледалото. Незнам защо се захлупваш така, защото си наистина красива.

Ооо, Кате, драго ми е Laughingне спи ли Евичка? Я ми поприпомни още, ако обичаш, че нещо грешни мераци са ме налегнали напоследък Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 20:46 от Денерис

Общи условия

Активация на акаунт