ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ, да поговорим-12

• 88 119
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета! Много информация прочетох, но не знам колко запомних  Rolling Eyes.

Yannap, радвам се за положителния кръвен  Grinning. Наистина трябва много да се пазиш. Аз от 8 дни лежа и оттогава почти нямам проблеми. Дано това зацапване да премине и да имаш лека и прекрасна бременност  Hug.

Тида, успех на прегледа, много е вълнуващо да си видиш точицата. Не мисли за биохимична бременност, твоята си е нормална, щом ЧХГ-то ти се удвоява.

Веаn, скоро се чудих какво ли става с теб  Hug. Стискам палци за пункцията, да имаш чудесни яйцеклетки и да станат прекрасни ембриончета.

Денис13, стимулацията може да е 7-15, че и повече дни. Зависи как реагираш. Първата ми беше 8, втората 9 дни. За средно се смята 10-12.

Много съжалявам за момичетата с отрицателни тестове, знам какво е, но имайте надежда  Hug Sad Hug.

Питахте за замразения трансфер. Няма нищо страшно и сложно. Бебчетата вече са готови, а от вас се иска само удобна "къщичка". Докторите ще ви обяснят по-добре, но наистина е много лека процедура. Само трансфер, а тялото ти е починало, няма подути кореми и неразположения. Успех, милички  Peace. Моя трансфер беше на 3-и ден, но останалите 13 ембриончета ги оставиха навън да се развиват и на 6-и ден замразихме 4 бластоциста, останалите 9 просто не са успели да достигнат до там, но така знам, че тези 4 са много силни. Размразихме 2 и от тях се имплантира едно снежно човече. Другите 2 си ги пазя за второто  Laughing.

Зази, не знам до колко мога да съм пример, но след първия опит (трансфер на 23.06), започнах противозачатъчни и на следващия цикъл беше втората стимулация (20.08), според докторката ми нямаше физическа пречка да започнем веднага, а и аз исках  така. След неуспеха пак противозачатъчни и замразен трансфер на 22.10 и това е.

Успех на всички момичета, нека 2009г. да е годината на рекордно много бебета. Дано всяка от нас да стане МАМА.

# 61
  • София
Грация*, радвам се да те "чуя", още повече че казваш, че няма проблеми при теб. Пу-пу-пу.  Praynig Значи при теб и двата ембриона, които размразихте, преживяха размразяването и продължиха да се развиват? Имам предвид преди да ти ги върнат. Това е чудесно, така наистина си имаш още два, на които първото ледено човече ще е кака или батко.  Laughing
Аз утре сутринта съм на преглед, да видим какво ще каже докторката.

# 62
Грация*, и аз имам въпрос. Пишеш, че трансферът ти е бил на 3ти ден. 3ти от какво - началото на цикъла, овулацията? Тогава са ти върнали колко ембриона?
Честно, не мога времево да навържа това:  Embarassed

Цитат
Моя трансфер беше на 3-и ден, но останалите 13 ембриончета ги оставиха навън да се развиват и на 6-и ден замразихме 4 бластоциста, останалите 9 просто не са успели да достигнат до там, но така знам, че тези 4 са много силни. Размразихме 2 и от тях се имплантира едно снежно човече.

# 63
Може би наистина съм се изразила объркано  Crazy. Зазолинка писа, че нейните са замразени на 5-и ден, а Choosy, че нейния трансфер е бил на трети ден и тогава са замразени. При мен беше така. Имах пункция на 17.08, 3 дни след това ме викнаха за трансфер, защото от 15 ембриона 2-3 бяха достатъчно развити и не се знаеше дали някое изобщо ще стане бластоцист. Върнаха ми 2 -те най-силни на 3-и ден след пункцията (8 клетки и 7 клетки), а останалите 13 не ги замразиха веднага, а ги изчакаха. От тях 4 успяха да станат бластоцисти и бяха замразени на 23.08, т.е. 6 дни след пункцията. Ако имаше как да знам, че все пак ще се развият щях да имам трансфер тогава, а не на 3-и ден. Тези бластоцисти бяха замразени по двойки. Размразихме по-силната двойка и от там дойде положителния тест. Имам още 2 замразени.

Малко се е объркало, защото в предното изречение говоря за замразен трансфер, а в това за трансфера от където са се взели тези замразените, за да кажа, че практиката тук е да се чака до бластоцист.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 18:37 от Грация*

# 64
Да, знам, че тук чакат до бластоцит.  Peace
Мерси за обяснението. Аз просто се обърках и ми звучеше сякаш в един месец си имала 2 трансфера.  #Crazy
Значи августовския трансфер е бил неуспешен, но сте замразили 2 двойки. И сега (октомври?) са ти върнали едната двойка.
Ох, разбрах.  smile3555

# 65
ИМАМ ВЯРА, не чакай средата на декември за да си запишеш час, клиниката е в почивка от 10 декември и няма да има никой там.

Ами отсега ми е трудно да пресметна ,трябва да отида на преглед на 3,4 ден от цикъла,а с моя никакъв цикъл......незнам от тези лекарства кога ще ми дойде.Стаменов ми каза като ми дойде     януари да си запиша 4ас, и аз му казах,4е никой няма да ми даде 4ас за след 3 дни,а той каза ако ми откажат да му звънна на него,той ще ми каже в колко 4аса да отида.

Поздрави на вси4ки HugТук съм и ви 4ета Peace

Забравих да ви попитам,от кой януари ще работи Надежда?

# 66
Имам Вяра като си записваш час през януари за след три дни, кажи им, че д-р Стаменов ти е казал да си запишеш час за този ден за начало на стимулация. Аз така направих и ми дадоха веднага.  Peace

# 67
  • The QC to be!!!
кажете ми отрицателен ли е теста

Tan4e, за съжаление тези стойности се считат за отрицателни.  spoko Кой ден след трансфера ти е това мила? Докато не си говорила с доктора си, и той не ти е казал, нищо не спирай, прави това което са ти казали лакарите...

denis13 както са ти отговорили за всяка от нас е различно, на мен стимулациите ми бяха по 11 дни, но съм срещала момичета при които са били 18 § 19 дни. Малко е относително, и тези дни не влючват времето през което пиеш противо зачатъчните. На мен след 11-ият ден чаках 2 дни още и пункция тогава, лед още 5 дни беше трансфера. Та от старта до финала което беше трансфера ми беше 18 дни. Успех ти желая!

tida flyr   какви си ги мислиш че питаш такива въпроси? Naughty Не си вкарвай в главата тези идей, че.... Naughty Отпусни се и се радвай, наслаждавай се сега, ще чакаме да пишеш другата седмица като видиш точицата, дано и  Two Hearts да се чуе... Praynig

Грация*  всичко звучи че е отминало лошото newsm44, кога ще ходиш пак на преглед?

Кюбит извинявай, аз май съм пропуснала, ти докаде си сега?  newsm78 Аз още от преди да се родя съм си такава бързавка, че пропускам някой неща...

ИМАМ ВЯРА една колежка ми каза че за 2 семици е свалила 7 кила, на мен 2 пъти по толкоз ми трябват да олекна... Тя каза че е яла по 30 грама белтъчини, от ставането си до 2 часа, ограничила се е до 800 калории на ден, и е ходила на тредмила си по 30 мин 6 пъти в семицата. Аз сметнах че ще трябва да хапвам по 10 яйчни белтъка само  newsm09 doh сварени за първите два часа като стана, тя яде други неща за да си навакса тези белтъчини, ама аз не искам да се пълня с тях. Та аз ще пробвам да видим какъв заек ще излезе от тези храсти, дали ще ми помогне на моите закръгленинки. Сега ще почвам и да видим до каде ще стигне кодкудякането.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 00:34 от Babyforme

# 68
  • София
Babyforme, както винаги си много духовита. Пожелавам ти успех в борбата с килограмите и още по-голям успех в другата борба!  Hug Ще победим, венсеремос!  Naughty Леле, колко революционно съм настроена....  Embarassed
Грация, мерси за пояснението.  Grinning
При мен малко бавничко вървят нещата. Днес, на 9-ти ден от цикъла, имам фоликул 13 мм. В неделя пак ще ида да ме види докторката.

# 69
Baby, не е хубаво да се приемат много белтъчини, когато има проблеми със забременяването. Ще потърся информацията, която съм чела, за да не съм голословна.

# 70
Бейби,и аз имам ужасна нужда да сваля килограми,аз съм го правила и знам,4е ще успея,но знам,4е когато правиш опити за бебе,не влияе добре диетата(някои твърдят обратното),а и януари живот и здраве запо4ваме пак ,аз много напълнявам от стимулациите,преди клостил ,диане,и какви ли не лекарства съм пила,много ка4их от тях.И знам,4е като спра всякакви лекарства и с диета ще отслабна.Сега се боря първо да забременея,после ще свалям  Hug Hug Hug
Пупсик,4акам с нетърпение 25-ти.Ти как си?
Чоузи,ти какво реши,говори ли с док?Кога продължаваш?

# 71
Choosy, ще бъда много благодарна, ако можеш да дадеш малко повече информация  за белтъчините, защото моята лекарка ми препоръча да приемам повече от тях, за да се справя с подутия и болезнен корем. Каза ми, че това е реакция на организма предизвикана от стимулацията, и пак от нея имало недостиг на белтъчини.
Обеща ми след пункцията в събота да ми обясни по подробно какви храни е добре да приемам, за да се справя с този проблем.
За всички  Hug

# 72
Уфф, малко ми е неловко, не мога да си намеря материалите, които съм чела и имала.  Confused Преди 2 години някъде спортувах активно и спазвах нисковъглехидратна /високо белтъчна/ диета. В момента, в който на няколко места прочетох, че високият прием на белтъци пречи на забременяването, забравих за всякакви диети.
Имам вяра, говорих с доктора, каза ми да отида януари, че бил много натоварен и щял да почива декември. На 08.01 съм на преглед, ще видим какво ще ми каже тогава.

# 73
  • до морето
Момичета казвайте къде да си бия Оргалутрана - пак в колема ли се слага инжекцията, като Пурегона!?

# 74
Имам Вяра и аз чакам с нетъпрение 25-ти.  Grinning Ще ви пиша веднага за резултата. А иначе съм все така подута, дори и повече. Претеглих се днес и съм качила 2,5кг, но само на корема. Представяте ли си колко е голям Shocked, ама на мен не знам защо не ми пука, изглеждам като бременна и много ми харесва.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт