ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ, да поговорим-12

• 88 119
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета благодаря ви за отговорите вече ми става по ясно за нещата около процедурата Икси.сега си слагам Мерионал 75 и исках да попитам възможно ли е от него да ме боли стомаха ако някоя от вас е стимулирана с него нека пиши имали някакви странични ефекти.
Zazolinka надявам се да пораснат по бързо фоликолите и всичките до един да са добри.Успех
Babyforme, както винаги си много духовита. Пожелавам ти успех в борбата с килограмите и още по-голям успех в другата борба.

# 76
  • Пловдив
Денис,аз нямах странични реакции нито от Мерионала,нито от Гонала,а дозите ми бяха доста високи.

# 77
Днес е ден на християнското семейство!
Нека всички бъдем живи и здрави и семействата ни скоро се допълнят с нови  членове!

# 78
Денис,аз нямах странични реакции нито от Мерионала,нито от Гонала,а дозите ми бяха доста високи.
Peace Peace Peace
Аз също от Гонала и Мерионала нямах странични ефекти, но Декапептила ми разказа играта от главоболие в началото.

# 79
Охх моми4ета незнам но доста ме боли стомаха но може да не е от лекарстата. а може ли да се пие Ранитидин или аналгин примерно за главоболие

# 80

Уфф, малко ми е неловко, не мога да си намеря материалите, които съм чела и имала.  Confused Преди 2 години някъде спортувах активно и спазвах нисковъглехидратна /високо белтъчна/ диета. В момента, в който на няколко места прочетох, че високият прием на белтъци пречи на забременяването, забравих за всякакви диети.
ОК. На мен това, че си го чела някъде ми е достатъчно- по-добре да си имам болки отколкото да рискувам.
denis13,мен също ме стимулираха с Мерионал и имах, и продължавам да имам болки. Не знам дали е от него, но откакто започнаха да ми го слагат корема ми направо ще се пръсне.
Сигурно на всеки влияе по различен начин

# 81
Здравейте момичета Simple Smile има плоден сак около 10 мм Simple Smile
Dushka,орагалотрана ми го правеха в ръката подкожно.
zazolinka  ти много скоро почваш пак? не трябва ли да се почива?

# 82
Здравейте момичета Simple Smile има плоден сак около 10 мм Simple Smile

Браво tida flyr , Hug дано оттук нататък само такива хубави новини да чуваме

# 83
tida flyr 
Браво миличка
Лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 84
tida flyr, честито, мила! Помня как се притесняваше, всичко ще е наред. Лека и безпроблемна!

# 85
Baby, не е хубаво да се приемат много белтъчини, когато има проблеми със забременяването. Ще потърся информацията, която съм чела, за да не съм голословна.

Choosy, и аз се нареждам на опашката за тази информация. Ние сме лактовегетарианци и двамата и приемаме много протеини.  newsm78
Ако ми остане време днес, ще потърся информация и аз.

Babyforme, аз съм в почивка. След последната стимулация (инсе) направих кисти. Ин-витрото ще е януари, но може и да го отложа още малко, защото много ми се иска да ида до България.

Зази, мила, много се надявам за теб. Стискам палци и те прегръщам!  fingerscrossed  Hug

tida flyr, честито момиче!   bouquet  Пожелавам ти усмихната и безгрижна бременност.

# 86
Благодаря ви момичета Hug наближава и вашия ден да се похвалите:)
успех на всички тръгнали по тоя не лек път  bouquet

# 87
Болките в стомаха поутихнаха но утре съм на преглед и ще попитам докторката ми дали е нормално.
tida flyr  много се радвам за теб.Пожелавам ти безпроблемна бременност и много усмивки след 9 месеца.Дано и ние които чакаме такава вест скоро да се похвалим.Много  Hug на всички  и кураж

# 88
  • Пловдив
Охх моми4ета незнам но доста ме боли стомаха но може да не е от лекарстата. а може ли да се пие Ранитидин или аналгин примерно за главоболие

Аналгин не е желателно да приемаш.Ранитидин мисля,че може да пиеш,защото на мен анестезиологат ми каза да пия две хапченца-1 вечерта преди пункцията и другото сутринта в деня на пункцията.Все пак се консултирай с лекаря си.

# 89
Здравейте и от мен, момичета!  Hug

tida flyr , браво за чудесния резултат! newsm44 Леко и безпроблемно бременеене и на финала здраво и щастливо бебче!

Чоузи, и аз си мисля, че не е много хубаво да се приемат много белтъчини, но пък и някъде бях чела, че хапването на яйца е добре при стимулацията за ИКСИ-подготовката, а в същото време бях и прочела да избгваме и прекалената употреба на млечни продукти  newsm78 Някак си не ми се връзват и на мен тия неща - хем да ядем яйца, хен да избягваме млчените продукти...
Babyforme, защо само белтъците на яйцата, не е ли добре да се консумират и жълтъците. Аз съм все още на противозачтъчни и да си призная, всеки ден си хапвам по две цели яйца, дали е добре? newsm78

Момичета, ще се успокоя поне малко, ако можете да ме посъветвате нещо.
Аз трябва да пия противозачатъчните до 23.11. вкл, като идеята е, че сле дтова от 2-4 дена ще ми дойде М.Ц. и от 27.11. да почвам стимулацията. Да, ама днес като ходих до 00, видях по тоалетната хартия светлокафеникаво-бежева белтъчна консистенция и 2 съвсем леки червеникави нишки (извинете ме за подробното разяснение, но се притесних). Не зная сега какво да правя , а това са признаците, че сигурно днес до края на деня ще ми дойде или най-късно - утре, на 22.11 , а по план трябва да е  след 25.11  Shocked
Някоя от вас получавала ли е такова нещо по вренме на приема на противозачатъчни и значи ли това, че ще ми дойде всеки момент?  newsm78

Не искам все още да търся доки, че в САЩ е много комплецирана тази комуникация, но ако ми споделите ваш опит, поне ще се ориентирам какво да правя и дали да настоявам и да звъня на мед.сестрата (обикновено тук комуникацията се извършва чрез нея), ако трябва по-рано да почвам стимулацията?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт