Гърция-14

• 26 155
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Кикита, щях да се задавя с кафето  Shocked
тамън обсъждахме с щерката, че нашия толкова години не е проявил любовен интересен към женския пол, ама чак пък гей  newsm78

# 226
Той е немска овчарка и днес се разхождаме на пазара и знаете как е, има с каpучаки има с кучета ( от сергиите) и нашия налитна на 2 и аз наивно : Те са женски нали? Обаче хората се ядосват и не-МЪЖКИ,и нашия си ходи и вади.......(not allowed for publishing)
 не иска да се прибира.МЪКА, е казал Муканина

# 227
kikita29 ти не знаеш ли,че вички кучета са бисексуални докато се научат как става работата JoyСега сериозно,бях чела,че по опитните кучета учат другите от същия пол,как да се справят в тази деликатна част.И като получат достатъчно опит са готови да оплождат.Нищо му няма на твоето,още е неопитно Wink
Иги е права,и ние преди да кръстим Йоана,всички й викаха беба.Аз си казвах името,да свиква и свеки все ми правеше забележка,че не е правилно,не е кръстена и т.н.А аз й отговарях,че тук може да е така,но при нас от раждането си имаме имена и какво,ако не я кръстя до 5 годишна все беба ли ще й казвам ShockedНормално е,в чужда страна сме с други навици,манталитети,ако щете и възпитание и ценности,има си различия.Аз са себе си мога да кажа,че свикнах с всичко и дори не ми прави вече толкова впечатление LaughingПосле си спомням след кръщенето пак хиляда неща трябваше да спазвам,да не я къпя 3 дена,кръстницата я изкъпа,водата в саксия,бельото от кръщенето го топих 40 пъти в морска вода.3 поредни седмици,я обличахме с кръщелната рокля и я водихме на църква да канониси,близваше хляб с вино.Не ми пречат тези неща,хората вярват в силата на Бог,ние по комунистическо сме ги пропуснали тези неща Wink
А вярвате ли в уроки,мен постоянно като,че ли ме "матясват".Все ме боли глава,когато съм сред много хора,свеки все ми бае.Това тук се появи,когато разбрах за това,в Бг не съм имала такъв проблем или по-скоро не съм обръщала внимание Laughing

# 228
Asioula, записвам си аз всичко, ще опитам непременно  Grinning

# 229
щастлива  опитай и кормо.
Ох и аз хиляди пъти им изглеждах странна като казвах на име на детето и ми казваха че не е кръстена. Сега обаче се гордеят като си знае името. А ако аз не го бях повтаряла стотици пъти, как щеше да го научи?! Не съм спазвала всички тези глупости, изкъпах я на същата вечер, защото горкото обходи толкова много ръце че от чисто хигиенична точка нямаше как да я оставя, а и насред лято като се поти да я оставя не върви. Иначе свеки я води да пие вино, но не със същата рокля.
Аз вярвам в уроки - когато ме урочасат започва да ми тече кръв от носа и когато отида да ми баят пак така от нищото спира.
kikita29 аз давах по 20 евро за 1 час астрономически. Иначе за момента наистина ще ти помага повече общуването с гърци.
И моят мъж е роден в Германия, но за щастие нямахме тези усложнения.
От това за кучетата ме шокира! Не знаех че са бисексуални и после влизат в "правата вяра"
Asioula твоето май ще си остане гей.  Joy Joy Joy, но то пък сега е модерно.

# 230

От това за кучетата ме шокира! Не знаех че са бисексуални и после влизат в "правата вяра"
Asioula твоето май ще си остане гей.  Joy Joy Joy, но то пък сега е модерно.

Може да му е харесало,вкусове всякакви Joy Абе то се шегуваме,но на Asioula  едва ли е до смях.Но и така да излезе,пак ще си го обичаш нали така,вече е доказано ,голям % от сексуалната предпочитаемост е генетично обременена и така се ражда човек,в случая животно.Въпреки,че аз не бих застанала зад това,не ми се вярва много да е така Laughing

# 231
еееееееееееее, момичета, бива ли така, аз си мислех, че просто е над тези неща, а вие пък гей  Joy Joy Joy
без майтап, винаги съм искала да си имам приятел гей, в софия имах един такъв фризьор и така задушевно по женски си лафехме, както с никоя жена не съм  Joy Joy Joy
Иги, какво е кормо  Embarassed Thinking

# 232
И аз се чудя какво е кормо  Thinking
Да знам какво си поръчвам все пак  Flutter

# 233
  • Гърция
Това с името и аз не го приемам и за това на Стела от първия миг си и говоря на име. Миналата година на именния и ден ни се обадиха само роднини и приятели от Бг и на свеки и беше странно и смешно, защото тя още нямала име Shocked и на всички казваше като нещо много странно, че ние с мъжа ми и говорим с името. После обаче и тя се пречупи и започна да го използва Wink. Няма да ви казвам с колко мъка преживях това детето да не се къпе 3 дни след кръщенето ooooh!. Бутилката, която беше в комплекта за църквата беше половин литър, но на мен никой не ми каза колко да сипя и аз я напълних Crazy. Е, да не ви казвам, че попа я изсипа цялата в купела Shocked. Стела милата беше мазна като агне за чеверме, очите и кръвясаха, ужас. На всички казах, че щом държат няма да я къпя, но лицето и дупето ще и мия та турско да стане.
Това за кучетата е вярно, Asioula, да се надяваме, че и твоето ще влезе в правия път Wink.

# 234
Кормо или кормос не знам кое е по точно, но във всички случай е вкусно. Представлява сладко, приготвя се от бисквити накиснати във мляко, слага се какао, масло, уиски, ядки, пудра захар и се прави като пън на дърво, всъщност това и означава. Ще ви хареса. Аз лично много го обичам. Също и профитерол.
Е сега си имаш куче гей, но лошото е че ще водиш монолог, а не диалог.

# 235
  • София
Аз нали моите момчета си ги раждам в БГ и гръцката рода все не може да осъзнае как така имат име още на излизане от болницата... Още повече, че моята лекарка като излезла от операционната, честитила на гордия татко и го питала кой как ще се казва. Но върха беше миналата година, като кръстих моя приятелка - момиче на 22г. Та зълва ми /модерна жена, живееща в Атина, с диплома и т.н/ попита мъжа ми досега как са викали на момичето... "беба ли" Joy Иначе тя роди 4 месеца след мен и поради многото бебчовци от мъжки пол в родата на всеки от рано-рано си му казваха по име hahaha

# 236
Кормо или кормос не знам кое е по точно, но във всички случай е вкусно. Представлява сладко, приготвя се от бисквити накиснати във мляко, слага се какао, масло, уиски, ядки, пудра захар и се прави като пън на дърво, всъщност това и означава. Ще ви хареса. Аз лично много го обичам. Също и профитерол.
Е сега си имаш куче гей, но лошото е че ще водиш монолог, а не диалог.
ΚΟΡΜΌΣ(KORMOS)

# 237
И аз се чудя какво е кормо  Thinking
Да знам какво си поръчвам все пак  Flutter

ето ви и рецепта. В духа на празниците
http://www.vefashouse.gr/vefashouse/cur_recipe.asp?rdept_id=2&am … 1&flag_find=1

А гледам  iou, ме е изпреварила...

# 238
Момичета, да се разпиша и аз  Laughing Гей темата сме подхванали а  Thinking Сериозна работа. Е мойто куче (аз му викам деди, че е на 13  Flutter) е още девствен. И май такъв ще си отиде. майка ми казва, че е заради мен, защото съм такава свекърва, че не ми се е откъснал от полата  Joy Joy Joy Така че - споко! Ние БГ жени сме грижовни към всички  Wink

Iou, току-що се прибирам от зъболекарката ми, социалистическите пломби ми се свиват в твърдата зъбна тъкан и трябвада се сменят  Wink Държах се мъжки, защото доста обичам да ходя на зъболекар, не съм те изложила  Wink Сега дайте сладкото насам!

А за дечицата - живот и здраве аз не смятам да им говоря докато пораснат на "беба". И моят мисля, че ще одобри този подход. Пък другите да им казват както искат  Peace

Хубав ден на всички!   bouquet

# 239
Калиспера Simple Smile

iou, потекоха ми лигите  Laughing
В България нямаме ли нещо подобно - бисквитен салам или как се казваше и се реже на кръгчета ...  newsm78
Аз помня майка ми правеше нещо подобно на външен вид като бях дете  Grinning
Кормос е добавен в списъка  Sunglasses

А профитерол какво е?

(Извинявайте, ако досаждам с въпросите, но сигурно ще е полезно и на другите мами в Гърция)

Общи условия

Активация на акаунт