Гърция-14

• 26 154
  • 290
  •   1
Отговори
# 240

να και το προφιτερολ!

# 241
ευχαριστώ iou  Heart Eyes

Дали е толкова вкусно, колкото изглежда?   chef
Не знам как поддържате фигури с тези изкушения, честно  Laughing
Добре, че ще остана само десетина дни там, че не се виждам с по-дълъг престой  Laughing
Приятелката ми е приятно закръглена добродушна гъркиня и определено обожава да готви.
И много обича да говори на тема Македония, пали се като барутно буре, ръкомаха, възмущава се ... много болна тема им е май  Rolling Eyes

Ако има мами, които живеят близо до Κορυδαλλός в Атина, възможно е да си уговорим среща при наличие на желание и у двете страни Wink
За април другата година говоря.

# 242
поне не казвай \"македония\" като говориш за FYROM
а3 сам от солун и доста е болна темата
 #Cussing out

# 243
Лина, наистина не споменавай Македония пред гърци. Може и боя да си изпросиш, само ние, българите, сме толкова толерантни. Спорът по въпроса е наистина необятен  и всъщност няма край, та не ми се започва. Κορυδαλλός е от другата страна на Атина от мен, но е много близо до свекърва ми, а отвреме на време я посещаваме.
Поне за кучето ме успокой, че като му излезе тук едно име на горкия Joy гей, та гей, ходи доказвай, че нямаш сестра  hahaha
А това не знаех, че се казва така, но иначе го знам и е ммммммммммммммммм (ще умра от слюноотделяне) и профитерола е нещо невероятно вкусно, ама как да го обясня сега  newsm78
Абе, то аз не случайно съм станала 100 кг тука Embarassed
Момичета, пожелавам ви прекрасен ден  Hug

# 244
 Asioula, аз не съм щастлива  Wink

# 245
Тя казва Македония и тя започва темата всеки път като говорим ...
Прочела нещо във вестника или чула по телевизията и фитила се пали.
И всеки път обяснява за Александър Македонски, какво означава Македония - много обичат да говорят за произхода на думите  Laughing
Не забравя да отбележи, че "македонците" са откраднали и българска история  Laughing
Веднъж на шега я попитах дали не иска да присъединят държавата им към Гърция, а тя каза: Не, тия там са българи, говорят български, аз само за името имам против.
Гърците толкова ли са темпераментни, колкото моите приятели, или съм попаднала на изключения? Laughing

Rolling Eyes

Салоника, а?  Wink
Била съм там няколко пъти преди 20-тина години, но не помня много.

# 246
Да, Лина, извинявай, събрах ви на куп двечките, не се сърдите, малко съм изпушила от този превод  Hug

# 247
ела да припомниш,да упражнявам и аз българския малко

# 248
Asioula   bouquet
Като наближи времето да дойда, ще ви пиша тук да се разберем нещо, ако на някой му се излиза  Grinning
Макар че Анастасия каза, че ми е приготвила цяла туристическа програма, време и за друго ще се намери  Sunglasses
Дотогава наблягам на гръцкия  Sunglasses

Χαϊδάρι -  това как се чете?
Хедари с ударение на а?

# 249
Виждам аз, виждам  Hug Само да видя дали ще забеелжиш  Wink  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз отхвърлих една голяма част за петък, че днес да си позволя лукса да иде на зъбар  Crazy

Щастлива, ами Asioula е права, темата е необятна. Не искам да изпадам в политиканстване, но да, македонците имат право да си защитават идентичността и присояваните от FYROM-ians неща Peace не са като нас  Whistling

Имам приятели FYROM-ians, учили сме заедно и съм им писала бизнес плановете за FYROM, докато те мързелуват и ми свирят на синтезатор  Peace Обаче като им споменях за моя грък, изпадаха в някаква враждебно-отбранителна позиция, сякаш ще дойде и ще ги изяде  #Crazy  #Crazy #Crazy Ама то йе грък???? Защо е грък и т.н.

Моят като е на редовните посещения във FYROM и върви по улицата и някой от братята му звънне и му се наложи да говори на гръцки, хората покрай него го гледат  #Cussing out #Cussing out #Cussing out (вземи темперамента на тесалийците и го умножи по 5  Sunglasses). Не се чувства добре като е там, с една дума, макар че е много толерантен и възпитан. И те като вземат много да му се качват на главата, аз се ядосвам и заплашвам, че се яхам на автобуса да ходя да ги бия  #2gunfire

Последният път пък една мадама в Скопие му беше пуснала ръка от съседната маса в ресторанта пред гаджето си Joy Joy Joy Е умрях да се смея, а той щеше да умре  hahaha hahaha hahaha

И последно за iou специално   chef iou, знаеш ли кое е най-доброто определение за FYROM-ians? "Българи с мнооого добре развито въображение"  Joy Joy Joy

# 250
 Joy Joy Joy Joy Party Peace

χαιδαρι се 4ете хаидάри

# 251
Моят минипин също е с леко сбъркана сексуална ориентация и по-точно казано има всякаква сексуална ориентация Laughing Laughing Laughing
Ходи, душка и се радва на всякакви размери песове, но те не всички са особено дружелюбни, често ми се е случвало да го нападат, тогава го изтеглям нагоре с каишката и го гушкам. Голям е любовчия, да не говорим, че си има секс играчка в къщи, съсипа една възглавница. Странното е, че имам две еднакви възглавници, само че едната е жълта, а другата - синя. На синята не обръща никакво внимание, докато жълтата вече й е видял сметката. Аз му се смея, че на русо налита Laughing Иначе ако на улицата стане гаф, казвам "опа грешка" и му обяснявам на висок глас, че това е господин, а не дама Laughing Laughing Хората се смеят, но пък моят е фъстък, не е с размерите на немска овчарка. Ако много те притеснява, питай ветеринара, има хапчета някакви за потискане на либидото. Аз даже си мислех моя да го кастрирам, че е много див, но мъжът ми не дава, щял да получи сърдечен удар само като си помислел какво съм се канела да причиня на горкото псе Laughing Laughing Laughing

# 252
моето куче е на 9години а още е дествен... Embarassed
 има ли желаещи булки? newsm78 Hug
 ще ви дам и снимка скоро

# 253
И моят е мъжкар Grinning и той девствен, почти тригодишен. Така и не успявам да му намеря жена, пуснах даже обява в един форум, но нищо. Майка ми докато го разхождала и едни хора го харесали за разплод на тяхната, но докато се обадят, й мина периода на мацката и така горкият си остана на сухо Laughing

# 254
Iou, чела съм, че за мъжките най-добрите години за разплод са до 9-годишни, поне препоръчително. За женските до 8. така че побързайте за момчето да намерите  Wink

Лейла, моят не се интересува от нищо и от никой. Само си гони играчката, нали е ловджия  Crossing Arms Мъжките ги мъмри ако му се пречкат много и му застрашават рингчето, пък женските.... Те колко са го ухажвали, тичат след него като са разгонени, закачат го, хапят го, дори го олигавят целия и после козината му е гелосана  Party Нищо. Само ги заобикаля и на тях им писва  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт