Гърция-14

• 26 093
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
аз съм на телас но хич не съм доволна.. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
хубавото там е 4е има безплатни обажданя към българя

# 76
iou, forthnet имат също програма със безплатни обаждания към България:
http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010165
Лошото е, че след като се откажеш от Tellas трябва да им платиш 150 евро.

# 77
на кого и защо?

# 78
Ако искаш да се откажеш от услугите на Tellas и да се прехвърлиш към друга компания, освен че трябва да си си платила сметките, си задължена да дадеш и тези 150 евро. При forthnet тази сума е 75 евро.   

# 79
ако договора ми е истекьл?

# 80
За Оте съм сигурна, че ако договорът е изтекъл не се заплаща допълнителна сума, освен тази по сметките, но за Tellas нямам информация.

# 81
Все още не знам къде точно ще е семинара и къде ще отседнем, но със сигурност ще ме "изтърси" в центъра. От студ и лед покрай морето не ме е страх. Имам опит от Варна и съм свикнала, даже понякога вятъра ми липсва,също и чайките щото ако ги има значи наоколо има море, а както казва Хемингуей "Всичко, което не е с излаз на море е провинция". Магазини всякакви. Най - вече за разходка и търся разни детски неща за подаръци, както и подаръци като цяло. Знам че "скъпо" е относително понятие за всеки, но на мен например скъпо ми се вижда да платиш 150 евро за една детска блузка или пък едно детско гащеризонче. Нещо по- скромно така да се каже. Ще се радвам да организираме среща и при повече подробности веднага ще ви известя. Ние тук сме на ОТЕ, обаче въобще не съм доволна от бързината на интернета. Виждам че всички се оплакват, а и от наблюденията ми ми се струва че като цяло в Гърция нета не е съвсем на ниво.
Spender, пропуснах да кажа че снимките наистина са страхотни. Обожавам средиземноморския тип строителство и архитектура и винаги ме е впечатлявал. В твоите снимки точно този тип е най - ясно изразен.
kikita29  не се отчайвай, хубавите неща не стават лесно и бързо. Търпение и много любов и всичко ще стане!!!!

Честит рожден ден и на dimenceto!!!
Много усмивки, здраве и късмет!
Весел празник!

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 23:10 от igi_toneva

# 82
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

# 83
Е, в жентъра ще намериш всичко. За детски дрешлета ине само, във Φωκάς.
От там нататук има да се моташ и разгледждаш....

За интернета, сега сме в процес на смяна и ще сложиме Forthnet...

# 84
За Фортинет си спомням смътно, че слагаха и дом.тел., Веселина, така ли беше? Ние ще се местим другата седмица и ще трябва пак да подаваме молби за дом.тел., че да имаме интернет, одисеята се повтаря. Търся удачен вариант...

# 85
помощ моля!!! Praynig Praynig Thinking
 какво да подаря на половинката за Коледа? newsm78
 общо взето вси4ко съм му купила досега baby_neutral

Нещо не много скъпичко че хората не правият зъбите им на последно(или просто не плащат) #2gunfire

# 86
Черна риза със раета в модерни за сезона цветове или кожен колан - винаги влизат в употреба. Wink
Аз пък със последния ми зъболекар тук изживявам кошмар, вади нерв и ми работи по зъбите без да ми слага упойка.  #Crazy

# 87
iou, зависи какво харесва и какъв тип мъж е по отношение на подаръците  Sunglasses моят обича да подарява подаръци през цялото време, а и аз съм така, та му взимам от всичко - като се почне от ленени ризи слонова кост за топло време и за дънки и за под по-дебела блуза, и се стигне до фюзинг пепелници от калифорнийско стъкло за украса и за гости (вкъщи само дядото пуши, но след пневмонията ги отказва)  Peace.

Щом си му взимала от всичко досега, подари му нещо оригинално (като например мои приятели, които имат работилница за бижута от лят кристал и всяко едно е уникат Grinning). Такива неща не са въобще скъпи, поне тук в София  Flutter Бих те взела с мен да избираме ама не си тук  newsm78

Ако вземеш ефектно мъжко бижу винаги можеш да прибавиш и нещо допълнително по-практично  Wink (а пък гръцките мъже са си суетни и имат вкус, аз това го знам).

Успех  Crazy Crazy Crazy

# 88
Черна риза със раета в модерни за сезона цветове или кожен колан - винаги влизат в употреба. Wink
Аз пък със последния ми зъболекар тук изживявам кошмар, вади нерв и ми работи по зъбите без да ми слага упойка.  #Crazy

ориентирам се към нещо които знам че иска.не си помням как се казва но е ксерокс,сканер и принтер заедно.. Thinking

а за зъболекара какво да каза...да не прави хомеопатя? newsm78 Embarassed

# 89
Момичета, искам да ви питам комуникирате ли в реалността (не във форума) с други българи тук? Аз бих имал голямо желание, понякога да се срещам с други българки, просто така да си поговоря на български, но все не се получава.  Та вие правите ли го или всеки е твърде зает с деца и домашни любимци.

Общи условия

Активация на акаунт