Гърция-14

• 26 090
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички мами от Гърция/ Атина /. Много щастие и много успехи на всички ! Да се организираме да отпразнуваме Коледа . Знам едно детско заведение в Перистери, на което могат да си играят по - големите дечица. Давам като предложение. Чакам мнения и предложения. Тук срещате ли се  майките спокойно или сте по - притеснени?

# 61
Здравейте! Ралица, ако се организира такава среща можем да дойдем.

Имаше някоя от нас, която живееше в Никия, ама като не се сещам  newsm78 Ще си каже ли  Grinning
Скоро ще се местим там и може да се запознаем от близо.

Имам въпрос към момичетата в Атина. Нужна ми е комбинирана печка - на ток и газ - фурната да е на ток, да има и котлони на газ. Виждали ли сте някъде такава? Аз видях само в един интернет магазин, струваше 460 евро, а не ни се дават толкова за печка. А и исках да я видя преди да я вземем.
В магазините, в които сме ходили има само на ток или само на газ.

# 62
какво е свекърва?сестрата на мъжа? Thinking

# 63
какво е свекърва?сестрата на мъжа? Thinking
Майката на мъжа.

# 64
Здравеите Моми4ета!Аз сам с две рьце ЗА срещата.Много ще се радвам да се запозная с някои от вас сигурна сам ,4е ако се организира ще прекараме приятно.С каквото мога ще помогна  newsm10.Така или ина4е май пьтуването ми ще се отложи за след празниците така ,4е ще се радвам ако сме заедно. newsm51Приятен ден на вси4ки !

# 65
и аз искам Peace
само че не знам дали искате гъркини,без деца на среща  newsm78

baby_neutral

# 66
iou, не бива да се притесняваш за това  Hug Сигурна съм, че момичетата много ще ти се зарадват! Добре си дошла и при нас - ще празнуваме Коледа или в Константинополи или на Лесвос  Crazy Crazy Crazy

Към момичетата и специално към тези от Атина - някоя от вас ходила ли е или пък знае ли работното време на българската църква в Анакаса "Св. Йоан Рилски"? Моят беше в Атина миналата седмица и след работа към шест и половина успял да отиде там след работа (и след като намерил шофьор на такси, който знае къде е Българската, а не руската или която и да е друга църква Grinning) но било затворено. Той отиде заради мене, все едно аз съм била там - откакто функционира от март месец не съм имала възможност да отида.

Та мислим с него да отидем заедно, вече я знаем къде е, само да е отворено да запалим свещичка  Flutter

Ако сме в Атина по Коледа много ще се радвам да се запозная с всички вас, макар че няма да водя с мен дете, а мъж-хлапе  Wink

Целувки на всички

# 67
Ей някой ме изпревари! Момичета, аз имам един въпрос, всъщност няколко?
С мъжо ще сме в Солун на 11 и 12 декември и исках да ви предложа да си направим една среща /на момичетата от Солун и аз  Joy/ iou и за теб важи. Не се делим на българи и гърци, нали живеем в една страна и имаме контакти едни с други всеки ден.
Другите ми въпроси са : Кажете къде горе - долу да се разхождам докато съпругът ми е на семинар / като вземете в предвид, че за пръв път посещавам града/ и има ли някъде в центъра разни изгодни магазинчета. Не очаквам да са безплатни, но поне да не са много скъпи.
Ще се радвам ако успеем да се организираме и да се видим!!!

# 68
А приемате ли с отрицателни тестове
 Embarassed

# 69
οοοοο thessaloniki е прекрасен град-де че съм от там,но много е хубаво. bowuu
 ако мъжат ти е в "велидио" то е до центера и може да се ра3ходиш там.има много магазини и скъпи и евтини.нали знаеш че това зависи от какво смяташ за скъпо Grinning
 само 4е не знам как ще е времето.да не станеш ледена от студ..
какви магазини търсиш?

# 70
И аз съм навитак за среща. В Θεσσαλονίκη. Само кажете къде и кога....

Иги, ако не духа и крайбрежната улица става за разходки...

Кажи, къде  ще е семинара? Какви магазинчета те интересуват?

# 71
Spender, много красиви снимки!  Peace
kikita29 Hug
Моя позната живее в Гърция, има лаптоп, но няма стационарен телефон. Въпросът ми е знаете ли към коя фирма и какъв договор трябва да сключи, за да има интернет връзка?   

# 72
И аз съм навитак за среща. В Θεσσαλονίκη. Само кажете къде и кога....
И аз!!! Но пък ние в момента сме в България!!! Ако се видите в Солун, организирайте се и за Януари, моля!!! Praynig

# 73
А мами без деца в Атина на бира, каламари и клюки?

# 74
mummy,аз сьм с ОН ТЕЛЕКОМС не ги препора4вам ,не сам доволна 4акам да ми свьрши договора и ще се ориентирам кьм друга фирма . newsm78

Общи условия

Активация на акаунт