НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 505
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Роси и аз съм от несигурните.  Hug

Ако знаех със сигурност, че ще идвам направо щях да взема и тортата, под носа ми е 100гр сладки.

Ей го, днес се разболявам. Боли ме главата, тресе ме. Вируса явно ще ни мине всичките. Ако Любака го изкара другата седмица няма да дойда за да не заразя и майки и бебета  Sick

Честит рожден ден на Тодор! Приказливка, много да ти е здравичък, много да те слуша и да има едно прекрсно детство!

Мерги, душицо, ама нали пуснах снимки Simple Smile Само на носа ми няма да ме накараш, много е голям, крив и грозен, дори и с обичка  Laughing Дано се видим на срещата за да видиш обиччката, тя е почти невидима, мъничка, като карфичка Simple Smile

# 76
Честит рожден ден на Тошко и Даниел! Да са живи и здрави, весели и послушни!

Много благодаря на всички за цветята, шоколадите  Crazy (дето вика една мама от темата за породени, настъпах си езика и се удавих в слюнки) и ароматния масаж на Рени  Heart Eyes

Опитвам се да подредя и озаглавя снимките, но този сайт снимка.бг много ме дразни. Почти се конкурира с лаптопа ми по наглост  Crossing Arms
Иначе негово височество рожденикът беше най-вкиснатият рожденик, който може да си представите - целия ден. Не беше кисел само докато спа следобеда. Ще видите на репортажа.

# 77
Благодаря ви момичета. За всичко - за днешните поздрави и пожелания, за това че бяхте с мен през първата година от живота на детенцето ми и месеците преди неговото раждане. Вие сте част от най-добрите ми приятелки (макар и само виртуално за една голяма част от вас).
Ето почерпете се за здравето на моето детенце:

и разбира се по едно Бейлисче  Wink

И специални благодарности на моето щъркелче Цецето. Още си пазя нейният SMS и ми е много мило като си го прочета. Цеце, специално за теб

# 78
  • София
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ТОШКО И ДАНИЕЛ! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ!

А за прекрасните им майки:

ЧЕСТИТ ДЕН И НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!

Дес, честити ви ходещи крачета!   bouquet

Роси, радвам се че сте отишли на РД и сте прекарали чудесно  Hug

Стефан нещо е много кисел тия дни, мрънка, не спи...сигурно е от зъбите, ама...това непрекъснато ставане вечер ме разбива  Sad Много изморена се чуствам, а в скоро време не виждам някой да реши да ми помогне малко. А и днес като си вземем и каката, лудницата ще е пълна.
Януари месец много ми се иска да отидем за 4-5 дни някъде на сняг, но ще видим как ще организираме нещата, че с деца много трудно се планира.
Стефан го мързи да ходи, кога ли ще хукне и той...
Отивам да си направя нещо да хапна. Желая ви приятен и слънчев ден! До понеделник   bouquet

# 79
Ето малко снимков репортаж от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310263

Забравих да честитя - честити ходещи крачета на Хриската! Голяма е бузанка!

Роси, Иво няма да идва с нас. Ще бъдем само аз, Младен и Дани.

# 80
  • София
Здравейте Simple Smile

ЧРД на Тошко и Даниел!  nbirthday ura  ura

Ние вчера вече приключихме с празнуването на РД на Алекс. Тя много се забавлява с останалите дечица. Отново получи много подаръци  Crazy

Сутринта станахме рано и ходихме да и вземат кръв и урина. Като се върнахме в 9 часа заспа и още спи   Party
От няколко дни Алекс е започнала да се върти в кръг. Застава в средата на стаята и почва да се върти, съответно след това и се завива свят и пада  Crazy

Юлче много са ти сладки момчетата  Simple Smile
Дес и твоята принцеса е голяма кукла. Честити ходещи крачета!

За общия РД...ние за съжаление няма да можем да дойдем Sad. Много ме е яд, защото се бях настроила, че ще се запозная с вас и ще видя малките сладурчета на живо, но... Confused

Събуди се...отивам да я храня  Simple Smile

# 81
  • София
Бързам да ви питам, че от един месец се каня и все забравям  ooooh! Като излизам из града и после си чистя лицето, свалям огромно количество мръсотия. Така би трябвало да е и при детето, но той не си почиства лицето, като майка си. Има ли варианти за почистване и на бебешката кожичка?  Водата далеч не почиства, както тоника.

# 82
Ами бебешко тоалетно мляко. Но то  вечер с банята си пада мръсотията, все пак детската кожа не е мазна и не се запечатва така лесно върху нея.

# 83
  • от Луната
Честит Рожден Ден на Тодор! Приказливке нека да ти е жив и здрав рожденника и да ви радва много през идващите години

Дес, Честити проходили крачета на Хриска  bouquet

Юлче, снимките са много хубави, а децата са просто прекрасни Hug

Ние довечера ще се оттървем от Мишката отива при свекърите и отиваме на село. Но да не вземете да ми завидите Naughty вчера баща ми закла първото прасе и ще се одерем от работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 84
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОДОР НА МАМА ПРИКАЗЛИВКА  Laughing

Бързам и ще се включа по-късно подробно, но само да ви се похваля за 2 минутки  Rolling Eyes-така исках да си сменя единия телефон и чаках около Нова година да видя промоциите и вчера споменах в офиса какъв съм си харесала и току що шефовете ми го подариха  newsm44 newsm44.Ох, като децата съм, ама много се радвам  newsm03

Честит ден на християнското семейство.Ние точно преди 2 години си купихме апартамента и в банката ни казаха какъв ден сме уцелили  newsm10/Щастлива съм толкова, че си го взехме, колкото и тогава, всеки ден като се прибирам, ми става хубаво и мило-да ви се връща на всички това усещане  Hug

Лек ден на всички, а Приказливка да хваща апарата  Mr. Green  lovekiss

# 85
  • София
Честит 1-ви Рожден Ден на малкия Тошко! Да е жив и здрав, да порасне добро и силно момче и винаги да бъде радост и опора за мама и тати! Приказливке, честит празник и на теб! За мен "щъркеловите" задължения бяха също толкова вълнуващи! Hug
Весел празник!

Аз ще се възнасям към леглото, както винаги по това време. По-късно ще се включа да видя какво става с преброяването /Мерги Wink/, че утре мисля да поръчам тортата, като приключа с декорациите. Просто няма да имам друго време да го направя през седмицата, затова горе-долу се надявам да се ориентирам в бройката. Макар че, ясно ми е, някои ще отпаднат или дойдат в последния момент.

Няколко души ми искаха IBAN-а, но засега имам постъпили 10 лева от Катето само  newsm78 Надявам се да не е станало някакво недоразумение, така че ако още някой е пуснал парички да каже, за да изчистим проблема, ако има такъв  Peace

Честит Ден на християнското семейство! Пожелавам ви в домовете ви да царува само сговор и разбирателтво, да имате сплотени и щастливи семейства!

Много ми е мъчно, че няма да успея да заведа Василия на църква днес, но докато се събуди, наяде и пр., ще стане много късно вече  Confused Но пък ще омеся една пита, купила съм и разни лакомства и ще си направим празника в сестра ми довечера. Вие празнувате ли на този ден? Ние по принцип повод не пропускаме в нашето семейство, за да се съберем, но този ден много си го тачим  Heart Eyes Даже и подаръци си подаряваме  Blush

Хубав ден ви пожелавам!

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 14:35 от Цецето

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОШКО!ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ВЕСЕЛ, ЩАСЛИВ И УСМИХНАТ! ДА СТАНЕ УМЕН И КРАСИВ МЪЖ!Весел празник, приказливка!   bouquet

Лена има наченки на ангина  Sad Но пък си имаме нов рекорд - почти две седмици (без един ден) на ясла. Взех си отново болничен. Дано само се оправи, че не искам да викаме пак майка ми  Praynig

Дита, май ще сформираме форумска наркоманска група на пристрастените към капки. Аз толкова привикнах, че сега лигавицата ми набъбва, запушва ми се носа и си иска капките  ooooh! Аз пия Ксизал за подобието на синузит което ме сполетя. Правя си и бабешки процедури, които мамите тук ми споделиха.

Цеце, направо  Embarassed От преди две седмици обещах Алекс да ти донесе пари и съвсем съм изключила  ooooh! Ми то щом никой не ти е дал пари, ти с усмивки ли смяташ да платиш тортата?  newsm78 Момичета давайте да се организираме да съберем пари, че Цецето както си трае такава лихва ще ни сложи на края.. Сигурно ще ни начисли и ДДС ....  Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 15:31 от madchen

# 87
Привет мами  Hug
Много ми е смотано,в този период от месеца винаги се чувствам така де  Rolling Eyes
Ние също винаги на този ден се събираме семейството на вечеря,а моята мама винаги ми подарява по нещичко  Heart Eyes
Обичам много семейните празници,карат ме да се чувствам по много особен,но приятен начин.
Таш  Hug така хубаво си го написала това за апартамента ви,че се просълзих  CryМного мило ми стана  Heart Eyes Нали това ми е болната тема,а и мечтата на този етап  Praynig
Оххх,спирам,че Таня се събуди,пак само 1 час  Tired

# 88
Честит рожден ден на порасналия Тошко! Честит празник и на теб, Приказливке! Много целувки от мен и Дара и весел празник!
Тъкмо сложих Дара да спи. Понякога много трудно заспива следобед и направо ми идва да я запратя със засилка в кошарата. Научила се е най-демонстартивно да си хвърля бибата и чака да и я дам. Иначе като заспи обикновено ми се налага да я будя към 18:00, че после в 20 пак се приготвяме за сънчо.
Аз от една седмица се пробвам да карам кола, но понеже още ме е страх да съм сама, все гледам Ангел да е с мен. Днес така се скарахме в колата, че май ще е по-добре сама да си троша главата. Хем ме подсеща и ме учи на много неща, хем очаква да се държа на пътя като него - да бързам, да съм нахална ..., аз пък още не мога да свикна с колата, че е съвсем различна от тази, на която карах курса. Направо съм бясна  #Cussing out
Цеце, прати ми на лични сметката, за да пусна в понеделник парички. Само не знам тия 10 лв. докъде ще стигнат. Да взема да пусна повечко, а  newsm78? То верно, като не се знае колко ще бъдем, не можем и да направим точна сметка.

А пък снощи до посред нощите се мъчих да си сложа по една снимка на автара и в подписа. Появяват се за малко и пак изчезват. Що така?

# 89
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден на Тошко ! Здрав и усмихнат да расте !

Приказливке, весело празнуване !

Общи условия

Активация на акаунт