НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 513
  • 268
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дес, честито прохождане на малката принцеска! Само по гладки пътища да върви и всички препядствия да минава с лекота    bouquet

Марианка, имам чуството, че не си писала от много време и се радвм да те видя  Hug Не се кахъри за почивката, следващият път ще ви е още по-сладко  Heart Eyes

А аз тази вечер съм сама, мъжа е на банкет и ми е едно странно...припомних си дните, в които беше в Иран и бях сам-самичка бременна и с Любака. А сега вече съм с две спящи момченца.
Сега се наклепах с един ужасно червен лак, но май ще да го махна. Sick И обичка за носа си купих днес, много мъничка, с малко синьо камъче. Така ми харесва. Да не ви казвам децата как ме гледаха, докато младежа ми я сменяше.  Crazy Пък и той ме гледаше странно, като се набутах вътре с двете деца  Laughing Както и да е, резултата е хубав, но цифката ми пак се наду  Tired
Гледайте сега с какви глупости ви занимавам, ама като си нямам работа е така  Laughing
хайде, лека нощ от мен и спокойна нощ  Hug

# 61
 Wink

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 22:44 от Дес

# 62
  • София
Едва се добрах до компютъра. Митко реши да будува тази вечер.

Честит рожден ден на ДАНИ и СИМЕОН!

Утре Коце заминава на почивчица с колегите, а аз ще си седя тук самичка  Sad . Денят ми минава с мечти как Коце ще си дойде, а сега...

Купихме предпазители за шкафовете, но не мога да ви ги покажа сега. Единия вид се щракват, като закопчалка на колани за количка, а другия наподобява райбер(Тали, като твоите са май). А джаджите са прикрепени към шкафовете с лепенка, като на закачалките.

Пак за килограмите сте отворили тема, моето мече Коце си върна килцата от преди диетата, пък и отгоре, мисля. Ще ходи да си купува панталони, че нищо не му става вече.

Ако ще има подаръчета, до каква сума ще са?

Дес, честита ти радост с Хриска! Така описателно си описала кефа, че и на мен ми се приповдигна настроението.
Гале, опазил ме Бог от тия дупки, дето една през друга изпадате в тях, ама я ми кажи, като не пишеш поне имаш ли време вкъщи да свършиш някоя работа? Че аз все си викам:"Малеее, тая краста форума не ми дава да си ошетам." Обаче ако не седна на компютъра ще легна да спя, така че работата пак няма да е свършена.
Диана т, а че като имаме деца постоянно с престилки ли трябва да сме  Grinning ? Добре, че си уважаваш външния вид, а не като мен  Blush

# 63
  • София
Дес, харесваш ми такава еуфорична Joy Честити ви ходещи краченца, да е жива и здрава Хриската и много да я слушат крачетата! Hug Ако можех, бих й подарила тези чепички, засега ще се задоволим с само с виртуални, пък нататък не се знае  Whistling

Аз преди малко приключих със задълженията. Днес му ударихме с Василия един хубав следобеден сън и сега не ми е толкова чоглаво. Ходихме да я боцкаме с "оная" васина    /рубеола, паротит и някаква друга шарка беше Blush, малеее много съм зле/. За пръв път я боцкат в ръчичката, но се държа мъжки и не рева. Педито рече, че след 10-14 дни може да има реакция като Т, лека кашлица и обрив и да я следя. Това било от рубеолните компоненти.

Юле, май само аз нищо не ти подарих за празника на Дани   Joy Айде от мен нещо по-скромно, че от толкова какао ще вземе да ти стане лошичко  smile3534

Скреч, разбрали сме се подаръчетата да бъдат за 10 лева Peace

Ще ми се утре да започнем пак преброяване на дивите зайци и да видим каква ще е горе-долу бройката, защото ми е нужна за големината на тортата. Роси, ако можеш да я свършиш тая работа?...... Whistling 

# 64
Честит рожден ден на Дани и Симеон!
Да са живи и здрави юнаците, гордост на мама, тате и цялата фамилия!/Папилота, май беше от Русе или се бъркам ? newsm78 Защо не пише това момиче? Thinking/
Юлче, честит празник и на теб! Пожелавам ви много любов и щастие в семейството!

Дес, и на теб честита радост! Да е жива и здрава Хриси и си черпи на воля - сега ти се е паднало Wink Peace!

Галенце, много, много целувки за теб и моля те, не унивай!   love001  love001  love001  love001  love001 Живота е прекрасен! И ще стане още по - хубав ............!

Дианче, честита ти нова придобивка  - обичка! Непременно, трябва и искам да те видя! Целувки на децата!

Марианче, радвам се да те видя! Дара как е? Не се притеснявай, ще си осъществите почивката, пък и детето е добре да има контакт с баби и дядовци. Ето, виж как хората го чакат с нетърпение този момент, даже къщата изчистили, специално.  newsm79По-възрастните хора се вдетиняват с малките деца и правят чудеса, на които ние не сме способни, затова и на децата им е хубаво при баба и дядо. Но, това само където ги има в наличност. При мен, тази радост, е невъзможно да я осигуря за децата си.  Sad

Дита, ти синузит ли имаш, че нещо аз май съм пропуснала ooooh!?

Мерги, искам  да ви поздравя за страхотните снимки и хубавия празник на Габи, който ни показа! Да сте все така усмихнати и щастливи!

Скреч, уговорката за общия рожден ден е - подаръка да е на стойност до 10,00лв.

Роси и за теб съм приготвила целувка -   love001 ! Дано, вече се разбере какво ти е и всички мъки да свършват Praynig!

Ох, аз нищо още не съм направила за рожденния ден на детенцето. ooooh! Незнам какво да правя - дали да го празнуваме, как, къде, с кого - направо  - ужас! Но, явно всичко ще е в последният момент, ако изобщо ми дойде музата...

Лека нощ от мен и сладки сънища!

# 65
Ех че хубави обувчици Grinning Аааа не ме интересува Цеци, искам си ги натюр Crossing Arms Нагла та нагла hahaha Joy Васето както винаги е ослепителна в поредната красота с коята си я наконтила Hug

Сонче,радвам се да те видя Hug

Аз ще лягам,че рискувам да глътна монитора барабар с компа ooooh!

Лека душички Heart Eyes Heart Eyes

# 66
  • от Луната
Честит Рижден ден на патерици на Деси
Честит Първи Рожден Ден на Дани, Камелия и Симеон[/color][/size]
Антена, и аз съм решила в най-скоро време да заведа Мишка на фризьор, че и бърка в очите, а шнолки не мога да слагам, че тя сама си ги сваля и в устата Mr. Green

Лейди, аз Михаела на няма и месец я сложих да си  лежи през деня на активната гимнастика и тя много се радваше на играчките, а и доста рано започна с опитите си да ги хване LaughingМОмичета за един ден толко много сте изписали, че не мога да ви смогна/ А и утре заминаваме на вилата, че има свинско и винско Mr. Green и кат се върна току виж цялата тема сте изписали и сте направили нова ooooh!

# 67
Аз по никое време,ама поне лека нощ да ви кажа.

Сонче,и ние се организирахме буквално в последния момент,но добре се получи празника.Ще го измислиш,сигурна съм  Hug

Ще ми се утре да започнем пак преброяване на дивите зайци

Thinking

Дианче,дай да те видим деее,ееееее  Simple Smile

Немога повече,лека нощ  Hug

# 68
                                                                            ДОБРО УТРО!!!

# 69
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОДОР И ДАНИЕЛ !!!
И ЗА МАМИТЕ

ДЕС,ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА ХРИСКА!!!ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!

# 70
Честит рожден ден на Тошко! Да бъде много здрав, много усмихнат и да получава много обич и нежност от своето семейство!

За мама Мими:

# 71
Цеци, заповядай:

21 сигурни мами:                                              + 4 големи дечица

1. Цеци                                                                   

2.Таш                                                                       

3. Ели                                                                       

4. Марианка

5. Тотонто                                                                1. Наско

6. Мерги

7. СЕМ

8. Приказливка                                                         2. Ники

9. Само за снимка

10. Катюшка

11. Сончето                                                              3. Тони

12. Катя

13. Антена

14. Креми

15. Мими

16. Маруся

17. Юлия                                                                   

18. Дес                                                                       4. Вяра

19. Зита

20. Лучия

21. Скреч

6 несигурни / и такива, за които не съм разбрала сигурно присъствие  Embarassed / мами:
                                                                                  + 3 големи дечица

1. Роси                                                                       1. Христо

2. Дианка                                                                   2. Любачето

3. Лилчо

4. Йоана

5. Билка

6. Жу                                                                           3. Таня

Ако някой не е на мястото си, да се обажда за корекция  Hug Извинявам се, ако съм пропуснала някого  Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 00:09 от Роси_

# 72
Честит първи рожден ден на Тошко!Да расте здрав и усмихнат!Весел празник!

Дес,честити  проходили краченца!

Аз тези дни почти не успявам да пиша,но се хванах с леко почистване,използвам всеки по-спокоен момент на Ангел или всеки негов сън,за да вкарам малко ред и все изниква още и още.

Хубав ден ,здрави дечица!

# 73
  • София
Аз се включвам само за минута, че ми тече ефирът. Роска, antena също ще идва, така че моля те добави я в списъка. Хайде да уточним до довечера кой е сигурен /за несигурните е ясно, че няма как/, за да имам що-годе пълна представа.

Роси, благодаря, душицо! Hug

Хубав ден на всички!

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОШЕТО! НЕКА БЪДЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! Hug

Роска, аз съм от НЕсигурните! Hug

Общи условия

Активация на акаунт