НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 494
  • 268
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хайде за последно днес, че ми писна от мене си.

Сладурче, надявам се, че проблема вече е отстранен при теб. Жалко, че не си имала възможност за една срещичка поне в София...Щеше да ми е приятно да ни дойдеш на гости с Васето, да пийнем по кафенце, да пушнем по няколко цигарки и да те нахраня едно хубаво, че си изпостеляла съвсем  Joy В сайта ме няма, защото аз не искам да ме има.

нас ни пишете 100% , АКО в Събота не вали сняг  Mr. Green   
  newsm44 Вълнува ни, Роси, и още как  Hug

Креми, ти ела, пък ще видиш как ще те пуснем толкова бързо. Добре де, мами, не е късно да променим часа, ако искате пък от 11 да го направим? newsm78 Ошашавих се вече.

Благодаря за милите думи, ама нямаше нужда....Всъщност, аз нямам самочувствието, че правя нещо изключително, нито че съм толкова успяла личност, Роси. Хората си сменят приоритетите, а за мен вече най-важното нещо в живота ми е да успея като МАЙКА, колкото и банално да звучи....А ти,Роси ,  си за бой, но ще си говорим, като се видим. Тоя път няма да ми бягаш в другия край на масата  Laughing

Марианче, ти хубаво ще вземеш тортата, но бележката за капарото е в мен  newsm78 Ще измислим нещо.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ КАТЕТА!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Хайде стига сте писали  Mr. Green Лягайте си, че утре не мога да ви смогна пак  Hug  Лека нощ!

# 256
  • София
Здравейте!

Честит Рожден Ден на Насето и Цвети!

Днес толкова ми се ядеше баница, че в 9 часа вечерта ходих да купувам кори  Whistling .

Петънцата на Митко са намалели. Или наистина е суха кожа, или пък завяхващи пъпки, но не ми се вярва да не съм ги забелязала, когато са били още свежи. Ще проверя това Нахтхерцен що за помада е.

Сладур, браво за изпитите!
СЕМ, нали Стефчо ще дойде на 30ти? Че да си хоратят с Коце.
Роси, добре ми звучи предложението ти за децата и играчките. Ще пробвам на 30ти  Grinning
 Тая работа с кътниците не ми е обнадеждаваща. Ако са все така мрънкащи докато им никнат, ужас!
Гале, свекървата ли е  Thinking ?
За празничната украса - аз няма да украсявам тази година, защото Митко ще види сметката на елхата и лампичките. Хайде една беля по-малко.
Приказливка честито ви първо зъбче  tooth !
Дитта, ЧРД на твоето "момче"!  Grinning
Цеце, менюто не може да ми се зареди вече цяла вечер. Влизам в сайта и от там се опитвам, но пак не става. Утре през деня пак ще опитам. А ние колко време горе долу ще сме в клуба? Да знам колко манджа да поръчам  Mr. Green
Весе, Митко също съвсем умишлено си бие главата. Предпочита да я удря в стената, а ако е по мек предмет се засилва, сякаш да се удари по-силно. Моето мнение е, че го боли от зъбите и му търни главата  Mr. Green .

# 257
Дита,
Писах ви снощи, но интернетът ми изигра номер. За това, няма да редактирам! Wink
Simple Smile. Разбира се, че те разбираме  Hug за това, че точно сега не е моментът да се отделяш от семейството. Дано имаме възможност да се запознаем на живо Wink и да нащипя бузките на Симонка  Heart Eyes Всъщност на мъжо му се очертава работа идните месеци в Търново, така че може да се яхнем някой ден с Мариян в колата и да ви навестим Wink

Роси и аз като теб много се вълнувам. Сън не мога да спя или ако заспя ви сънувам  Joy Много се радвам, че сте решили най-сетне че ще дойдете в неделя.

Арабела , отивайте и не му мислете! Мариян също е шило и вързан в стола трудно стои. Аз обаче прилагам тактики в такива моменти. Не му дадох да спи цял преди обяд. Изморих го хубаво и преди да потеглим го нахраних и преоблякох. Да видиш как хубаво спа през целия път на топло в колата.  Peace

Цеце, и аз вярна на козирошкия си нрав обичам всичко да е ясно и точно, стегнато и организирано! За това ще ти пратя 2-те платежни по скайп да си ги имаш пред теб нагледно, за да не се бъркаш (моето - katiatg и за Катюша). Останах с впечатление, че не си разбрала че парите за Катюша ще тИ дойдат от моята сметка  Peace
[/color]

За менюто, аз няма да правя предварителна заявка. Все ми е на акъла, че няма да ми остане ред за ядене докато мина през всяка от вас да се запознаем, да нагушкам всяко детенце, да ви дам това което съм си наумила и то времето ще литне. За сега оставам на вариант само за пиене, а ако се наложи ще реагирам на момента  Peace

# 258
Честит рожден ден на Михаела! Да е жива и здрава за радост на мама и тати!

За нейната майчица Вери:

# 259
  • София
Кате, разбрала е . Просто още не и излизат по сметката .

# 260

Оппаляннкаааа, казвам ви Добро утро с кана кафе в страхотни чашки за кафе със сини точки, моля да обърнете внимание Simple Smile хахахах!/ моята е дясната, моля да не се пресягатееее  Naughty/

ЧРД на Мишето на Вери.

Кои как спа, хммм“? Аз не много добре, това дете съвсем изперка, става посреднощите, реве, мрънка, ядем и т.н., много неспокоен, м****** му стара!
Малко съм поизнервена с това перманентно неспане, едва чакам Пампоровото другата седмица.Ще видите вие, какви планове си имам аз.
Лейди, разгледах ви снимките, прекрасни сте, толкова щастливи, мила семейна картинка сте./
Скреееч - келеш Simple Smile Стига човърка,че ми е и без това супер тъпо./още де/
Роси - много се радвам че ще сте на РД Simple Smile супер
Сладурче - давай, давай - пиши - ние сме тук и четем, поне аз искам още да пишеш.
Айде после пак,че онова драпа по вратата...изолиран е в коридора, ч елаптопа ми е вече на г** станал.

# 261
Гале, аз ще наблегна на сладките от чинийката  Mr. Green

Цеце, аз също съм пратила 10 лева на сметката ти, в петък, от сметката на Младен.
За поръчката за ядене - шопска салата, френски тост с шунка, топено сирене, кашкавал,  домат. Довечера ще предам и на Младен поръчката.

Арабела, в Пловдив има коледен базар, освен павилиончета за дрехи и джунджурии продават бонбони, понякога даже има и малки заведения където продават вино и наденички. Това е на Главната, пред Пощата. А голям базар за дрехи има в Панаира.

Роси, сняг-несняг, надявам се да дойдете. Аз много ще ви се радвам Simple Smile

Лейди, много сте хубави, пожелавам ви все така да се обичате, а малката Мишка да е все здрава Simple Smile

Честит рожден ден на Михаела! Да е здравичка, весела и много усмихната!

# 262
Момичета, защо ни е такава темичката  newsm78 Сигурна съм, че снощи беше до 12-та или 13-та страница, а днес 18  Shocked Явно са съкратили дължината на страниците  Rolling Eyes

Таш, засрами ме  Blush Не за да печеля позитиви, а просто защото обичам да разказвам такива неща, да ти кажа, че когато бяхме малки и ходехме да си сечем коледно дърво, обикаляхме с часове с баща ми, за да харесаме най-подходящото  Heart Eyes Най-обичах, когато е навалял снежец и хрупка под краката ни , да вършим тази дейност. Вълнението беше още по-силно  Heart Eyes Гледахме , гледахме величествените ели, които едва обхващахме с поглед и аз с наивността на едно дете винаги исках най-високата и красивата  Rolling Eyes Баща ми се въртеше и суетеше, разбирайки каква тежест ще се загнези в сърцето му, ако посегне на това свято нещо, тръгваше настрани и сечеше хонка  Crazy Тогава не разбирах защо го прави. Защо при условие на красотата, която стои пред нас, той предпочиташе хонката? След години разбрах и ми стана страшно мило и горделиво  Heart Eyes Хонката е иглолистно дръвче с много гъсти клони и ситни иглички, което се окрасява много трудно поради това и не изглежда така добре като елата  Confused В случая съществената разлика с елата е, че трудно може да се унищожи. След като се отсече, напуква и отново пораства  Heart Eyes Как да не се гордея с баща си, въпреки твърдия му характер  Heart Eyes А живо дърво всъщност вече 3-та година ще имаме  Heart Eyes

Ей, Приказливке, честито ви първо зъбче и ходещи крачета! Ей на това му се казва голяма радост  Heart Eyes Внимавайте сега да не строшите зъбчето на Тошко от радост  Mr. Green

Валенсия, браво на Влади! Всичко изглежда много добре и въобще нямаше да обърна внимание, че майка ти го води, ако не беше споменала  Wink

Юле, така увлекателно и пълно пишеш, че човек няма какво друго да каже след теб  Heart Eyes

Галенце
, честити патъчки на Ники! Не смея  Laughing

Катенце, много хубави снимки видях  Heart Eyes

Софи,
чакаме те  Hug

Цеце, по-полека с тези стрелби, че вече сме на заден план  Rolling Eyes

Брей няма да успея да ви зичета, а и с писането нещо ми куца, така че до после  Heart Eyes

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАЕЛА НА ВЕРИК!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!!!

Абе мацки,кви са тия 18 страници  newsm78
Гале  Hug Hug Hug Що така не спи тоя малък калпазанин,а  Thinking Да му кажеш,че леля му Софи ще се разправя с него  Naughty Верно с тебе все се редуваме с лошото настроение  Mr. Green Ами да ти кажа стана ми много гадно заради едни хора,които смятахме за приятели,амааа ...  ooooh! Карай,просто съм много чувствителна натура  Rolling Eyes  И на Пампорово ще ми ходиш ти,а Crossing Arms Ем мини през Асеновград да си се пооплачим де  Mr. Green Много целувки ви пращаме с Таня  Heart Eyes
Дита снощи ви санувах с Моната  Crazy

# 264
Софич - то верно през Асград минаваме, ама не пътувам с мъжо, а  с кумовете и едни други приятели и ми е неудобно да ги помоля да се спира заради мене, а гоним час Simple Smile Иначе , ако бях с Николай щях да му се примоля за 30 мин. Щях да му обещая много неща и после да не ги изпълня, хахаха шегувам се, в този ред на мисли СЕМ - как сии? Как мина гуши-мушито снощи“?
Юле - е стига бе жена, поне 1 сладка да ми беше оставила, айде ще ударя едно кафе само  hahaha Joy  chef
Малеее, 40 мин го приспивам този вагабонтин, сега ще дремне 20 мин и ще изперкам....
Имам да простирам, да пооправя и то времето ми свърши. Днес и слънце няма тука, кво ще го правя? В нас ще е лудница пак, викове и приказки, Ники с еопитва да говори, слага си езика м-у зъбите и промърморва нещо, смее се и хваща телефона ми и вика:"Айдеее тате:", нещо на негов си език и стои и чака да му отговори някой,.... Simple Smile

# 265
  • от Луната
Момичета много ви благодарим за хубавите пожелания с Мишката Party. Ще помоля някоя по-можеща мама да почерпи от наше име

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 12:15 от verik1979

# 266
  • някъде там
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ГОЛЯМ ПРАЗНИК НА МИШЕТО, да е здрава и много щастлива, палава и игрива Wink

да не забравяме и щастливата и мама

# 267
ЕТО ПОЧЕРПКАТА ОТ ВЕРИК  Hug

# 268
Момичета извинете ме за забавянето,много задачи тази сутрин,а и честно казано ен предполагах че ще изпишете 4 стр. Shocked
Новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=350936.msg9326622#msg9326622

Общи условия

Активация на акаунт