НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 511
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит рожден ден на Нина! Катюшка, много да ти е здравичка, все така усмихната и много, много да те радва!

Роси, добре сме засега  Hug Поддържам се с редовно пиене на аспирин и вит.Ц. Само Любака има едни ужасни сополи (съотв. кашлица) ама...в понеделник ще го видим. Явно, че и тази седмица няма да е операцията. Като гледам дано до края на годината успеем  Crazy

Вале, браво за питата! Казвай как мина и какво хвана мъничето Simple Smile
Тематчен подарък се сещам уолкъ, буталка.

Креми, ужасни неща около вас. Стискам палци да не се повтарят повече такива лоши дни. Моите съболезнования за бабата. А за кученцето..какво да кажа, имам си едно у дома и си представям колко ти е тежко  Confused Хубаво е, че сте изкарали всички кътници наведнъж, те са доста мъчителни и избиват бавно. Нас ни чака това в близките месеци.

Цеце,
браво, много е красиво.

И ние вчера ходихме до кварталния МОЛ, е, няма такъв кошмар  ooooh! Всичко беше в лед, не си бяха направили труда да посипят или почистят. Оставам настрана, че беше фрашкано с народ  ooooh! Мъжа ми много се ядоса на идеята ми  Blush

Като оставим настрана  улиците, много обичам зимата Simple Smile Толкова ми е уютно у дома  Heart Eyes Топличко, всички сме си у дома, а навън трупа ли трупа. Вече си прибрахме кученцето вътре и за през деня и да не ви казвам колко е препълнена къщата  Laughing Тръгнеш ли нанякъде вероятността да настъпиш някой е голяма Simple Smile Хубавото е, че дребните се движат в ято- кучето, след него Любака и Павката лази, като опашка отзад  Laughing Обикновено играят на матрака на Рени, а тя миличката се е свила и се оставя да я мачкат и да й се катерят отгоре.
Отивам да правя мекчики, лек ден от мен  Hug

ПП. Абе, къде зачезна таз Сладурка  newsm78

# 151
Честит първи рожден ден на Нина!Да расте здрава,усмихната и послушна!Катюша,весел празник!

Гале,харесваш ми когато пишеш по-често! Laughing
Креми,съжалявам за неприятностите,които са ти се струпали.Хубаво е,че Кари вече е спокойна,дано другите зъбчета пробиват с лекота!
Рени,честит ви първи разговор с Ема,честит ти и нов телефон!Това с реването ми е до болка познато,ако излезна от стаята реве,ако е с мен,но баща му излезе пак реве и това е от няколко седмици,навярно е период,който се надявам,че ще отмине скоро.Ние сме на Фризо 3,но преди това Ангел беше на Фризовом и прехода не беше труден,сега харесва Фризо3,ароматно Ам е,засища го,за него се твърди ,че запича,но аз не съм забелязала такъв ефект върху Ангел.
Валенсия,питката изглежда чудесно,направо лиги ми потекоха!
Цеце,навярно ще се сдобиете със зъбче скоро,щом Васето е така неспокойна нощем,а дали не сънува нещо и от това да плаче,при Ангел имаше такъв момент?

Благодаря ви за включването по въпросите ми!

Хубав снежен ден!(при нас сняг още няма)

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КУКЛИЧКАТА НИНА! БЪДИ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО, МИЛО ДЕТЕ!

ЗА МАМА - МНОГО ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ! Hug

Похвалих ви се аз, че Мона спи по-спокойно и тази нощ пак ставах безброй пъти. Tired Цеци, и при нас са зъбетата и не знам....Мисли му как ще идваш до Търново да ми декорираш сватбата! Naughty

Ренка, Таш - честити телефончета! Само хубави разговори! Hug
Оооо, и Симона е залепена до мен! Само да мръдна от стаята и е рев. Понякога баща й я води с мен в тоалетната, като види, че ме има и се кротва. Mr. Green Ако трябва да изляза баба й я забаламосва, скриват се всички мои снимки от рафтовете, шоу сме. Laughing

Скре4, точно същото мислех да питам и аз и забравих. Симона си мисли, че всички нейни играчки са си само нейни и всички чужди...пак са нейни. Mr. Green Събираме се понякога с едни бебешори на по 6-7 месеца и те още нямат мнение по въпроса сътвоетно Симона се разпорежда с техните играчки както намери за добре, но онзи ден голямо караница и дърпаница имахме с един двугодишен младеж - той дърпа, тя дърпа, двете майки се опитваме да ги успокоим.... ooooh! Laughing Според мен трябва да ги учим, че навън всички играчки са общи и не дърпаме играчките, ако детето си играе с тях. Мисля да има серизони наказания на пролет, ако продължи да се държи така, като прибиране вкъщи, примерно. Naughty Опитните майчета да казват. Wink

Арабелка, много готина шейница. Ще търся подобна.

Айде до после.  bouquet

# 153
Честит Рожден ден на Нинка!

ДОБРО УТРО  newsm03 newsm44, Наспинках се. Детенцето не е мръднало, дано този 1-седмичен маратон, който изтърпях е вече зад гърба ни.
Искам да благодаря на Лучи, че снощи се отзова и ми изпрати всички серии на Бебе Айнщайн, но ми блокира компа и нета после спрял и така и не стана. Simple Smile Затова Арабелка ми пуснала този линк и си ги дръпнах без проблем, дори изгледахме една серийка сутринта и танцувахме и се възхищавахме на животните и музиката на филмчето.
И още имам да благодаря , на СЕМ - че ме изтърпя снощи с моите капризи Simple Smile... мерси миличка!
Цеци - Simple Smile не веднъж съм казвала,че ти се възхищавам, но не ми пречи да продължавам да го твърдя. Знам че е трудно да се занимаваш с подобни неща, трябва ти не само талант , но и много други качества.Това ми е хоби и ми прави удоволствие да аранжирам, да декорирам стаи/мебели, пердета, вази, килими,аксесоари,и т.н,/ Виждам неща,които другите не биха си предтсавили как ще изглежда Simple Smile
Баксиса - и аз се радвам че пиша и има какво да кажа,а не смятам,че е тъпо и безмислено.
Дита - и ние сме така - започнал е да реве много ако за малко се врътна в другата стая,ама аз съм по цяла седмица сама и няма баба, тати и т.н, затова оставям всичко врати отворени и знае кога къде да ме намери Simple SmileПодава ми WC хартия////  Joy Joy Joy Така се става човек , ми кво?
Скреч - децата е хубаво да се скарат за играчки и да се научат че има техни и чужди. Аз давам на Ники да играе с чуждите/под мой контрол/, ама той като види че си играят с неговите е кротък и не му прави впечатление, защото е заинтригуван от интересните чужди.... Не е побойник, за разлика от едно друго дете, но майка му - му с екара и му казва,че така не може и да го погали после, ако Ники играе с негова играчка, онова дете идва и я взима от ръчичките му, но майка му гледам,че не му дава да я вземе и си я връща на Ники. Според мен,ако Ники беше злобен и аз щях да му се скарам и да се държа по подобен начин.

Сутринта дадох на Ники закусна от овесени ядки и няколко лъжички/на око/ детско кис.мляко http://www.me4o.com/kiselo-mliako.html / много му хареса, взимали ли сте? С едно мече отпред.

Хайде стига толкова,че се отплеснах

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 10:35 от Galaxy_26

# 154
Честит рожден ден на сладката Нина! Да е жива и здрава! Да получава много обич от своите родители, а в замяна на личицето и да грее винаги щастлива усмивчица!

Мамо Кате, пожелавам ви един незабравим ден днес:

# 155
Много сте писали, ей  Crazy Не успях да прочета 8-ма страница, ще ме извинявате, ама сега нямам време  Embarassed Стана ни навика да ставаме след 9.00, Деска   smile3534

Креми,
много съжалявам за черната ви серия  smile3518 Моите съболезнования за баба wи! Да почива в мир! Съжалявам и за кученцето  Sad А Кари е голямо геройче  Heart Eyes Направо не ми се мисли как ще излезнат и нашите кътници  ooooh!
За Американския хол съм напълно съгласна с теб, но при наличната стая пригодена за кухня с размери 2 на 7  Shocked , нямаше как да оставя така нещата и бутнахме 2-3стени  Crazy Сега поне е просторно, а и я няма все така да е, понеже сме замислили да престрояваме лятна/зимна градина , не знам как да го обясня, където да са ми печката и котлоните  Wink

Валенце, страхотно си се справила newsm51 Хайде казвай Влади какъв ще става  Hug

Цеце, както винаги си сътворила невероятни красоти newsm51

Деска, ние от 2 месеца храним всичко що ни е под ръка  Whistling Всичко, което е на височина от 80см е омазано от малки ръчички, ама така ще е  Laughing

Хайде мами, че ние пак заминаваме . Тази година не успях да разбера имахме ли почивка или нямахме  Rolling Eyes Хайде да завали и при нас малко снежец, че иначе....

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 18:13 от Роси_

# 156
  • София
Честит 1-ви рожден ден на малката Нинка! Катюшка, да ти е живо и здраво момичето! Все такава лъчезарна и усмихната да бъде и все така да ви радва!
Весел празник!

Ние прекарахме поредната полу-сънна нощ, ставала съм 15 пъти поне  Tired Добре, че поне от 6 до 9.30 откара непробудно, та малко си наваксах сън. Иначе съм като разглобена, всички мускули и кокали ме болят от вчера, а и явно съм понастинала. Еееех, да имаше сега как да си направя един хубав масаааажжжжж...Ама няма.

Роси, ние Кремито я опрайхме с тебе  ooooh! Аз снощи съм писала дядото, ти баба й, пък всъщност става дума за бабата на мъжа й. Аз се коригирах де, ама ми стана неудобно, че съм голяма шматка понякога.

Добре, че вчера сготвих порядъчно на Василия за двата дни и сега поне с това няма да се занимавам. Всъщност, смятам да не се занимавам с нищо днес, освен с детето, разбира се.

Роси, къде сте ходили, че пак заминавате? newsm78 Какво става с РД, ще идвате ли?

Кой беше питал за млякото? Ние минахме твърдо на Лактана Био 3, много й харесва на Василия, даже си увеличи порцията с 30 мл. Не е много сладко, Арабела Peace Пък и тя го пие преди сън само. Или с надробено сухарче понякога сутрин. Първоначално бяхме на ХИП 3, че все на ХИП сме си карали, но се позапече /може и от друго нещо да е било/, и като пробвах с Лактаната, веднага й се нормализира стомахчето и си оставаме на него.

Хайде приятен ден, весело да им е на всички празнуващи! Hug

# 157
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА НИНКА-да е жива и здрава, да стане хубавица като мама и усмихната като тати  Laughing

Ние ще почерпим, че имаме имен ден

Честит празник и на Александра на ВИ, Алекс на Медхен и Сашо на Роси /ако има други, ще ги добавя по-късничко  newsm78/

Сега се връщаме от разходка, Александър полудя по снега, а със Слав като се замеряхме с топки, се заливаше от смях.Цялото време беше изпъстрено от моите викове "уй-уй" /да не ме трият модераторите, че така викам като се подхлъзна, спъна, падна ...   Embarassed/, Слави умира от срам с мен  Mr. Green
Минахме да му купим обувки, ама пак не го огря душката.С термо чорапи му скача 2 номера крачето, чудех се ботуши ли, боти, ние го обсъждахме скоро тоя въпрос, ама що така не разбрах аз, не знам  Embarassed.Та беше с маратонки, измръзнали са му сигурно краченцата  Rolling Eyes.Аз пък съм със мускулна треска след вчерашното снегопочистване пред блока /падаше се ред на нашия апартамент, то се сцепи да вали, е***си  Mr. Green/, сещам се няколко по-интересни неща за муск.треска, ама няма  Mr. Green

Дес, честито ти проходило момиче  Hug Heart Eyes, да се гонят с кака Вяра и да ви радват непрекъснато, усмихнах се 5 пъти, докато те четох  Grinning

Вале, питката е превъзходна, сигурно и Цецето се е засрамила малко даже  Mr. Green.А това с крачето е страхотно, за първи път виждам, а може и да препиша  Embarassed Embarassed

Креми, вие да сте живи и здрави  Heart Eyes Heart Eyes, наистина гадно е, но може да е по-малкото зло.Я си гледайте хубавичката Кари и си мисли само хубави неща  Hug

СЕМ , bash bash -ти си знаеш  Mr. Green

Дитка, решила Моната да се закача с двугодишен младеж, ти ще я секваш  Naughty, я остави да си флиртува на воля, нали е скорпионка /то и ти си, де, та знаеш  Wink  Mr. Green/

Кисело мляко Александър обожава, ако не яде нещо, взимам кофичката мляко и му давам през 2 лъжици и така се изяжда всичко  Mr. Green

Галакси, Роси  lovekiss lovekiss

Хайде, лек ви ден, аз ще редя гардероба, докато мъжете спят  Laughing

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА МАЛКАТА НИНА-ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ И ОЩЕ КАКВОТО СЪМ ПРОПУСНАЛА.

Боян също хареса снега и се забавляваше много. По-късно може да пусна снимки.
Това с питата на Валенсия е много оригинално....ама мисля че за нас не става.Като му гледам темпото ще проходи, когато кракът му ще е по-голям от тавата. Joy Joy

Ох преди малко го намерих (доста се беше омълчал) зарит с ябълки и мандарини, които незнам как е стигнал. Беше наръбал 5-6 ябълки-лошо няма, ама мандарините само кората им беше опитал и неможе да я преглътне , та се давеше яко- това дете расте терминатор аз ви казвам. Оня ден счупи вазата с бамбука и беше езеро от вада камъни и стъкло....а той се смее на глас.

хайде полягвам малко.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 14:51 от mimi22

# 159
Писах ви снощи, но интернетът ми изигра номер. За това, няма да редактирам! Wink

Ехооу мами  wavey

Ние с мъжо и детето сме на едно хубаво местенце  Mr. Green гледам и слушам, че у софийско сняг, студ  cold . Еми нормално е, все пак е време за зима. Решихме ние да се почерпим семейно в аванс за РД-то на детето пък и за именния ден в понеделник  Wink . Сега издадох Сем, Катюша, Зита (извинете ако пропускам някой Embarassed) да не се скатават в понеделник, а да почерпят  Mr. Green  Wink

Не съм ви чела и няма да вземам отношение по темите, които обсъждате. Но все си мисля, че пропускам да честитя първата годинка на дечицата.

Влезнах само да поднеса честитки за миналите рожденничета, които не успях да поздравя - Деси на Краси, Дани на Юлчето, Тошко на Приказливка, Стела на Весето, Калоян на Шанти, Константинчо на Снимката.

Също така да изкажа честитки за празника и първата годинка на нашата лична дама Нинка  Heart Eyes на мама Катюша.

На всички деца искам от все сърце да пожелая да са здрави, щастливи и много лъчезарни, а на техните мами   bouquet. На Нинка пожелаваме един страхотен празник утре, т.е. днес а ние ще сме на линия в понеделник, Кате  newsm10

От нас спокойна нощ и до скоро   love001[/color]

# 160
  • Хасково
Здравейте мили момичета и момчета!!!!

Влизам на бързо да ви почерпя със закъснение за нашия рожден ден и да ви благодаря за поздравите. Благодаря на всички ви! Благодаря ви, че ви има!!! Друго не мога да ви кажа, просълзявах се от всеки ваш поздрав!   bouquet   bouquet   bouquet

Заповядайте:

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200811/69826/184962/00000012.JPG

Ето малко снимки от нашия рожден ден. http://bg.fotoalbum.eu/vessi_lomska/a184962 Изкарахме си страхотно и Стела получи много подаръци. Само дето беше малко кривичка, че не спа през целия ден... но като цяло беше незабравимо!

Честит рожден ден на патерица и на Константинчо!!! Да е здравичък, весел и послушен!
Честит празник и на Снимчицата и на днешната най-щастлива мама Катюшка

А сладката бузанка Нинка, да е много здрава, щастлива, игрива и умна!!!!

До скоро, ще пиша при първа възможност, че още не мога да се организирам след почвката на село и РД-то  Embarassed
Целувам виииии!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 161
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи днес   Hug

Весе, много хубави снимки, а тортата е страшно весела и много ми хареса Simple Smile Така, като гледам май всички дечица са в някаква дупкана рд  Laughing

Катятя, какво е това хубаво топло местенце ? Лъха ми на хавайско  Flutter Много хубаво да си изкарате и в понеделник ще те чакаме със снимков отчет  Hug

Ей, ТашJoy Замислям се, като те видя да започна да те целя със снежни топки за да те чуя, представям си те  Joy

И аз излязох с децата и кучето, но за последен път в такова време  Naughty Първо ги обличах един по един 1час- чорапогащници, грейки, космонавти, шапки, ръкавици, апрески. Павката се скъса да мрънка заради ръкавиците, а Любака падна 100 пъти и от страх ревеше. Кучето пък пощуря от снега и щеше да ни помели всичките, та трябваше основно по нея да викам  Crazy Улиците са в лед, ботушите ми се пързаляха, количката буксуваше, а в квартала равни улици няма- все баири. Излязох с такова хубаво настроение, а се прибрах размазана от умора.  Laughing Утре, когато баща им си е в къщи ще ходим с шейните. Явно, че не мога да се разкъсам достатъчно Crazy

# 162
КАТЮША, ДА ТИ Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА НИНКА! ДА ПОРАСНЕ КРАСИВА, ЧАРОВНА И УМНА КАТО МАМА!    bouquet

# 163
  • София
Безкрайно ви обичам момичета  Hug. Благодаря ви. После ще се включа пак.

# 164
  • София
Честит първи рожден ден на Нинка! Катюшке- да ти е живо и здрава усмихнатата хубавица и да е все така здрава, бодра и щастлива!

Честит имен ден на Александровците  на Talyyy и m_jov и Александра на vi!Честито и на всички останали празнуващи имен ден или друго!

Здравейте, момичета-  кокичета! Благодаря на всички за прекрасните пожелания към моето момче! Специални благодарности на Luchka за почерпката от мое име!  Hug
Ние изкарахме кротко рождения ден с малко гости, торта и подаръци.Вечерта се опитахме да му направим празнична ваничка, но явно три седмици са достатъчно време да я забрави и удари един празничен рев и писъци, та скоро няма да опитваме пак.

Роска Първо  Hug За хамериканският хол- нашият е баш такъв- от външната врата се влиза в едно общо помещение, в което се намират антре, кухня, трапезария и хол. В случая не става въпрос за нещо, в което може да се язди кон, а за 35 квадрата, които се опитахме да усвоим максимално, защото по проект имаше антре от 5 кв. с 5 врати и кухня от 4  Shocked Тук просто няма друг вариант иначе аз съм живяла дълго време в апартамент с отворен хол и най- добрия вариант за мен е обединено помещение, което с плъзгаща врата да може да се отдели, когато не ти се иска да си гледаш бардака по плота в кухнята, например.

kremito Лоша серия сте минали, но дано до тук да спре.  Praynig

Ох, отворих втора страничка преди два часа и стигна до тук. явно ще пиша когато младежта си легне. Извинявам се на неотразените и ви казвам "До по- късно".

Общи условия

Активация на акаунт