Роси, добре сме засега
Поддържам се с редовно пиене на аспирин и вит.Ц. Само Любака има едни ужасни сополи (съотв. кашлица) ама...в понеделник ще го видим. Явно, че и тази седмица няма да е операцията. Като гледам дано до края на годината успеем 
Вале, браво за питата! Казвай как мина и какво хвана мъничето

Тематчен подарък се сещам уолкъ, буталка.
Креми, ужасни неща около вас. Стискам палци да не се повтарят повече такива лоши дни. Моите съболезнования за бабата. А за кученцето..какво да кажа, имам си едно у дома и си представям колко ти е тежко
Цеце, браво, много е красиво.
И ние вчера ходихме до кварталния МОЛ, е, няма такъв кошмар
Всичко беше в лед, не си бяха направили труда да посипят или почистят. Оставам настрана, че беше фрашкано с народ
Мъжа ми много се ядоса на идеята ми
Като оставим настрана улиците, много обичам зимата
Толкова ми е уютно у дома
Топличко, всички сме си у дома, а навън трупа ли трупа. Вече си прибрахме кученцето вътре и за през деня и да не ви казвам колко е препълнена къщата
Хубавото е, че дребните се движат в ято- кучето, след него Любака и Павката лази, като опашка отзад Отивам да правя мекчики, лек ден от мен

ПП. Абе, къде зачезна таз Сладурка

Цеци, и при нас са зъбетата и не знам....Мисли му как ще идваш до Търново да ми декорираш сватбата! 

, Наспинках се. Детенцето не е мръднало, дано този 1-седмичен маратон, който изтърпях е вече зад гърба ни.

Моите съболезнования за баба wи! Да почива в мир! Съжалявам и за кученцето
А Кари е голямо геройче
Хайде казвай Влади какъв ще става
Всичко, което е на височина от 80см е омазано от малки ръчички, ама така ще е 
Пък и тя го пие преди сън само. Или с надробено сухарче понякога сутрин. Първоначално бяхме на ХИП 3, че все на ХИП сме си карали, но се позапече /може и от друго нещо да е било/, и като пробвах с Лактаната, веднага й се нормализира стомахчето и си оставаме на него.

. Еми нормално е, все пак е време за зима. Решихме ние да се почерпим семейно в аванс за РД-то на детето пък и за именния ден в понеделник 
[/color]
Много хубаво да си изкарате и в понеделник ще те чакаме със снимков отчет