НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 516
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
Eхо,ние тъкмо си изпратихме гостите.Аз цял ден месих творих,и накрая такъв гаф сътворих за най съществената част.Заради мен детето се подхлъзна и падна точно пред предметите дето бях наредила ooooh! Щото я пуснах по едно чаршафче и то на паркета,ми акъл море..... ooooh! И така вдигнах я,тя стоя милата и нищо не взима,подканяме я тя неща,след дъъълго умуване награби компютърната мишка и това е.Вяра същото си взе преди време Wink Та така достойни последователки на татко си.Незнам Бил Гейтс дали има наследници,ама ще проуча Mr. Green
Аааа  и още....ми тя не пожела да тръгне отначало след питата.Гледаше ме странно и какво ли си казваше "тая пак нещо ми е измислила" Blush Та когато кача клипчето,ще видите не как ходи,а как пада Хриска,срам голям.
Също и поизгорих питата,добре че направих 2.То и тази става за ядене де,ще ви я покажа ама преди печене стои далеч по добре.
Сега ще ида да почистя,че всичко е нагоре с краката и после ще подредя снимките от днес и ще ги покажа на който иска да гледа Peace

Честито на празнуващите днес!

Дианко,чудех се какъв Имен Ден се празнува днес?

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 18:59 от Дес

# 166
  • Pierrefonds, CA
Честит Рожден Ден на Нинка и Виктор ! Да са здравички и щастливи !

Честит имен ден на празнуващите ! С гордост да си носят името !

Благодаря ви, момичета за отговорите ! Пробвам, да видим  Rolling Eyes Арабела, с лъжица й го давам, 1/100 от лъжицата е количеството  Crazy

Само за снимка, а как се справяте с миризмите от "кухнята". Предишния апт., на който се бяхме спряли (но в последствие се отказахме) беше точно заради това - ще мирише на готвено и в хола...Пък и ако кухнята е отделна и има врата можеш спокойно да си вършиш нещо без да притесняваш хората в хола..
Според мен това разпределение е за хора, които се хранят само по ресторанти и не ползват ел. уредите, с изкл. на кафе-машина  Laughing

# 167
Ех, Десита, толкова си сладка в откровението си  Heart Eyes Нищо сега, важното е, че се е получил празникът и тати има вече две последователки  Heart Eyes Давай да гледаме снимките и клипчето  Hug

Цеце,  Embarassed много благодаря  Hug Ниастина точно в такава ситуация човек се чувства изключително глупаво и неудобно  Confused

Дано имам повече време по-късно да попиша  Hug

# 168
Юхууу, бамбини...  Crazy
Айдеее мина и тази седмица, да я видим новата какво ще ни поднесе.....  Whistling Thinking, ако е като предната, аааа благодаря, никогаш Simple Smile

Дес - еми ще пада ми, ти какво искаш, да тръгне като възрастна ли?  hahaha Crazy Laughing Важното е че си е хванало детето клавиатурката, ще има разбирачи у вас и сте яли питка, суперррр.
Абе момичета ние като ходихме тук на едната дружка на прощъпулката имаше кръгъл геврек и се нанизва на детенцето и като се търкулне питката после всеки си взима от питко-геврека и започва да бяга, така се било правело, а вие такова правихте ли или си има според района различни традиции.?????Много ми е мъгла всичко/
Кате/тг/ не разбрах къде сте? Иначе се радвам че сте се разнообразили Simple Smile тЪй, тъй Simple Smile не ни гледай нас.
Снимке - хайде да видим после какво ще дописваш  hahaha Sick
Веси - много хубав РД сте си спретналиии  Hug Чудесно.
Скреч - не ми се иска да пълня  с излишни, никому ненужни неща, за нанесената обида... Никой никого не познава,:)

# 169
Честит имен ден на празнуващите днес! Hug Александър и Александра са едни от най-любимите ми имена. Heart Eyes 
Аз поработих малко днес, пих кафе с моите дружки, сега ям и лягам. Mr. Green Симона всеки ден прави по 4-5 крачки, ама е голяма шубелийка. Grinning

ДескаJoy извинявай, че се смея, ама някак си смешно ми стана като те прочетох. Сладка малка Хриска се подхлъзна, викаш. Laughing Нали е хванала мишката, айде да стане велик програмист и да печели много парички! Hug

Гале, за прощъпулника има много различни поверия и традиции. Направи го както е по вашия край. Wink Или пък като ти харесва.

Ташhahaha "уй, уй', хахахаха... hahaha

Кате, малее колко загадъчно Thinking На мен на Тайланд или Индонезия ми прилича таз ваща работа... Wink Където и да сте - весело изкарване! Hug

Майчета, взех ХИПП 3 - от раз ли да сменям или ?? newsm78

# 170
Малеее, много съм зле.

Честит Имен ден на всички празнуващи.
 Да е свято името им и да го носят с гордост.

Дита, аз си взех ХИП3 , но 1 -2 седмици го смесвах с 2-ката.,
 Дори и още май се допива този микс. Но и наведнъж да минеш, не вярвам, че би било проблем, те са вече големи.

Момичета, а вие до кога мислите да давате изобщо АМ?
Мислили ли сте по този въпрос?

Понякога като хвърлям огромни количества АМ и като му щукне нещо и не ще и не ще,
а като знам,че пари стува това.... лошо ми става.

# 171
  • София
Привет и от нас с вече порастналото ми момиченце.
Както се очакваше беше една голяма лудица. Цял ден влизат - излизат разни гости, но беше страхотно. Утре очаквам още толкова  Wink . Е да знаете от мен с малко дете не правете това е дома си  Naughty - два последователни дни купони в къщи. Каталясах докато "стерилизирах"  къщата за утрешните дечица.

Надявам се не сте хапнали  и сте готови за една лека почерпка

Имаме си страхотни подаръчета - уокърче ( изперкъх тоталто  Blush - така ли се пишеше? ), кудкудякащото килимче и още една камара  Laughing

Честито и на всички именни днес . Да е свято името им   bouquet !

# 172
Дита,аз дадох от раз Хип3 Peace
Ще сложа снимки ама след малко Wink

# 173
  • София
Аз днес не честитих, защото не съм погледнала какъв ден е.  Мислех, че Александровците празнуват на 30 август  newsm78  Но явно и днес им е ден

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ ИМЕННИЧЕТА! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО И ДА БЪДАТ ВОИНИ И ПОБЕДИТЕЛИ, КАТО ТЕХНИЯ ЗАКРИЛНИК-СВЕТИЯ!

Чакам Василия да поогладнее, да пие млякото и да ляга. Може и да попиша след това. Лека вечер!

# 174

Катюшке, ма голямо чоко си има тази сладурана  Heart Eyes И с 2-3 снимки ли смяташ да отбиеш номера  Naughty

П.п: Аз съвсем се оматох с този Александровден, че не знам вече кога се празнува  Crazy

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 22:00 от Роси_

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА НИНКА И НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ!
Честит имен ден и на всички празнуващи Александровци и Александри.
Сипнала съм си тук едно винце, така че НАЗДРАВЕ.
Гале, по твоя въпрос - Дара така и не щя да пропие АМ. Пък и аз не настоявах много. Започнах да въвеждам кисело мляко още от юни и като спрях да кърмя, напълно замених млечните хранения с кисело млекце. Давам сутрин чисто с половин бучка кафява захар, а вечер го правя с бисквити.   

# 176
  • София
Заспа малчугана и ще видя сега какво ще допиша /Гале  Wink/

Връщам се пак няколко странички назад, че много съм пропуснала  smile3508

За млякото- ние сме на Милумил 2, а сега ще започнем Милумил 3- той е до 3 години. Докога ще давам АМ- чудя се и аз. Доста противоречиви мнения има по въпроса. От една стара АМ  си е изкуственьок, но и голяма част от пресните млека също се забъркват от сухо мляко, то незнам. Ще видя и педи какво мисли по въпроса.

Valenciq  Супер е питката! Май само аз не съм направила още прощапулник, а моето момче вече ходи от близо месец. Срамммм! Embarassed ще опитам рецептата и както съм зле с тестата се надявам ако не за ядене поне да стане за търкулване.

baksisa И Константинчо качва като новородено напоследък и сега е почти 10 кг  Shocked При неговото рождено тегло се очакваше да е някъде около 8 ама той си влезе изведнъж в норма. Педи също каза, че е нормално- било период на интензивен растеж. Аз се бях притеснила, защото не яде никакви  помпащи неща като захар, разни бисквити и тн. Ама му се радвам, защото като се сетя какво измъчено мишуненце се роди направо ми се къса сърцето.

Цеце
Всичкия цък е супер ама защо не те познавах когато се жених- само това се питам  Rolling Eyes Наистина, уникална си!

E&M  Още не съм давала кисело мляко- чакам педи да разреши, но няма да му слагам захар, а ако не го иска просто няма да го яде. За миризмите при отворен хол- имаме такъв аспиратор, че направо може да ни отнесе апартамента и няма миризми. Готвим, но не ползваме фритюрници и не пържим, та ако някой го прави със сигурност ще му се усмърдят текстилните неща като дамаски, пердета, килими. аз съм твърдо ЗА отделната кухня или възможността да се отделя когато поискаш. Най- малкото иначе кухнята трябва да е страшно подредена през цялото време, а това е много трудно. А и както правилно е отбелязала kremito с мощен аспиратор оставаш тотално заглушен около печката.

madchen Дрога в приказния свят, а- звучи логично.  Joy

renyto Честит ви първи разговор!

Galaxy_26 Ако имаш желание ще станеш дизайнер, а и в този бранш наистина има нужда от свежи идеи, които да изкарат дизайна на дома от клишето. Напоследък имам чувството, че сме се върнали в соца- повечето домове са еднакви. За нервите- каквото и да е не си го слагай на сърце. Всеки се държи с другите както се държи със себе си, а и има хора, които наистина много се мразят.  Wink

kremito При нас за зъби много помага едно френско хомеопатично Camilia. Пият се три дни по три капсулки и около десетина дни е спокоен. Ако имаш кой да ти го донесе от Франция си поръчай, а ако няма на кой и ще идваш на общия РД мога да ти донеса една опаковка, за да спасите временно положението.

skrech  Според мен, ако не се стига до ексцесии е по- добре децата да бъдат оставени да се оправят сами когато спорят за играчка. Така ще се научи, че има свои и чужди неща, а и на други неща. За мен най- полезните изводи са тези, до които човек стига сам.

Дес Много хубаво и увлекателно разказваш, а и все си представям тези две сладки физиономийки на твоите принцеси и ми става едно уютно и мило. Пък и точно тези моменти се разказват после по други семейни събирания и правят историята истинска.

Ами май отразих повечето от вас, а неотразените също обичам  Hug

Сега ви пожелавам лека нощ, приятни сънища и много хубаво начало на новата седмица! За мен това си е просто последната седмица без елха тази година. След това вадя и гирлянди, и всичко, което може да се качи на метър и половина над земята и Коледа пристига.

# 177
  • София
Катюшке, ма голямо чоко си има тази сладурана  Heart Eyes И с 2-3 снимки ли смяташ да отбиеш номера  Naughty

Абе Ники беше оператор на фотото и качеството еедно ....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311348&view=2

# 178
Ейй тази Снимкааа smile3501  love001 newsm03 Хареса ми поста ти , и то многооооо!
Ще спя спокойно.
Лелеее Катенце - каква трапеза, гости и т.н, подаръци, Възхищавам ти се.  Embarassed

# 179
Ето го клипчето,голям смяххххх hahaha Joy
http://good-times.webshots.com/video/3036905900103731559YXeLgW
Мисля да го пратя в "най-смешните животни и хора....",наградата ни е в кърпа вързана.Малко е слабокачествено де.
А снимките от събитието са преди и след самото клипче.Кажете ми моля ви,които ги гледате,всичко наред ли е и дали ги виждате?
Добавих и описания,за да сте наясно Crazy

Снимчице, Hug

Общи условия

Активация на акаунт