НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 510
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде там
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО  Hug
/и аз незнаех, че днес са Александровците хем сестра ми е Александра  Embarassed ще я поздравявам на патерица утре/

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА НИНКА
да расте щастливо дете

Катюша страхотни снимки и сладка госпожица  Heart Eyes
цвете за щастливата мама

Дианче
ние с вашто куче сме адашки, а Wink
Дита
почвай 3-ката от раз няма нужда да е постепенно или да го смесваш
Гале аз не съм мислела още да спирам АМ, тя Ема има едно много рано сутрешно хранене в спящо състояние около 6-7 и то е с АМ,  ще трябва първо с него да се справим, а после ще го мислим вечерното

# 181
  • някъде там
Дес аз всичко видях, ама ква пита си омесила страшна  Peace, Хриска е герой и с препятствия пак се е добрала до мишката  Hug

кога ще украсявате елхите за Коледа, ами големи или малки ще са, много ми се иска да вземем голяма /най-вероятно изкуствена/, но мястото и е на Ема в територията и се чудя дали няма да е по-добре да имаме малка елхичка, която да е по-нависочко ........... размисли и страсти от мойта глава  newsm78

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 23:00 от renyto

# 182
Дес Hug, голям смях  Joy. Наистина можеш да пуснеш клипчето да грабне някоя награда.
Туй за елхата и аз си го мислех как да стане. Където и да я сложим, все ще може да я стигне, освен на лампата да я овесим  newsm78

# 183
  • София
Здравейте!

Честит Рожден Ден на Нинка!

Т'ва мойто хлапе в 11 часа заспа тази вечер  ooooh!

Гале, хайде още един напън направи, че пак не схванах. Кой, какво, що? Ти подпали женското ми любопитство. Някой от  форума ли?
Снимке, е да, но ако Митко е този, който дърпа чуждата играчка, а аз не правя нищо, няма ли да ме нападнат майките? От друга страна ако издърпам играчката от Митко и я върна, може моето дете да реши, че съм против него, знам ли какво му е в малката главичка  Thinking Сложна работа.
Дес, грешката ви е там, че сте и дали да яде  Mr. Green . Ако я бяхте оставили гладна, да видиш как ще тича после след питката  Laughing

# 184
Лелеее момичета, къде сте ме пратили  Joy Е дай боже един ден да имаме възможност и до Индонзия да стигнем или пък на Хавай  Wink
Ние чисто и просто бяхме на СПА у Велинград  Laughing Беше топло наистина , температурата в хотела не падаше под 25 градуса, а в спа-центъра още по-горещо.
Изкарахме си много добре, отпускащо и релаксиращо. Поглезихме се, масажи, ттова-онова Wink.  Аз дори малко се изложих  Embarassed но все пак ми беше за първи път.  Като се появи един мъж и си глътнах граматиката, а капакът беше като ми каза че трябва да ми разкопчае банския защото щял да му пречи  Joy оф ужас, сега ми е много смешно ама тогава сърцето ми щеше да изскочи от притеснение и защо ли ама ха де. След това бях като новородена  Flutter ама в ръцете на един добре сложен чичко масажист няма как да не съм Laughing Wink Мъжо пък се върна разглобен, кво го е правила тази мацка не знам  Thinking но цял ден пъшка и охка след това. Викам му, тая масажистка ми изяде пая  Laughing 
До Велинград снегът не стигна, дори днес времето беше супер. Мариян беше неотлъчно с нас на всякъде. И на него му се отразиха добре всички продцедури. В хотела дори имаше детски кът с безплатен аниматор и по всяко време можеш да стовариш детето там за час време стига то да не реве за тате или мама  Laughing . Ние не можахме да се възползваме пълноценно от тази екстра, но здраве да е. Оказа се, че Мариян така се е пристрастило към готвените манджи, че всички пюрета, които бях взела ги плюеше и не искаше да ги яде. Еми яде като голям човек каквото има в менюто на ресторанта.
От доста време замисляхме да джитнем до някъде за малко поне, то време и пари все няма да се намират достатъчно. Просто човек трябва да каже тръгваме и да не му мисли много много, пък и да си намери някой друг повод, че да е оправдана почивката Wink Ето ви и малко снимчици, за който иска да гледа: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311378&view=3 Снимките с листата са от разходките ни край блока.

Гале , а за теб душа да ти кажа какво измислих Simple Smile . В неделя на 30.11 съм ти уредила транспорт за на втъщане в СЗ. Нашите ще идват на гости за РД на Мариян. Ще се връщат в неделя и ще пътуват с кола. Те са 3-ма и съвсем спокойно ще може да ви вземат теб Ники на обратно. Няма д аима никакъв проблем  Peace Така че притискаме те все по натясно само и само да не ни се измъкнеш  Mr. Green

Аз да ви кажа, че днес най сетне поръчах тортите за РД-то в петък и събота. Еми чудих, се маих се и днес спонтанно ме осени че решението е в моята любима сладкарница Романс. Искам да ви кажа, че цените там въобще не са такива каквито са в по-известните сладкарници в София.

Сега отивам да простирам, и сигурно няма да стигна компа след това. Лека вечер и спокойни дечица. Целувки на всички!  Heart Eyes

# 185
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА НИНА!!! ДА РАСТЕ УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА!

bouquet

# 186
Ехо момичета здравейте!
Aз днеска се върнах,опитах се да ви изчета,но не успях,много съм изморена. Бях в София една седмица,но колкото и да имах желание да се видя с доста от вас просто не успях по ред причини. Доста неща ми се объркаха и не се случиха както ги мислех,та затова...надявам се някой път пак за толкова време да мога да дойда и да ви видя,но едва ли,особено,ако почна работа другата седмица. От четвъртък бях в Смолян на изпити и си мислех,че там ще има комп да ви пиша,ама малкия братовчед го взел в София,та си Артисах с идеята. Да ви се похваля,че си взех и двата изпита-единия с отличен,другия със среден,ама важното е,че ги отметнах де,а и и имах време в Сф да си поуча на спокойствие,но все по-трудно ги вземам бе Crossing Arms Предстои ми пак пътуване в края на седмицата,та през два дена кажи-речи Tired Няма спокойствие на тоя свят,ей Mr. Green Разглеждах и снимки и клипчета,много хубави празненства сте спретнали всички,ноемврийчетата ни са порастнали и прекрасни!!! Няма поименно да казвам,но не мога-цяла вечер ще трябва да стоя.
Ивчето я намерих доста променена за това време,опитва се да повтаря думички,които чуе,естествено се получава голям смях Mr. Green,но се старае детето,показва колко голяма ще порастне Heart Eyes и носи каквото я помоля Grinning Има си пети зъб,трети се пада отгоре и е много смешна,за щастие никой не е усетил кога се е появил,дано и другите така,че като чета #Crazy
Поздравявам всички ноемврийчета с навършването на една годинка! Да са ни живи и здрави дечицата,много да са щастливи!

Ще се опитам от утре малко по-адекватно да се включа,че сега ми се спи,а и аз си имам едни грижи..

# 187
Дес, честито прохожданена Хриси  Heart Eyes Много приятна емоция, нали!  Hug

Сонче, реши ли вече как ще отбележите РД-то на Наско? Вашата дата ми е много любима, че тогава ми беше определен термина и девет месеца все за този ден бленувах  Simple Smile Аз май това с банкерския праник съм го изпуснала аз уж съм в бранша Wink нооо който не ходи на работа не му се полага Wink Дано си успяла да "разпуснеш" . А мъжете как са се справили без мама ?

Роси, душичка  Hug какъв изчерпателен списък! Смая ме Wink . Предлагам всички от графа несигурни да минават в графа сигурни, защото да не ходим принудително от къщята да ги вземаме  Naughty

Роси и аз съм от несигурните.  Hug
Дианка, Дита , без такива  Crossing Arms Искаме ви при нааас!  Hug

Цеце , да ти докладвам сега. Сънувам те аз една вечер в лицето на организатор на общия РД, само че физически ти беше с лицето на моята кума  Joy и на срещата всяка мама беше с имената на моите съученички още от техникума и аз през цялото време се опитвах да намеря връзката между образа, името и никът от форума  Joy А за парите, пуснах толкова, защото така бях разбрала преди това, ако трябва още ще превеждам, няма проблем само свиркай ?
Аз утре ще се виждам с Катюша и Маруся. Може да събера и от тях и да ти ги трансферирам по същия начин. За мен не е никакъв проблем! Ще се разберем нещо и после ще докладвам.

Леди , колко е нежна малката ви госпожица ...  Heart Eyes

Снимчице, аз признавам единствено подовото отопление/охлаждане  Peace Несравнимо е! Но за сега няма как да си позволим докато сме по квартири. Един ден обаче, когато си имаме собствено жилище от сега съм как ще се климатизираме.

Креми, съжалявам че са ви сполетяли толкова мрачни неща на към. Дано скоро изгрее слънце в дните ви!

До тук! Утре ще продължа. Сега вече наистина се оттеглям за сън. Лека![/color]

# 188
Честит рожден ден на Цветето и Наско! Да са живи и здрави, и само напред и нагоре устремени!

За техните мили мами Теди и Билка:

# 189
Честит първи рожден ден на цвета и Наско!Да растат здрави и усмихнати!Безгрижно детство!
Теди,Билката да са ви живи и здрави дечицата!Весел празник
!

Сладурче,радвам се,че писа,липсваше ми.Браво за взетите изпити.
Роси,две сутрини ми липсваше,ти си моето първо"Добро утро"след това на Ангел.Днес си преди мен и така ми харесваш,какво е това спане до 9-10ч. Laughing

# 190
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО НА bilkata, ЦВЕТА НА tedi@az И Калина НА caramelche! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ОБИЧАНИ!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

# 191
Добро утро  smile3534

Сипвайте си по кафенце и заповядайте на лафче  newsm51

Мами, онзи ден сме имали рожденичка, а сме я пропуснали  smile3506

Лили, да си жива и здрава и много щастлива със своите деца, а мъжът ти много да те глези

Хайде сега да ви започвам поред, че много сте писали и да не стават пак обърквации  newsm47

Рени, честито ти телефонче! Със здраве да си го ползваш и нали знаеш...само хубави новини  Hug
За АМ: ние изпихме една кутия Милумил 3, но после не успях да открия в нашия град и взех пак Милумил 2. Сега смятам да се запася с няколко кутии 3-ка, че да не стават пак такива разминавки  Peace

Цеце, страхотен ферман си изписала Hug Ще ме извиняваш, обаче се посмях на това
Цитат
пък горе-долу се справям
Joy Според мен се справяш божествено  lovekiss
А ние никъде не сме ходили. Просто работното ни местоположение е при моите родители /на около 5км от нас/ и като има работа
прекарваме цял ден там, което си има и много хубави страни разбира се  eat  Peace

Ауу, Катюшке, страхотно изглеждат децата на снега  Heart Eyes Моите деца дали ще се порадват на кубав сняг тази година  newsm78 При нас през няколко години вали хубав сняг, пък камо ли и шейните да извадим и снежен човек да направим  Nature Snowman  Crossing Arms

Скреч,  smile3532 за търкулването по гъз  Blush Ама какво се притесняваш, то си е нормално в този сезон  Rolling Eyes
За въпроса ти относно децата и играчките: Ако няма две или колкото са децата еднакви играчки, които да разпределиш , така че да има за всяко дете, обекта на кавга се изолира  Peace Те са мънички и бързо ще я забравят, а ако са по-големи естествено обясняваш защо си я прибрала и им предлагаш нещо , с което могат всички да играят  Peace
Кътниците: 8 избиват сега + 4 кучешки, пък останалите 4 кътника ще ги чакаме на 6 годинки  Crazy
Какво стана с пъпчиците на Митко? И според мен са лишеи  Peace

Арабелка,
благодаря за линка, че и аз от доста време го издирвам това бебе  Crazy  Лилия е като хипнотизирана пред Бейби ТВ  Crazy

Дианче, радвам се, че сте добре  Hug Казвай какво каза доктора днес!
Мила картинка си представих у вас  Heart Eyes

Бакси, какво стана с Елдата? Хареса ли я Ангел или заминава в кофата?  Hug

Дсека, голям характер има Монка още от сега  Laughing Ама то си личеше още от несядането в количката  Mr. Green

Ей, Галенце, така вече ми харесваш  Kissing Heart

Хехе, Таш, ама вие направо ме разтопихте с този ваш снежец  Flowers Bouquet Обожавам зимата Heart Eyes , като изключим студа, де  cold  Mr. Green
За крачетата на Александър не се притеснявай! Едва ли са измръзнали, те на дечицата кръвта им ври, не са като нас  Mr. Green

Мимииии, пиши по-често, молям те  Joy С Медхен имате невероятно чувство за хумор  newsm51

Катеее, днес имен ден ли имате  Rolling Eyes

Да са живи и здрави всички , носещи това име  - Катюшка, Катето, СЕМ и Зита!

Весе
, извинявай, мила, ама вчера хич не съм забелязала, че си пуснала снимки от РД на Стели  Heart Eyes Да ти е жива и здрава малката хубавица!
Вие ще ходите ли до София за общия РД? Цеце, ние още се чудим, че с този сняг, дето валя  Rolling Eyes Там има една много неприятна отсечка при Вакарел, при която сигурна ще се побъркам, докато я минем  ooooh!

Ами стигнах само до 9-та страница  Crazy По-късно бива да продължа, че нещо много взех да изоставам  Laughing Само да кажа на Дес, че чаках с нетърпение клипчето и страааашно много ми хареса  Heart Eyes Ще я изям тази Хриска Two Hearts А това Вяра ли бръщолеви толкова отстрани  Joy

# 192
Добро утро!
Започвам с многобройните ни Рожденици, да си живи и здрави, да не се отърват от купищата подаръци днес, мама и татко да ги слушкат и те да правят по-малко белички от сега нататък, та нали са вече на 1г/на ина/

Скреч - неееееееееееее бе!В никакъв случай не е НИКОЙ от форумчето ни, семейно е Simple Smile  Peace
Кате - лелееее ама ти и транспорт и чудо си ми осигурила Simple Smile Ще ви напрегръщам всичките мацки.Не обещавам ей.... Simple Smile Благодаря за загрижеността.
Полсе ще допиша, аааааааа и Дес - клипчето е уникално смешно , ДА Simple Smile и аз съм за това да го пуснеш в някой подобен конкурс"за най-смешните дом.видеоклипове" Simple Smile
Сладур - добре си си дошла мила.

# 193
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС-ИМАМЕ ДОСТА КАТЕТА-ДА СЕ СТЯГАТ И ДА СЛАГАТ СОФРАТА!!!

Мимииии, пиши по-често, молям те  Joy С Медхен имате невероятно чувство за хумор  newsm51
Е Роси-ти защо мислиш, че се засватихме с Елица??? не е защото пчеличките и птичките при нашите деца-те милитееее още доста хляб има да изядат  Mr. Green Mr. Green
Охх...днес ме бяха запушили сутринта...тооо не че нямаше как да изляза с 100 маневри, ама като видях и леда по стъклата-айдееееееееее на метрото-е ни Таш, ни сватята. Добре, че срешнах една приятелка, че не бях на сухо съвсем.

Сладурче-добре дошла.

айде лек ден и до после

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 09:29 от mimi22

# 194
Честит имен ден на всички Катета!
Честит първи рожден ден на Наско,Цветето и Калина!  bouquet
Ще се опитам да пия кафенце и да дойда пак Wink
Дес честито ви проходили малки крачета! Опитах се да изгледам видеото,но само ми буферира,да не би да е много голямо? Пак ще опитам!

Общи условия

Активация на акаунт