НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 495
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
Мерги, що само надничаш, душко, а не пишеш нищо  Wink.Само си рефрешвам да видя какво си писала, а то...

Hug Може би,довечера ,душка  Heart Eyes

# 226
  • София
Здравейте.

Ох, спрете се с тия пари, че съвсем му изпуснах края  Joy Имам днес някакви 10 лева, ама от кого са, хич и не мога да разбера ooooh! , защото нямам достъп до извлечението от сметката си сега. Предполагам, че са от Креми, защото тя ги пусна през уикенда. А тия от Катюша сигурно утре ще се отразят в сметката ми. То и няма време вече, ще се оправяме на място, че се увъртолих съвсем  Crazy Досега имам от Сватята Сонче 20 лева, от Катя - 10, от Креми - 10 и от Снимчицата - 15. Тамън колкото съм дала капаро за клуба. Тортата съм я капарирала, ще я платя, като я взимам, и там каот видим колко народ сме, ще делим. Някой ако е пратил пари междувременно /освен Катюша/, да казва, че да следя паричния поток  Joy

Днес се прибрах наобяд толкова скапана, че не мога да ви опиша. Главата ми беше като бомба пред експлозия. В 1 и нещо детето заспа и аз веднага се гътнах.  Обаче само 40 минути по-късно мина циганската колона с клаксоните от Тина Киркова и събудиха детето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ейййй, казвам ви, ако имах един Калашников, щях да стрелям на месо!!! Писна ми от тия роми вече! Те явно циганките ги изписват последни, и баш когато заспиват децата, минават под нас 20 коли с надути свирки. Аман от тая цигания! То и ние, българите, не оставаме по-назад, но това е друга тема.....

По-късно ще отразявам, че не мога да си събера мислите сега, а и Василия заспа нагъзурчена и ще ходя да я оправям. Тя сега като й се е натрупало неспане кой знае до кога ще откара и после ще лапа мухите до нощите  Tired

Ааа, и друго. Чух се днес с момичетата от Петлето, да потвърдя часа за последно и какичка. Как мислите, една какичка дали ще е достатъчна?  newsm78 Помолиха ме да събера предварителна информация за менюто, доколкото е възможно, за да си направят някаква предварителна заготовка, иначе ще се бавят поръчките, ако всички поръчаме, като отидем там. В сайта им може да се изтегли менюто и да се разгледа. Много шъ въ замоля, да си изберете нещо и да пишете с червен цвят в края на следващия си пост, за да ги събера. Става дума за яденето, пиенето не е проблем. Рекламираха ми минипицичките им, че били много хубави, да знаете. Семчице, не ми е товар, бе, душа, общо взето ми е приятно, стига да имах повече време  Peace Обикновено, когато има да се свърши някаква работа и сме няколко души, аз си знам, че винаги в крайна сметка ще се опре до мен, така че съм свикнала да приемам мисията доброволно  Joy Joy Joy Съдба козирожка, кво да прайш!   Само че се очертава да идвам с такси и не знам как ще взема тортата, така че, ако има доброволец, много моля да свирка  Peace

Хайде чаУ ви! По-късно ще честитя!!!

# 227
  • София
Лелееее, момичета какво павите - изписали сте цял фераман.

Мерси за поздравленията  Hug Hug Hug Hug Hug

Честито й на днешните рожденници на останалите адашки   bouquet

В паузата между празнуванията да покажем снимките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311348&pid=9067635 - тези са от днес с децата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311348&pid=9047807 - а тези от вчера с родата

бягам, че ме викат вече

Кате, аз като ти разправям, че в неделя ще ходим да черпим и в Монтана - ти що не ми напомняш, че точно тогава сме на РД  Party

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 18:55 от katiousha

# 228
  • София
Ето го и МЕНЮТО, да не се ровите  Peace

# 229
Цеце и от мен 10 събота ти ги пуснах-може и от мен да са...

# 230
Цеце,дай сметката де и аз да ти пусна утре.Мога да взема тортата  Peace

# 231
Laughing Laughing Laughing Здравейтеее мацки! Laughing Laughing Laughing

Софиии   bouquet  bouquet  bouquet Rolling Eyes Mr. Green Защо душицо си унила, ние май се редуваме една след друга, я намини през нашия гард да си погукамее Simple Smile
Цеци - незнам дали е Козирошка съдба, но е важното че имаш желанието да се впрегнеш с всичко това и да организираш празника ни. Страхотно е че дори менюто предостави на всички, да си прецени всеки какво желае и заяви избора си.
  bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Катюш - много сте сладки всички ,а ти на една от началните снимки гледаш много лошо, ЩО бе?
Сем - е много накратко ни мина нещо, хмммм какво става? Всичко наред ли е?
 Това ще попитам и Мерги - какво стана с интервютата, на които ходи?
Талито Simple Smile спешИъли фор Юу!!!!  Kissing Heart Flowers Bouquet
Kате/тг/ и всички останали - моля ви не ми се обиждайте, аз няма да дойда. Мисля ч евече няма какво да пиша по темата с общия РД, благодаря на всички покани и страхотни приятелства.Надявам се съвсем скоро да се видим на спокойствие, говоря за моето спокойствие Simple Smile /// , аз съм с вас момичета.

# 232
  • София
Аааа, Мими, има още една 10-тачка, сега видях  Joy От теб ще да е  Peace

Мерги, няма да ти дам сметка  Mr. Green Наистина ми настана пълно объркване вече, още повече, че не мога да разбера кои пари от кого са. Ш'съ опрайм в неделя с тебе. А за тортата - баш на тебе пък най-няма да ти е удобно ми се струва. Аз съм намислила вече кого да помоля, някой от Троишката група може да се включи, щото Неделята е срещу МОЛ-а и ще е кажи-речи на път. Може и аз да я взема, ще се разберем дотогава.

Таш, нещо си ми залипсвала, ни по телефон сме се чували тия дни, ни във форума се споменаваме. Ама аз на теб наум си ти говоря  Joy Честито ти телефонче! Айде изфукай се какво е де, аз моя го изтипосах веднага, като си го взех  Crossing Arms Нещо с Медхен не ми харесвате, ще взема и аз да намина през метрото  Whistling

Абе, Гале, нищо кой знае какво не съм направила, айде стига и ти  Blush Тя Сончето и тя е от моя отбор, нищо, че не е Козирог  Laughing  Не ми харесва, че няма да идваш, но нищо не съм казвала, защото ти си го решила вече и знам, че няма какво да те накара да промениш решението си.

Еми още не мога да се вредя да честитя на празнуващите, съжалявам! По-късно ще е!

# 233
Хей, страхотните мами - благодаря ви за пожеланията към моя рожденик! Току що му ги изчетох и той много ви благодари също! Hug Гале, ама малее... близнаци викаш... Joy Мани, че имаме в родата. Whistling И то от моя страна. Whistling Даже тъй като забременях малко с "подсказване" от доки  Mr. Green ( слага ми инжекция за таймиране на овулацията), та имахме голямо наум дали не са две. Wink То се оказа едно, ама диво като за две. Laughing

Милички, много ми е кофти и на мен, тя мойта работа малко като на лъжливото овчарче вече стана - ще дойда, няма...( и когато наистина дойда никоя от вас няма да иска да се види с мен Sad), така де, няма мога да бъда на общия РД. Искам да съм до Светльо, готвим заедно за Галя, ще ида пак да я видя уикенда...и така. Мисля, че може да ме разберете. Hug

Лека спокойна нощ!

# 234
Галееее, добре съм мила, благодаря ти.  Hug Съжалявам, че няма да дойдеш, но скоро се надявам да си си при нас, така че... пак ще се съберем и ще отпразнуваме (поводи все ще намерим)  Wink
Дита,  Hug жалко, че няма да се видим.  Hug
Винаги съм искала много близнаци - до 6-тия месец все питах доки - "сигурна ли си, че не са 2?" hahaha И бях много разочарована  Sad

Цеце, ето моята поръчка: Италианска салата и френски тост с луканка  Peace Записах си, че какъвто съм шемет, ще взема да забравя какво съм си избрала  ooooh!

Шлябада, супер съвети получавам от твоите постове. Благодаря ти. Hug
Катюшка, страхотни снимки. Нинка е голяма сладурана. Толкова и усмихната и лъчезарна  newsm03
Цеце, разбирам те, мила. Сред познатите ми и работата, като стане дума нещо да се прави някак си все се очаква, че аз ще го свърша (детайлен човек съм и не забравям дребните подробности). Уф, че прозвуча като Фалба  smile3555 Banghead В повечето случаи не ми тежи и ми е приятно...

Айде, отивам да гушкам дребчето да заспи, че после да гушкам и татито  luvbed Галеееее, ти си виновна  box

# 235
Айде, отивам да гушкам татито  luvbed Галеееее, ти си виновна  box
  hahaha шшшшттттт Тихооо, не стига че ви наМирам работа, амиии мрънкаш Simple Smile Мъжа ти ще ме споменава с добро, нали, нали“ “? Simple Smile

# 236
  • София
Василия ме е обсебила и нямам време да си правя тинтири-минтиритата за честитките, но поне ще опитам...

Честит 1-ви Рожден ден на адашчето Цвета и на Атанас на мама Билка! На Цветето пожелавам да е все такава чаровна, да е здравичка, много да се слушат и обичат с кака си! На Наско - да е жив и здрав и той, голям да порасне и след години да бъде най-голямата опора на мама!

Дита, да ти е жив и здрав рожденикът! Той най-големият подарък си го е получил от теб за години напред, поне още един такъв да му направиш /или той на теб, обърках се вече Joy/

Семке, благодаря за поръчката! Hug Айде чакам и другите да се размърдат Party

# 237
Честит рожден ден на Цвети, Наско и Калина! Да растат здрави и жизнерадостни деца!
Да е жива и здрава и чаровницата Нинка и да носи само радости на мама и татко!

Честит имен ден на всичките ни Катета! Бъдете здрави, много обичани и щастливи!

Честито /на патерици/ и на Алекс и Александра! Да растат здрави и да бъдат винаги победители!

Дита, честит ви рожденик! Да ви е жив и здрав, да е много щастлив с двете си любими жени вкъщи!

Кате, от няколко дни обмислям да разпуснем и ние два-три дни някъде и съвсем ме настрои на тази вълна с разказа си и снимките. Само се чудя наша Елица как ще изтрае пътя, че тя за 15-20 мин лудва в колата, но ще видим, дано да няма проблем.
Дес,  Joy
Обаче не се трогна Хриска от падането  Crazy
И ние на прощъпулника на голямата имахме подобно преживяване. Тя проходи предния ден с едни леки пантофки, а аз на прощъпулника й обух едни твърди обувки, за да завършим тоалета, видиш ли  Embarassed И детето се пльосна още на първата стъпка, която направи  Crazy  После майка ми я заведи до предметите, държейки я за ръката. Валенсия, това последното е за теб   Wink
Катюша, много сте сладки! Ей, не мога вече да не я погледна Нинка и да не си помисля как ще хапва сладко шкембе чорба  Laughing
За Коледа обикновено украсяваме след Никулден.
Елхата, по български традиции, се украсява на 20 декември - Игнажден. Тогава го правим и ние,обикновено. А ако, по някаква причина, дотогава  не сме купили, я украсяваме на Бъдни вечер. Все още взимаме естествена елхичка и няма да издържи, ако я украсим по-рано. А и така удължаваме удоволствието от приготовлението за празника - един път другата украса по къщата, после елхата, на малки хапки, да не се пренасищаме с много емоции наведнъж  Laughing
И аз много исках близнаци, ама първия път. Втория вече изпитвах страх, да не се окаже повече от едно  Blush
Ох, нали съм на всяка манджа мурудия, викам, чакай да видя и аз, какво ще хапвате на рождения ден  Mr. Green Пък то било просто менюто на заведението  hahaha

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 21:53 от арабела

# 238
  • София
Здравейте мили момичета  Hug

Благодаря ви за съпричастността! Наистина, четейки вашите постове се поуспокоих и ми стана страшно мило, че толкова много от вас обърнаха внимание на мъката ми. Прегръщам ви силно! (Цеце, Роси, не сте ме „опрайли” бе мацки, супер сте)  Hug  bouquet

Дита, честит ти рожденик! Все така да се обичате и да сте щастливи заедно! И аз се присъединявам към пожеланията за близначетата  Mr. Green

АЗ ПОДРЕПЯМ НОМИНАЦИЯТА НА ЦЕЦЕТО ЗА ДЕКОРАТОР НА ГОДИНАТА!

Цеце, аз съм ЗА минипиците. Също бих си хапнала и мезета, ама нека и другите да кажат. Аз в момента съм гладна, така че съм готова да поръчам по едно плато от всичко. Като се има предвид, че ние с Кари ще сме много за кратко, явно ще ям мнооого бързо  Mr. Green

А относно зъбите – надявах се сега да чакаме само 4 кътника. Не знам коя кошмар как ще го преживея пак, детенце много се изтормози. А докато стигнем до 20, ле ле  ooooh!

Снимчице, благодаря ти   bouquet за предложението да помогнеш с това хомеопатичното лекарство. Засега Кари се успокои, затова няма да те притеснявам. Ако обаче играта пак загрубее, пак ще се вайкам из форума, така че ако имаш мерак тогава за помощ, свирни  Whistling

Сладурка, добре завърнала се. Чакаме по-подробен разказ. Липсваш на групата тук  Hug

Дес, клипчето е уникално, голям смях, запомнящо се събитие!

Аз днес се обадих на една нова гледачка, препоръчана (няма да напомням тъжната вест, че нашата ни напуска от февруари  Cry), в събота ще се видим. Дано да се харесаме, да ми олекне, че и този тежък камък ми тежи на врата. Направо не мога да си представя Кари как ще свикне с напълно нов човек. Тъкмо се сработиха с настоящата жена.
Даже сега съм се зачудила, дали да не викна бабите за 2-3 месеца да помогнат, после следващото лято съм решила да си взема 2 месеца отпуска (че много натрупана имам) и после от есента направо да я пусна на ясла  Thinking Вие какво ще кажете?

А ние вече поставихме коледната украса, Кари супер й се радва, обаче я е страх да се доближи до елхата, и по-добре де Wink

Катюш, малката принцеса от повече от великолепен сладур!
Еми толкова запомних сега, може по-късно пак, ако мъжо ме пусне  Sick

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 22:08 от kremito

# 239
  • Хасково
Добра ви вечер мамчета!!!

и Честит първи рожден ден на Цвети и Наско!!! Бъдете здрави, весели, щастливи и само с радост да дарявате всички!!!

Честит имен ден на празнуващите днес!!! Носете с гордост и здраве имената си Катета!!!

Честито и на всички останали, които имат повод днес, и през изминалите няколко дни! Бъдете здрави и щастливи!!!

Не можах да влезна в релси след завръщането от селото и рождения ден... Не съм ви чела обстойно  Embarassed Сдобих се с ужасно 4-ри дневно вече  Crazy главоболие. Стела е със невероятна хрема. Пробива й 4-тия зъб отдолу (стават общо 6),  не спи по цяла вечер и от зъбите и от запушеното носле и ..... Цирка е пълен Crazy
Отгоре на всичко ме хвърля в ужасно притеснение, за което ще помоля да споделите какво мислите за следната ситуация:
 От няколко дни близо седмица Стела започна да си удря главата където намери нарочно го прави... Предпочита по-твърди и остри ръбове, стени, под....Въобще, където свари. И имам чувството, че го прави, за да й обърна внимание. Като се удари по-силно, естествено, започва да реве, не! да се дере... Ужасно ме притеснява това. Не знам как да реагирам.

Ами това е за сега, ще лягам и утре се надявам да се включа по-адекватно
Желая ви лека и спокойна нощ на всички. ЦЕЛУВКИИИИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.П. Със сигурност няма да мога да дойда до София за общия РД по ред причини. много съжалявам, че няма да се запозная с вас на живо, но живота е пред нас. Това едва ли ще е последния повод да се събираме по форумски  Wink

Общи условия

Активация на акаунт