.Само си рефрешвам да видя какво си писала, а то...
Може би,довечера ,душка
.Само си рефрешвам да видя какво си писала, а то...
Може би,довечера ,душка
Имам днес някакви 10 лева, ама от кого са, хич и не мога да разбера
, защото нямам достъп до извлечението от сметката си сега. Предполагам, че са от Креми, защото тя ги пусна през уикенда. А тия от Катюша сигурно утре ще се отразят в сметката ми. То и няма време вече, ще се оправяме на място, че се увъртолих съвсем
Досега имам от Сватята Сонче 20 лева, от Катя - 10, от Креми - 10 и от Снимчицата - 15. Тамън колкото съм дала капаро за клуба. Тортата съм я капарирала, ще я платя, като я взимам, и там каот видим колко народ сме, ще делим. Някой ако е пратил пари междувременно /освен Катюша/, да казва, че да следя паричния поток 
Ейййй, казвам ви, ако имах един Калашников, щях да стрелям на месо!!! Писна ми от тия роми вече! Те явно циганките ги изписват последни, и баш когато заспиват децата, минават под нас 20 коли с надути свирки. Аман от тая цигания! То и ние, българите, не оставаме по-назад, но това е друга тема.....
Помолиха ме да събера предварителна информация за менюто, доколкото е възможно, за да си направят някаква предварителна заготовка, иначе ще се бавят поръчките, ако всички поръчаме, като отидем там. В сайта им може да се изтегли менюто и да се разгледа. Много шъ въ замоля, да си изберете нещо и да пишете с червен цвят в края на следващия си пост, за да ги събера. Става дума за яденето, пиенето не е проблем. Рекламираха ми минипицичките им, че били много хубави, да знаете. Семчице, не ми е товар, бе, душа, общо взето ми е приятно, стига да имах повече време
Обикновено, когато има да се свърши някаква работа и сме няколко души, аз си знам, че винаги в крайна сметка ще се опре до мен, така че съм свикнала да приемам мисията доброволно
Съдба козирожка, кво да прайш! Само че се очертава да идвам с такси и не знам как ще взема тортата, така че, ако има доброволец, много моля да свирка 

спешИъли фор Юу!!!!

/// , аз съм с вас момичета.
От теб ще да е 
Честито ти телефонче! Айде изфукай се какво е де, аз моя го изтипосах веднага, като си го взех
Нещо с Медхен не ми харесвате, ще взема и аз да намина през метрото 
Тя Сончето и тя е от моя отбор, нищо, че не е Козирог
Гале, ама малее... близнаци викаш...
Мани, че имаме в родата.
И то от моя страна.
Даже тъй като забременях малко с "подсказване" от доки
То се оказа едно, ама диво като за две.
), така де, няма мога да бъда на общия РД. Искам да съм до Светльо, готвим заедно за Галя, ще ида пак да я видя уикенда...и така. Мисля, че може да ме разберете. 
Съжалявам, че няма да дойдеш, но скоро се надявам да си си при нас, така че... пак ще се съберем и ще отпразнуваме (поводи все ще намерим) 
жалко, че няма да се видим. 
И бях много разочарована
Записах си, че какъвто съм шемет, ще взема да забравя какво съм си избрала 

В повечето случаи не ми тежи и ми е приятно...
Галеееее, ти си виновна
Галеееее, ти си виновна 
шшшшттттт Тихооо, не стига че ви наМирам работа, амиии мрънкаш
Мъжа ти ще ме споменава с добро, нали, нали“ “?

/
Айде чакам и другите да се размърдат 

После майка ми я заведи до предметите, държейки я за ръката. Валенсия, това последното е за теб

за предложението да помогнеш с това хомеопатичното лекарство. Засега Кари се успокои, затова няма да те притеснявам. Ако обаче играта пак загрубее, пак ще се вайкам из форума, така че ако имаш мерак тогава за помощ, свирни 

), в събота ще се видим. Дано да се харесаме, да ми олекне, че и този тежък камък ми тежи на врата. Направо не мога да си представя Кари как ще свикне с напълно нов човек. Тъкмо се сработиха с настоящата жена.
Вие какво ще кажете? 
главоболие. Стела е със невероятна хрема. Пробива й 4-тия зъб отдолу (стават общо 6), не спи по цяла вечер и от зъбите и от запушеното носле и ..... Цирка е пълен 

Препоръчани теми