а и снимките. Явно по нахалитет и оправност племенничките ни ис приличат
Както и да е. Влади си хареса питата. Като я търколиха, "тръгна" след нея, седна и почна да си я човърка и даси хапва
Гордея се със себе си.
- точно размазаната снимка е с маркера
после си взе елката, а нкрая захапа и гаечния ключ. Та според тълкуванията - я художник - малко съмнително, я архитект, я инженер ще става. Уви за разочарование на дядо и леля му на слушалките никакво внимание не обърна. На последната снимка се вижда и братчедката, която нямаше търпение да се добере до предметите. 
Той е много хубав овлажняващ крем за хора със суха кожа. Не ползвай крем с цинков оксид, защото той изсушава още повече кожата.

Вярно сте за награда, супер сте
Никога няма да го забравите, а и аз също 
Искаше ми се да отразя още един куп мамита и бебоци, но ще спра до тук. Прегръдки, целувки и хубав ден
Ама ми е едно Убавкооо, четох си , смях се, забавно ни е тук, не може да се отрече.
, еле МЕН!

То и аз нямам мъдретци/абе
, така ли се пише това?./

Тя Зита ни е отсрамила, но все пак да се почерпим как си му е реда докато децата спят, а мъжете са на работа
Пожелавам им от все сърце да са здрави щастливи и усмихнати деца!
Беше много хубаво!!! Кате
Този път аз снимах
и се надявам Катето да е вече на снимките

Може би утре ще се разпиша,че днес се чувствам много кофти,но няма да ви занимавам и да развалям празничния ден

Напомням - прати ми на лс три имена и BIC. IBAN-а го имам
Искам да ти пусна парички, че трябва и тортата да се плаща... Достатъчно те натоварихме
.Само си рефрешвам да видя какво си писала, а то... Препоръчани теми