НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 497
  • 268
  •   1
Отговори
# 210
Ехе, Деска, да ти е живо и здраво момчето! Цял живот да го обичате така безкрайно със Симонка!

# 211
  • Варна
Здравейте  Hug

Вчера не остана време да пиша, че използвах татито докато е в къщи да почистя и затова с малко закъснение  Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Нинка!
Честит имен ден на всички които носят името Александър и Александра!

Честит Рожден ден на Цветето и Наско!
Честит имен ден на Катетата!

Приказливка, честито ви първо зъбче и проходили крачета!

Дита честит рожден ден на мъж ти. Нека винаги бъде такъв грижовен и любящ съпруг и баща!

Дес, гледах ви клипчето  Grinning а и снимките. Явно по нахалитет и оправност племенничките ни ис приличат  Mr. Green Да ме прощават везните - с добри чувства и гордост го казвам.

Нашия прощъпулник също не се размина
Първо Влади се притесни от многото хора и вниманието и отказа да тръгне. Макй ми пък отказа да го пусне сам да се пробва, което няколко пъти й понатъртих, ама пред хората ми беше неудобно да и се скарам. Та не знам счита ли се за прощъпулник ако те заведат за ръка до предметите  newsm78 Както и да е. Влади си хареса питата. Като я търколиха, "тръгна" след нея, седна и почна да си я човърка и даси хапва  Mr. Green Голям зор докато му я вземем. Апропо, питата беше чудесна- вкусна, ароматна  bowuu Гордея се със себе си.  Laughing Та момчето като го закараха до предметите, първо грабна един маркер, който го сложих поради липса на четка. Та ще става човек на изкуството  Grinning - точно размазаната снимка е с маркера  Wink после си взе елката, а нкрая захапа и гаечния ключ. Та според тълкуванията - я художник - малко съмнително, я архитект, я инженер ще става. Уви за разочарование на дядо и леля му на слушалките никакво внимание не обърна. На последната снимка се вижда и братчедката, която нямаше търпение да се добере до предметите.  Grinning

ето малко снимки http://www.bebeta07.snimka.bg/album.php?album_id=311546

На нас все още ни е рано май за коледната украса. Двамата бандита ще я увършеят. Особено племенничката ми. Пък и така свиквам някак си, и като дойдат празниците, част от коледното настроение вече отминало. Може би 10-ина дни преди Коледата ще украсяваме.

Завидях ви за снега. Ако се разтопи да знаете защо  Mr. Green
Имам малко работа да свърша. Надявам се по-късно пак да се включа.

# 212
Скреч, това за което пишеш - петната суха кожа, са дерматит. Провокира се от много неща, вкл. претопляне и силно изстудяване на кожата. На Иво му помагат Нахткерцен балсам (от обикновения, не този с уреята). Това е крем и не, няма да навреди Simple Smile Той е много хубав овлажняващ крем за хора със суха кожа. Не ползвай крем с цинков оксид, защото той изсушава още повече кожата.
По другия въпрос - ами не е необходимо да висиш на главата на децата, като начало. Ако чуждо дете изтръгне играчката, отвличаш бързо вниманието (обикновено с друга играчка) и молиш майката да върне играчката (излишно е да спориш с детето, то не разбира). Ако твоето дете изтръгне играчката от ръцете на чуждото, твърдо и внимателно я отнемаш и обясняваш, 1. че играчката е чужда, 2. че от ръце не се дърпа. Аз бях научила Иво само като му кажа "не е твое, само се гледа и не се пипа", да пуска, даже и когато играчката е на земята, а притежателят не е наблизо.

Тали, мерси за комплимента - че Дани заприличва на мен. Не е вярно, но ще те черпя, като се видим  Heart Eyes

Видях че сте писали за американски холове. Аз по принцип обожавам огромни стаи. И бани. И колкотo по-малко мебели в тях, толкова по-добре. Обичам в стаите да има много въздух и да можеш да се завъртиш, без да си удариш глезените или коленете в някоя масичка или секция / шкаф. Но не възприемам кухнята и хола да са на едно. Голяма кухня - трапезария, да. Но и хол - не. Мразя стелещата се лепкава миризма на манджа, която после се усеща от мебелите, килимите, пердетата - все едно си в студентски стол, гадост. У свекърва ми е бокс и до него е хола, и тъй като тя върши основната част от приготвянето на манджите в хола поради липса на място в бокса, миризмата е навсякъде. Пък и ако домакинята е като мен, душа ще дава лапетата и мъжа да са в друга стая, едните - за да не се пречката в краката, а другият - за да не дава неискани съвети.
Иначе и аз от много време си мисля, като Снимка - няма никакво по-разчупено мислене в архитектурата, всичко ми е еднакво. Новото строителство (почти като старото) е хол, кухня и трапезария в едно, една или две кутийки за спалня, още една миниатюрна кутийка за баня и кенеф. Ужас.

Креми, много съжалявам - и съболезнования. Дано това е краят на черната серия. И честити зъбенца!

Данката още не е проходил и получи пожелание от свеки - до Коледа да проходи, за да му направи питата за прощъпулник. Аз обаче нещо май не искам, защото предния път, след като изядохме горната част, долната трябваше да се доопече, за да стане и тя ядивна. Този път ще накарам мама да направи пита.
В неделя си направихме една много голяма разходка на Главната в Пловдив и си купихме шапки с Младен. Искаше ми се да купя кадифено панталонче на Дани, но не можах да намеря светлокафяво. Имаше, де, ама само момичешки с бродерии.

Бакши, аз редовно готвя замразен спанак. Моите момчета го обожават. Желязото си се усвоява по същия начин, както и от пресен зеленчук. Само витамините не се запазват така добре при замразяване, но за минералите няма проблем.
За белтък - Иво го опита на 1 година, Дани е хапвал по някоя трохичка вече. Захранва се по мъничко, ако има проблем, веднага ще разбереш. По принцип го дават след 1 година, но и да изчакаш, не е проблем.
Кисело мляко - аз си сипвам кисело мляко на око и дробя бисквити или бишкоти - пак на око. Да стане гъстичко.

Ели, Иво и досега не желае кисело мляко, ако е без плод вътре. Даже и с бисквити му се мръщи. А Дани го обича всякак. Ако Мария я избива на повръщане, не насилвай, защото може да има органична причина за това - някаква непоносимост примерно, която детео усеща и затова се съпротивлява на храната. Аз не съм имала наблюдения, но съм чувала, че от кисело мляко може да се получат проблеми - обриви, защото има повече протеини на единица количество от прясното.

Медхен, това за Мечо Пух ме съсипа. Как сега да чета приказките на Милн на децата си? Ами ако ги подтикна към пристрастяване един ден???

Рени, моите и двамата са Нестле Джуниър, но аз харесвам и едно друго мляко, което е марка на Кауфланд - Little Bee. То е по-гъсто и бананово на вкус, а на Иво му действа много добре след разстройство (тогава Нестле-то не му понася твърде, защото получава газове и плаче насън).

Номинирам Цецето за декоратор на годината.

Галенце миличко, надявам се днес да си по-щастлива. По питането ти докога АМ - Иво още пие, на две и половина е. Тъй като го предпочита пред обикновеното, ще пие поне до 3 години (от сухото пие по 250 мл сутрин и вечер, ако му дам обикновено, пие по 100 мл само, което не е достатъчно за тази възраст, а и той почти не пие други течности). Дани засега пие по около 120-150 мл сутрин и вечер, но аз  все още го кърмя нощем и понякога сутрин.

Дита, честит ти рожденик!

# 213
  • София
Сигурна ли си, че само 28 зъба трябва да има, че тя както е тръгнала до 32 няма да се спре  Mr. Green

Мислех, че ще напишеш, че и до 32 няма да спрат  Joy Joy Joy

Честит рожден ден на малки и големи!
Честит имен ден ан нашите чаровни именнички 
Flutter
Пожелавам им много здраве, много радост, късмет и много, много любов    bouquet

Дес, ама много съм се смяла... "хайде, мамо, тръгвай ", "не, не, не искам защото ще падна ", "ама, хайде тръгвай вече" ... Joy Вярно сте за награда, супер сте  Hug Никога няма да го забравите, а и аз също  Hug

Разгледах много хубави снимки с много хубави хора  Hug Искаше ми се да отразя още един куп мамита и бебоци, но ще спра до тук. Прегръдки, целувки и хубав ден  Hug

# 214
  • София
Дита, честит рожден ден на Све-
да се обичате винаги така и много да ви глези с Моната  Wink

Г-жо Шлябада, невероятно пишеш, как може да си инженер  Rolling Eyes, хем ти отива, хем не  Mr. Green

Дианка и на теб хубав   Hug Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 15:45 от talyyy

# 215
Алооооо, алоооо, алоооо! Спрете се бре, то човек над главите ви трябва да седи и да не ви изпуска от поглед,
 излезнах за малко да купя ботушки на Ники/ КК 37 лв - супИер са/ и да вземем храната на детенцето и вие 1 стр почти сте омаааЛи.

Сразихте ме, до сега съм чела.  Crazy Ама ми е едно Убавкооо, четох си , смях се, забавно ни е тук, не може да се отрече.

Юлче - аааууу накефих се максимално с твоите постове, ама дългите по ме кефят!Много са ценни и източник на важно инфо.
Роси - и ти душицо ме изумяваш с дългите си  и подробни постчета, не забравяш никой Simple Smile, еле МЕН!  Embarassed Hug Heart Eyes Mr. Green Смееш ли?
 За КОледната украса: Съвсем скоро ще спретнем елхичката,ама тя ще е за вилата че тук сега нямам къде да си я поставим ,а и Ники ще я бори 100:100. Имаме изкусвена, защото винаги аз поставям и разчиствам след подобни празници и си знам, еми красиви са си сега, кво? А че не мирише на истински бор, не мирише, ДА.Ама ходя в гората зад вилата да си мирияа и се прибирам намирисана на борове... Дрогирана... Simple Smile
 Дитси - честит РД на съпруга ти.Много сладка и влюбена двойка сте, бъдете все така неподправени още 100г, радвайте се на семейно щастие и поне още 2 дечица - близначета Simple Smile  Joy Sick Embarassed Peace
Това със зъбките да са 20 по -ми харесва за сега! Simple Smile То и аз нямам мъдретци/абе  newsm78, така ли се пише това?./

# 216
Ехооууу  Party  Heart Eyes
Благодаря за поздравите  Hug Тя Зита ни е отсрамила, но все пак да се почерпим как си му е реда  докато децата спят, а мъжете са на работа  Mr. Green Wink

, ,

Честит първи рожден ден на Цвета и Наско   Heart Eyes Пожелавам им от все сърце да са здрави щастливи и усмихнати деца!

Честит празник и на всички останали именници които празнуват днес!

Дитка, ЧРД на твоят съпруг! Да ти е жив и здрав и много да си го обичате и той вас!   bouquet

Ние с Катюша и Маруся се почерпихме днес още сутринта. Отбелязахме рождения ден на Нинка с децата  Heart Eyes Беше много хубаво!!! Кате  Hug Този път аз снимах Simple Smile и се надявам Катето да е вече на снимките Simple Smile

Цеце , пуснала съм ти 10лв за Катюша от моята сметка. Кате копие от платежното те чака на скайпа, моля те вземи си го   Hug

Роси притеснявай ме бе жена, даже много ще се радвам  Hug

Много хубав и усмихнат старт на новата седмица  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 15:31 от katiatg

# 217
СЛАДУРЧЕТАААААААААААА...
Ето я мойта почерпка!
Да знаете че сте много готени всички и
МНОГО МНОГО ви се радвам!!!
айй по едно наздраве...не е истина мина 1година  Hug

Весел празник на всички празнуващи и МНОГО БЛАГОДАРИМ ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!!

# 218
  • някъде там
днес много празничен ден  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТЕТО И НАСКО
, да растат щастливи дечица и да радват мама и татко  Hug

за щастливите им мами

на именниците, много здраве и късмет

за рожденика на Дита да бъде много здрав и всеотдаен татко и съпруг, горд че има две невероятни слънца до себе си, живота ви заедно да е винаги сладък

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА НА КОИТО НЕ СЪМ ЧЕСТИТИЛЛА!!!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕ!!!ДИТА ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СЕ ОБИЧАТЕ И РАЗБИРАТЕ ОЩЕ ДЪЪЪЛГИ ГОДИНИ!!!
  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прегръщам ви и ви целувам всички  Heart Eyes Може би утре ще се разпиша,че днес се чувствам много кофти,но няма да ви занимавам и да развалям празничния ден  Hug

# 220
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТЕТО И НАСКО!!! ЗАСМЯНО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО.  nbirthday
ЧЕСТИТ ИМЕ ДЕН НА ВСИЧКИ АДАШКИ Simple Smile  smile3525
ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА ДИТА. МНОГО ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ В ДОМА ВИ.  1dating

Цеце, снощи като си легнах и се сетих, че не ти благодарих за тортата - много хубаво си направила.  Голям товар отнасяш за този общ рожден ден.  Blush Напомням - прати ми на лс три имена и BIC. IBAN-а го имам Simple Smile Искам да ти пусна парички, че трябва и тортата да се плаща... Достатъчно те натоварихме  Embarassed

# 221
Г-жо Шлябада, невероятно пишеш, как може да си инженер  Rolling Eyes, хем ти отива, хем не  Mr. Green

То да си инженер не е обида, бе Таш  Mr. Green

# 222
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕ!   bouquet

# 223
  • София
То да си инженер не е обида, бе Таш  Mr. Green
не е, не е, нали и аз съм  Laughing, ама не мога да пиша така  Mr. Green /аз само се оправдавам, че съм математически мозък и не мога да съм добра и в литературни съчинения  Mr. Green/

Мерги, що само надничаш, душко, а не пишеш нищо  Wink.Само си рефрешвам да видя какво си писала, а то...

# 224
Предиобед ви прочетох,но не очаквах ,че до следобед ще има такава активност,едвам ви смогвам.

Приказливка,честито ви първо дългоочаквано зъбче,сега ще започнат и другите да пробиват набързо като гъбки.
Дитта,честит празник на съпруга ти.
Юлче,благодаря за отговорите по въпросите ми,най-вече за спанака и белтъка.
Роси, с кашата напредък нямам,изяжда половината доза и то с нежелание,другата половина я хапвам аз.
Дес,много ми хареса прощъпулникът ви,посмях се искренно,но съм съгласна с на Галето думите,че то детето няма изведнъж да тръгне като възрастен човек! Laughing

Коледната украса ние я слагаме на два етапа.На 1.ХІІ слагам коледен венец на вратата и украса по стените на хола,а на 15.ХІІ украсяваме елхата(естесвена,в саксия ,после майка ми я засажда на т.нар.ни ранче,но за сега само миналогодишната се захвана)Избрали сме си този ден за украсяване на елхата,защото тогава имаме годишнина от годежа ни и това е част от празнуването му.

Общи условия

Активация на акаунт