НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 500
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО И ЦВЕТИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КАТЕТА!  bouquet

Сладур, какво правиш в София, ако не е тайна? Нещо с работата? Или с ученето? Пропуснала съм, ако си казвала. Wink Честити взети изпити! Hug

Кате, браво за хубавата почивка! Ама ти така го беше написала - тук при нас е топло, сега ви поздравявам пък то после ще стане утре при вас.... Joy Директно в Индонезия те пратих. Laughing

Роска, страшне характер е мойта щерка. Де характер, де глезотия... Whistling Ама има време, бе, ще я възпитам.  Mr. Green

Сега се е научила да целува и е толкова сладка! Взема си играчките и ги целува наред. Grinning

Пускам и после дописвам, че имаме гладник на линия. Mr. Green

# 196
Снимчице, при нас варианта с плъзгаща се врата е невъзможен, понеже в частта с кухнята нямаме прозорец  ooooh! Къщата ни е калкан и съседите не ни разрешиха едно мини прозорче поне за проветрение, понеже, ако някое време решат да строят 2-ри етаж, ние може да не им позволим заради въпросното прозорче  Rolling Eyes
А снимки от РД няма ли  Mr. Green

Ели, а вие в Америка не сте ли с американски хол  Mr. Green

Галенце
, за геврек не знам, ама  подскачането и тичането и тук го има, ама пусто нали сме комплексиран народ, само по-възрастните хора го спазват  Rolling Eyes Аз си скачам и хич не ми дреме какво ще си рекат хората  Mr. Green Нали за здравето на детенцето го правим  Peace
АМ смятам да давам докато Лилия спре да си го търси вечер преди заспиване  Peace Много лошо май взе да и става като ритуал  Rolling Eyes
Деска, аз смених от раз млеката  Peace Монка вече не е бебе  Hug

Катюшке
, май имаме сходен вкус  Thinking така като гледам снимките от РД  Hug

Марианка
, много хубави линийки  Heart Eyes Това третото с фотошопа ли го измайстори?

Рени, откак се помня вкъщи е имало голяма елха до тавана, та затова продължавам традицията  Wink Имахме си собствена гора, та си сечахме върховете на престарелите, но общината ни замени земята и сега си купуваме естествена  Peace Обожавам коледните празници, затова държа тя да е естествена и да ми дъхти на свежо  Heart Eyes , нищо че трудно се почиства след това  Whistling Миналата година бяхме с живо дърво, тази също ще сме  Peace Влезнем ли в Декември, отиваме да я купуваме от Хасково  Party А и си я поставяме там, където прекарваме най-много време. Нека се учат да пазят децата ценните неща  Wink

Леле, Катенце, невероятен пост  lovekiss lovekiss lovekiss Абсолютно всяка думичка от него ми хареса и ми стопли душата  Hug Благодаря ти! После ще разгледам и снимките и може и на лични да те притесня  Thinking

Сладурче, добри си ни дошла  Hug  Heart Eyes Браво за изпитите! Браво и на Иви  Heart Eyes

Аааам, много кратко, ама поне ви поотразих  Mr. Green Хайде, че работа ме чака  Crazy

# 197
"Първия рожден ден мина, но ето идва Нова година и подаръци за НОЕМВРИйче пак ще има!" - Деска, като мине месеца Wink

# 198
Кътниците: 8 избиват сега + 4 кучешки, пък останалите 4 кътника ще ги чакаме на 6 годинки  Crazy
Колко зъбчета трябва да излезнат на децата ни, не чакаме 32 зъба като при нас нали??????? Мисля,че са 20! Така ли е?   Mr. Green Laughing

# 199
Кътниците: 8 избиват сега + 4 кучешки, пък останалите 4 кътника ще ги чакаме на 6 годинки  Crazy
Колко зъбчета трябва да излезнат на децата ни, не чакаме 32 зъба като при нас нали??????? Мисля,че са 20! Така ли е?   Mr. Green Laughing

newsm78 Май съм изпуснала още 4 кътника  newsm78 Гале, 28 зъба трябва да имат на 6-7годишна възраст, като последните 4 излизат на около 6 години - те не са млечни, т.е не се сменят  Peace Така че би трябвало да са 24, преди тази възраст, а не 20  Thinking Не знам. Що се отнася до нашите зъби, не мога да кажа 32, защото има доста хора, които си остават с 28  Peace И аз и Сашо нямаме мъдреци  Laughing

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ И НАСКО! ДА СА ЗДРАВИ, ПАЛАВИ, ЩАСТЛИВИ, УМНИ И КРАСИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ТЕДИ И БИЛКАТА!   bouquet

Изчетох ви малко п одиагонал  Embarassed Сега като съм вкъщи с чедото имам по-малко време за форума отколкото като съм на работа  Grinning
Мернах, че за коледни украси си говорите - еми аз нашата вече я сложих, дори венчето с камбанка закрепих на входната врата. Елхичката ни е малка и изкуствена  Sick, но ще го прижевеем. Ако всичко е наред за Коледа ще сме в Плевен, а там тати купува голяяяма истинска, кичеста елха, а мама я украсява с истински чупещи се играчки  Mr. Green Еми това е украса, а не ала-бала както вкъщи  Rolling Eyes Но ако оставя кучето и истинска елха сами в една стая  ooooh!

Мими, тя Таш откакто пътува със Слави сутрин се скатава и не иска да го дели с никой  Wink

Роси,   Лена не мога да преценя как е  newsm78 Няма бактерии в носа, температура въобще не е вдигала освен веднъж в яслата. Гърлото не мога да разбера червено ли е много или не е . Утре ще я водя на преглед. Но май й растат още два зъба, че се лигави като бясно куче и бучи нон-стоп  ooooh! Сигурна ли си, че само 28 зъба трябва да има, че тя както е тръгнала до 32 няма да се спре  Mr. Green

Сладурка, дано е било ползотворно идването до София  Praynig Браво за изпитите  Party

Дес, страхотно ти е детенцето, и празника е бил хубав.  Hug

Всички снимки са невероятни и зареждащи. Дечицата са сладки и щастливи. Толкова е прекрасен техния си детски свят.

Аааааааааа, забравих:
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТЕТАТА! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 11:29 от madchen

# 201
Здравейте!
Днес празнуват едни любими мои съфорумки,които за съжаление не пишат много,а някои съвсем спряха.Дано днес да ги накараме с поздравите си да се завърнат Grinning

Честит ПЪРВИ Рожден Ден на Калина,Цветето и Наско!Бъдете здрави и усмихнати!Радвайте мама и тати и ги слушкайте когато трябва! Hug Hug Hug

# 202
Честит рожден ден на Цвети, Наско и Калина! Желаем им много здраве, радост и усмивки!

Честит рожден ден на патерица на Стела, Нина, Калоян, Константин, Виктор!

Ние се завърнахме от Пловдив успешно. То нашето стана три дни яли, пили и се веселили - имаше още две торти и един куп подаръци и за двамата мъже. Следобед ще пиша пак, че сега ще ходим за кухнята.

# 203
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТЕТО И НАСКО

МНОГО ЦЕЛУВКИ И ЗА ТЕХНИТЕ МАМИ ТЕДИ И БИЛКАТА  Hug Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТЕТА

Много хубав ден с толкова слънце и празнуващи  Laughing

По-късно ще се включа подробно, сега на бързичко  Wink

Дес, толкова се посмях на клипчето, страхотно е, не се притеснявай, а и обрахте точките  Joy Joy Joy.Момичетата ти са красавици, подесетвам се  Laughing

Роси, много мразя изкуствени цветя, дървета .... също обичам да ми миризмата на иглолистните, но преди няколко години гледах едно предаване /то не че е трудно да се сетя и сама  Embarassed/ и ужасно се впечатлих.За една Коледа се изсичат не знам колко милиона дръвчета, а за да се възстанови една такава гора, са необходими десетки години  Sad.Та така минахме на изкуствено дръвче, само го казвам, нямам намерение да спорим  Laughing  Hug

Хайде, милички, приятен ден и от мен   bouquet Hug

# 204
  • София
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТКАТА, НАСКО И КАЛИНА! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, ДА РАДВАТ МАМА И ТАТКО И МНОГО ДА ГИ ОБИЧАТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ КАТЕТА!

За зъбките - 20 трябва да са - след 6 годинки са останалите Simple Smile http://www.bg-mamma.com/site/content/view/120/73/

Ей, голям студ - сега е минус 8 и направо се чудя как да облека Стефан, че след половин час ще излизаме. Тъй като бяхме в Пловдив уикенда и там нямаше сняг, още не съм му го показала - представям си сега като го види какво ще е  Laughing
Вие почнахте ли с Коледната украса на дома? Каката ме е подюркала да украсяваме вече, та сигурно довечера ще започнем лека полека.

И сега се зачудих - как ли ще върви лятната ми количка в този сняг  newsm78, че другата вече я подарих, пък Стефан още не ходи, за да излизаме пеша...

Хайде, отивам да се екипираме за навън, после като заспи следобед ще се опитам да ви прочета.   bouquet

# 205
Таш, няма какво да спорим по въпрос, по който сме единодушни  Hug Затова вече си купуваме живо дърво, т.е в саксия, което засаждаме след Коледа в гората.   
Така бройката не се губи  Wink

# 206
  • София
Таш, няма какво да спорим по въпрос, по който сме единодушни  Hug Затова вече си купуваме живо дърво, т.е в саксия, което засаждаме след Коледа в гората.   
Така бройката не се губи  Wink
как да не те похваля  Hug Hug-впечатли ме  Rolling Eyes

# 207
Привет!

Честито на малките рожденичета днес - Цвети, Наско и Калина! Пожелавам им много безгрижни детски дни и слънчеви усмивки.

Честит имен ден и на всички, които празнуват днес.

Не мога да не се похваля - след дълго чакане вчера, на 1г и 2 дни, Тошко се сдоби с най-дълго чаканото първо ноемрийско зъбче  newsm44 newsm68 newsm44 Още е много мъничко, почти не се вижда, но драска и тропа по лъжичката. Както се изрази майка ми вчера - вие гледайте сега от много потропване по зъбчето, да не вземете да му го счупите  hahaha hahaha hahaha Освен това в събота пък се пусна и на три пъти направи по десетина крачки, като за по-сигурно първия път се държеше за ушите  Joy

За елхичката - аз предпочитам жива. Когато Ники беше на 1г2м  като донесохме елхата вкъщи и я сложихме на земята и Ники го оставихме да я изучава известно време. Като разбра че боцка и повече не и обръщаше внимание. Аз навремето и котката така си я бях обучила  Wink

# 208
Здравейте всички  Hug
Честит рожден ден на Наско и Цвети!
Честит празник и на техните майки
bouquet

Честит празник на всички адашки!

Да почерпя за името ми  Grinning

Честито и на всички малки рожденници които съм пропуснала по време на отсъствието ми! Много здраве, щастие и късмет им пожелавам на тях и на техните мили майчици и татковци!!!

# 209
Момичета, днес моето момче има рожден ден!Обичам го безкрайно и му пожелавам да е все такъв любящ съпруг и добър баща! Heart Eyesмалко хапване по повода:

Общи условия

Активация на акаунт