НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 509
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Абе, Семчице, къде я видя тая италианска салата, бе? newsm78 Аз такова нещо не виждам....

Голяма сме работа, до неделя ще се разберем някак Joy

Арабела, обичам аз да си на всяка манджа мерудия, защото мнооого ценя мнението ти  Peace Понеже не си успяла да отвориш снимките /и на мен тоя сайт понякога ми забива/, пускам ти ги ПАК, ама само на теб, другите да не гледат  Wink 

Юле, Креми, благодаря за номинацията, но аз не съм от висшия пилотаж. Хората какви неща правят, ехеее ...доста боб има да изям /е, в БГ сме от най-добрите Blush/

Дес, много съм се смяла и аз снощи  Joy Горката Хриска  Joy Ама тя верно не се впечатли много  Laughing Да ти е жива и здрава!

Абе днес голям смях съм се смяла с вас, оправихте ми настроението  Hug И съм се овесила тука, а детето ми насрано чака за млякото вече. Хайде бягам! Аз съм си свършила всичката работа, така че може да подосаждам още по-късно.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 22:13 от Цецето

# 241
Eхо да направя аз една бърза добавка от поздрави:

Честит Имен Ден на Катетата!Да са здрави и обичани Hug!(Днес една колежка почерпи чак тогава загрях че Св.Екатерина Embarassed)

Дита,да ти е здраво момчето-опра в живота!Да ви обича и глези с Момонка и да посрещнете още поне 100 такива дни през годините! bouquet

Еййй,ама голям смЕх викате,а? hahaha Joy Дано това да и е последното и най-сериозно падане в живота на принцеска Praynig От снощи насам,след като си тръгнаха гостите си обикаля.Днес на няколко пъти направи успешни опити да се вдигне от седнало положение,ама още тренинг трябва Wink Абе напредваме полека.Също и забелязах че вече много се заиграва сама или с кака и и не реве по мен непрестанно.
Аааааа пък да ви кажа каква е хулиганка.Недава нищо ни на Стефи нито на кака си.Пример:яде солети,идва Стефи и подваме и на нея.НАшта почва да ръмжи едно и да се кара Crazy Същото е и ако Стефи и вземе някоя играчка.Абе люто Скорпионче ще да е.

Вале,викаш тия беснотии племенниците и мойта и твойта Joy Лелееее на това нащо Тете(така казва че се казва) му казваме природно бедствие.Ще разкажа някой път,я и ти разкажи за бойната ти племенница Grinning Последно вчера изтръгна клавиша "ентър" на лаптопа им за части от секундата,само докато майка и се обърнала.В тях всичко е оградено,закрепено,защитено само и само да не порути къщата.Откак се хвърли 2 пъти съ засилка през кошарата и махнаха матрака и сега спи на тънки постелки,без матрак,че да неможе да се премята ooooh! Е,в общи линии поразказах,аа уж нямаше сега.Вяра ме дърпа да се занимаваме...
Хайде лека Heart Eyes

# 242
  • някъде там
Цеце  щот съм си любопитно разгледах сайта, невероятни сватбени тържества са имали всички  Peace

на всички софиянци, честити ви светлинки ей колко е хубаво в тези дни на годината когато всичко е празнично

/почти като София е Wink/

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 23:05 от renyto

# 243
Честито на всички празнуващи.   bouquet
В момента ви пиша с една ръка защото познайте кой спи гушнат - малката Мишка. Mr. Green
От 8 часа са ни почнали коликите и все още не се е отпуснала съвсем.
При повече свободни ръце ще пиша пак. Laughing
Ето ви малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=9068416

# 244
Ох, Цеце, засрами ме  Embarassed Сега какво да кажа, като си глътнах граматиката  Laughing
Прекрасни са букетите, а цялата украса и атмосферата са направо вълшебни.
И аз надникнах и из другите албуми, а и тук там из другите раздели на сайта.
Сестра ти наистина е уникална личност! А каква мацка е  Laughing, страшно ми хареса  Blush
Много успехи в бизнеса и в личен план й желая, страхотни неща твори, заедно с целия екип!
Ау, Рени, честити им светлини на софиянци  Laughing, ама снимката е от Варнаааааааааааааааааа  Mr. Green

# 245
  • някъде там
въх арабела ей сега се коригирам  Embarassed /ни Варна познавам ни София достатъчно добре/

# 246
Аааааа, хич не си мислите, че съм ви прочела  Naughty погледнах отгоре отгоре и гледам , че всеки си казал дали ще ходи или няма на общия РД Rolling Eyes Аз си трая, ама да си кажа, че нас ни пишете 100% , АКО в Събота не вали сняг  Mr. Green Днес си говорихме с мъжо и така решихме, така че сме несигурни до последния момент  Mr. Green Първоначално мислех да реша дали да дойдем в зависимост от  това дали ще бъде общ РД на Ноемврийски мами или общ РД на Ноемврийски Софийски мами  Crazy /ох, току-що разпльоках едно нарово зърно под г*** си  Sick/ , ама в крайна сметка пък не ми се изпуска такова събитие  Rolling Eyes Само се моля да не вали сняг, че такова го дават времето  Praynig Досега като че ли не се вълнувах толкова, може би защото не бях сигурна Сашо с какво желание ще тръгне, но сега като виждам и неговата инициатива и вълнението ми нараства с всеки изминал миг  Heart Eyes Затова и сега споделям с вас, не че толкова ви вълнува  Mr. Green В крайна сметка важното е да си прекарате чудесно, пък дано и ние сме сред вас  Hug Живот и здраве!

Ама да си кажа и аз, че и аз не изневерих на женското в мен и надникнах не, ами нахлух в сайта , дето Цецето го пусна  Mr. Green / много съм зелена тази вечер/ . Всичко, което съм мислила за Цецето съм го казвала открито тук пред вас, така че мисля няма смисъл да повтарям колко уникална личност е тя в моите очи, а и не само в моите най-вероятно. Разликата е в това, че в началото винаги  поглеждах малко плахо и с много респект към нещата, които прави, казва, пише, ... /това се отнася и за други мами от нашата тема/ не мога да опиша с точност усещанията си - може би несигурност в себе си, чувство за недостойнство да контактувам с такива личности, ..............., а сега просто се наслаждавам на това, което може да сътвори Човешката душа и да се радвам и гордея, че познавам такива хора като вас. Всяка по свой си начин уникална  Heart Eyes Форумът и най-вече общуването ми с вас ме научи на нещо много ценно и важно за човек или поне за мен - да гледам на хората, които стоят пред мен предимно и най-вече като на Човеци, а не като на социален статус. И кажете ми след това , как мога да пропусна РД. Ще си изям г**а, ако това се случи, напомненте ми  Sick

Деска
, всяка една от тук присъстващите мами ще те разбере и няма да си помисли нищо от тези неща, дето ти ги е родила главицата Hug Гледай аз как ша съм като дойде тоз момент , като ми знае толкоз балалайката Sick

Утре повече! Лягам си , мои най-любими мамита  Heart Eyes Снимчице, преди време като се включи при нас, започна с това, че малко ме копираш. Спомняш ли си  Wink Аз ти разреших на драго сърце  Hug Ха , сега ти ми разреши аз да те копирам с обръщенията към любимите ни мами  Hug

Оставям ви на мира Hug

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 23:40 от Роси_

# 247
П.п: Много ми е приповдигнато днес Rolling Eyes Няма видима причина. Дали не е предсмъртно  newsm78  Sick Mr. Green
Честно казано нямах муза да пиша,че си имам едни грижи на главата,ама Роси това даже за майтап не става-моля да си вземеш бележка! Naughty Не може ли просто да ти е приповдигнато? Hug
Цеце естествено,че и аз разгледах почти целия сайт-ами страшен екип сте(тебе що те няма там?) Невероятни снимки,аранжировка и въобщееее...напрао ми скрихте шапката! Браво!
Арабела знам,че във Варна украсата за Коледа е винаги невероятна! Завиждам ви за тоя хубав град!(само,че съм чувала,че хората били студени и недружелюбни)
Дита малко късно,но-Да ти е жив и здрав мъжа и след още много години пак да е най-невероятния  прекрасен съпруг и баща!(на още деца Mr. Green)
Таш,Ели за вас по една Hug
Катюш много весел ми изглежда вашия РД! Дано Нинка от сърце да се е забавлявала!
Креми и аз теб Hug Верно през труден период минавате...успех с новата детегледачка!
Мерги аз малко поизпуснах края-как мина интервюто ти за работа?

# 248
Сладурче, извинявам се, ама параноята ме е погнала пак яко и това май е начинът да я прогоня  Hug А всъщност въобще не се шегувам, де .Ще се коригирам Peace
Какво става с теб? Не ми харесваш, да знаеш  Naughty Правиш ми се ти по тел., че всичко било наред  Crossing Arms
Хайде разкажи нещо хубаво за Ивче  Hug

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТЕТО, НАСКО И КАЛИНА.
ДА СА ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНИ МАМИ И ВСИЧКИ КАТЕТА!
Дита, да е все така любящ съпруг и нежен тати и твоят скъп рожденик.

Цеце, ми тя тортата е до нас, само че колата ни днес не рачи да запали, че нямало кой да се сети, че водата замръзва при определени обстоятелства. А с водата и всичко останало  #Crazy Утре ще търсим някой да ни издърпа до сервиз. А понеже опрем ли до сервиз не се знае знае ли се, ако имаме кола с удоволствие ще взема тортата, а ако нямаме пак ще я взема, щото ще идвам с такси.  Hug
Роси, мерси, че отбелЕзА. Не съм аз майстора. Кумицата ми е. А съм горда, че се преборих със поставянето на тези нещица в профила ми. Напредвам, някой ден може и снимка в мнение да публикувам  bowuu.
А, и да кажа нещо, което все забравям. Постът на Кремито ме подсети. Моята гледачка каза, че нейна бивша колежка от училище си търсела работа като детегледачка. Живее в Надежда. Това е инфо от преди около месец, но все пак може да се окаже полезно.

За мен кашкавалени и пилешки хапки.

П.п. Сега пък са ми изчезнали линийките.  newsm45 Не'ам нервиииииии

# 250
Роси много хубави неща все ми се виждат в Ивчето,усеща се,че е пораснала,по като човек си се държи,умна е Mr. Green,всичко разбира Mr. Green,носи ми каквото и кажа(дали да не я науча да прави кафе Mr. Green) и така..да ми е жива и здрава!И аз доста зелена съм тая вечер А аз верно си имам доста грижи напоследък и по принцип обичам да споделям,за да ми олекне,ама сега не съм в такава фаза.
Лека нощ на всички!

# 251
Марианка , на последната виждам, че ти липсва [img] пред линка, ама за другите не знам  newsm78

Сладурче, когато и ако имаш желание, ние сме насреща  Hug Викаш умна е Ивчето, как няма, нали на мама се е метнала  Wink

# 252
  • от Луната
Ох, най-накрая ви изчетох, вие направо сте се забравили. Само 2 дена ме нямаше Crazy

Честит Рожден Ден на всички пораснали вече дечица! Нека са живи, здрави и маного  щастливи

Честит Имен ден на всички малко на патерици, но от сърце

Момичета няма да ви отразявам, че вече ми се нанка. Лека нощ на всички

# 253
Роска, мерси, последната я оправих. А на линийките не им работи сайта. Тоз път повредата не е при мен

# 254
Рени, ти пък ще се коригираш. Трябваше да оставиш хубавата снимка  Crazy Laughing  Mr. Green
Шегувам се, наистина в тези дни на годината, е много празнично навсякъде.
Радвам се, че вече и в България можем да се похвалим със сравнително пищна украса. Макар, че не може да се сравни тази на други места в Европа и по света, но не е и реално да правим подобни сравнения.
Да ви кажа, на мен, много ми липсват коледните базари.
Дори  и в соц варианта им  Mr. Green - разни сергии за плодове, портокали и мандарини /уж в ограничени количества, пък накрая май всички имаха на трапезата за Нова година/, зали с криви огледала, снимки с Дядо Коледа  /пардон Дядо Мраз  Mr. Green/ и т.н.
Пък за европейските да не говорим - да продават разни красиви джунджурии, сладкиши, наденички, гевречета, греяно вино или пунш, горещ чай... С разни коледни работилнички за децата, музика...
Дано да се оществят в близките години подобни проекти. Въпреки, съмненията ми, че ще са малко ориенталски, китайски, цинги-минги тип, вероятно  Laughing
сладурка, незнам. Разни хора, разни идеали. Може и да се създава подобно впечатление, знам ли. Пиша го, защото аз, например, останах с такова за хората от Котел и Жеравна. Уж балканджии, ама не срещнах особена гостоприемност. За разлика от Пиринския край, например. Така че, въпреки, че са някакви обобщения и не са съвсем правилни, има си значение за общото впечатление.
Като дойдеш във Варна, ще ми се обадиш, само с дружелюбни хора ще те запозная  Mr. Green
Лейдибейби, така, така. Пиши с малката мишка на компютъра, докато не е почнала още да протестира, като те види на стола  Mr. Green /и аз съм много зелена, като Роси, тази вечер  Mr. Green/
И вече има първа снежна разходка.  Grinning Как съм се хилила на космонавта й, ами тя плува в него, направо  hahaha
Хайде, лека нощ, че окъснях и утре няма да мога да стана!

Общи условия

Активация на акаунт