НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 502
  • 268
  •   1
Отговори
# 45
БРАВООООООООООО НА ХРИСИИИИИИИИИИИ!ДА ВЪРВИ СМЕЛО ,ВСЕ НАПРЕД И НАГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Hug

# 46
Еееее,Роси,от теб пък човек неможе да се вреди да си пусне идеята  Mr. Green Hug

# 47
Их, Мерги, извинявай  Joy

# 48
Честит рожден ден на Дани!Да расте здраво дете,за всичко друго ще се погрижи мама   bouquet Юлче,честит празник! Hug

Здравейте,момичета!
Отивам да приспивам Габи,затова само да ви пожелая приятна вечер,ако мога по-късно ще пиша пак  Peace

# 49
Честит първи рожден ден на Дани и Симеон! Да са много здрави и щастливи!

Е, Дес, честита радост!   Grinning

# 50
Юлче,Папилота,Лиа да са ви живи и здрави - Даниел,Симеон и Камелия!Много да ви слушкат и да радват дните ви със сладките си усмивки!Честита Годинка мили дечица!

Юлче,ти не обичаш букети доколкото помня ама мисля че беше ценител на шоколадовите удоволствия WinkЗатова ти и всички останали приятелки-съфорумки,почерпете се за здравето на вече щъкащото ми усилено,буболече:

И питка(не съм я месила аз,ама в събота ще омеся),като за прощъпулник:

И по едно бейлисче,както си му е редът:

Да ви е сладко Hug БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАНИЯ Heart Eyes

# 51
Аз сега ще ви се нафукам малко , пък после ще ви чета  smile3534

В крайна сметка ходихме на РД, за което много се радвам. Супер си изкарахме. Тичах в последния момент да купувам подарък, ама нали знаете, че в нашия град няма нищо свястно #Cussing out Припотих се 20 пъти и си счупих краката  tantrum, докато обиколя 5 пъти града за свястен подарък, докато ми дойде на ум да взема една хубава дебела книжка с дебели корици   Bulb Оставаше само и да я има . Е, имаше я и беше страхотна - дебела колкото тухла с хубави приказки и много хубави илюстрации и най-важното, мамата много я хареса и ми сподели, че я издирвала и изпратили от същата поредица такава от София  Heart Eyes И така... Както казах мина много приятно РД.

А днес стигнахме до извод с майка ми , че имам колит и болката ми идва от там  Confused Не е гинекологичен проблема. Снощи умирах от болка и направо едва заспах и днес нищихме ли не нищихме с майка ми и накрая жената ме пита какво съм яла снощи и аз като и казах / пържен дроб, марула и варени картофи/ и тя се хвана за главата  ooooh! Та не съм много сигурна, но все пак е някакво обяснение. Ама хич не ми се ходи на гастроентеролог  Confused

Ай, стига толкова  smile3534

# 52
Лелеее немога да се опомня от радост.Честно ви казвам,все едно Вяра не е прохождала - не помня да съм се радвала така за нея.А тази е толкова сладка,ще я изям,на мама златото.Досега обикаля хола и ние като маймуна я разкарвахме,ела тук,ела там Embarassed Mr. Green Joy Ит оидва милото.Само още не се сеща да стане като седна,ако няма наблизо за какво да се хване.Страшно съм щастлива Grinning

Чудя се,дали и може ли с бонбони (или предложете нещо) да почерпя колегите в училище.Ми много ми е кеф искам да се фукам Crazy Мисълта ми е редно ли е за такова нещо да се черпи,да не каже някой я па я тая за какво черпи Blush
ХАйде изкажете се ,плиииййззззззз Praynig

# 53
Почерпи, бе Дес! То си е радост голяма  Heart Eyes Аз си мисля, че всичко, което те кара да летиш в облаците, заслужава почерпка  Hug Хич не се притеснявай! Едва ли някой ще откаже бонбонче  Wink

# 54
Охх Таш,сега видях че си ме питала за болна тема.Ми никак не вървят нещата,ще си ходя кат прасе пък дано ми дойде акъла в най скоро време Embarassed Blush
А и също чак сега видях,че всички сте уважили Юлето с шоколади,честно не бях чела нищо назад и си викам "хайде да я изненадам,нали не обича китки кат мен",пък то....Ама нищо да си има за по дълго Joy

Отивам да готвя.
Като се върна да сте ми отговорили на питането Naughty Hug

# 55

Не мога заради вас да не се включа, момичета - няма основателна причина за състоянието ми, което всъщност е най-лошото.
Просто съм изпаднала в някаква криза, дупка или там каквото е.Но няма да ви мрънкам, Ще мине - //..
все пак нищо човешко не ми е чуждо.

Дес - честити ви проходили краченца - честита ти радост... Simple Smile
Юлче - не си мисли че ще ти казвам.... "шлябада" не ми харесва Simple Smile и все едно не си ти....
За мен си оставаш Юлчето.
Теди - като прочетох какви травми си си причинила и ми призля, как си мила? Всичко наред ли е???
Дита - как е сдашката?
Таш - ти си един прекрасен човек.    
Верно си беше нужно да ме предупредиш да се наведа преди да излезна от дупката!
Роси, - добре съм, къде да се явя в изповедалнята ли или...., а тЯ къде е ???
Софи - милааа Simple Smile Дойдох си Simple Smile
 Момичета имаше още доста неща.....

Честит Детски Рожден ден на Дани/Ками и Симеон!

# 56
Дес, честити ходещи крачета  Hug И Лена тази седмица се пусна за първи път - еми обадих се на сто човека да споделя  Mr. Green Разбира се, че ще почерпиш. То се прави за здраве. Човек черпи като си купи кола, та ти няма да почерпиш, че е проходило детето  Peace

А според мен Юлчето вече е изяла всичките й подарени бонбони и шоколади  Grinning

Теди, пиши как си  Praynig

Роси, аз имам бегли спомени, че преди да ми открият язвата плачех всяка вечер от болка. Била съм трети клас. Все си спомням как се връщахме от къщата на баба и аз плачех в колата от болки. Мама се беше видяла в чудо, даде ми ментов бонбон с обещанието, че ще ми мине от него  Crazy Е, не ми мина, но поне млъкнах  Tired

# 57
Ей, Деска, чак на мен ми иде утре да почерпя за ходещата Хриска! Hug С толкова искрена радост споделяш, разбира се, че ще почерпиш. Wink Пък аз "подарих"на юл4ето цветя. Embarassed Пусто, не помня, че не обича. smile3538

Роска, браво за хубавия РД.  ura Ай стига, бе, след толкова ходене по докторя да се окаже колит! Shocked Това като колики ми звучи. Mr. Green Каквото и да е,дано се оправиш бързо! Hug

Цеци, много сладка шубичка. Обаче жилетката дето Васето носи в подписа ти е трепач готина. newsm08 Обиколих града да търся такава за Момонка, ама нъцки.

Гале, свекърва ми  е добре, ще се оправи. Heart Eyes Вече се храни макар и малко, опитва се да комуникира със Све и свекъра (свекърва ми доцент по говорни и комуникативни способности в Търновския университет и можете да си представите колко й е тежко, че не може да приказва...) Реагира с усмивка като й говоря за Симона, в събота ще ида да я видя.

Моята Симона също взе да прави 3-4 крачки сама, ама още не смея да се хваля. Ще проходят всички, мамини душици, де ще идат. Heart Eyes

Днес ходих най-накрая на лекар за тоаа моаа скапан нос. Утре ще давам кръв, правиха ми снимка, според доки е алергичен синузит. Crazy Забрани ми животоспасяващите ме капки за нос, водели до пристрастяване  Shocked и до изтъняване на лигавицата, а моята вече била доста поразена. Tired Ама аз преди малко пак си пръснах. Ужас, май съм пристрастена. Mr. Green

Това е от мен. Лека и спокойна нощ. Hug

# 58
Дес, разбира се, че ще почерпиш. Честита радост. И аз мисля да черпя като му дойде времето. Моята щерка като гледам май покрай играта с кучето ще проходи. Хваща се за нея, но Машка милата нали не разбира и си тръгва, та Дара остава без опора и не се усеща.
Честит рожден ден на малките ни рожденици днес - Данинцето и Симеон. Големи да пораснат за радост на мама и на тате
Юлче, леко с бонбонките, да не ти стане лошичко! Ако не се справяш - насреща съм.

Ние 10 дни нямахме нет и леко съм изпуснала конците. Нашата мечтана "културна"  почивка се отложи за неопределено време. Асистентката ни в офиса се разболя кофти и решихме, че и без това трябва да се бачка и няма смисъл да пускаме Дара при свекърите. Те пък май малко се поразсърдиха. Бяха се настроили и три дена бяха чистили къщата в нейна чест. Аз пък все си мислех, че щом иде при тях ще вземе да излезе първото зъбче или да проходи и хич не ми се изпускат точно тези моменти.
Пожелавам ви лека и спокойна нощ.

# 59
  • някъде там

на днешния рожденник ДАНИ да расте най-щастливото дете  Hug

за щастливата му мама едно малко удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт