НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 533
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Уф, бясна съм.
Едни комшии над нас си сложиха климатик, обаче така им го монтираха, че като капе, капе върху нашия и бие директно в прозорците, а ние сме с дървена дограма и ще се надуе цялата. Тъй като и нашия капе извиках фирма да ни сложи легенче отдолу и да отвежда водата в тръбата направо. Мъжът ми говори с тях и се бяха разбрали снощи да се чуем и да им кажем кога ще дойдат хората, за да сложат и на техния /въпреки че според тях не капел при нас  #2gunfire/ И познайте - никой не вдига телефона, мъжът ми се качи горе - не отварят, а климатикът им работи, защото капе и се вижда. Днес пак не вдигат, а техниците ще дойдат в 16 часа...баси хората.

Сори за този пост, ама исках да се оплача  Sad

# 31
Ха, добро утро сега  Grinning

Креми, този израз "черна серия" никак не ми харесва  Sad Дано не е чак толкова черна, колкото ми прозвуча  Praynig

Цеце, браво на Васето  Heart Eyes Разбира се, че ще я похвалиш  Hug

Жу
, айде дано не ви мине котка пътя и си вземете каката Peace

Вале, определено всеки разсъждава от своята позиция  Peace В нашето семейство всеки може да каже всичко на всеки, знаейки, че дори да обиди човека срещу себе си, той ще го разбере и ще му прости Peace Със свеки също много се обичахме и уважавахме , преди да се роди Ицко, но след това, както вече писах , тя се промени много  Tired При нас нещата са много сложни, понеже жената е била цял живот подтисната или по-скоро нагърбена с изхранването на семейството - била е и мъж и жена и най-вероятно не и е стигало времето да бъде всеотдайна мама, та затова се вкопчи в детето ми . Той и бе някак утеха след всичките тези години. Ох, ми не мога да го обясня точно. Само човек, който познава свекър ми знае за какво става въпрос  Tired Всъщност аз много пъти съм се шегувала, че моята свекърва е свекър ми. Той е в основата на всичките ни проблеми.  И все пак има значение кой какъв човек е, защото с моите родители съжителстваме повече, отколкото с родителите на мъжо, но взаимоотношенията ни са по-чисти и искрени  Peace Сашо бе приет като роден син в моето семейство, докато аз не се почувствах такава нито един миг в тази къща. Като пример мога да ти дам това, че при първото влизане в нашата къща, майка ми посрещна Сашо с думите :" Саше, това е кухнята, приборите, манджата,..., слагай си когато и колкото си поискаш,..." Баща ми сам предложи да му даде парче земя, за да припечелва, ... и всякакви такива още преди да има изгледи, че ще бъдем семейство. Докато в неговото семейство членовете му стоят на дистанция един от друг, всичко се прави по график и а си нарушил графика, а са те изгледали на криво  Confused Просто не успях да се кутирам в него  Laughing  Може и грешката да е в мен, не знам...И ако е така, грешката ми се състои в това, че исках да принеса духа на моето семейство в тяхното, но не успях...

# 32
Des -  за теб Simple Smile  Hug Whistling
"Ноември месец бързо отминава и усмихнат Дядо Коледа с шейната се задава"

# 33
Честит рожден ден на Дани и на Симеон! Пожелавам им безгрижно детство пълно със слънчеви детски усмивки

И за щастливите мами Юлче и Папилота

Аз от днес вече имам компютър и можах да ви изчета. Сега каквото се сетя, ще пиша.
За тортата - и аз си мислех, че е за нас, ама и да не е, Тошко ще се размине с нея, защото  newsm78 ми все с нещо няма да е захранен от съставките, тъй че пак аз ще намажа  hahaha
Цеце - да, Тошко още няма нито един зъб.
За подстригването - два от трите косъма на главата на Тошко са му отпред и му влизаха в очите, така че още преди няколко седмици баща му го поотряза, леко на криво, да не го хващат уроки.
Медхен -  баткото го оставих за първи път да спи без мен когато беше на 2 години. Малкото го оставих миналата година на точно 1 месец и отидохме на коледно парти и се прибрахме в 6 сутринта. И определено с малкото нямам нито скрупули, нито притеснения да го оставям.
За свекървите - не мога да се оплача от моята, даже всъщност направо се радвам, че я има.

# 34
Само аз ли не виждам Камелия на първа страничка  newsm78

Няма я, но ние си я знаем  Laughing

Приказливка, аз Иво оставих за първи път да преспи без мен, като раждах Дани. Дани не е оставян за цяла нощ, но  си излизаме вечер спокойно откакто е на 2 месеца. Иво не бих си и помислила да го оставя 2-3 часа без мен на 2 месеца  Mr. Green

# 35
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ-
да расте здрав и весел и да радва всеки ден мама, татко и батко.

Прекрасен празник, мило Юлче /само се спри с тия торти, ако може   Mr. Green/ .
Това е за теб, че нали не обичаш цвете  Wink

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СИМЕОН И КАМИ! Hug

# 36
  • София
Айде пак аз Mr. Green

Дес, мерси за темичката  newsm51, че те забравих преди малко  Embarassed.
Защо не пишеш повечко, какво става,
как са ми хубавиците,
как си ти и диетата  smile3534

Галакси, за теб

Чакам те отпред /пред дупката съм, леко като излизаш  Hug/.
Хайде, душичко, сподели какво те тревожи, ако искаш, де и си идвай при нас.  Heart Eyes Heart Eyes

Дитка, не мисли така, миличка /то сигурно на всеки му минават такива мисли, колкото и положително да се настройва/  Hug.Аз по 20 пъти на ден си почуквам по главата и бързам да изхвърля някоя страшна мисъл  Rolling Eyes.Както казват бабите и аз  Mr. Green "Всяко зло -за добро", ето имало е да става и то не докато е сама с Моната  Hug

Скреч, в Джъмбо има доста предпазни джиджавки, аз купих миналата седмица и ги закачих успешно  Mr. Green.Стават и за шкафчета с разминати дръжки, залепват се с двойно лепящо и има една кука отгоре, когато се отваря /ама го обясних...  Embarassed/.Разгледай там, много видове има, но са все грозни  Mr. Green

Дианка, май ще има подаръчета  newsm78, поне с такова впечатление останах.Хайде, приятно готвене и целувки на теб и момчетата ти   love001

Момичета, оставям ви за малко, после пак  lovekiss lovekiss

# 37
  • Варна
Честит Рожден дена на Дани, Камелия и Симеон! Да растат здрави, силни и усмихнати дечица!

Оф от няколко нощи почти не спим  Tired Гледам и вие имате подобни проблеми. Криза на възрастта ли е, от пълнолунието или са се наговаряли newsm78

От както се е родил съм оставяла Влади само докато бяхме в Турция - 9 нощи. Иначе за гледането през деня за по 3-4 часа максимум - не го броя.

Така е Роси . Няма еднакви семейства. Прави ми впечатление, че семействата - родителите на мъжа и жената, почти винаги са коренно различни. Съответно и децата са възпитани по различен начин. Явно в това се състои магията на привличането  Wink Аз също съм се опитвала да въведа нашия стил на живот - безуспешно. Сега и мъж ми се опитва същото да направи - нали живеем при моите родители - пак безуспешно. Аз си харесвам и обичам свекърите такива каквито са. Може би защото никога не са се месили драстично в живота ни или аз не съм позволявала, в редките случаи когато са го правили, освен когато съм счела че ще ни е от полза. Но винаги съм се вслушвала в тях. Това важи и за моите родители.
Явно съм случила на по-добри свекъри от тебе  Wink  Grinning
Между другото много често моето мнение е съвпадало, по-скоро с това на свекърите, от колкото с на мъжа ми.  Grinning

За подстригването - не мисля да подстригвам все още Влади. Харесвам момченца с по-дълга косица. Много хубави буклички му се заформят от страни и отзад.

Ето Юлче - специално за тебе - все пак не може без цвете - макар и шоколадово  Mr. Green

# 38
Честит Първи рожден ден на Дани, Камелия и Симеон! Много щастие и усмивки за тях и родителите им! Heart Eyes

Юлче, от къде ги намираш торти?! Аз не обичам сладко, но от тези не бих отказала! Mr. Green

И мен ме гони параноята да оставям Рони с когото и да било, но най-вече извън дома ни. Страх ме е да не ги блъсне кола, за други варианти не се бях сетила. Crazy Няма нощ, в която да сме се разделяли и не знам как ще преживея екскурзията ни в Милано, добре, че има много време да се настройвам. Валенсия, всеки ден ли гледат Влади за 3-4 часа?! Shocked Ако е така, ще умра от завист - аз имам такава радост веднъж седмично, най-много два. Joy

Иска ми се да оставяме от време на време Рони да спи при свекърите ми /затова пък завиждам на Дита Crazy/, но не съм питала става ли, защото май само за нас ще е добре, но за Рони едва ли - първо е доста студено, най-много 20 градуса да има, леглото му е до прозореца, а оттам духа ужасно, решетката на леглото е много ниска и не бих била спокойна. Освен всичко няма как да се настани в отделна стая, а той се буди от най-малкия шум, особено ако идва от стаята му. В крайна сметка всички ще се побъркат от гостуването му. Confused У нас поне му е идеално, но пък ние ще изкукаме скоро. hahaha

Лейди, и аз съм за действане с добро. Мисля, че ако кажеш на свеки какво чувстваш, няма как да не се трогне. Имам впредвид това, което написа тук - че тя е отгледала 4 деца, а ти след толкова страдания имаш първо дете - да не ти отнема тази радост. По останалите въпроси - как да е облечено, каква да е температурата в стаята, как и кога да се храни и всичко подобно - винаги отговарям: "Който ще го гледа, когато се разболее, той решава!", т.е АЗ hahaha, това се налага да казвам само на мъжа ми. Wink За пазенето на тишина, докато спи - също - "Който го събуди, той ще го приспива!" Laughing Затова когато Рони спи ходим на пръсти - никой не иска неволно да го събуди. Joy

Жу, дано да отворят съседите! Praynig

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 13:13 от Ванилия Канелска

# 39
Я малко дзяк от мен, че ще ме забравите съвсем.
Ако не е скайпа съвсем ще изпусна нишката.

Мнооого натоварен период. Сега крада малко време, че съм в една среща и моята презентация мина и ми е скучно.
Тези дни разнасяме яко делгация кенгурута из София, и лошото е и че вечеряме с тях и у нас незнам какво става. БНД-то е поел юздите.

Четох ви диагонално, гледах снимки.
Цеце ми то само се комплексирам като чета таз твойта щерка кви ги върши..лелеее мамина сладка-дай да я уреждаме от сега оксфорд..където кажеш!!!
за Боян освен да кажа, че става все по-палав няма какво друго-нито говори , нито чете, нито върви....но по белите е цар!!! лошото е, че вече са с немалко материлано измерение.
Креми-ама сте сладуриииии!!! аз бях предния ден в този клуб на детско парти. Четох те в капитал, явно ти е бизи период и на теб.

хайде стига, че много тракам и ме зяпат.

# 40
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН-ДЕН НА ДАНИ,КАМЕЛИЯ И СИМЕОН!!!ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МНОГО СВОИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ!!!

И за техните прекрасни мами

Момичета,няма да пиша,че днеска "цъфнах" и ми е зле  Tired ,ама пак добре,че на този етап цъфтя,без да вързвам  Mr. Green
Галенце  Hug Hug Hug чакаме си те миличка   bouquet
Хайде бай за сега,ама ще ви следя из късо аз  Naughty

# 41
  • София
Хай.

Василия уж я бях сложила да спи, ама взе, че се насра, и се разсъни. Сега си бие главата у решетката на леглото и няма никакво намерение да спи, а е станала в 8 без 15 тая сутрин. Така се точех да си дремна и аз със нея, дано да й дойде музата пак  Tired

И аз нещо ядове си имам в работата и ме е яд, че е заради други хора, които се навират където не им е работата и създават напрежение. Изчистихме недоразумението с шефа, ама ми остана едно такова криво  Confused В събота имам и декорация и ми е едно напрегнато, утре тепърва ще мисля проект някакъв или ще се наложи да импровизирам  Rolling Eyes

Оо, Креми, и аз те четох, да не остана по-назад  Mr. Green

Снимах Васето днес с новата шубичка  Flutter - http://media.snimka.bg/1365/008985675-big.jpg. Уж на розово нямаше да налитам, ама не се стърпях  Blush

Оо, бягам с плонж към леглото, балеринката заспа  Crazy Хайде до по-късно! Hug

Мими, вясвай се по-честичко, душа, че ми липсваш! Hug

ooooh! ooooh! Голяма съм блейка, щях да забравя!

Честит 1-ви Рожден Ден на Дани!
Юле, да ти е жив и здрав, много да се слушат и обичат с батко си!
Весел празник ви пожелавам!!!

# 42
  • Pierrefonds, CA
Честит Първи Рожден Ден на ДАНИ, Симеон и Камелия ! Здравички и послушни да бъдат !

Юлче, весел празник !  bouquet

# 43
Хриска ПРОХОДИииииииииииииииииииииииииииии

# 44
Дес, браво на Хриска!

Общи условия

Активация на акаунт