НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 527
  • 268
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хайде и аз в новата тема да се пльосна. Дес, благодарско!

Няма да се заричам повече, че ще пиша, защото ето, тази вечер пак ми се отвори работа, но да не ставам досадна...Имам още 15-тина минути да си довърша, ама ако почна да пиша след това и ще трябва да публикувам послед нощите Tired Останали са ми 10 минути от една серия на Хаус, която дъвча 4-та вечер вече, и може би ще успея да ги догледам и ще лягам, че утре пак преди първи петли.

Аз със свекърви нямам опит, но бих опитала първо с добро. Като не разбира с добро - DEL. Но в случая на Лейди наистина е добре отсега да се знае кой ще взима решенията при отглеждане на детето. Абе де да знам и аз, то така съвети лесно се дават, ама всеки си знае какво му е в къщата.

Днес взех резултатите на Василия - 131 хемоглобин смятам, че е екстра. Утре ще й слагаме оная ваксина, дето все забравям каква е  Blush

Тя вече като чуе, че минава самолет над нас /тука минават ниско, че захождат за кацане/, и вика "мулет". Тъй че си имаме още една думичка в колекцията  Flutter Тъй де, да си похваля детето.

А днес й взех от тия балончета, дето се издухват /ама и аз как го обясних Embarassed, как им се вика на тия балони? newsm78/. Отдавна търсех такива, но все не намирах. Ейй, страшен фурор! Първо изпадна в шок, а после почна да ги гони да ги хваща, и те нали се пукат, смях, смях....Зави ми се свят от духане цял следобед.

Освен това я обзаведох с тУалет от Unique за партито на 30-ти  Whistling И якенце й взех, че нямаме за мокро време, отказах се за търся космонафт в 2 части, че няма никъде и ми писна да търся. Та така.

Свършиха ми минутките засега, айде ще гледам да си допиша, но не обещавам  Wink

Лека вечер!

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 23:31 от Цецето

# 16
  • някъде там
мойто чудо от 22 до сега се върти като шугаво в леглото и няма заспиване, а съм мръднала на крачка от леглото и и се почва ревввв и сълзи, изпоти се чак, взимах я върхну мен да се гушка и да заспи, задрямва и сложа ли я в леглото отново ревввв, кво и става незнам, от вчера спи със спален чувал дали ми прави бойкот  newsm78 а май отнесе плувката най-накрая .......

# 17
  • София
Креми, като си тук, да ти кажа, че гледах снимките и съм очарована колко красиви сте и тримата! Бързо правете още 2 деца /поне/!

Хайде дано да ти светне по-бързо, че много народ сме се запътили нещо към тия дупки. Аз скоро влизам в Сатурновата, че ми наближава рождения ден  ooooh!

Рени, и Василия тая вечер трудно заспа и ревунчи, бъркаше си в устата много яростно, явно зъбките напират вече  Crazy  Дано да е инцидентно и при вас.

# 18
  • Варна
Филма ми не тръгва затова ще повися тук.  Mr. Green Извинете ме за грешката ама пиша в сумрака. Да живеят белите букви  Grinning

Ами Роси , защото ти е майка и се предполага че ти мисли доброто и на тебе и на детенцето. Което важи и за свекитата  Peace но тук важната си ти, а не мъж ти. И малко или много свекървата гледа на теб като "враг".  И можеш да си позволиш да й казваш някои неща, докато майка ти - най-вероятно ще я наранят. Пък нали и тя те е възпитала и се очаква да ходиш по нейните стъпки. А да, и много често трябва да избираш мъжа си пред нея.  Naughty А и когато сте отдалечени сте си по-мили.
Ох объркано го написах, май е време да си лягам.  ooooh!
Говоря съдейки по моите взаимоотношения  Peace Преглъщам много неща, защото единствено на нея мога да разчитам и тя ми е опората. Или по-скоро не си ги слагам присърце.

Цеце честито ви нова думичка и честито ви тУалет. Влади едва разбира какво му говоря, а Васето изречение ще почне да прави  Mr. Green

Скреч другият вариант е да се примирим - нямат опазване чекмеджетата и шкафовете  Crossing Arms

Айде лека нощ.  Heart Eyes

# 19
Това е кафето за добрютро:

А това е почерпката на Данишончо за вас:

По случай рождения си ден, днес ни събуди и ни строи и подравни в две редици с рев още в седем сутринта. Глад, глааад...

# 20
Честит първи рожден ден на Дани!Да расте здрав,обграден с любов,винаги усмихнат!
Юлче,да ви е живо и здраво малкото слънчице,много радост да ви носи!
Весел празник!

# 21
Честит рожден ден и на Камелия на Lialia! Да е жива и здрава, усмихната и послушна!

# 22
Честит Рожден Ден на ДАНИ,Камелия и Симеон!Да са живи и здрави,палави и щастливи деца.

И за мама ШЛЯ,Lialia и papilota

# 23
Ами ето, знаех си аз, че пропускам още някой  Laughing

Честит рожден ден на Симеон на съгражданката ми Папилота!  Да е здравичък и засмян и много да радва мама и тати!

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, КАМЕЛИЯ И СИМЕОН! ПОЖЕЛАВАМ НА МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА МНОГО УСМИВКИ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! Hug

А НА МАМИТЕ Hug:

# 25
ЧЕСТИТ РОЖЕН ДЕН НА ДАНИ И СИМЕОН! ДА СА ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЩАСТЛИВИ! ДА ПОРАСНАТ СИЛНИ, УМНИ И КРАСИВИ МЪЖЕ!
Юлче, Папилота, весел празник ви пожелавам!   bouquet

Ети, добре дошла при нас  Hug

Само аз ли не виждам Камелия на първа страничка  newsm78

# 26
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, СИМЕОН И КАМЕЛИЯ!

А ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАЙКИ:

Теди, много съжалявам, че така лошо си паднала  Sad По-добре ли си вече?

skrech, наште шкафове за с дръжки и аз ги бях вързала една за друга, чекмеджетата също - стават доста тежки и не може да ги изтегли. Иначе имат на Чико едни джаджи, които ги дават за хладилник и тоалетна - предполагам, че те мже да свършат работа на плъзгащи се врати. Но в общи линии децата успяват да ги отлепят, а не да ги отворят  Laughing затова нещо саморъчно направено ми се струва по-добър вариант  Wink

Цеци, честита нова думичка - тия самолети са ужасни тука, вечер много силно се чуват  #2gunfire

Роси как е брадичката на Лили? Щом не си я разбрала като се е ударила, значи не се е ударила силно  Simple Smile И Стефан редовно успява да се подреди някак си  newsm78

Ети, добре дошла Hug

Гале, излезе ли от дупката?

Стефан вади кътници в момента и  е жив ужас, буди се с писък вечер по 100 пъти  Sad Днес ще отида да му взема хамомила и да му давам, че положението е нетърпимо. Не стига че още не е оздравял съвсем и кашля ами и зъби...
Бръщолеви много, ама нищо разбираемо. Иначе като види светната лампа и я сочи с пръст и духа да я загаси - пести човека  Mr. Green
Днес се очертава хубаво време и по обяд като взимам кухнята ще го поразходя повечко  Simple Smile
Утре живот и здраве трябва да пътуваме за Пловдив, но дано не ни мине котка път. Много ми е мъчно за каката вече и искам да си я взимам  Heart Eyes

За свекървите - мойта не дава съвети, виждам я рядко - доволна съм  Simple Smile Виж майка ми обаче е друга работа - на всяка манджа миродия, пък като и се изчепчя и се обижда ooooh! Като влязат в критическата и незнам кво им става...няма да навлизам в подробности, но е ужас съжителството с което и да е от родителските тела повече от 2 дни.

Ще се пробвам да приспя Стефан, че стана много рано днес - към 6 и 30  Crazy Дано бързо да заспи, че да пооправя малко къщата.

Приятен ден   bouquet

# 27
  • София
Честит първи рожден ден на Дани и Смеон! Пожелавам им да са много здравички, много послушни и едно слънчево и усмихнато детство!

# 28
Честит 1-ви рожден ден на Данинцето! Да расте здраво и усмихнато дете!

Честито на всеотдайната мама Юлия:

Честит рожден ден на Камелия и Симеон!

# 29
  • София
От сутринта бъркам манджи, аман значи! Писна ми това готвене  Tired Много обичам да го правя, но да правя само това, а не нарежа лука- хоп! наакан, започна да режа картофите- хоп...някой се разреве, започна да слагам продуктите "мамооо...ако и пиш"  Tired хайде гаси котлоните и отивай да акаш с детето. Пууу...а и откъм идеи се изчерпах тотално!
Днес бъркам много готина гозбичка със свинско и зелени домати, става божествено Flutter

И да попитам. Има ли друго дете, което да отказва вечерното мляко? Павел от седмица насам категорично бута шишето. Така млякото му остава само сутрин после със закуската и се събират 400мл....дали не е малко  newsm78
И още. Понеже може би ще дойда с децата на срещата, да ви попитам, последно ще се купуват ли подаръчета?

Общи условия

Активация на акаунт