В БАНКЯ ще тичат малки крачета по жълти пав&#

• 16 099
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Абе и аз не като заяждане (а и като бивш страстен пушач), ама според закона всяко кафе, кръмча и т.н. трябва да има място за пушачи и място за непушачи. В "Ипона" преди долния етаж беше за непушачи, сега явно са охлабили контрола... А и като цял там е станало доста неприятно място за посещение, аз водя понякога децата, когато искат да поиграят на къщичките отвън, но ако те не ме накарат, няма да ми хрумне да отида сама.

# 136
Да, Ипон стана гадно място, откакто закриха горния етаж, не знам някой помни ли го, но имаше страхотна тераска и беше много приятно местенце.
Сега мяза на абсолютно долнопробно заведение, което само лятото може да се ползва заради пързалките и другите играчки.

Въобще в Банкя нямаме никакъв избор за заведения с деца Sad

Я споделете къде обичате да ходите семейно, освен вкъщи на двора  Wink

# 137
Софи, знам всичко за пушенето, до преди две години бях от тези, на които им викат строшен комин. Т.е. пушех по 2-3 кутии на ден.
Идеята ми е, че никой не  се съобразява като види бебе, а и ние сме хора  Grinning, искаме на ресторант, на кафе. 

# 138
на макдоналдс ходим семейно, на кафе, на гости
е, на кръчма още не сме я водили, ма има време Simple Smile

# 139

Ние ходим в Романс. Имат 3-4 маси в едно преходно помещение, което им е за непушачи и не махат табелата, когато някой запали. Определено обаче не е така хубаво като другите салони ...
Понякога пием кафе и на пазара при аптеката, там като влезем с бебчо се съобразяват.

# 140
  • София
 Хайде цоп и аз в дискусията! Grinning

Страстен пушач до преди 3 години! Сега толерантен непушач! Аз не протестирам срещу задимените кафета, защото цигарката върви с кафенце или чашка уиски! Просто не ги посещавам с детето. Едиственото място, където мога да изисквам да се съобразят с факта, че имам бебе и не пуша и да изисквам не пушене е дома ми! Убивам ако някой запали. Тук е момента да благодаря на мъжа ми, който пуши по 2 кутии на ден, но за тази година и половина съжителство не е запалил вътре!
Обичам те Мише!   bouquet

# 141
лили, аз на гости нема да ти идвам  Rolling Eyes

у нас се пуши и в тоалетната, дори има и монтиран пепелник, щото 2 пъти си горя д-то с фаса Simple Smile
само в спалнята, където спи детето не се пуши

# 142

В Банкя май няма такова място през зимата. В много много краен случай - във фоайето на Банкя Палас горе-долу става (поне до предната зима ставаше, тази не сме ходили още). И лятото почти не ходим, ако опре ножът до кокала - Ипон, Хемингуей (или кафето до него).

Въобще не знаех, че са затворили горният етаж в Ипон...

# 143
е как? работи си втори етаж

# 144
Имах предвид, че някога 2-рия етаж на Ипон беше открита тераса, на която имаше масички, а сега е затворено пространство - задимено и гадно.

Ние зимата често ходим уикендите на боулинг в Банкя палас, а лятото е много приятно в Saloona - там дребния язди кончето.
Има едно заведение-къща на ул.Варна, там лятото има хубава градинка, но зимата е адски задимено и с детето няма как.
Другаде няма къде - парка е отврат, Хемингуей не съм ходила последните години....

Уффф, много ни е скучно селото... наистина! ooooh!

# 145
Преди ходихме в Бялата къща. Долния етаж май беше за непушачи, но нещо ни омръзна.
На мен ми харесва, обаче  ми липсва 24 часовите магазин  и аптека през улицата. Магазинчетата  наоколо. Къде си купувте блузи и панталони?
Аз все си мислех, че в Банкя би трябвало да има много бизнес за кафета, ресторанти, забавления за деца, но чудно има повече хотели отколкото ресторанти.

# 146
Софи-Чакам те на гости,и в нас не се пуши само в спалнята където спят децата. Peace
А за заведенията-наистина Ипон беше много добро място с откритата тераса,но сега западна тотално.Заведението на ул.Варна вече не работи,наистина имаше прекрасен двор.Банкя палас,не бех си завела децата там.
Ние тук във Вердикал имаме читалище с много голям заграден двор има и пързалка и люлки е не е най-модерното място ,но децата тичат на воля по-цял ден.Ние си пием кафенцето ноа пейките,веднъж в седмицата го чистехме целият двор всички,но сега когато е студено си седим вкъщи надвора.

# 147
приемам поканата, хрис 

# 148
Привет и от мен!
По темата-скоро(не чак толкова)ще можем да ходим с децата навсякъде-дори на бар,ако силната мизика не ни притеснява.Нали,от 2010 ше забранят цигарите навсякъде. LaughingДа ме извиняват пушачките! Rolling EyesДобрата новина,обаче,е,че поне децата ни няма да прихванат този вреден навик.Което си е супер! Grinning

# 149
  • София
...Добрата новина,обаче,е,че поне децата ни няма да прихванат този вреден навик.Което си е супер! Grinning

И кое ще ги спре?  newsm78 Няма да се пуши в заведенията, но на улицата ще се пуши. Първата ми цигара беше зад училището, не в кафе!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт