В БАНКЯ ще тичат малки крачета по жълти пав&#

• 16 074
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
добре, че е лили, че иначе щеше да ни е толкова еднообразна и скучна темата   bouquet  bouquet  bouquet

# 166
Добро утро!Как спахте?
Децата и днес не плакаха и съм много доволна.
После ще пиша повече,че сега имам да свърша доста работа вкъщи.

# 167
 Добро утро мацки!Как сте днес?Надявам се всички да сте добре и вашите деца и половинки също.
 Софи,моля те намери и за мен някаква длъжност в градината.Нещо по така......с по малко нерви,че тия 6-7 год.в училище са ми изпили нервичките,а и сега с двете деца.......съвсем ще се смахна Simple SmileАма ще ходя на уроци по оцеляване при Хриси.Тя ще ми каже как да избегна 4ти км.в София. Simple Smile
 Лили,мерси мила за палците и за страхотната картинка! Hug  bouquet
 Желая ви лек и прекрасен ден! Simple Smile

# 168
ще намерим и на мони длъжност Simple Smile
нема проблем

# 169
  • София
Давайте идеи за коледно заглавие на темата, че като гледам до няколко дни ще пускаме нова!

# 170
ето ти заглавие: "иде Коледа"  Joy

БАНКЯнската коледна елхица радва нашите дечица

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 14:22 от софи1914

# 171
Звучи добре,Софи!

# 172
Според мен ще звучи по-доре така-В Банкя коледна елхица радва нашите дечица.
Мони направо ме разсмя Joy hahaha Joy

# 173
права си, хриси! по-добре звучи така!

# 174
И още едно малко променено-В Банкя малките деца украсяват коледна елха.

# 175
голема поетеса си, хриси! така и със снахите да си! че и тях майка ги е раждала и гледала Naughty

http://bgpetition.com/miachinstvo/index.html
петиция "За една година платено майчинство".

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 20:51 от софи1914

# 176
Много си мисля каква свекърва ще съм.
Надявам се искренно да се разбирам със снахите си живот и здраве,надявам се да не повтарям грешките на моята свекърва.

# 177
Мдаа, май всички майки на момчета се надяваме и си мислим "никога няма да съм като свекърва ми", но не съм чула да се е получило перфектното съвместителство между свекърва и снаха, ама кой знае Joy Laughing
Това в кръга на шегата Sunglasses
Иначе постоянно сядам пред компютъра с доброто намерение да се включа, но така и не ми оставят достатъчно време моите деца  Crazy
Кажете момичета, в Банкя има ли химическо чистене по принцип?

# 178
Добро утро-спите ли още??????
Ние и тази сутрин не сме плакали-направо не мога да повярвам.
Кики29-аз съм и виждала такава съвместимост между снаха и свекърва,че чак не ми се е вярвало ,че е истина-съществува,но се среща рядко.За химическото чистене-преди години имаше едно на пазара,но сега няма въобще.Освен ако не съм разбрала.
Хайде ставайте-скучно ми е без вас!
Мони -как си?Драсни някой ред.

# 179
  • София
Добро утро!
...

http://bgpetition.com/miachinstvo/index.htmlпетиция "За една година платено майчинство".

Подписах на секундата!  newsm10

Хриси, как е сестра ти? Пу-пу все така да ходят на градина малките!  newsm53

За свекървите - ами мисля, че ще съм голям цербер, то от сега отпадат кандидатури заради мен  newsm48 де да знам, много си го обичам малкия, с бабите не ща да го деля камо ли с жена!  smile3514 Абе малко е в кръга на шегата, но малко!

Аз с мойта свекърва се разбирам, дразни ме, че идва рядко! То няма угодия!!!  newsm62

Мони:

Общи условия

Активация на акаунт