В БАНКЯ ще тичат малки крачета по жълти пав&#

• 16 072
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
добро утро и от мен!

лили, ше крадем зета, щом не го даваш  Joy

# 181
Хайде и аз да се "разпиша"! LaughingКак сте,момичета?
Мони,дали пък не сме увеличили състава на нашата малка група? WinkДествай,чакаме те с нетърпение(поне аз като най-близо живееща Joy).Ще водя малкия с мен и Софи на разходки,ако ми го даваш де. Rolling EyesМежду другото,къде ще раждаш?И учителка по какво си била?
Софи,тъкмо се върнах от козметичката-скри ми шапката!!!Като стрела е!20мин-кола маска навсякъде.Не бях виждала такова нещо!Записах си час и за лице. Wink
Лили,ти как си?Сутринта видях 1 момиче при Хемингуей,което мн.ми заприлича  на теб.Но не беше ти,предполагам!
Хриси,ти много ще се разглезиш-децата на градина,ти сама..... JoyИмай впредвид,че изискванията точно за тази длажност са мнооооого големи!Ще успееш ли да ги покриеш?  Joy

# 182
миленче, виде ли колко е добра галка /козметичката/, а?
4 козметички смених, докато я намеря! 2 от тях принципно бях доволна как работят, ма са ми много далече! а и като пробвах галя, бацееееееееееееееееееееееее, нищо не може да ме накара да ида при друга! работи качествено, бързо, безболезнено! и немам ядове след кола на интима с интима  Joy не ми се подува като на слоница и най-важното - не ме боли след това! и веждите много хубави ми направи! а лицето ми се прероди след почистването! вече имам час за преди Нова година, за да не си остана космясала!

# 183
 Ето ме.Някой случайно ако си е помислил,че сам родила ще трябва да го разочаровам Joy.Дори снощи си се прибрахме в Банкя.То се видя,че май няма да е скоро и реших да си чакам в къщи.Пък и ако се наложи някой да погледа Алек аз да прескоча до болницата вярвам,че мога да го оставя в Миленка,че ми е най-близо Simple Smile
Миленка,мисля да раждам в Тина Киркова/освен ако не родя в къщи или на бариерата в циганската махала  Joy/ А ти къде си раждала?А аз все още се водя учителка по английски ез.в начален курс,но последните две години влизах от 1 до 12 кл.И се гордея с 12 кл си повечето от тях са футболистите на Левски.Ако до понеделник не съм родила предлагам да се запознаем по съседски ако искаш.А ти защо питаш по какво съм учителка? Да не сме колеги?
 Софи, много ти благодаря за длъжността.Сега вече ще си карам по спокойно майчинството.Имайки осигурена работа след това. Grinning
      По въпроса за свекитата се сетих един як виц.Една снаха много се ядосвала на непрекъснатите реплики от страна на свекърва си.И да не се конфронтира с нея търпеливо записвала в тетрадка всичко онова което и подмятала.Минали години и снахата на свой ред станала свекърва.И един ден отворила тетрадката си прочела написаното и рекла:"А ми така де права е била жената" JoyТа и ние така.Сега мрънкаме по тях пък после и ние като станем свекърви бързо ще забравим какво ни е дразнило и ще бъдем съвсем същите.Да живеят свекървите! Simple Smile
 Лека вечер на всички!

# 184
аз свеки няма как да стана!  Peace затова нямам тетрадка!

# 185
Eееее,Софи,чакай!Има време..... JoyА за Галя сам абсолютно съгласна.И аз останах доволна.
Мони,не сме колежки.Просто попитах от любопитство. LaughingЗа Алек се договорихме!И за срещата понеделнишки-сащо.Аз раждах в Окражна и сам доволна.В Тина Киркова имам мн.добър лекар-Василев,даже утре сам на преглед.Той има няколко специалности,една от които-мамология,и го ползвам и за това.Можех да ти донеса някое плодче утре като ходя,ама на-прибрала си се!!!Нищоооо,тъкмо ще си ми по-удобна..... Joy.
Брит,май настроението не се е подобрило,не се вкл.много напоследък.Това ще да е от престоят вкъщи.(шегувам се,разбира се).Искам да препорачам на теб и Софи да си вземете 1книга на издателство "Емас"-"Какво ме очаква през първата година от живота на детето"(струва ок.20лв.,но си заслужава всеки лев).Страхотна е,стига да проявявате интерес!(има такава и за 2рата и 3тата в 1но).По-добър помощник така и не намерих. Joy(

# 186
А,Хриси,в същата книга има страхотно приложение за 1ва помощ(видях,че си писала в темата).Ако искаш ще ти го снимам. newsm10

# 187
avgusta-Благодаря,ако имаш време го щракни,наистина ще ми е от полза.Това мойто не е разглезване,а заслужена почивка доколкото е възможно.За длъжноста ще се справя-Гаранция.
Мони-поне ме успокои,като започне Ради да учи английски при кого ще го водя на частни уроци-каква е тарифата,ще има ли промоция като за приятел?
Софи,вие как сте?Я кажи тази козметичка къде точно се намира и какви са цените.Разбрах,че е някъде до гимназията а на мен тя ми е адски близо.
Лили кажи как си ,какво правите?
Брит,драсни някой ред да кажеш какво е положението при вас.
Днес ми е малко криво,голямото ми момче днес така се разплака,че ми се скъса сърцето-предполагам ,че беше още сънит и не се беше настроил за градина,но се надявам да свикне и вече да не плаче.Иво сам си влезе сутринта,поне с него нямам проблеми.Той е направо герой.
Лек ден и повече усмивки на всички!

# 188
  • София
Добро утро, момичета!   smile3507

Станала съм в 5:40 и така ми се спиииииииииии!

Хриси, по-добре съм! Кашлицата я има още, но към хубаво върви! Марти още спинка, такава душица ми е!

# 189
лили, да ти спретна едно кафе, мила, за да се разсъниш?  Hug

хриси, за 3ти път ще обясня къде се намира козметичката  Rolling Eyes от гимназията продължаваш направо по същата улица. къщата се пада от ляво. голяма и лачена е, нема как да я сбъркаш. №19. интима е 7лв. 1/2, крака - 8лв. почистване на лице - 17лв. други цени не помня. за сравнение, при предишната козметичка интима беше 12лв, вече е 14лв., а при по-предишната беше 10лв, но доколкото разбрах и тя вече е вдигнала цените. но пък нито една не работи като Галя.

миленка, няма кво да чакам  Peace друго дете не искам, така че няма как свекърва да стана  Joy
аз имам книгата на д-р Спок и тя ми върши чудесна работа!

# 190
Софи,извинявам се,че не съм разбрала ама до сега не съм се интересувала защото нямах време и не съм запомнила даже и да съм прочела някъде.

# 191
Добро утро мацки!

Аз тия дни съм луднала от работа и не ми остава много време за писане...

Софи, я кажи за козметичката Wink
Една приятелка май ходи на същото място, но пък тя не влиза във форума.
Ще й кажа да се включи в нашата групичка, че тя горката е на края на Градоман (ако пак не бъркам квартала) и си гледа 2-те деца вкъщи.

Лек ден на всички, направо ви завиждам на неработещите, искам дъъълга почивка  Crazy

# 192
два поста по-нагоре пише за козметичката
повече нищо не казвам за нея  Whistling

# 193
да се похваля днес съм добре. Мерси, че сте се сетили за мен  Hug Вчера в най големи дъжд бяхме с количката в центъра  Embarassed Добре, че настоях да се върнем за дъждобрана. Точица спа като къпана, а ние станахме  вир вода Embarassed Имахме среща с шефа ми в Яфата, че не беше виждал бебето. Естествено салона за непушачи на 3-тия етаж. Crazy Точица беше просто перфектна. По едно време нахлу оркестера и като видяха спящото бебе се изнизаха на заден ход.  Party
Като се събуди и беше толкова интересно, че и не помисли да реве. Имаше и  публика за бръмченето Simple Smile) Много е смешна като вземе да бръмчи.
Мони, само спокойно. Ние сме с теб  Hug
Я кажете къде ще записвате да учат децата. 78 е почти до нас, но не знам добро ли е  Thinking Мони, знаеш ли нещо за него? Аз гледах в новините някакви клипчета от 78-мо и не знам какво да мисля  Thinking
Напоследък ми се върти в главата да я запишем 73 училище, но ще има да пътува .. или да живее с баба си и дядо си, което хич не ме кефи. От друга страна училището си струва  newsm78. Сигурно ще ме сметнете за луда, ама ние и за университет мислим от сега да пестим  hahaha в крайна сметка като се замисли човек най-важно е да е живо и здраво детето, другото са само плюсове..

# 194
Я кажете къде ще записвате да учат децата. 78 е почти до нас, но не знам добро ли е .. Мони, знаеш ли нещо за него? Аз гледах в новините някакви клипчета от 78-мо и не знам какво да мисля ..

Болна тема за мене Confused Мисля да се местим в София Confused Като гледам сега с детската какво е, представям си с училище...

Общи условия

Активация на акаунт