С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 10 982
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник на всички!
Да сме здрави и да запазим семействата си!

даже и тези които нямаме бели рокли  Laughing
Браво на Емо ние вчера като бяхме у тях си креше талантите  Laughing
По въпроса за второ бебе нашия тати отдавна ме тормози ама аз се чудя кога да се предам Wink

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 20:50 от Magany

# 121
  • София
Magany дай се бе мила!

# 122
Mia, ама то показването се състоеше аз да ги редя, а той да ги маха и така си играехме, докато изведнъж снощи ме изненада с желание да ги реди сам Laughing и сега само да ги види неподредени и бърза да ги подреди, и все по-добър става в нацелването Simple Smile

Ханна, тези неща дето се пускат с различна форма ли са? ние имаме едно такова с геометрични фигури и всяка се пуска през определена дупка. ама е много рано за това още. аз му го показах днес, ама той ми подава фигурките аз да ги пускам Simple Smile

Мирка, браво за питката! успех и с истинската!

Магани, той тогава още не ги беше открил Simple Smile а за другото - по-добре изчкай Биби малко да се кротне Wink

по темата - и ние имахме хубава първа брачна нощ (хич не помня с какви чаршафи Wink ) на мъжа по-опитни приятели го бяха посъветвали да прави каквото ще, но да не забрави за тази традиция, щото иначе цял живот ще му бъде натяквано Laughing
Миа, много ми хареса историята с дрехите Laughing

# 123
сега ще проучвам въпроса как да го направим мъжко и тогава  Wink
ако някой знае тайна да я казва   Grinning
Пипи, Биби като дъщеря на баща си май няма да се кротне скоро  Mr. Green

# 124
  • София
Мъжа твърди, че заслугата за 2-рото мъжко била изцяло негова. Бил ми зареждал тайно хладилника с подходящи храни  Joy

# 125
Моят пък навремето разпространяваше фалшиви рецепти за щерка. hahaha
Като накрая се оказваше, че той трябвало да "завърши" нещата, за да се получи номера. Whistling
 Joy Joy Joy
Момичета, малко спам, ама знам, че на вас може да се разчита.
Моля, която има 2 - 3 свободни минутки, нека цъкне линкът в подписа ми и да подпише петицията.
Благодаря ви предварително. Hug
Напоследък, между другото казвала ли съм ви колко ви обичам? newsm78

# 126
ако някой знае тайна да я казва   Grinning
Магани, ако откриете тайната казвай насам, че нашият тати е болен откакто доки му каза, че е художник.  Whistling Иначе съм чувала за секс по чорапи.. Моят гинеколог ми обясни по темата, че генно манипулиране на пола при хората не е разрешено, а само при кравите..  Naughty

# 127
  • София, Дървеница
Благодаря на всички за пожеланията  Hug

А ето и моите две слънца:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9013976

Спокойна нощ!

# 128
Здравейте по късните часове!
iva_top много си пиличат твоите малчугани и са мнгоо сладки на тази снимка. Забелязала съм че снимките с по-големите батковци и каки винаги са много сладурски. Дори си спомням на мои снимки с брат ми сме големи образи, имаме 2 години разлика Laughing
За мъжко незнам, моят каза че се бил специализирал на момичета и това му харесвало и трето да имаме пак щяло да е момиче.
Ние днес с Валето отбелазахме деня на християнското семейство. Без да знаем, че има повод, се събрахме на кафенце и беше много приятно. За съжеление трябваше да си тръгвам че чаках майстори в къщи да сменят прозорците на горния етаж.  И по този повод да ви кажа с какво впечетления останах. Те маисторите тук много културни били. не само не направиха боклук, ами си почистиха всичко след това. Няколко пъти съжелих че чистих предварително, можеше те да прахосмукират Joy Нали едно време се казваше че е беля да ти влезе майстор в къшата, ама тук не е така. аз помислих че ще влязат с обувките по мокета, а те си постлаха едни големи платнища навсякъде и така действаха. Много съм доволна.

# 129
Здравейте, нещо не ми се спи и реших да Ви прочета, децата със всеки ден напредват. Качвайте клипчета, така ми помагате с играчките, и идей за игри че понякога се чудя какво да уча детето.

Пипи, твоето момченце много добре се справя.

Ewito, кошовете са от магазините за 1 лев. Аз купувам по наколко защото много бързо се късат. Сашко сяда и започва да си рови и намира играчки. Иначе и аз го уча да слага кубчетата във жирафчето но той се разсейва, забелзах го, че когато е сам се пробва да го повтори, но още не пуска играчката. Сега само тръгва да подава и си я връща така се закача. Научил се е да показва с пръстче животните на столчето за хранене. Като го питам кое е кученце и той сочи.

M_I_A  , твоя мъж, голям сладур как се е постарал. Аз съм за хубавите спомени, но за тях си трябва организация. Много хубаво сте направили, че сте отишли на църква. Аз разбрах за празника едва кам 18ч. и ме хвана яд, щях да приготвя нещо и да събера всички вкъщи около масата. Следобеда имах работа в центъра и полудях докато намеря места за паркиране. Губих по около 30 минути за обиколки. Голяма лудница е в София. Изприщих се докато се прибера за къпането на бебо.

Мирка 76 , питка лесно се не меси, браво за успеха, но със щипка любов и за дедето трябва да стане и втория път chef

Magany, за мъжко или женско може да опиташ да планираш според едни таблички за годините на мъжа и месеца в който зачеваш. Ама не знам къде да ти кажа да видиш. На мен ми бяха дали такава преснимана, предавана от ръка на ръка, ако я намеря ще сканирам и ще пратя. Та се оказа че е вярна.

На мен вече ми се иска още едно бебенце, но много се напатих преди това и малко ме е старх. Като се възстановя няма хич да чакам. А и си мисля, че ако не ги избутам на веднъж после ще ми е трудно. И фактор години слагам. Но божа работа, ако всичко е наред, другото е да се молиш и да вярваш.

iva_top, много сладки момченца, да са ти живи и здрави!

nevenska , супер да чуя нещо свястно за майстори, тук в БГ нещата са по-зле и от преди. Сега поемат работата и не им се работи. Тия с дограмите са по-културни каточели. Но другите ми скъсаха нервите цяло лято, мъжа ми бял ден не вижда да им оправя недоразуменията. Прави ми впечатление, че на никой не му се работи а само пари искат ....

Е набодувах се ... дано всички и малчовци и мами спите сладко в този момент   bouquet  smile3524 newsm46

# 130
Добро утро и честит първи сняг Laughing
Дама и тедсън, благодаря за включването по моя въпрос. Hug Тази сутрин пъпките поне дават вид, че ще изчезват, като загорели са.
Герито, и при Мони се започна от две - три пъпчици, дано се тушират нещата в ранен стадий при вас Hug.
Пипи, Емо е много умно момче!
Ива Топ, сладкиши големи имаш Laughing
Много ми харесаха снимкита на бебоците сред есенни листа. Наистина имахме страхотна златна есен.
Както и костюмът на джули за хелоуийн е супер.

Дъжд не дъжд, вятър не вятър, днес излизам, че дебитната карта изтича и трябва да си я сменя, а за щастие банката работи в събота. В нея засега няма почти нищо и май дълго няма да има. (още не са почнали да ми превеждат по 220 лева от НОИ, а те и без това отиват за ипотека)...

# 131
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ!!!  Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman santa2

# 132
  • София
Добро Утро!
Честита месечинка на Дима и Марина, на Калин, Калоян и Мартин!
Да са живи и здрави!  bouquet  bouquet

Честит Първи сняг Hug

Ива- много са сладки двете ти момичета Hug

Невенска- от кога си мечтая за такива майстори Cry

Да попитам , някой ако знае. Сиянка като я съблечем за баня , почва да се чеше по цялото тяло. Само тогава и цялата се надрясква. Някой да е имал такъв проблем newsm78

# 133
  • София
Честит Първи Сняг на софиянки! Май на други места вече валя

Сега бързо всички да им дойде коледното настроение Wink

juju1 аз съм дърто магаре пък зимно време като си сваля тези дрхи, тези чоропогашници и ми е много кеф да почна да се драпам  Mr. Green

Magany сега сериозно за мъжкото и женското. Май най-смисленото, което знам е, че в деня на овулацията се зачева мъжко, а 1-2-3 дена преди това женско.

Ива, стархотни са дечицата  Heart Eyes

# 134
  • Варна
Добро утро!
Честит ви първи сняг! А тук при нас е 13 градуса  Rolling Eyes

По въпроса за мъжкото и женското - ние много искахме второто да е момче, правех си тестове за овулация, за да уцелим момента. Обаче в месеца в който стана Маги, бяхме правили опит 3 дни преди овулацията и после изобщо спряхме, щото уж се отказахме заради нова работа. И като видях положителния тест, знаех че ще е момиче, точно защото беше дни преди овулацията.

Общи условия

Активация на акаунт