Благодаря на момичетата, които ми отговориха за кус-куса и водата!
Добре дошли на новите мами!
Много са сладки малките ходещи човечета. И неходещите (за сега), пак са сладки

Ние в последно време се будим по нощите и аз хич не се наспивам. Уж избиха тръгналите зъби...
Мисля, че Джулия се храни малко - не повече от 100-130 гр. на хранене, но не знам как да я накарам да яде повече. Яде три пъти твърда храна и вече само два пъти се кърмим - сутрин и вечер. Нощем като се буди пак се кърмим, но не го броя, щото мисля, че е малко. Може пък да си регулира кърмата, знам ли, но вечер след като се насуче аз проверявам - кърма има много - неизсукана, а преди си я изсукваше и си спеше цяла нощ. Не знам какво става. Вечер суче, суче и в един момент почва да ми се смее и да хапе и със сукането сме до там... Абе доста хаотично стана, ама с тоя режим на спане...
В тази връзка да ви питам - вие кърма/АМ колко пъти давате на ден извън твърдите хранения? Че се чудех дали не го ощетявам детето с тия две кърмения само. Иначе твърдите хранения са ми и млечни, като си му е реда

За разликата между децата - питах наскоро една жена, чиито деца бяга с голяма разлика (12 години), дали това е добре, а тя ми отговори, че голямата разлика е добра (удобна) за родителите, но не е за децата. Малката разлика е добра за децата, но не за родителите. Като се замисля и аз си мисля, че колкото е по-малка разликата между децата, толкова по-добре за тях. За родителите е май трудничко, но предполагам само в началото.
И само да потвърдя за тукашните майстори - и ние сменяхме прозорец малко преди да се роди Джулия. Майсторите бяха много културни и всичко разчистиха след себе си.
M_I_A, Алекс, аз мерех температури, ползвах едни овулационни тестове... въздържание имахме и хоп... изпуснахме овулацията. Температурата ми се повиши и си казахме - ха, изпуснахме момента, поне да си направим... кефа и хоп... Джули е резултата. Теоретично трябваше да е момче, но практически - не е