С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 11 008
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Честито на месичинковците !   bouquet
Ane, голям сладур  Grinning
И ние сме на вълна коледни песнички и стихчета (баткото имаше за домашно да научи 2 стихчета за коледното тържество в детската градина). Справи се детето. Да видим на тържеството как ще се представи. С умиление си спомнян първото му тържество (в детската ясла), той беше на 2 години...... всички деца пеят песнички, а моя красавец стои ухилен до уши и само пляска, ли пляска  smile3501....... така де, трябват си хора и за тази работа  hahaha
За подаръците и аз все още умувам. Баткото си сменя желанията всеки ден, та накрая ще е каквото аз избера май. А за малката????? Нещо музикално може би и къщичка с формички? Ще поумувам още.
Честито на именниците ! Здраве и късмет !  bouquet

# 226
 Честито на всички именници !
 Много здраве и късмет !

Аз се стягам за рожденния ден утре на малката .
 После ще ви чета какво си говорите и утре ще почерпя .

# 227
Еха, много са сладки тия бебоци и на Мила малкото фитнес човече, Маца и вие сте много хубави с питата, а малкия Емо в снега Пипи е направо ме разби, да не пропусна и Александър  Ане на тая шейничка  Hug, заз съжаление и на мен ми дава грешна парола и другите не ги видях  newsm78
Ами да се стягам за кухнята.
Ами Ханна значи сте били вие двечките с Миша, ама аз да си питам, щото на вън съм без очила и не виждам много ясно и поради тази причина, често бъркам автобусите с тия малки номерца дето им слагат  Mr. Green Та, ако искаш някой път можем да се уговорим да се видим. Peace
А за буденето нощем, ами Митко спи като трупче, даже снощи като заспа в 18:00ч. и се събуди в 7:30 тази сутрин. Много рядко се е случвало да се събуди посред нощ, но то е защото беше болен и като му засъхнат секретите се буди с кашлица. Хубав ден!

# 228
Това за подаръците и на мен ми е болна тема... Мисля, умувам, тамън го реша и половинчо ме затапи с "Че тя няма да му обърне внимание- виж как си играе с черпака и обувките ми!"  hahaha Мисля като идеи- уолкър за бутане, музикална кутия или подобно, нещо, което да я занимава (както споменах-харесва ми масата на Фишер Peace) , кубчета, барабанче (това е страшен автогол, ама те нещата лесно се скриват Whistling) и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КУКЛА!! Моята щерка си няма кьорава кукла за бог да прости, дет се вика. Гледам го хулиганчето и го питам: "Ти какво си? Момченце или момиченце?"  baby_neutral А то ми отговаря Бррръъъмммм! и се катери по шкафа Crazy

Жужу, при нас сега е хит една празна кутия от Нескафе.  Mr. Green Само ако знаеш как кънти като се блъска в теракота  Sick Joy

Ане, сега ако не пуснеш рецептата с някоя и друга снимка и ще видиш ти!  Crossing Arms

Тополчица, твоят батко поне се е сетил да направи нещо. Аз седях само ухилена до ушите и не можех да говоря от сценична треска.  Blush

Усмивка! Къде се губиш бе жена???? Липсваш! Поправи се!  Naughty Naughty

Хахах, как съм ви подкарала по домова книга.  hahaha Айде ще ставам да ходим с дребосъка да си взимаме куФнята  Heart Eyes

И честито на именниците днес!!!  Hug Heart Eyes Hug Hug

# 229
  • София
Умивкааа минавай по-често,загубихте се!
Аз подаръцие съм ги решила,даже и по роднините съм разпределила кой-какво и откъде!
За Лъчезара Музикална маса от редута,и пиано на Барби.Музикална играчка с каквато Емо играеше(за нанизване) и музикален телвизор.
Всичко трябва да светка и издава звуци,иначе не се приема.

Дайте да видя тази маса на Фишър прайс,че съм в невидение....

Сега и аз подред
Честито на всички именници днес!
Честито на новопроходилите дечица и честит прощапулник.Кога стягахме погача,кога дечицата проходиха.Много бързо лети времето.
Гледах клипчетата,много са сладки дечицата.Хубави професии са си избрали!

Алекс много е готин Алекс в шейната,ние също вчера бяхме тръгнали да купуваме шейна,но не намерихме тази която търсим Sad

Фииииил къде си?
Мислим те,драсни някой ред  че сте добре

хайде....Спокоен ден на всички от нас!

# 230
  • София
Брррр какъв студ днес!  cold На слънчице биваше, ама повече от час не издържах. Ивана направи няколко кръгчета на площадката, омокри се хубаво, успя да си свали ръкавиците, тупна няколко пъти по дупе на леда и реших, че за днес стига толкоз.

Слънчи, това с подаръците много трудна работа. Пък и ние имаме три повода един след друг - Коледа, РД и имен ден. Та не ми се мисли.
Иначе ето я въпросната музикална маса (има линк в предния ми пост, ама айде картинка да туря за по-лесно):

Нещата на Фишер Прайс много ме кефят и направо като ме питат за подарък изпращам директно в Джъмбото на техния щанд.

А Теди ми даде идея, че и мойта мома няма кукла. Та може това да е един от подаръците. Иначе и ние си имаме една кутия от Нескафе за игра. Тати я напълни с бобчета, за да е по- голяма данданията и я залепи с тиксо. Е, в началото играта беше как да отлепи тиксото, ама сега я търкаля по предназначение.

Като отворихте дума за шейни, какви мислите да купувате.  newsm78 Трябва да са с някакви каишки за да не паднат чочовците, май.

Хайде отивам да поразчистя малко, че следобеда сме поканили две приятелчета за игра. Да тестват масата....

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 14:07 от Мирка 76

# 231
Еееей, бандюги! Hug
Ето ме Grinning
Попрочитам ви от време на време, но едва днес и сега намирам време и възможност да пиша.
Вече 7 дена се борим с шарката на Пресил, толкова тежко я кара, че съжалявам 100 пъти че не е по-голям.Било по-лесно като са малки, дрън-дрън.Няма място без пъпка, сърби го много, чеше се, 3 дена беше с висока Т, кашлица, сополи и разстройство.И едва днес стана от леглото, иначе неуморният ми калпазанин.
Абеее, в такъв филм се вкарахме, че...И Дарена беше 2 дена с Т, ей така от солидарност.Не се разбра от какво.Вероятно е от предстоящо опъпчаване Confused
Отделно дето тая по-малката маймуна не спи и нощем, та съвсем се изтощих.
Иначе, като изключим тия неща, сме много добре Grinning

Честити прощъпулници на пешеходците! Heart Eyes
Честито и на Катетата!   bouquet
Липсвахте ми! Heart Eyes

# 232
Най-накрая ви изчетох, личи си че е лошо времето   cold
Честити месечинки  Hug Честито и на именяците днес  Hug
 И честити прощъпулници, клипчетата са страхотни, такива сладурчета. А професиите са от хубави по хубави  Mr. Green и доходоносни  thumbsup
А снежните ви снимки са страхотни  Mr. Green

Фил  Hug горкичкия Пресил, така гад са тия шарки  ooooh! Бързо да минава  Hug
Дама - И Стефчо така заспива  hahaha но още не съм го издебнала с фотото, уникална ви е снимката.
Стефчо заспива в 20ч, буди се 5-6 пъти до към 12 да мрънка за биба и после откарва до 5, млекце и в 7 е готов за игра.

Вече почти не се кърмим, предлагам му я само за успокоение в нощните будене, а вечерното и сутрешното мляко са му АМ. И съм предоволна, кърмих си го както бях решила до годинка  Crazy

Вчера ходихме в Джъмбо, заредили са коледни неща. фул с народ и беше много приказно и коледно. Купихме му малко играчки, наколенки и коледна шапка  Mr. Green
А, има си вече и 5то зъбче.

# 233
  • до една звездичка
Честито на всички за всичко!!! Hug
ФиЛ', липсваш много, да знаеш! Hug Усмивка, тоже. И да пуснеш снимки от утрешното ГОЛЯМО събитие на Мими. Hug
Ох, при нас временцето днес е чудно! Слънце, няма вятър най-после....Сега се прибираме от разходка и обиколка на магазините, в търсене на шейна Crazy

# 234
Привет и от нас!

Днес успяхме да излезем за 45 минути в поледицата. Като напече слънце е приятно, ама този лед - много опасен, аз едвам се крепя.

Мирка, Беа вече има 2 кукли, точно от Джъмбо, едни мънички момиченце и момченце...със съответните полови органи, много са сладки и важното е, че си играе с тях. Е, удря си ги една в друга, но и това е занимавка Wink

За шейна и аз се интересувам, ако някой види подходяща за бебета да свирка.

Фил, Hug Hug Hug, погледни го от хубавата страна – Преси повече няма да боледува от варицела.  Peace Все някога е добре да се мине и това чудо. Дано Дарена пропусне или я изкара съвсем леко Praynig Praynig Praynig

# 235
Мирка 76, а колко струва музикалната маса на Фишер? Знаеш ли?
Тази в LaRedoute, също е много хубава и струва 30 евро. С доставката дали ще се вместя в 70 лв.? Мами поръчващи от там я ме открехнете.
http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … tegoryid=49061678

Извинявай Мирка видях я масата - 95 ле.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3380

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 15:01 от Тополчица

# 236
  • Варна
Тополчица, малко над 70 ще си, 5 евро ти е доставката+още 1-2 е за опаковка. Аз успях да я поръчам на по-малко, бяха я пуснали за 3 дни на 25евро.
Фил, прегръдка и от мен  Hug

# 237
  • София
Първо да честитя на всички именници и празнуващи   bouquet

Всички клипчета и снимки изгледах.  Бебетата са чудесни както си му е редът (особено като ги гледа човек само на картинка)  hahaha

ФиЛ' стискай зъби  с теб сме  Hug Да минава по-бързо тази шарка!

За подаръците, ето какво съм избрала и чат от тях купила:

За Жоро за Коледа това, за Рождения дентова и това и съм си набелязала някои неща да поръчам на бабите и лелята  Wink

За шейна май пак ще ползваме кошницата за кола  Joy чудесно се движи по снега, дърпана с връв, а си има и дъждобран, ако вали сняг и колани  Mr. Green

В хиполенд има едни шейни с родителски контрол, подходящи за бебета т.е. с колани, ама са 100лв  Confused

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 15:20 от M_I_A

# 238
  • София
Ауу МИА  подсети мече имам един дървен прибрам пъзел специалне подарък за Лъчи още откак ми бепе в корема Simple Smile
А трябва да извадя и дървените пъзели от Свет,някои от нях издават звуци и съм сигурна че ще се харесат Simple Smile

# 239
Такаааа,насадих се и аз пред компа най-накрая,докато момчето спи.Не мога да ви изчета,но поне към края на темата да се запиша...Мишето въобще не ми дава да седна и да пиша  Naughty.Пусках коледни песни,Телетъбиси,нищо не признава!
Блуайз,да си жива и здрава дето спомена за изтичането на дебитната ти  карта,та и аз да видя,че и мойта изтича  Hug.Целувки на Моника   bouquet!
Фил,опитвам се да си представя какъв ужас е с 2 болнички дечица,искрено ти съчуствам и дано скоро да оздравеят миличките  Praynig.
Честит имен ден на Катета и Катерини!Да са живи и здрави !
Напоследък си спомням за миналата година по това време и едни сантиментални настроения ме обземат...
Топла и уютна вечер на всички 1dating.

Общи условия

Активация на акаунт