С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 11 012
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета,

някоя от вас ползва ли овлажнител за въздух , каква марка е и доволна ли е, защото ние сме на климатик и май въздуха се изсушава нощем.

И аз съм в чуденка за подаръци за Нова година и за рождения ден, така че споделяйте.

Честито на всички които имат повод!

# 241
delinda_d -ние имаме ето този - http://family-bg.com/prX_606.htm?products_id=606
И сме доволни .. Simple Smile Вечер наистина въздухът става адски тежък  ooooh! И преди много и се запушваше нослето а сега е друго Simple Smile

# 242
Здравейте ,

Първо честити прощъпулници на проходилите , честито и на всички ,които имат повод за празнуване !

Днес голям студ и улиците покрай нас не са изчистени и цял ден у нас .Утре обаче се надявам да се оправи положението и наобяд да сме навън .

За готвенето , успявам да сготвя докато спи , но гледам да е нещо по набързо .Понякога и 1 манджа по 2 дни ядем.

Момичета , какво става с гърнетата ? Как вървят нещата при вас?Аз днес пробвах за първи път и само пишкахме  .Има ли някоя мама като мен да не е опитвала досега?

Хайде чао за сега ,че нещо сме кисели днес .

# 243
Честит имен ден на всички именнички днес.Никитали,това е специално за теб.

Фил,Преси да се оправя бързо,а Дарена да не я прихване или да я изкара по-леко.
Снежи,аз го слагам след сън и понякога след ядене и засега винаги пишка там,а за другата работа рядко го отцелвам.

За подаръците още се двоумя какво точно да му купя.

Ето една снимка да видите Илия в снега.

# 244
  • София
Момичета, как да разбера дали Жоро не го боли ушето? Спомням си че имаше бебета с подобни проблеми. 
Не че е дал някакви признаци, но мен ме боли  Confused Все си мисля, че при мен е последица от ангината, която двете деца преболедуваха и се надявам да нямат и те такъв проблем, но си се притеснявам.

# 245
  • В полите на Пирин планина
 M_I_A  аз съм чувала, че ако детето го боли ухо си върти главичката неестествено често и / или си подръпва въпросното ухо с ръка.
Дано не го боли дететнцето, че е много гадно.

# 246
Alexandra, благодаря ти!  bouquet А имаш ли наблюдения като качество как са играчките от LaRedoute? Знам, че имаше мами поръчвали си уолкър от там. Споделете моля!  Praynig Извинете ме, че станах досадна май  Embarassed Ама ако ще поръчвам от там, нямам време за мотане, ако искам да дойде подаръка до Коледа.

За овлажнители не мога да се включа. При нас проблема е обратен. Имаме влага в излишък и сме с обезвлажнител в спалнята.
Има ли някоя мама като мен да не е опитвала досега?
Има, има....аз......тез упражнения съм ги отложила за след 1г.6м.

Аууу, да му имам бузите на този Илия. Голям сладур! Мамо Стелли до го нащипеш от мен!

# 247
  • Пловдив
Тези, които имат вече от музикалните масички - Харесват ли ги децата?
МИА, тази, която ти си избрала откъде е?
Някой купувал ли е това? - http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=224
Аз го видях в един магазин - струваше 55лв.. Чудя се защо го намалят толкова?  newsm78
Може би не е интересно ..

# 248
Много сте изписали...
Първо да честитя на именниците: Честито на всички Катета и Катеринки, малки и големи!.
Сега разбрах че вчера Александровците са имали имен ден. Та със закъснение Честит имен ден на всички които носят това име а си имаме много тук!
Честито на мини рожденниците!
Честити прощапулници, страхотни професии са си избрали мъниците!
Много поводи за честитене
Аз съм малко недоспала и добре че свекърва ми е тук. Не че и се радвам много, ама в такива случаи е добре дошла Laughing. Мони е със ужасна хрема от снощи и дори незнам от къде се все. Като допълнение долния и венец е толкова надут, че не ми дава да го пипна и беше рев и сополи цяла нощ. Сега е весела, но сополите още текат.
Фил, добре сте се подредили, дано бързо се оправят децата и на Даренка да се размине леко. Всички се бяхме затъжили за теб.
Много хубави снежни снимки на всички. Раглеждах и албумчето, големи сладура са нашите януарчета и как пораснаха като гъбки.
С тези подаръци ми е голяма мъка. Незнам какво да купувам на Мони, тя всичко си има от кака си, А се чувствам кофти така, искам и за дребното да има нови неща и големи подаръца, Но моят ще ме изгони, ако купя още нещо. Grinning
Мама Мече, събличат се защото са "Made in Canada". Нашата кака онази вече на -10 градуса излезе по къс ракав с баща си да пекат на барбекюто и не иска да се облича, топло и било, направо е голям ужас и по цял ден боса ходи.
За куклите - моята маймунка се впечетлява само от кукли с коси и от тези дето са пацалени и може да ги мачка. Маги има 2 такива и Мона направо им разказва играта.
Хаиде стига съм писала, че дълго стана, ама много теми се обсъждат та аз на всяко гърне мерудия. Laughing
п.с докато пишях 5 нови поста, какво правите бе хора, вие деца не гледате ли? Joy

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 17:40 от nevenska

# 249
И ние не бързаме толкова с гърнето.
Усъвършенстваме се другаде -  като например в яденето прав на бебешки стол Grinning

# 250
  • Пловдив
Честито на всички именници малки и големи !
Честито на месечинките и на правилите прощъпалници ! Хубави професии са избрали Ивана и Боби !  Heart Eyes
Ханна , ние го имаме . Играчката е обикновена кукла, която свети,  а увеселителния парк е интересен. Слагат се батерии, едни кръгчета се въртят и светят , други се активират с ръка . има подложка от плат , която се активира , когато се настъпи . Като активна гимнастика. Ива още в магазина се заигра с него , а и сега вкъщи се занимава с него цееели 5 мин. Май това е играчката , с която най-много играе. Купихме я от магазина на Чиполино но Голямоконарско шосе . Има и други интересни неща .
И аз не слагам на гърне . Купих преди две седмици , но все не мога да се наканя да я пробвам.

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 17:25 от mond78

# 251
  • Пловдив
Мерси за инфото Монд  Hug
Отдавна не сме ходили до фирмения им магазин. Пък ползваме отстъпка като пазаруваме оттам.

Иначе колкото и да отлагам категоричното становище по въпроса с ходенето - .. и Миша е в отбора на проходилите дечица Simple Smile Но засега само вкъщи. Навън не се е пускала сама. Явно обувките и пречат Simple Smile

С гърнето сме до нулата. Давам и да се играе - уж да го опознава....  Rolling Eyes
Но абсурд да седне на него - изпъва се и става.
Ще отложим ученето на гърне за след годинката.

milenita, ще се радвам да се запознаем. Свиркай другия път като ме видиш Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 17:34 от Ханна

# 252
  • София
Здравейте.
Честит имен ден на всички именнички днес.   bouquet
Аууу това от ЛаРедута масичката ...влюбих се...искам я....коя софийска майка ще прави поръчка да ми я поръча. Плащам веднага, още преди доставката за да не се притеснява, че нали пък не се знаем много-много да не се притесни нещо. Rolling Eyes (извинявам се де ако пък така обиждам някоя). Масата е прекрасна а аз нямам карта, с която да пазарувам.Надявам се да има включване. Laughing
Овлажнител имам е на Чико и го ползвам когато са болни децата. Но излиза под пара и някак затопля излишно стаята и затова го ползвам рядко. Вашите на какъв принцип са?
МИА Incandescent ти е казала. Аз така се притесних наскоро точно заради това, даже бях писала. Докато спеше също си въртеше главата и се подръпваше, Ама не ми е вдигал Т и спрях да го заглеждам. А да те питам това и това ( Laughing) за Рождения ден от къде ще ги вземеш? По Интернет ли ще ги поръчваш?
Косето днес пак е много неспокоен. Спал ми е за по 15 мин. два пъти и сега спи вече явно изморен по-спокойно. Но пак много се врътка и...гъзи. Rolling Eyes
Боже Фил, а аз се чудя къде се загуби. Ама и вие добре сте я подредили. Алекс я изкара в детската, първа група и сравнително леко. Дано  поне малката (ако прихване, ама май няма да се размине) я изкара по-леко. Praynig

# 253
Добър вечер Hug
Честито на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet
Стелли, много е сладичък Илия, бонбон Heart Eyes
Аз днес ходих на солариум, утре съм на козметик и фризьор, а другата седмица ще си правя ноктопластика Grinning Свеки е на гости една седмица и да използвам времето да се поглезя и аз малко newsm03
Много се чудя и аз за подаръците Thinking
delinda_d, нашия овлажнител е едно куче от Джъмбо, но още не съм го изкарала Peace. Дама и нашия изкарва пара Peace
Фил, дано по-бързо я изкара Преси, а Даренка да не я хваща Praynig
Хубава вечер Hug

# 254
Добър вечер:)
Колко много сте изписали, момичета Hug
Честит имен ден на всички именнички!Да са здрави и щастливи!
Много са сладки малките ни пешеходци! В тази връзка, Ханна, честито и на теб Heart Eyes!
Фили, дано у вас нещата скоро да се оправят!Преси да оздравява, а Дарена, или да не се зарази, или да я изкара по-леко от брат си Praynig!
MIA, дано само да си въобразяваш, че Жоро го боли ушенце!
За коледни подаръци и аз се оглеждам, решила съм да е нещо светещо и свирещо, може би някаква йоника Thinking. Но преди това трябва да измисля подаръци за половинчо. На 6-ти декември /Никулден/ е именник, на 7-ми декември пък има рожден ден, та ще има много купони у нас Laughing
А не сме обсъждали, къде ще посрещаме Нова година? Ние сме решили да се съберем семейно, с децата, у братовчедка ми. Нейният мъж ще играе ролята на Дядо Коледа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт