С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 11 261
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
Тополчице, ето и малко по-евтина масичката http://www.kasidabg.com/product_info_products_id-8222.htmlНие обсъждахме с татйото и решихме, че по-добре повече по-евтини играчки, отколкото тази музикална, на която ще махна батериите до 5 дни, но иначе е хубава.
Ханна, честито, от кога ви чакаме в отбора!Дай да видим Мишата, ако си я снимала.
matza, как ме размечта, и на мен така ми се ходи на солариум, тъкмо днес се бях замислила напролет как да го измисля с ходенето, ако не кърмя вече. Блазе ти! Hug
Фил, дано бързо-бързо минат тези пъпки.
Честит имен ден на всички, живи, здрави и палави![/color]  bouquet

# 256
  • София
Ханна масата я взехме от Джъмбо. Жоро си игра с кеф в магазина. Даже не даваше да му я вземем докато стигнахме до касата. После я скрихме  Mr. Green
Миша май е наймладата пешеходка в отбора. Да е все така бързо възприемаща!

dama първото го поръчах в нета, второто подобно (даже по хубаво) взехме пак от Джъмбо.

Жоро не дава никакви признаци да го боли ухо, а и Ева казва че не я боли  явно само мен ме е треснало. Взех си отопакс и за мен и за децата за всеки случай.

matza83 много правилен подход за посещения на свекърва. Поздравления!

# 257
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

Честито и на проходилите! И Крис е почти в отбора, но още е с 3-4 самостоятелни крачки.

# 258
  • до една звездичка
MIA, аз като ветеран с много дълъг стаж в ухобола, и по спомени на майка ми (защото при мен е започнало когато съм била на два месеца), мога да ти кажа, че при по-малките деца можеш да се ориентираш като натиснеш с два пръста лекичко пред самото ухо (в задната част на скулата). Ако има болка, детето реагира. При по-големичките, предполагам, е по-явно и лесно, в смисъл, че се пипат самички с ръчичка, или въртят глава.

# 259
Фил, дано гадната шарка мине възможно най - бързо и скоро двете дечица да са здрави и усмихнати!  Hug

popmarygold, начи Бояните са много претенциозни мадами  Laughing Аз диването вече не знам какво да го правя с тия манджи. Много ми се ще да започна да отбивам малката, че и аз съм човек, искам да хайманосвам и да отслабна, обаче при това положение няма да е скоро.

vasilenae, добре дошла!   bouquet

ЖуЖу, ние напуснахме отбора на беззъбите днес, с първи горен ляв  Laughing

Бояна ходи от една седмица, но прощъпулник няма да правя скоро.

# 260
Ууу, днес два пъти пиша, личи си, че облаците над нас са се пораздвижили...за сега Rolling Eyes

лейди, и аз скоро прощъпулник няма да правя, въпреки че Дарена вече си е пешеходка от всякъде.
Интересно, с обувки е още по-стабилна, отколкото боса.А Преси беше обратният вариант Simple Smile

Гърнето...днес реших съвсем да си усложня ситуацията и да я пробвам да ака там, в момент в който знаех, че ще го направи.
Е, изпадна в истерия Rolling EyesМоже би най-рано след пролетта ще опитвам пак.

# 261
....
ЖуЖу, ние напуснахме отбора на беззъбите днес, с първи горен ляв  Laughing

Бояна ходи от една седмица, но прощъпулник няма да правя скоро.
Горен ляв?  Shocked, защо така, нали първо са долните. Да ви е честито! Я да бягам да проверя да не е излязло нещо отгоре, че моето се скъсва да реве.
ЖуЖу Май само ние останахме, пък и вашата мома е малко по-голяма, но не се отчайвай безбъби деца няма.  Laughing

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 21:08 от nevenska

# 262
Аууу това от ЛаРедута масичката ...влюбих се...искам я....коя софийска майка ще прави поръчка да ми я поръча. Плащам веднага, още преди доставката за да не се притеснява, че нали пък не се знаем много-много да не се притесни нещо. Rolling Eyes (извинявам се де ако пък така обиждам някоя). Масата е прекрасна а аз нямам карта, с която да пазарувам.Надявам се да има включване. Laughing

Ееее, дамче, аз днес в скайпа казах, че ще поръчвам. Как така не се разбрахме  newsm78 Друга поръчка ме е страх да пускам преди Коледа, защото подозирам, че ще се забавят доста.

# 263
  • Варна
Дама, по повод поръчките, има мама от София, виж на първа страница на темата в На пазар, която поръчва по този начин.

# 264
Лусесита ще споделиш ли как замени кърмата с АМ сутрин и вечер, че и аз искам да приключа към годинка. По този повод ще ми препоръчате ли хипоалергенно мляко с приятен вкус, което се пиема от децата.
Фил  много опасна тази мома, много ми се иска да я видя каква пешеходка е. Оздравявайте по-скоро!

# 265
  • София
Духче май всички хипоалергенни нагарчат  Sick Ама нека мамите с повече опит също да кажат.

Дега, мерси  Hug Аз го натискам тук там, ама като си гледа рекламите не реагира. А като си играе ми бута ръката, че му преча. Ева ми каза: "така е като не си слагаш шапка "

# 266
Здравейте.
Честит имен ден на всички именнички днес.   bouquet
Аууу това от ЛаРедута масичката ...влюбих се...искам я....коя софийска майка ще прави поръчка да ми я поръча.  :
Дамче, ако не си намерила още кой да ти поръча това, което искаш - ще те запозная с тази мама, при която аз си поръчах.
От "Люлин" е и ще ти е удобно. Peace

# 267
  • София
Лейди Ив- честито зъбче!
Невенскаа- не съм се притеснила още ,ама скоро ще навършим 11 месеца а зъбче няма. май само в тази класация ще сме напрад- на беззъбите или последни озъбили се Embarassed

Ние сме болни. Имаме хрема и  температура. Сигурно цяла нощ няма да спим. #Crazy Sick

Дано всимки да спите спокойно и да няма вече болни бебенца. Praynig

# 268
  • София
Оппп преди сън по пижама да намина. Laughing
Джули още утре да не изпуснем момента за Коледа. Peace Много го харесах и го искам за малчо, той и без това обича да се заиграва, предполагам ще му хареса. Да не кажа, че и баткото ще му налита. Mr. Green Непременно да се свържем. Peace
Моя спи ама къде спи, къде се врътка, къде помрънква, къде сяда....не знам какво му става напоследък. Много неспокойно спи.
Духче, всички нагарчат. Защо искаш на ХА, ако нямате проблеми децата са вече големи, направо с обикновено почвай. Аз започнах като почнах да слагам по кашите по малко и гледах за реакция. Опитай и ти така. Peace
Зимна, не съм чела нагоре какво сте писали и съм пропуснала определено важно нещо...ама пусто като не съм клюкарка. Mr. Green Ето, Джули ще свърши работа а за друг път ще знам ако нещо си харесам направо теб да търся. Laughing
Хайде...спокойна нощ на бебоците и майките. Hug

# 269
Фил, лейди, що така не искате да правите прощъпулник? Shocked
Аз да ви се оплача, днес хич нямам кърма, Мърко цял ден дърпа и само ме гледа неразбиращо в очите. До обяд цоцаше нещо, после хич нямаше. Не можа да заспи горкия от притеснения от 13.30 откакто се събуди след сутрешния сън чак в 9 заспа. Приготвила съм му кисело мляко ако стане напечено, ако и утре така ще трябва и аз да взимам АМ. Та да ви питам, той сега вече като е голям за кой номер мляко е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт