Отговори
# 180
Честита годишнина,Еми!!!Все така влюбени и щастливи се радвайте дълги години на прекрасните си дечица!!!

Честити месечинки на сладурчетата Емчо,Камен,Ана Мария,Зария и Мартин!!!   

Ника си смених,защото отдавна си мислех да го направя Laughing,но Валерия така ме разсмя hahaha Joy rotfImbo rotfImao,седя си самичка тука и се заливам от смях,някой ако ме види  Crazy

После пак ще пиша,че сега готвя   chef и пак ще изгоря манджата Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 16:28 от *Ави*

# 181
  • Sofia
Ходи готви, че да не сменяш пак ника на Ави Загори-тенджератаMr. Green

Мери, много любов има в твоите снимки, особено първата и последната!  Heart Eyes
По повод лака ти да споделя, че с каката отидох да раждам с черен лак и на ръцете и на краката, при това си бях нарисувала и маргаритки да ми е шаренко.  hahaha
Напъвам аз вече на масата при което ме фокусира един възрастен лекар и започва да хока акушерките кой ме бил приел с лакирани ръце и крака, да ми дадяли памук да се трия. От къде да знам аз че не бивало да се лакирам да не раждам всеки ден, не се изтрих защото бебето се роди преди да ми донесат памука.  hahaha
На второто раждане краката си ги изтрих, но ръцете категорично отказах да трия.  Crossing Arms

# 182
Здравейте!

ЕМИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, НА ТЕБ И СЪПРУГА ТИ!
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО ЧЕТИРИМАТА!
МНОГО ВЛЮБЕНИ И ЗДРАВИ!
МНОГО КРАСИВИ МОМЕНТИ ЗАЕДНО!
ОБИЧАЙТЕ СЕ!

Хей, Ави, какво ни сготви за вечеря! от мен сърмите, пекат се във фурната, ама са постни. Давайте нещо, мезенце, салатка, винце? (А в същност от къде идва Ави. На мен много ми харесва това име, навремето бях гледала един филм, в който главната героиня се казваше Ава, но ми е много смътно. Извини ме за любопитството, ако не ти се казва, не казвай.)

elenia много ви е хубав музикалния фон за "кукане". Много са ми сладки как надничат да видят я телевизора, я някой човек или кой идва, И Ина така прави, сакън да не изпусне нещо много важно!

*joy* оправяйте се вече, че да пуснеш някоя снимка на Давид в бистришкия сняг.

Ние днес илзизахме за около два часа навън. Ина малко спа в количката, но после много се радва на снега. Ето малко снимков материал:

Та нали сме тръгнали да си споделяме и ми хрумна идея за следваща "тема", ако някой има други идеи, да казва. Аз от много разглеждане на снимки измислих това, вижте:

Това е мама:

Това съм аз:

Това сме аз и сестра ми:

Ина всички сте я виждали Wink
Кажете сега, Ина не прилича ли на сестра ми като бебе?

(Снимките съм ги снимала с дигиталния апарат, поставен на масата, а снимката подпряна на чаша, на макро режим, после режа ако се е хванало нещо отстрани)

Дайте да видим, вашите баби, майки, лели, чичовци, дядовци и други индивиди от родата като бебета. Wink

За сега това от мен, отивам да си нагледам сърмите и си чакам виното. Wink

Страхотна вечер ви желая!

Hug

# 183
  • София
Честита годишнина и от мен на Еми. Много любов и разбирателство и дълъг семеен живот.

Честито и на месечинките - Емчо,Камен,Ана Мария,Зария и Мартин

Ето малко снимки и от нас:

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 18:55 от anita7

# 184
Алинка,сирене по шопски в гювече и салатка с доматки,а също и бисквитена торта е менюто тази вечер Mr. Green,пийваме си портокалов сок и биричка beerЖалко че нямам апарат,щях да снимам Confused
Ави идва от Станислава,така се казвам PeaceСамо че като съм проговорила и са ме питали как се казваш съм се кръстила Ава(по разбираеми причини,кое дете на годинка и нещо може да каже цялото Станислава Mr. Green),така си ми и остана,всички роднини и познати ми казват Ава Wink,затова съм и Ави тука(Ава беше заето Laughing)Ако има друго питайте,всичко ще си кажа hahaha

# 185
  • София

Алинка, с тази снимка би спечелила всеки конкурс! coolcool
Еми, честита годишнина! Нека любовта ви става все по-силна и здрава!

Честито и на днешните месечинковци!
Алина, добра идея за "усмивки от старите ленти". Наскоро и аз щракнах едни (по твоят начин). Ето я мама cattt на 9 месеца и като по-голяма:

Трябва да ставам, лека нощ!

# 186
хмммммммммм, търся си десерта аз Crossing Arms
Чакам гости и менюто е 3 вида салатки, катък, мезенца, а за вечеря - пилешко филе със сметана и пилешки пържолки в винен сос! Добре че фурната ми може да готви 2 неща наведнъж!!!! Но десерт нямам, а след половин час гостите са у нас. А аз вместо да направя нещо, пак съм със "сектата" hahaha
Вал  Hug Hug Hug, мен ме предупредиха на последния ми контролен преглед да си махна лака от ноктите преди да се запътя към родилно. Било заради упойката - ако се случило нещо, първо там се виждало - посинявали ноктите. Едва ли ако се случи нещо там ще гледат докторята, ама по добре да не се случва Naughty  
Алинка, страхорна снежна принцеска Hug Това дете има невероятно излъчване Embarassed
Хайде, че маса имам за подреждане Naughty

# 187
  • ВАРНА
Не съм ви прочела, много сте писали днес, а аз едва сега успявам да се включа.
Черпя за месечинката ни днес.

Честито и на другите месечинковци! Много здрави да са и игриви, да имат чудно детство и добър живот!!!

по-късно ще се включа пак   bouquet

# 188
  • Sofia
Алинка, архивите са живи и говорят сами.  Laughing
Това бебе до голото бебе ти ли си или сестра ти, че най-много прилича на Ина.
А панделките са култови просто!  Laughing

Ако искате да знаете аз като малка много съм държала да си казвам и фамилията за това съм си викала Леа Пула, произлиза от Валерия Филипова и явно има някаква наследственост, защото каката и тя фамилиарничеше и се наричаше Мена Ботка от Пламена Божкова.  hahaha
В Карлово се запознавам с една жена и тя ми подава ръка и ми казва приятно ми е Ботка, изумях, мислех че само дъщеря ми се казва така.  Laughing

А по повод сармите да ви разкажа една случка. Много ги обичам и с лозови и със зелеви листа и майка ми все мен ме караше да ги вия тъй като аз имах най-здрави нерви в къщата, големината им беше на половината на кутрето. Винаги в Пловдив и по заведения и на гости съм яла такива сарми, по заведенията ги водеха "Станимашки сармички".
Та идвам в София и гостувам на свекърва ми, тя наготвила сарми жената и ме пита колко да ми сипе и аз си подавам чинията и казвам ми 10-15 не повече, че не съм много гладна, тя само ме погледна и аз разбрах, че нещо не е наред, кога погледнах в тенджерата то вътре имаше 6 сарми всяка колкото юмрука ми.  hahaha
Кой знае какво си е помислила жената, добре че не е гладна, че ако огладнее лошо ми се пише.  Mr. Green

Роси, да дойда и аз на запоя, десерт ще донаса какъвто пожелаеш ти само сипи от двата етажа дето са във фурната, не съм много гладна и за другите ще остане.  Laughing
Сега по никое време ще ме карате да ставам да готвя.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 18:41 от Valeria

# 189
Еееееее страхотни идеи имате !Браво на вас !Аз не бих се сетила ,че така могат да се снимат старите снимки !Аз немога да покажа в момента понеже всички снимки като малка са при майка ми ,но идеята е супер!

# 190
Валерия, голото дупе с носната кърма на главата съм аз и това с корделите пак съм аз Wink
Моите сармички също са мънички и ги пека във фурната в глинен гювеч. Свекърва ми прави едни големи и ги вари в тенджера. Нещо не ги възприемам.

cattt, Роси, благодаря ви за милите думи!

de3demonka мерси за почерпката, особено за винцето!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОНЧОВЦИ ДНЕС!
ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ!

http://www.vbox7.com/play:dbcb28d9

Роси, нямате ли някакви плодове за десерт. Мандаринки мисля че е супер подходящо. Wink И снимай масата, да и се порадваме, хи хи.

Момичета от няколко дни кожата на Ина отпред по корема и гърдичките е суха. мажа я с бебешко олио Нивеа, никога не съм я обличала с не гладени дрешки. Вчера я намазах и с крема за дупе цялата отпред, но продължава да е като изпръхнало. Мисля си да не е някаква алергия. Изключвам разни неща, но не се сещам какво може да и е? На някой случвало ли му се е?
Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 19:04 от alina_si

# 191
Вал, Алинка специално за вас КЛИК

# 192
  • София
Валерия, hahaha hahaha hahaha Hug
Роси, Алинка, идвам с виното! Crazy Laughing Имам резерви от Дамяница Мелник, няколко годишни. Mr. Green
Ави и при теб ще се отбия Mr. Green
Алинка, много готини снимки. Ина е вълшебна, много е чаровна! Heart Eyes За кожата и при Яна се получи така, откакто я намазах няколко пъти с олио, вместо с млякото. Confused Според мен е от олиото, не зависимо каква марка е! Просто не е достатъчно хидратиращо нежната им кожа.
Сърмите, и аз ги варя в тенджера, но не ги правя от най-малките. Rolling Eyes

# 193
Вал, Алинка специално за вас КЛИК

Страхотна си! Да се хващаме под ръка с Вал и да идваме Joy

Hug

# 194
Здрасти мацки,
изписали сте света Shocked.
И понеже е време да слагам масата за вечеря ще драсна два три реда и после пак Laughing
Алинка,пробваЙ да я намажеш с Бадемово масло,или от Пшеничен зародиш.Може да е от смяната на климата.Ина е невероятна Heart Eyes
Кокомания,да я нацелуваш и намачкаш от нас ако я видиш върлинката,ако не - я заплаши със саморазправа от мен /то май по ще се стресне от мъжа Wink Laughing/ ако не се обади като се върне.
Роси,да ви е сладко Hug
Вал,нямам думи Shocked.Горката жена,тя канила ли те е втори път на вечеря newsm78 Laughing,сигурно е сготвила цял казан ядене.
Куку си казваме и тука.
Сега една ,бърза хвалба от нас.Тая сутрин седнахме за втори път на гърненце.....и се изакахме,е то от вълнение кой да изчака дали детето си свършило работата.Та после нещо недоволна беше-тя такава умница да ака в кукуто а ние да я метнем на доакване в пампата,ама айде Embarassed
Иначе какво правим друго newsm78
-муси с нослето-ама със шумно вдишване и издишване-че така супер си секне носа
-духаме /без да плюем/ с уста,ама не по команда/продължавам с дресировките hahaha/-та за да свържим свещичка и духане ще мине време.
-вика като индианче,като издава звука си затваря и отваря устата с ръка.Ама то стана случайно,просто така я разсейвам като плаче
-казваме само тати , кака и баба.И трите са чести обръщения за мама #Crazy
-отскоро пълзим,но си е чисто партизанската
-и малко поотдавна стоим
-хапваме всичко непасирано
- хрупаме солети звучно-което си е чиста проба талант,да нацелиш еднозъб с такава тънка клечка
-най-гадното е,че реве като за световно ако ни види да излизаме от стаята-познава си стадото Wink
Да не забравя да честитя на месечинковците.Много щастие им желая на малките слънца.
Еми и на вес Честита годишнина.Още много любов и щастие..
Мери,много те обичам душо Hug,ама познай какво видях сега на краката на Ани Embarassed

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 19:57 от Кас

Общи условия

Активация на акаунт