Отговори
# 165
  • Бургас
Добро утро !Само вчера не съм са разписвала ,а колко се изписали Shocked атмосферата в темичката е толкова хубава и Бубето е много активна и снимчиците ти като бременна са супер много добре си изглеждала,а за двете кукли съм без коментар те са разкошни Heart Eyes. Гледам и Мери се е разписала от нова къща вече, мила пожелавам ти там да изживеете най-хубави те си години там.
Драгонче мерси за загрижеността вече съм по-добре днес съм на изпит и след като свърши отива ме да си вземем малкия човек само вчера не съм го виждала а ми е много мъчно и наистина в къщи е някак празно.
Пух сега и ти ли? Close Този грип е ужасен верно държи 2-3 дена но ти изсмуква силичките.Оправяй се бързо. Hug
Мирка ама и вашата брачна нощ   Joy
Изидка искам и аз такъв колаж много е готин  Naughty
Кат снимката  на снега е много хубава.Ти ли направи снежния човек?
Дез ще ме умориш голямо спокойствие си имала преди секциото.Аз имам две приятелки който раждаха планирано секцио ако ти кажа колко шашната и притеснена бях докато не ми се обадят да ми кажат, че всичко е минало наред не се успокоих.Макар че когато аз раждах имах  smile3535 спокойствие.
Приятен и слънчев ден ( тук в Бургас е напекло едно хубаво слънчице)

# 166
Добро утро мацки!
Днес искам да честитя на Еми Бадеми годишнината - 5 ако не се лъжа....[/b]
Бъдете все така влюбени и щастливи дълги години![/size]

Исках и още нещо да пиша, но рискувам с тая помагачка до мен.... Wink

# 167
  • Бургас
Еми Бадеми честита годишни.

Честити месечинки на  КАМЕН и ЕМО.Да са живи и здрави и много лъчезарни.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 14:21 от zlatоmira boneva

# 168
Добро утро и от мен и минавам само като халеевата комета за малко Peace
Емчо бадемчо, честита годишнина  bouquet
Прекрасни булки и бременни сте всички  Hug Всяка една от вас ми е любима... Кой ден ще ми остане време да кача и аз няколко newsm78 Като четох Миркам стова че нейната рокля стои в кашон, трябва да намеря време да ви покажа моята, защото тя се побира в една малка найлонова торбичка Peace
Вал, снощи те сънувах  hahahaбях на твоята сватба, само че не разбрах какво общо имаш със Слави Трифонов hahaha Сънувах те че си спечелила от "моята голяма телевизионна сватба" Joy (Аз отскоро се загледах в предаването на Слави и много се смях последния път, та явно от това съм прихванала)
Завидях ви благородно за снега Sad Както Изидка го е писала - при нас валяха едрогабаритни предмети - ламарини, гащи, прашки, дървен материал, буклуци... едвам успях да вкарам децата в колата. А те са на гости на майка ми и двамата  hahaha Аз снощи излизах по женски с приятелки и така добре си изкарахме както винаги. Имах нужда да презаредя батериийките,че бяха на
low!!!!!
Каттт, много ст е сладки на снега, Драгонче и вие също Hug
Бубе, Голдънче, Мери  Hug Пухи как си душо мила?  Гроздомицин му е майката (може и във вариант червено вино) hahaha
За уменията на децата  - вие знаете - само "кака" и пляс пляс ръчички....Това е! Е, все пак ходим, та и това е нещо Peace

Отивам да пазарувам, че довечера ще имаме гости! А после ще прибиорам и децата Heart Eyes

До следващия път, драги ми смехурковци!!!!

п.с Авиииии защо си с нов ник???? Ако не е тайна, разбиира се Blush
уффф, и мойте снимки са изчезнали... кога ли ще сложа нови незнам ...

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 10:28 от rosi_bosi

# 169
Добър ден!
Пркрасни сте всички Hug
Явно на Коледа и преди нея стават чудеса,хората стават по-добри и отворени,дано и нашето настроение  да продължава така във всяка нова темичка  bouquet

Еми Бадеми,четита годишнина,желая ви здраве и щастие  bouquet

Приятен ден!

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 11:18 от elenia

# 170
  • София
Еми, Hug Честита Годишнина, мила!  bouquet Дълги години да се обичате и да се слушате! Peace
Честити Месечинки на Бебончовците ни днес! Да са здравички и щастливи! Heart Eyes Hug
Ефросинка, мерси и на теб за инфото, относно Тайлола. Аз пия принципно само ефералган, на който пише, че е съвместим с бременност и кърмене, но така ме боли ухо, вече трети ден, че нямам думи. Confused От вчера се сдобих и с подути лимфни възли, зад ушната мида.  Sad Докторът, при когото ходя, днес е почивка и утре ,с нови сили тръгвам и аз по болници. Crazy
Относно прическите по време на раждане, аз тогава ходех на всеки три дни на сешоар и бях подготвена. Да не говорим, че от нямане на време, от бързия родов процес, родих с все всичките накити, барабар и часовник. Mr. Green
Мери, Роси, Hug
Чао, до скив на всички! Wink Hug

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 11:26 от GoldenEyeful

# 171
Честити месечинки на големите мъже Камен на Tchara и Емчо бохемчо на De3demonka!

Честита годишнина, Еmi_bademi! Много да се обичате и да се слушате!

Ето ме и мен като булка:

Бубенце, много ме радват снимките на близначките, очарователни са!
Роси_боси Grinning, Гроздомицин не съм помирисвала, откакто забременях. С изключение на половин чаша шампанско миналата Нова година и бира, друг алкохол още не близвам. Малко се вманиачавам и продължавам да съобразявам какво пия, а също и какво ям, въпреки че коликите отдавна преминаха.
С тия форумски сънища сме за групова терапия май Joy
Към "специалните умения" на Дундурко забравих да добавя:
- дърпане на котешки опашки и скубане на козина с пълна шепа
- правене на балончета с цел максимално олигавяне
- бръм-бръм с пръстче при пълна уста
- пръхтене и разпръскване на храната, която не одобрява (по възможност оранжева, за да остави следи)
- трошене на проходилки
- бутане на препятствия (с проходилката мести стола, с който му препречвам пътя към коридора)

....Я сега да пробвам какво се получава:

Еlenia, благодаря!!!

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 11:45 от Puhka

# 172
Здравейте и от мен, Simple Smile
какъв хубав ден, само за разходки Simple Smile Чакам Шошата да се събуди и ще излезем.

Честити месечинки на Камен и Емо Simple Smile

Еми_бадеми - честита годишнина. Да се обичате още дълги години със съпруга ти Simple Smile

Кас - виждам, че не ти трябват повече жокери Simple Smile За Ралица става въпрос. Вчера в 23ч съм й обяснявала по телефона как може да ти намери пост-а и да види снимките. Веднага те разпозна и ти праща много поздрави Simple Smile Колко е малък света. Simple Smile

Аз бременилски снимки няма да изпращам, че имам само 1-2 и не зная дори къде се намират. Въобще нямах желание да се снимам, защото имах чувството, че съм много надута и преобразена. Качих 20 кг, които не зная как за 1 месец след раждането на магия свалих. За разлика от тежката ми бременност (нон-стоп гадене и прилошаване до 6-7 месец), последните 2 месеца и раждането, ми се струваха като песен. Раждах нормално, с епидурална упойка и не усештах никакви контракции. После самото раждане мина много леко, без усложнения и разкъсвания, за което мога само да благодаря на страхотния екип от "Майчин дом". Като видях Йоана за първи път, не мога да кажа, че съм изпитала някакви особени чувства. Любовта ми към нея стана безгранична след непрестанните ми грижи към нея и в момента с мъжа ми не можем да си представим, как се живее без дете. Simple Smile

За гърнето - и Йоана не може да се задържи седнала на гърнето, но за сметка на това от като е станала на 6 месеца си сядаме всяка сутрин двете на тоалетната и тя се изаква. Мисля, че си заслужава усилието, защото същото количество, което в друг случай го изхожда на няколко пъти през деня, така го отделя наведнъж и през деня сменяме само напишкан памперс. Между другото и в Стара Загора казваме на гърнето "Куку". Simple Smile

За моженето - нямам кой знае какво повече да допълня от казаното на Мама_ави и Дени (Ефросина). МНого сме зле с обръщенията. Смислено използва само "МАМА" и "БАБА". Даже и на баща си казва "МАМА". Та с него се шегуваме, че сме мама1 и мама2. "Баба" казва на детегледачката, а нейните си баби и дядовци, ги вижда много рядко. Другите познати се представят винаги по име и затова обръщенията "Леля" и "Кака" не са ни залегнали в активния речник.
Детегледачката се беше амбицирала още от самото начало да подготви Йоана за рождения й ден да може да показва показалеца. В резултат на което , малката постоянно го размахва и показва какво ли не. Особено добре е усвоила да показва къде са нослето и очичките на играчки и на хора, та като я вземем някой път при нас да спи и започва да ни тормози мен и баща й като си навира малкото пръстче-бургийка в носа и очите ни.

За количката - Пухка и аз го гледах въпросния репортаж и мъжа ми ме пукна от бъзик, защото купихме нова количка само защото на МАГ-а беше трудно управлението, когато бебето е с гръб към мен, а и имах чувството, че на Йоана й е по-интересно да гледа напред, да маха на другите деца и на гълъбчетата, отколкото да вижда предимно мен. И все още съм на същото мнение. Мен ме гледа през останалата част от деня и мисля, че й е достатъчно. Simple Smile

Извинение на всички пропуснати, но беба се събуди и ще трябва да приключвам.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 14:45 от kokomania

# 173
Последно включване, докато Калоян спи. Ето това исках да ви покажа. Снимката е от вчера:

А тези са малко по-стари:

# 174
ПУХИ............много си хубава.. Mr. GreenА Калоян .....пробвай,пробвай..получава се страхотно ,да го видим и на по-големи снимчици... Hug
Момичета мерси за комплиментитее....  bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ЗАРИЯ,ЕМАНУИЛ, КАМЕН,АНА МАРИЯ.....Много здраве,щастие  и само за тях подаръци под елхата да има   Mr. Green

МЕРИ......мерси за отговорчето  Hug Ще вдигам маситЕ и аз.. Crazy
ЕМИ БАДЕМИ....честита годишнина,нека щастието ,здравето и любовта не ви напускат никога...

Добро утро !Само вчера не съм са разписвала ,а колко се изписали Shocked атмосферата в темичката е толкова хубава и Бубето е много активна и снимчиците ти като бременна са супер много добре си изглеждала,а за двете кукли съм без коментар те са разкошни Heart Eyes.
БЛАГОДАРЯ  Embarassed  Embarassed  Blush  Еми трябва да наваксам и аз ,то само чета,чета... ooooh! А и  много обичам Коледа и аз ,и ми е едно светлооооо и щастливоооо....и че ви познавам същоооо... Hug Hug Hug
ГОЛДЪНЧЕ...стига с тези болести  ..дано ти мине по-бързо и да не се повтаря вече.. Hug

Бубенце, много ме радват снимките на близначките, очарователни са!

ЗА ПУХКАЛИНКА......... Heart Eyes Heart Eyes Да видиш как ме будят мен в съботния слънчев ден... Whistling

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:36 от бубето 29

# 175
Пак не смогвам да ви изчета.  Embarassed Давид отново е болен. Снощи вдигна 39 С температура  Confused. Днес е по-добре. Ще опитам да ви изчета. Много е хубава темата, а и заглавието.

Слънчев ден на всички. Тук е като в приказка - слънце и сняг  Hug.

# 176
Еми,честита годишнина!Все така да се обичате!
Честито на днешните месечинковци:ЗАРИЯ,ЕМО, КАМЕН,АНА МАРИЯ
JOY,да оздравявате бързо!
Пухи  Joy ама каква булка си била.... страшна! Grinning
Вал, и аз казвам на гърнето Куку

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 14:50 от adi_v4

# 177
Здравейте! Днес, тук в Бургас времето е слънчево, но слънцето май само си свети, не топли изобщо...
Влизам само да поздравя Еми Бадеми за годишнината .Бъдете здрави и щастливи!
Днешните чаровни месечинковци също да приемат виртуално прегръдки от нас. Нека бъдат здравички и весели
Пух, страхотна булка си била! На котето му желая да има стабилно търпение, че гледам Калоян как го тормози. Нашето куче като види Киара с проходилката и се чуди къде да се скрие. Много се забавлявам като ги гледам как се гонят....
Нека болничките бързо да  оздравяват Praynig....

# 178
Браво на Пухка!Най-накрая да видя и Дундьо тука! Sunglasses
Към "специалните умения" на Дундурко забравих да добавя:
- дърпане на котешки опашки и скубане на козина с пълна шепа
- правене на балончета с цел максимално олигавяне
- бръм-бръм с пръстче при пълна уста
- пръхтене и разпръскване на храната, която не одобрява (по възможност оранжева, за да остави следи)
- трошене на проходилки
- бутане на препятствия (с проходилката мести стола, с който му препречвам пътя към коридора)
Joy Joy Joy
И ние сме тъй,само дето опашката и козината,която скубем е на немска овчарка  animal037 smile3560....Пожелавам на твойто коте и на мойто куче търпение,здрави нерви и КУРАЖ Praynig Praynig Praynig Praynig
Джойче,лекувайте се и скоро да оздравявате Praynig
Честито на днешните пораснали деца-ЗАРИЯ,ЕМО, КАМЕН,АНА МАРИЯ ! newsm51  bigdance2 dance  bigdance2 dance  bigdance2 dance
Ето го и  нащо кУкУ Mr. Green http://ru.youtube.com/watch?v=Avo6_7LPrMs
А сега питанките ми:
1) кога трябва да отучваме бебетата от залъгалката? Ние сме много пристрастени,пълзи,пълзи докато си я намери ,взима си я и хоп-в устата,дори когато я храня тя си взима бибата и си я слага  Crazy,понякога е щедра и дава и на мама Flutterно след няма и малко пак си я прибира Mr. Green
2)Кога да започнем с цитруси-пресни?Днес на кафето една мама ни педложи парченце мандаринка и аз по навик и отказах,но пък се питам,след като от кухнята им правят грис с натурален сок от портокал newsm78защо да не пробвам с пресен,поне сега им е сезона...но пак нещо ме спира newsm78
3).....Третата питанка я забравих smile3538на последно време съм много расеяна smihesorry

# 179
  • Sofia
Еми, честита годишнина!
Обичайте се и се уважавайте още дълги години!

Честити месечинки на дечицата, да са живи и здрави!  Hug

Роси, на друга сватба ще да си била снощи душко, защото аз бях на плуване с треньор, който още от вратата ми даде 3 пакетчета бутер масло да си намажа тялото, защото имало по-добро съпротивление така.  hahaha
На изпроводяк ми подари портмонето си и 10 пакета бутер масло, та снощи бях в масления бизнес аз Слави не съм го навестявала.  Laughing
А Ави си смени ника сигурно защото и писна да я мамосваме, тя прилича на тинейджърка а ние мамо, та мамо, хайде сега само Ави, мама има кой да и вика.  Mr. Green

Пух, много си шармантна на сватбата, обаче за кола маска не сте ли чували с мъжа ти, какво сте се пуснали такива натурални.  Laughing
А котката ти е страхотна, обичам много котки и съм гледала страшно много котки, не те ли е страх да не одере Калоян имам лоши спомени и лоши белези аз та за това съм малко подозрителна в това отношение, дано не се случва де.

Голдънче, налагай топло на ухото да те облекчи и дано не е нещо сериозно.

Бубе, прелестни са просто, нагушкай ги и двете, а ти изглеждаш повече от страхотно!  Heart Eyes

Днес ми е ден за разкрасителни процедури така че до после.

Общи условия

Активация на акаунт