Днес цял ден прехвърчаха....чаршафи, ламарини и найлонови торби. Дори един буркан прелетя под носа ми докато си дърпах фаса на терасата, но имам подозрения, че причина за това не е силният ваятър, а комшията от 10 етаж. Ей, няма да спа да се възмущавам как е възможно човек да си хвърля отпадъците от тераса

По тази причина решихме да се заземим в къщи. Съответно Малчо полудЕ и се принудих още в 19ч да я изкъпя. След баня винаги е кротко агънце

Пух-калино, нямаш грижа, мога и Калоян да го на "напухкам" и да му направя един колаж. МНого съм боса още, ама се зарибих тук, от форума...Бубе, правя ги с програмата GIMP-безплатна е и с бълг. интерфейс, почти като фотошоп, но доста по-опростена...
Хубави снимки, хубави булки, хубави бременни...Напълнихте ми душата...

Иначе пълзи така

достига до играчките така
Вчера купих от каишките за прохождане. Мислех си, че й е рано, обаче като тръгна това дете-ей 3 часа не седна. Аз пък се родих, че бях останала без кръст да я държа по цял ден за ръцете...
Бубе, страхотна фигура изкара ! Кас, мила до къде стигна ти с Дюкан? Аз нещо 3 фаза я слях с четвърта

А, разконспирирахте ни-да, на снимката до Мони на мама Ави е и Киара. Всеки ден сме заедно, дори почнахме да залагаме кой кого ще бие като порастнат-Киара е по-едра, но Мони е по-бърза...Илианчо на Златомирка го каним на женски бой

Ами да спра, а? Не с виното, с писането....Сега се залавям с правенето на мойте си колажи и да видим до кога ще изкарам тази нощ