Отговори
# 150
Здравейте, снежковци! Най-обичам като пиша, пиша и не след дълго да ми изчезне поста...върхът просто...
Днес цял ден прехвърчаха....чаршафи, ламарини и найлонови торби. Дори един буркан прелетя под носа ми докато си дърпах фаса на терасата, но имам подозрения, че причина за това не е силният ваятър, а комшията от 10 етаж. Ей, няма да спа да се възмущавам как е възможно човек да си хвърля отпадъците от тераса Дори един друг съсед беше излязъл да си търси част от прането, ама не видях дали го откри....
По тази причина решихме да се заземим в къщи. Съответно Малчо полудЕ и се принудих още в 19ч да я изкъпя. След баня винаги е кротко агънце Чакайте, че докато си пиша поста ми се отвори глътката-сипвам си втора чаша вино ( Ави , утре  като/ако се видим и приличам пак на препикано мушкато , да знаеш каква е причината)
Пух-калино, нямаш грижа, мога и Калоян да го на "напухкам" и да му направя един колаж. МНого съм боса още, ама се зарибих тук, от форума...Бубе, правя ги с програмата GIMP-безплатна е и с бълг. интерфейс, почти като фотошоп, но доста по-опростена...
Хубави снимки, хубави булки, хубави бременни...Напълнихте ми душата...
на всички бебоци с чудесни постижения. Нашите са далеч по-скромни, но много ме радват-когато не пее( а тове почти по цял ден) повтаря все бабаба, ма-ма-ма( та-та не сме чули още, явно не заслужава), а бате и кака няма откъде да научи като нямаме такива. За дя-дя аз лично не настоявам, щото дя-дя-та пет пари не дава за нея......Знае къде е лампичката, телевизора( само ги поглежда, не може да ги сочи още), знае половината си играчки кое какво е и ги взима щом й кажа.Прави ми "Чук" с главичката и върти глава като кажа НЕ. МНого ми е странно, като й кажа "Дай играчката" и кучето идва и носи своята...
Иначе пълзи така   Joy
достига до играчките така
Вчера купих от каишките за прохождане. Мислех си, че й е рано, обаче като тръгна това дете-ей 3 часа не седна. Аз пък се родих, че бях останала без кръст да я държа по цял ден за ръцете...
Бубе, страхотна фигура изкара ! Кас, мила до къде стигна ти с Дюкан? Аз нещо 3 фаза я слях с четвърта Embarassed Срам ме е, обаче гледам поне в Свети четвъртък да се ограничавам с вафлите....
А, разконспирирахте ни-да, на снимката до Мони на мама Ави е и Киара. Всеки ден сме заедно, дори почнахме да залагаме кой кого ще бие като порастнат-Киара е по-едра, но Мони е по-бърза...Илианчо на Златомирка го каним на женски бой Joy Дано си по-добре, мила Hug
Ами да спра, а? Не с виното, с писането....Сега се залавям с правенето на мойте си колажи и да видим до кога ще изкарам тази нощ ooooh!

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 23:34 от yzida

# 151
Добра вечер милички. Ние днес закархме малчо при баба му и ергенуваме. Ходихме до Комсед за подарък на кумовете на хлапето и се замаях ви казвам от красоти и .... цени ooooh! Е, взехме му едно Лего и бръм на Произведеното в България, което беше  Sick. Да не говорим че повечето неща бяха китайски или турски. Последва хапване в Кривото в подлеза, кафенце в Болеро и обиколка на Скай сити. От там се сдобихме с още 2 подаръка за рожденника (на 27 прави 3) - пъзел с Мечо пух и колички Мачбокс и естествено и за нашето мишленце взехме една количка на Фишер да не сме капо. Да не забравя ние какво намазахме - татето не подминава никога щанда с гумените бонбонки и си напълни 300-ина грама а за мен едно захарно петле дето сего го смучкам. Прибрахме се чаааак в 21.30.
Забравих да ви честитя първия, и може би последен за таз година, сняг.
Z_uZ_u - ОЗИ не стават Sick. Много сол слагат и са едни редкаши.... Пробвай ХЕР БЕБЕ. Ние сме на нея и малки е възхитен аз също. А и е по-евтина от ОЗИ.
Хайде бременни снимки и от мен:

Офффф, ай лека че таткото ме вика да си лягаме  Embarassed

Баси, що снимките са окълцани бе?

# 152
  • София
Изабелка, благодаря ти! Hug
Наистина Ви казвам Лека! Hug

# 153
Голдънче, оправяй се по-скоро Hug
Пух, спешъл поздрав от Бургас

# 154
Бубее Hug,по-добре е сега не ме боли.Но утре пак съм на зъболекар и имам съмнения че пак ще ме боли Sad ама... трябва да се оправя!
Голдънче,аз наскоро като бях болна доки ми предписа Тайлолхот,а знае че кърмя и ако не можеше да се пие нямаше да ми го изпише!

# 155
  • Пловдив
Момичета пак много сте писали,а аз нямах възможност да ви изчета.В събота и неделя си стоя при мама да се видим,че през седмицата нямат време, а при тях компютърът остава в стаята,където спинка Криси,та няма начин.От 5 дни искам и аз да ви разкажа историите ,да кажа някой неща по дадени въпроси,ама пусто все нещо изниква.Затова сега докато чаках пералнята поне ще ви кача няколко снимки,пък историите по-нататък.

Само да ви кажа ,че всички сте прекрасни булки(а и не само Simple Smile,а и много красиви бременни

Е така започна всичко:

А така завърши Joy Joy Joy

Не можех тези снимки да не ги споделя с вас Mr. Green
Стана голям смях,изобщо цялата сватба беше много весела.

А тук бременна в 8 мес

Лека нощ на всички.Извинявайте,че проспускам сигурно много неща да честитя и отчета,но само префръкнах през темата.
Целувки Heart Eyes

# 156
  • ВАРНА
Ей, много хубави тез бремелинки. Кои ли са?  Laughing Laughing Все едно гледам тема от миналата година. Тук таме и някое бебе се показва. 
Ето и от мен една снимка на тюленчето от деня преди раждането.

Тук съм в началото на осми месец
Една любима моя снимка
Сладки сънища   bouquet

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 00:32 от de3demonka

# 157
Страхотни снимки Grinning
Краси,супер е пухкалинчо,а също и нашата дружка,ти си знаеш  WinkБлагодаря ти и за Мони  bouquet HugТова е от Красито,не мога да не се похваля,много е сладко Heart Eyes

Лека и спокойна нощ на всички Mr. Green

# 158
Дез, ти с прическа ли отиде да раждаш? Евала, мацка! Аз незнаех тогава къде се намирам.
МиркаМ, невероятна сватба е било. Ей за такава си мечтая и аз-купоооон...
Не мисля да показвам моите бременски снимки. Те са малко. Не исках да пазя спомен точно от този си вид. Мъжа ми все със песента " Минава, големия кораб минаваааа" ме поздравяваше като се разминавахме #Crazy

# 159
запис и  Hug и   bouquet

# 160
  • ВАРНА
yzida, ами да. Нали бях с планово секцио, та имах време да планирам  Mr. Green.
Ето я първата ми снимка с Емо.
Тези моменти ме върнаха назад във времето. Спомням си с носталгия  Heart Eyes

# 161
Yzida, страхотна си!    love001
Благодаря ви, милички, за пожеланията и се пазете!
Mirkam, язък за хубавата рокля. Младоженецът ли я пра?
Cattt, джуджанка ли направи малкото снежно човече?
Докато цъках каналите попаднах на някакъв репортаж за проучване, според което било изключително вредно бебетата да са с гръб към майката, когато са в количката, защото пред очите им се сменяли твърде много картини и нямало позната физиономия, която да компенсира натрупването на толкова информация. Звучи ми като пълен тъпизъм, въпреки че така и не обърнах коша на нашата количка, понеже искам да си гледам бебо постоянно.
...Е не мога да прикача снимка директно тук и това си е. Исках да покажа сцена, подобна на снимката на Киара с кученцето, но не би.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 01:44 от Puhka

# 162
  • Пловдив
Е зачекнах се и ви изчетох.Говорихме си с мъжо до късно и така.Сега да видим колко ще се сетя,че навлиза информация много,пък накрая. Grinning в главата нищо.
Първо ми идва на акъла-няколко човека използват страхотни емотикони-да си признаят бързо откъде са-и други хора питаха.. Whistling

Така -сега за сватбите-пак ви казвам прекрасни сте.Чара-още първия път си я спомням ,като беше  дала линк за снимките от сватбата и направо ахнах-невеяроятна атмосфера,наистина си личи,че настроението е повече от добро Hug
За нашата сватба-ами беше супер,както исках-така стана.В един ресторант с лятна градина,разбирайте-градинско парти.Имаше само млади хора,а по -възрастните-само най-най-близките.Освен наши приятели,колеги от работата,от унито имаше и много приятели и колеги на нашите(ама те са към младите де :mrgreen:0 и такъв купон стана-диджея беше супер и повдигаше настроението постоянно,не седнахме изобщо.А накря се прибрахме гладни и със забравени ключове Joy hahaha bowuu.Айде обратно в таксито,а всеки женил се (в такава като мойта тортенска рокля знае колко е трудно слизане и качване в кола).Добре,че майка живеят на 2 мин,чантата ми беше останала при тях и така...Прибрахме се де,трупясяхме се и легнахме CrazyСтрашна първа брачна нощ... Mr. Green
Пухи,не се притеснявай-жива и здрава остана роклята Laughing,ама мойто самочувствие пострада.За протокола-само лицето и косата ми бяха изцапани,той цапа милия,ама знае къде,ако беше отишла роклята,напразно била сватбата Whistling.А пък нея(роклята) откакто съм я прибрала от тогава в един кашон така и си стои Embarassed.Срам ме е да я видя,че като направя съпоставка какво гюленце съм станала.Мани-мани...
За куку-то-ами момичета явно си е нещо пловдивско,защото и аз така го знам...Което ме навежда на мисълта,че исках да кажа на Валерия ,че и моя мъж не ме разбира понякога с тези турцизми,които се използват тук-той понеже е от Плевен,та все трябва да му превеждам.Ама сега вече се понаучи де,дори понякога употребява ''майна"' и ми е много смешничък милия. hahaha
Изида-много са ти хубави колажите.Охх и аз уж почвах да ги чета тези теми от форума за колажчетата,че исках да направя на Криси,ама много ми се струваше сложно  и така и си остана.Пък и моят комп е един старичък,все нямам място на С-то за нови програми ,та колажите си останаха само мираж.Малкото тигърче е страхотно.И аз си слагам сега втора чаша вино и писането много ми върви.Исках на теб още нещо да ти кажа по отношение на лазенето-и аз съм била като твоята Киара,изобщо никакво лазене или придвижване и изведнъж на 10 мес съм проходила.А  вие явно точно натам  сте тръгнали,хайде ще чакаме скоро да се похвалиш Flutter
Ави -Мони е такава сладурка,струва ми се ,че като се усмихне е точно копия на мъжа ти.Пу-пу.И аз искам така като теб след известно време една принцеска и така да си я кипря ка то вашите Party
Изабела-невероятна красавица си-ние сме се виждали един път и на живо де,но пак да ти кажа Hug
Мери-дано скоро успееш да се включиш.И на мен много ми липсваш.
Бубе,Бубе-пак казвам-друга личност като теб не съм познвала,а пък изглеждаш като от списание.Но най-важното три прекрасни същества са до теб Heart Eyes

Сега за моженето-тя Сенди знае ние се виждаме ,но на вас да кажа,както и при другите момчешки майки(такова впечатление ми направи,само някой да не се обиди моля Praynig) и моето момче нищо май не може Crossing Arms.Уж голям бързак,3 сек.не стои на едно място,ама такива дзак,боц,браво,чао изобщо не ги умее.Имам чувството,че е на светлинни години от тези работи.Казват,че момчетата съзряват по-бавно от момичетата,ама да видим аз направо сигурно ще умра от кеф Крисчето като направи нещо като другите деца.Единственото,което научи е да си върти главата отрицателно-не-ненее и той милия почва Wink.явно и това е някакво начало.Думи незнам и аз имаме ли-само мънкане,някой казват,че било мама,ама аз не мисля-само срички са май,казва ббббббб-дето май е баба,а и днес каза аля-дето според сестра ми е леля Laughing
Заразихте ме с тези снимки и изгледах всички снимки на Криси от раждането.Припомних си толкова много неща.Пренесох се  в друг свят.Тогава толкова ме беше страх от раждането,от бебето,от всичко.....Слава Богу,че тези времена на несигурност отминаха-е да не навлизам в подробности сега.Всъщност ако искате може да споделим как сме  се чувствали  преди раждането,какво мислихте,а после като се роди бебето,като го опознахте,как се променихте.
Това ме наведе на мисълта за името-понеже и Готи беше писала за нейния Тино.-едно прекрасно същество,на мен си ми е много любим,защото освен ,че е адашче ,са едни русички и светлички с моя Криси.Аз още от девойка знам,че ще имам момче  и дори не си бях измислила женкси имена,няколко пъти съм сънувала Крисинката,знаех как ще изглежда.Никога преди не съм предполагала,че може да съществува толкова голяма любов,такава че да не може да се опише и сърцето ти да се пръсне.Аз много научвам всеки един ден от него,той мен учи ,вместо аз него.Животът ми стана пълноценен.Името му съм го измислила също по-отрано.Преди няколко години изгубих най-добрата си приятелка и въпреки вярванията аз исках моето дете да носи нейната буква.Като чух един път една майка да казва на сина си-Кристиянеее,много ми хареса,знаех,че това е неговото име.Е баща ми -мине се не мине и все казва,че бил Кристиян на дядо си Пламен(Валерия Heart Eyes),но бях непреклонна.
Много се отклоних.
Сега за снега-аз много ,ама много мразя зимата.Добре,че в Пловдив,сняг има януари месец за една седмица.Вече искам да е топло smile3514.Днес изживях голям ужас,когато тръгнах към нашите и този гаден ураганен вятър ми отвя количката.Почувствах се  толкова уплашена,мокра, едвам ударжайки количката си,а бебенцето ми вътре най-невинно спинкаше.Добре,че той нищо не разбра от моите приключения и че нашите са наблизо.

Хайде стига толкова.
Целувки.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 03:05 от Mirkam

# 163
Аз цял ден се каня, ама все не ме оставят да пиша.
Много красиви са ви снимките с коремите, а за дечицата какво да кажа, много ме радват тези нежни мутрички. Анна и Ина имат най завладяващите усмивки! Чара, толкова си красива!
Честит първи сняг където го има! Много са ви хубави снежковците! Ние видяхме само дъжд.
Честити месечинки!
Драгоне, Алина, Вал, знам че трябва да намаля темпото, ама не мога, или не намирам начин да се примиря с някои неща или просто е невъзможно предвид начина ни на живот, ситуацията, стандарта или знам ли какво. А бих искала. Благодаря ви за грижата! Hug
Пухче оздравявай моля те!  Heart Eyes Аз покрай тоя стрес изкарах на крак няколко дневна болест, сополи, гърло и такива гадости.Добре че ми минава като на куче.
Бубе  колко си ми хубава само! Heart Eyes Страхотен човек си освен това! Емма ме хапва чат пат, но когато се нахрани. Гладно бебе не хапе. За това веднага прибирам масата Mr. Green Ива ме хапеше на всеки нов зъб, пак така се справях, бързо се светваше че хапе ли няма мляко.
Емма мама още не е казала, а татко си го татосва във всички варианти  Twisted Evil Иначе ходи вече за една ръка хваната, държи се сама на люлките в парка докато я люлям и като я сложа на пързалката най горе се избутва с дупето клатейки се за да се спусне- сама, казва чао с ръка, върти ръце за няма, познава всички ни по име, различава котка, куче, конче (него го прави и с език), целува звучно. Кара се с подобаващ тон и свъсени вежди. Най специалното и умение е  Mr. Green да ми изчопля клавишите на лаптопа и знае че не бива, гледа ме гузно после. Ходи навсякъде, предпочита права, но ако няма къде да се държи- лази.
Момичета забравих да се похваля, постигнахме консенсус с домочадието и изкарах котарака в двора, спи в мазето в свое топло кътче, хич не ми е мъчно. Много бели ми правеше последната година, той по нужда ходи на тоалетната чиния, но отваря всички врати, драска ги съответно защото виси на дръжката докато се отвори, мряука по котките навън и буди децата, нощем ставам да затварям врати, нагризва храна и дори опакования хляб на масата (купата му все прелива не е гладен), а аз мразя да изхвърлям храна, всичко държах скрито в хладилника  а това е много изнервящо. Чак не ми се вярва какво спокойствие е от как не е у дома, не вярвам че аз го казвам, обожавам котки, но така ми опротивя покрай Лизо че никога няма да си взема у дома повече животно.
И друго, от как сме в къщата момичетата ми спят до 11 че и до 12ч на обед. Странно е, винаги са спали до късно но чак толкова Rolling Eyes, добре им се отразява климата в къщата явно. Поне аз си поспивам, имам нужда.
Кас, наистина ли ще те видя, чак не ми се вярва  Hug
Изсъхна ми лака, да взема да лягам.
Сладки сънища на всички!

Ей ме в 8 месец

и първата прегръдка

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 05:28 от Мери

# 164
  • София
Добро утро Mr. Green
Ах, тези умения Crazy...като ви чета и все се сещам какво пропускам, но няма да пиша повече, то е безкрайно Laughing!
Миркам, тази снимка с тортата ми е малко като в "Матрицата" hahaha...леле, много ми е смешна, но и си идва доста брутална някак ooooh!. Защо не ни покажеш хубавия малък мъж вече да оплакнат нашите невръстни моми очите Flutter Heart Eyes
Мери, тази снимка, на която Ивето ти целува корема винаги ме е разтапяла! Hug

Ох, сетих се за Тайлол-а да пиша. Момичета не е хубаво никакви комбинирани препарати да се взимат, ни Фервекс, ни Колдрекс, ни Тайлол...само чист парацетамол. В комбинациите има компоненти отбъбващи лигавицата и др., които никак не са подходящи!
Изида, много са хубави колажите Hug...а Киара е едно малко хитро бонбонче- веднага се е светнала как да си улесни живота Laughing...'дет се вика защо Мохамед да ходи при планината, като може планината да отиде при Мохамед hahaha
Мамо Ави и Пухче, Мони и Калоян са такива сладки шушони...искааааам и аз колаааааж Laughing
Мария_м, ех, че хубаво е да поергенува човек от време на време Rolling Eyes
Дез, следващият път и аз ще си планирам секциото и няма пак да си причиня това през което минах, имайки предвид, че явно не мога да раждам нормално Crazy...та идеята за малко подготовка в естетично отношение много ми допадна Mr. Green. Как е Емо, ти напоследък не пишеше много, похвалете се нещо!
Няма как да пиша още, днес вече излизам да се боря с пустите гуми и сума ти други неща да свърша...дано довечера смогна да ви доизчета!

П.П. Честита годишнина на Еми-бадеми Hug Hug Hug    bouquet
Честити месечинки на малките шушони днес  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 12:57 от ephrossina

Общи условия

Активация на акаунт