Та значи годината е 2003, месеца е май, аз - сервитьорка в пицария, той - във фирма за строителен надзор. Та идваше една групичка от 7-8 момичета и момчета и между тях един младеж с едни мнооого големи сини очи. Та с тия сини светофари като се втренчеше в мен, незнайно защо ми се разтреперваше таблата. Винаги той обобщаваше поръчката на всички, винаги той плащаше накрая (за да види милия колко бакшиш са ми оставили и да додаде още
. Но не би....Един ден гледам аз компанията се задава и сяда на моя район. В следващия момент аз в момент на не знам какво умопомрачение, казвам на колежката "Стой, аз ги взимам!". Всичко мина добре, хората хапнаха, пийнаха и дойде време за сметката. ТОЙ влезе вътре и ми донесе парите (с подобаващ бакшиш естествено) и докато му вадех касовия бон, го гледам нещо нервен, нещо пристъпва от крак на крак и накрая все пак изплю камъчето - "Понеже, вика, това идване ни е последно защото напуснахме всички вкупом, искам да те питам дали би искала да пием кафе някой ден?". И аз моля ви се взех че приех напук на всичките ми принципи НИКОГА да не излизам с клиент. Написах му аз ГСМ-то на листче, което все още си пази в документите, и кой от къде е. Между другото не очаквах да се обади, ама той взе че ме изненада още на следващия ден сутринта. Видяхме се на НДК. Някъде към 16 часа ме закара до нас....и седяхме в колата пред блока до 23.30ч.
Да ви кажа хич не ми е ясно какво толкова сме си говорили, но не ги усетих тия часове. Естествено първо само си говорихме, после като се почнаха едни прегръдки и целувки Общо взето това беше началото. Последва една драма по моя вина - признах си моля ви се без бой, че докато е бил на море аз съм спала с бившото си гадже
После сдобряване, обещания, а той милия до края на годината се чудеше аджеба какъв ми е той на мен? Аз му бях казала в началото че е временно пребиваващ, щото не искам сериозна връзка понеже предишната такава все още ми държеше влага. После ми призна че преобладаващите му връзки били със сервитьорки и преди мен се бил зарекъл вече НИКОГА сервитьорка. Да ама не. Последваха страшно красиви моменти за които и до сега си спомням с умиление и искам да се върне времето и пак да бъдем такива. Нашите го приеха много добре, той тях също. Ходихме на море заедно, на Банско. И така.....ноември 2006 се изнесохме самостоятелно, декември месец вече бяхме планирали сватбата, януари 2007 запазихме всички часове за ДЕНЯ. На 01.06.2007 сключихме граждански, а на 04.06 и църковен брак. На връх първата ни годишнина като семейство го сюрпризирах с положителен тест за бременност и ......по нататък вие знаете историята.

На следващия такъв разказ се приготвям с гърнето на Калоян и тогава почвам да чета. 

....явно от безсънието ми умират бавно мозъчните клетки
Вярвам ,че ще мине успешно 

Така коренно се промени климата в темата и някакси наистина стана много уютно.Наиситна се усеща,че зад всеки ник стои реален човек,с неговите си чувства,истории,живот,с неговите си проблеми,радости.Мисля си,че и много други момичета са усетили тази промяна и такива,които рядко или изобщо не пишат биха се отчели.Аз например едва в последно време по-честичко пиша,но следя темата почти от началото.Дори си спомням заглавието на темата ,когато ви открих-''Февруарчо гони стаж на морския ни плаж''-стори ми се супер свежо и оригинално.Вглеждам се често в никовете и ми прави впечатление,че има много потребителки ,които не се престрашават да пишат.Дано да го направят,така ще се увеличи голямото ни февруарско семейство.И на мен ми е ставало тъпо понякога като не ми обръщат внимание,ама карай да върви-наистина всеки си има неговите си ядове,пък и споделям мнението на Кас.Както и да е,сега в темата е страхотно настроението и с радост влизам да си отдъхна от задълженията ми през деня,за известно време се пренасям в друга реалност и си презареждам батериите.Благодаря ви,че ви има
. Харесва ме, кисне постоянно при мен а дума не обелва за кафенце или някоя разходка
и един слънчев ден реших, че вече е време да нападам 
, но пък толкова много се обичаме

В този ред на мисли - Евелинка, мила напредваш ли и ти с бумагите? При мен макроикономиката беше голям проблем, взех я от 2 път и то с много четене а основи на правото ми беше любимата дисциплина, после търговско и административно право също. С кеф си ги учех и защо не записах право да ме пита човек ми тия анализи, теории и тем подобни икономически щуротии