Отговори
# 45
  • София
Момичета първо да благодаря за честитките за нашата месечинка. Ето и почерпката:

Честито и на останалите набори на Борис.

Бубе честито ти проходило момиченце. Чакаме и Велизара.

Асол
стискам палци всичко да мине успешно.
Кат мерси за темичката, страхотна е.

Ето и нещо забавно от нас за настроение:
http://www.youtube.com/watch?v=ekBpC5147Ns

# 46
Ей,най-после смогнах да ви изчета!
Бубе, Hug
Честито на днешните месечинковци:Анна, Емануела, Лилия, Ивет, Борис, Леон и Кристиян!
Asol,дано всичко мине нормално! 
Вал,и аз нещо не можах да видя снимката Rolling Eyes
Еления,идеята с прощатортника(така беше нали) е страшна.
Cattt мерси за новата прекрасна темичка!

Освен и аз да ви разкажа нашата история:С мъжа ми се запознахме в една дискотека(не в интернет и не на работа  Laughing)на великден.Бяхме там със сестрите ми.Същата вечер изобщо не ми се излизаше тъй като бях в много скапано настроение,ама ме навиха.В разгара на купона,вихрейки се на дансинга гледам влиза една компания и очите ми веднага се залепиха на него.Седнаха на нашата маса(бяхме на едно голямо сепаре и само при нас имаше място) и така се запознахме.Нищо коой знае колко интересно!Историята с годежа е малко по-интерсна(за мен де).Беше на рожденния ми ден.Бяхме се събрали с един негов приятел и празнувахме двоен рожден ден(на приятеля и моя) в къщата на друг негов приятел.Голяма компания.Към полунощ някъде моя човек отиде на терасата където беше уредбата с музиката(ние бяхме на двора)и го чух да ме вика при него.Още като ме викна стомаха ми се сви.Качвам се аз горе при него и той започва една дълга реч(имаше и микрофон),която започна като една реклама имаше на м-тел"Мило вече много време сме заедно..."Не помня нищо друго вече от речта,защото хълцах като магаре.Накрая извади пръстена и падна на колене.Толкова бях развълнувана че не можах да кажа нищо.На другата сутрин приятеля му се бъзика "Снощи пихме,ама дайте да ви оправяме бъкиите докато не сме се прибрали. Grinning"Ами това е!  Whistling Ууу ама то стана... Дано не съм ви досадила! А ето ни и нас на сватбата:

# 47
  • Sofia

ЦОП И АЗ ТУК. ЕХ, ЧЕ ВЕСЕЛБА.

Почвам да пиша 16.42, да видим в колко ще публикувам....... Twisted Evil

Честита месечинка на празнуващите днес.      Асол, всичко ще мине добре.                                                                          Пиши как сте.

Бубе, честито!!! Представям си
като станат четири
тичащи крачета какво те чака. Laughing
Ще спортуваш по цял ден. Hug

И аз да се включа по въпроса за персоналните честитки... Момичета няма място за обиди и сръдни. Нека си общуваме, както в момента. Има дни, в които главата ми направо пуши . Минавам през компа, прочитам и продължавам, даже не ми остава време да седна да драсна два реда. Сигурно съм пропуснала празник на всяка една от вас и ви уверявам че не е тенденциозно.   Всеки със своите проблеми и ангажименти. Едни мами имат ученици и пишат домашни, водят, прибират, други тийнове - окупирали компютрите, трети работят от вкъщи  или пък вече са се върнали на работа, так че казвам голямо ЧЕСТИТО на всички обидени до тук
                                              и предлагам да затворим тази тема.

ОТДАВНА МИ ИЗТЕЧЕ ВРЕМЕТО. МОЖЕ КЪМ 12 ДА СЕ ВКЛЮЧА ПАК Wink

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 18:45 от kam4o

# 48
Момичета .....благодаря ви много...  bouquet
КАТТТ....не се сърдя въобще за нищо и на никой  Laughing Прави си каквото искаш,може да напиша накой коледен стих ако решиш.. Wink
ВАЛ.........и аз не виждам снимкте... newsm78
Еййййййй, разкошни булки си имаме.. Heart Eyes Heart Eyes Браво...

ЕЛЕНИЯ... Hug
После като ми остане време
и всеки от семейството задреме,
ще се включа пак и аз
да разбера новините в късният час...

# 49
Ха сега като ме е хванала музата и за нас да разкажа, макар че няма нищо общо нито с интернет нито с работа  Wink.
Ами...ние сме малкоо комшии (един блок ни дели, но не го бях виждала в квартала  Embarassed ) и сме учили в едно училище (там сме се виждали). Един ден седяхме на една пейка с моя приятелка, а той с негов приятел минават покрай нас и ми поиска цигара (това беше през ония гладните години - 95 ако не греша). Аз давам и отговарям: така като те гледам си от нашите (слушаме една и съща музика) и така седнаха и от приказка на приказка се оказа че сме комшии. И като ми показа къде живее  Shocked от техния прозорец през ден се чуваше музика и аз все и казвах на приятелката ми айде да отидем бе те все вдигат купони и никой няма да забележи че не се познаваме, ама тя една притеснителна...Така се запознахме и станахме най добри приятели. Все заедно излизаме и се прибираме, иначе той си има гадже и аз и така...Един ден се разделихме с голямата ми любов и изпаднах в някаква криза...не ядях, абе много зле и той се беше разтревожил много и ме взе да живея в тях(аз тогава живеех вече сама) и така в продълженние на 1-2 години живеехме заедно но като братче и сестриче  Joy докато един ден ... Whistling...И така взе да мми говори за свадби и т.н. но аз съм решена да не се женя и так авече не знам колко време сме заедно но знам че в никакъв случай не съм сгрешила в изборът си.
ААааа бубе ще се включиш и да кажеш за В-тата нали?
Честити проходилли краченца на Вяра

# 50
Аз попнеже пропуснах да ви покажа снимки от сватбата след разказа, ще го направя сега.

Сори че са таквиз грамадански....

П.С.   Най-накрая качих снимки на малкия в негов албум в профила ми в Снимката.
Бих искала да ги споделя с вас. Надявам се нямате нищо против...  bouquet

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309978

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 19:49 от maria_m

# 51
  • Sofia
Сенди, днес си мислих за тебе точно!  Grinning

Държах да има буква Р-за да е звучно и да няма Л-щото съм дефектна Wink/живея на ул.Булаир-и все още няма централа на такси,която да ме е разбрала от първия път Laughing/.
Хо хо хо  hahaha ще ме умориш!
Утре ще ти се обадя задължително, искам да ми кажеш на коя улица живееш.  Mr. Green

Златомира, да са ти пламтяли ушите тази сутрин?  Laughing Сънувах, че ми звънеше по телефона на дисплея ми изписваше ник-а ти така както ти е на латиница обаче не можах да ти вдигна,защото си бях купила Гривяк /птица една/ за зоопарка /една игра на която играя/ и се оказа, че има въшки / Еми тук и ти участваш вероятно/ и му скубех перата едно по едно, после остана гол и му нарисувах с перманентен маркер едни големи копчета, не знам защо.
Та Златомира, какво искаше да ми кажеш, че сега като те видях и се присетих.  Mr. Green

Много хубави булки сте!   bouquet
Удобни ли ви бяха роклите? Тук е момента да кажете "не" та да не страдам, че съм пропуснала толкова километри плат.  Mr. Green

Снимките не са снимки, снимката е само една и там си стои не се сещам как да ви насоча по друг начин да я видите освен да я копна и да кажа, че си имам огънче, благодаря! Laughing

Кас, щяха да те помислят за заклета фенка на бир феста с това име, не че е лошо, но някак вече само с бирата го свързвам аз, понеже още помня рекламата за "беееее 500 гергьовски агънца" преди много години когато ме изненадаха и получих запис за 500лв.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 20:16 от Valeria

# 52
  • София
Ех, Валерия, Валерия, имай милост към корема ми.  rotfImbo А това с кибрита беше върха! Е, вече поне знаеш как ще се казва внучка ти. А това за снимките е хитро - "туко що си изгубихте времето" thumbsup
Бубе, Бубе твойте рими
винаги ще са любими.
Продължавай все така,
и кажи за В-тата!
Това ме подсети, че и в моят род имаме В-та. Четири поколения щерки сме с В (от баба ми-до Викито), ама не нарочно. Може пък внучка ми нарочно да я кръстят с В. Надай се коньо на зелена трева Wink
Да не забравя да честитя месечинките на Ивон, Анна, Емануела, Борис, Леон, Лилия, Ивет и Кристиян!!! Абе и аз имам подозрения, че Бебонцията ще вземе медалчето за дами.
А на сладката Вяра ЧЕСТИТО първо място!!! Все напред да върви!!!
Това за обидените Камчо много добре го е написала. Сигурно на всеки се е случвало да бъде пренебрегнат в един или друг момент, но надали е било умишлено. Аз също се извинявам, ако някога съм обидила някого с нещо. Ето, може и сега да пропусна нещо, толкова неща искаш да напишеш и докато започнеш, те се изпарили (или нямаш време).
Всички истории са мн.интересни - с кеф да ги четеш! А булките - красиви, влюбени, щастливи...!

Да си довърша и историйката. Копвам написаното досега от предната тема и дописвам:
Допреди 4 години изобщо не подозирах какво ми крои съдбата. Имах си сериозен приятел и всичко си вървеше наред. Докато един ден не реших да початя, за да видя какво е. Привлече ми вниманието един странен ник и го заговорих. Оказа се мн.свестно момче от крайморски град. И така дъра-бъра дъра-бъра започнахме да си пишем всяка вечер, стана ми най-добрият приятел. Усещах, че сме от една порода. И така лека-полека се влюбих в него. Бях го предупредила да не се влюбва в мен, пък взех, че аз лапнах. С приятеля ми нещата напоследък не върваха, докато накрая решихме да се разделиме. Не пожелах да се боря за 6-годишната си връзка с него, бяхме започнали да гледаме в различни посоки, аз исках семейство, деца, той-не. Пък и бях влюбена. В деня, в който се разделихме, аз написах на приятеля ми, че съм влюбена в него. Той беше намислил скоро да идва в София на мач и уж помеждудругото да се видим. Заради него бях за първи път на мач (горките ми уши). Паднахме, но не ни пукаше. И така станахме гаджета, ама то така неможе само по интернет. Половин година се виждахме ту там ту тук, по два пъти в месеца горе-долу. Утрепахме се от път, но си струваше. Когато завърши, заживяхме заедно в София. След време ми предложи и след три месеца подготовка през юни 2007 вдигнахме сватба. За Викито започнахме да се трудим още от декември и така на сватбата се оказахме трима, ама заради мен незнаехме. Но това съм го разказвала вече. Има една интересна история от времето, когато чатехме. Предполагам, че знаете поверието за калинката. Слагаш я на пръста си и я питаш накъде ще се ожениш. накъдето отлети, значи натам. Така една вечер докато си пишехме, ме навести една калинка. Попитах я и тя хоп, без да се замисля кацна на монитора! А пък и посоката беше на изток. Е права е била.
Ако можех да върна времето назад, пак бих се запознала с мъжът ми (даже и по-рано). Сега съм щастлива, сега има за какво да живея.

# 53
  • София
Хе-хе бебонцията е един от многото прякори, които Анна налепи от родителското и роднинското кралско войнство:). Както още и бебенцио, Анютхен и т.н....та така от лигавщина става hahaha. А, за прохождането, не мисля, че ще се класираме за среброто при жените, но гаранция ще сме в първата 10-ка: Laughing. Леле, днес ще ме уморите от смях, а и ми е толкова занимателен форума последните дни. Щом сега сме така какво ли ще е като времето съвсем се влоши и всички пропишат. Айде и аз да се изтипосам със сватбени снимки тук (макар че повечето от вас са ги виждали, та и съпреживели миговете от предбрачните ми трепети и следбрачната еуфория:))). Направо давам линк към старото ни февруарско албумче и моята сватба там (който направих обществен, за да стане видим). Вал, душо, за твое успокоение, моя милост се зажени с панталон и туника (реших да не мъча чавето кат' се спретна с корсет в 4-ти месец...не че и в най-снажния си период бих се накиприла така, де hahaha) Wink :http://www.fevruarki.snimka.bg/album.php?album_id=169073

Теди, а това така ярко си го представих...много се забавлявах, мерси:)))
...
Единствената комична ситуация стана с хвърлянето на букета. Тъй като братовчедка ми е бивша баскетболистка и на всяка сватба прави заслон, и никой не може да се дореди от нея за да го хване, реших този път да дам шанс на някоя друга претендентка Simple Smile Но от престараване така го хвърлих, че се забоде в една ниша на тавана. Естествено пак единственият човек, който можа да го свали беше братовчедка ми.
...

П.П. Че и на мъжа ми го четох и него развеселих Joy

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 21:17 от ephrossina

# 54
Ааа аз видях снимките на Вал от първия път Sunglassesне е една  а 2 ако искаш да знаеш Sunglasses Winkвидях и мъжа ти Sunglassesнали сайтът е негов...Готини сте Simple Smile
Камчо smile3501  202uu smile3501
Мим4о май те познавам от друг форум Hugпознах те по снимката в колата.
Всички сте страхотни булки.
Аз мисля да отида до някой магазин за булчински рокли ,да меря някоя ,да се снимам с нея ,и после ще направя фото- колаж ,ще наместя и мъжо до мене и хоп! Ей ти сватба hahaha Не виждам как по друг начин да се видя булка Embarassed
Бубе с тебе не мога да се сравнявам Stopти си поета в темичката ни Heart Eyes
Отивам на масата че мъжо ръмжи вече Close
Хапнах  и пак тука Mr. Green
Ефросина,много красива сватба,изглеждаш страхотно Peace
Ето малко добро настроение от нас:

Лека и неревяща вечер!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 21:54 от elenia

# 55
Прекрасни булки! Няма какво повече да кажа - мъже късметлии!
Бубенце, аз докато те поздравя за първата пешеходка, ще проходи и втората Embarassed. Нещо не съм много в кондиция. Всички около мен са болни и правя опити да се задържим здрави с Калоян, но леко поддавам.
zlatоmira boneva, най-малкото пък бих си помислила да те укорявам. Как изобщо може да ти дойде наум Hug? Всички истории са невероятни!
Kokomania, представям си що подскоци е направила братовчедката ти, за да си вземе букета. Кажи, че го направи нарочно hahaha
На Ефросина на сватбата все едно съм била, толкова пъти съм гледала снимките, а и наистина помня всичко около сватбата. Тя направо си беше форумска Hug
Maria_m, разгледах всички снимки с голямо удоволствие. Благодаря!
Еlenia, аз пък точно обратното - като казах: "Мъж го искам, сега го искам", изобщо не допуснах вариант да е момиченце. Даже ми се чудеха на увереността. Преди да го видят на видеозона, бях изкупила пълен асортимент дрешки в синьо.
Кас, добре че не е Ариана. Много съм им сърдита на бираджиите. Веднъж да спечеля и аз нещо от рекламна игра - открих отварачка върху капачката, пратих я и след няколко седмици ми се обадиха да ме уведомят, че митничарите нещо били задържали пратката, защото имало стачка в Гърция. И до ден днешен си чакам пеещата отварачка Confused Оттогава ги бойкотирам и се наливам с кока-кола за разни джуджета, чаши, еленчета и мечета, защото там е по-сигурно да спечеля.
Сенди, Калоян все на песни го избива, защото му пея от самото начало. Редовно си държи биберона, прави му "боц" и му пее. Днес тръгнахме на пица, пък се озовахме в едно симпатично ресторантче. Докато си чакахме поръчката, го нахраних с едно бурканче "Каша с бисквити" на Ganchev. Излапа го и се разпя с пълно гърло, та нямаше как да не го забележат всички. Казва "ам-ам", "мама", "тата",  понякога и "тате". Майка го научи да си търка ръчичките на "Хей, ръчички, хей ги две". Като иска да му изпеем песничката, започва да си търка юмручетата. От доста време прави "бър-бър-бър" с едно пръстче на своята уста и на моята. Научих го да издава и някакъв индиански поздрав "Уа-уа-уа", като си доближава и отдалечава юмручето от устата. Любима игра е да му мятам гушкалката на главата, той си я смъква и чака да му кажа: "Па!" или "Ку-ку". Много се киска на тази игра. Освен това го научих да издава един такъв пърдящ звук с езичето, за което много съжалявам, защото започна с него да ми връща храната, която не харесва Embarassed Сега го уча да показва с вдигнати ръчички колко голям ще стане.Като му кажа "Дай на мама целувка", доскоро ме хващаше с две ръчички и долепваше отворена уста за бузата ми. От два дни ме имитира и освен по този начин, прави устата си и на хоботче, за да ме цунка.
Около името на бебо няма интрига - искахме да е царско и избрахме това като най-хубаво. Ако някога имам момиченце, ще се казва Цвета - на покойната ми баба.
...Я, какво слънчице е изгряло, докато привърша с писането. Сладуранка!

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 22:07 от Puhka

# 56
  • Sofia
Пак аз  Embarassed
Много са ви хубави и историите и снимките.  Heart Eyes
Завиждам благородно. Crazy
Ние с половинката хванахме вятъра на промените и така вече 17 години.
Това беше времето на опашките за салами и купоните.
Мама ми ши роклята тогава. Нямаше почти нищо по магазините.
Общо взето веселба.
Запознахме се една година преди да завърша. Не по интернет hahaha, а по партийно му. Митинги , протести таквиз ми ти работи. Политиката има някои положителни страни.
Доста обиди отнесе човека, тъй като аз тогава за друг си мислех  Whistling
Бил пъпчив , бил нисък и т.н.
Общо взето като се връщам назад май той по-трезво е разсъждавал тогава.
Не съжалявам за избора нито за миг. 

Понеже нямам снимки от сватбата, които мога да кача тук, реших да ви покажа друго.
И аз като Роси "Открийте разликите".................колко сме одъртели ooooh!
- първия
- втората
- третия
Пожелавам го на всички. Заслужава си. Hug
ЛЕКА НОЩ Heart Eyes

Пух, видях, че докато се натутам си писала. По въпроса за яслите. Оказва се, че са два вида. Едните към министерство на образованието, за тях се кандидатства по интернет и други към МЗ там само подаваш молба и общо взето няма такива проблеми. В нашия квартал има по една и от двата вида. Тази в която ходеха баткото и каката е към МЗ. Ще ни вземат щом можем да ходим, само че аз не бързам, защото знам какво ме чака  Thinking. След това обаче ще кандидатстваме за градина по интернет. Дано за две години се класираме. Mr. Green

Допълвам: АЛИНА няма клавиатура и само чете. hit Ина има малка заслуга за инцидента  smile3533, но проблема ще бъде отстранен в най-скоро време.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 22:45 от kam4o

# 57
Момичета ,невероятни сте всички Hug Hug Hug
Направо нямам търпение да се прибера или свърша нещо и да седна да чета.
Вал пак имаше заслуги да се давя в слюнка от смях,че то за срам -гости имах-добре че всички бяхме в шаш с апетита на каката,която след 3купи таратор,1кюфте ,1бутче и 2парчета кекс се провикна от леглото си "Тате дай нещо да ям ,че съм гладна #CrazyИ това при условие,че за з1 едва направи 15кг.
Камчо не си остаряла а забогатяла Hug
Пухка,ти питаш ли мъжката част ,на чест чак се засегна.Реши ,че това е отмъщението ми за хилядите изпити бири!
А стига бе пак ме гонят.
Сори утре повече. Hug

# 58
Kam4o, аз за тази към МЗ подадох молба отдавна - Калоян нямаше три месеца тогава. Но бих предпочела да е в ОДЗ, та да си минава от група в група...А разликите в снимките ги открих - ставаш все по-хубава и щастлива Flutter. Има ли награда за позналите? Ако няма, заплювам си пожеланието ти. Искам тройка кебапчета, но ако може останалите две - наведнъж Heart Eyes

# 59
  • Пловдив
Толкова много ви бях написала и без да искам затворих прозореца #Cussing out,много ми стана гадно.Такъва хубав пост щеше да бъде.Ама нямам нерви пак,хайде утре Hug
Лека и спяща нощ Flutter

Общи условия

Активация на акаунт