Отговори
# 195
  • София
Леле, не сте честни с тия приказки за манджи...от маса ставам, а слюноотделям...хеле при вида на Росините салати:))))
Детските ми снимки и моите са при нашите и няма как да стане, но ми е забавно да гледам вашите.
Във връзка с бебешкият говор исках да споделя с госпожа Леа Пула hahaha Joy, че мъжът ми е  Ати Бобо (разбирай Александър Боянов), а сестра му е Еа Боанана Ае-кът-кът  Joy Joy Joy(Вера Боянова Алексиева)...а аз май от малка си говоря като дърто (леля ми твърди, че на година и половина съм й разказвала сериите на "Болница на края на града" Rolling Eyes )...все пак трябва да питам майка ми освен, че съм викала, че съм батко, дали имам някакви бисери и с името Laughing

# 196
Вал, мога ли да те ползвам за консултант по Ла редута, че искам да направя поръчка, а ми е за пръв пъ, френски не думам и нещо не мога да се опра'я?

# 197
Хихи,, много ме развеселявате...снимки, сърмички, манджички..а и Ина е разкош. Wink
Честита годишнина на Еми, много любов и сбъднати мечти.
Честити месечинковци, големи да порастнат.
Аз се чудя с какво да се похваля, ми освен че днес си купих коледния подарък от свекърва ми, друго не се сещам Simple SmileSimple Smile
А относно Ла Редут искам и аз да се включа, хайде да си направим обща поръчка,ако искате.  Hug
Цунки на всички и до пак.

# 198
Лелееее,незнаех,че така ще ви вдъхновят сърмичкитена нашия тати(ще го поздравя) Mr. Green
Аз пък от вас се зарибих на червно винце Blush,ама по половин чаша ,че повече не мога....изгубен тренинг...
Все збравям да кажа,че и аз гледах репортажа относно позицията на количката и смятам,че онази статиска е пълна глупост..поне за мен,не виждам логика просто..защо детето ми ще се развива по-бавно,ако е с гръб към мен,а в същото време е с лице към света,децата,улицата и .т.н.Според мен това е правилната позиция,дори си мисля,че така по-лесно може да се социализира,от колкото като гледа и слуша само мен...достатъчно си се гледаме у нас,а на разходка излизаме за да се расеем малко, като се срещаме с други хора и предмети...
Алина ,Ина е прекрасна с тези 2 пораснали зъбчета Heart Eyes
Анита7 и твоя бебчо е сладурче Heart Eyesрадва ли се на снега?
За Ларедут ако пускате се обадете и аз мога да допринеса с нещо Peace
Харесва ми новата Алинска идея  bouquetНо на мен нещо не ми се получва с добро качество,пук и нямам много бебешки снимки ,трябва да се поразровя по-дълбоко,ето какво намерих:
 тук съм на 1 год.с тортата Laughing
Аз предлагам пък друга тема-"Преди и след" като например това:
бебка на 3 дни...
бебка на 5 дни..
бебка на 9 мес...

..последните са от днес Heart Eyes
А мога и да предложа още една тема,като в албумчето ни за прилики Simple Smile

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека нощ!

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 23:03 от elenia

# 199
Здравейте, мамчета...Благодаря на всички за страхотните пожелания за моето християнче....
Честит първи сняг. И при нас вчера заваля, но колкото да ни обърка плановете, а днес няма и следа от сняг и едно слънце се беше облещило.
Пухче, благодаря ти много  за комплимента. Малко нескромно, но и аз мисля че съм много Юбава като блондинка. А и мъжът ми много ми се радва така... Whistling По-бързо се оправяй, че хич не е работа да си болен.  Hug
Драгонче, това венче го занесохме в деня на кръщенето и попа поръси с него Стелко със светената водичка. И му го турихме за снимките да си личи, че става нещо по така. bowuu
Гледам много снимки, много красотии. А мен ме е страх да подам на Стелко носа навън. И с тези бременни снимки и с малките бебешорковци.....Спомени....спомени.

А вижте ни сега колко сме доволни от най-новата ни придобивка....

# 200
Честита годишнина на Еми Бадеми! Нека с всяка измината година съвместният ви живот става все по-щастлив и хармоничен!
Честити месечинки на родените днес!
Искам да благодаря на всички, които ни честитиха новия дом и месечинката на Виктор вчера! Аз пиша рядко и рядко някой се сеща за нашите месечинки. (не се сърдя за това, просто ми стана много мило  Hug)
Мери, радвай се на твоите поспаланки! И аз си бях пожелала едно сънливо бебе като мен, ама не - метнало се е на баща си. Wink При нас се проявява обратната зависимост - откакто сме вече в нашата къща, мъникът спи от ден на ден все по-малко. Да е жива и здрава баба ми (тя живее на долния етаж), че й го оставям да го гледа, за да мога да поизчистя малко и да хапна нещо на крак.
Някой питаше за залъгалката... Виктор се отказа сам от нея преди месец. Беше хремав и тя му пречеше да диша през устата... Сега си играе с нея, но не я лапа. Аз се радвам, че така се разреши проблемът. Simple Smile
Иначе за развитието...Двигателните умения са ни като на повечето дечица тук - пълзи, не се спира за минута, изправя се по мебелите, обикаля държейки се, пробва се да се пуска сам, но е предпазлив... Казва баба и тата, като само второто е свързано с образ. Вчера за първи път пляска с ръчички на "Браво". Не дава боц, не казва Чао, не прави нищо, като му пеем Хей ръчички...все неща, които ги повтарям от 2 месеца и чакам реакция от негова страна Simple Smile И на кукуто (и ние така му казваме) не иска да стои - само като го сложа и скача като ужилен.

# 201
ВАЛЕРИЯ....... Hug Май ще те вземат на работа във La Redoute... hahaha
 Роси,чакайте ме и меееенннннн...Идвам с винцето.....

# 202
И аз искам винце Wine Glass,бройте и мен. Laughing
А пък който ще идва за нашата маса да побърза,че излапахме всичко Laughing eat
Иве,наистина много ти отива така блонди Peace Wink
Голдънче,като бременелка си разкошна просто,а Яна има прекрасни очи. Heart EyesТя как е ,оздравя ли вече?
Алинка,Анита, хубаво им е  на малчовците на снега  Simple Smile,големи са сладурчета.
Еления,ти май си с нова прическа 4470Много хубави идеи за снимките thumbsup
Бубе,много сладко те събуждат тебе Heart Eyes Heart Eyes,а близнашкото ти коремче е супер PeaceТи ще се включиш ли със сватбен разказ и снимки Rolling Eyes
Чара,МиркаМ,мноооого красиви булки сте,с удоволствие ви разгледах снимките.И аз ще покажа снимки от нашата сватба като си вземем фотоапарата ,защото имам само на хартия Confused
Вал,изплашила си свекърва ти с твоя апетит hahaha JoyИ аз сърмичките ги правя по-големки и ги варя в тенджера,при нас обаче се харчат само зелевите.

# 203
Доредих се и аз.
Кас много неудобно, ние сме си козарски град, всяка къща има кози, овце, кучета и котки. Лизо е мазан, по скоро от вън сме я хванали. Голяма гадост  Embarassed Благодаря ти за жеста днес! И с палячото ще пращам и млякото, забравила си го.
Честити месечинки на сладките бебешори!
Честита годишнина Еми!
Всички да сте здрави, обичани и усмихнати!
Ей хвана зимата и наизкарахте дебелите мезета, сърмите и вината.
Оф вкиснах се, не ми се пише.
Спокойна нощ!

# 204
  typeuuАло, нощната смяна, тук ли сте? Аз вече имам три "включвания в ефир". Ненаяде се тоз мой син. Стоях и си мислих, по едно време само стоях - щом няма да "мамосваме" повече Ави, се прекръстих аз, да не ми липсва. Вече съм бивша Пухка, настояща Мама Пух Flutter
Бубенце, ти живееш в приказка, щом се будите по този начин. Мен ме будят с магарешки рев. Очарователни са Вяра и Велизара - лъчезарни, красиви, пленителни, с одухотворени лица. Сигурна съм, че ще останат такива, защото има на кого да приличат и подражават
Ивето, как няма да ти се радва твоят мъж - ти просто грееш на снимките  Nature Sun With Face.
Еlenia, учителко любима, нямаше нужда да надписваш бебешката си снимка - никой не би те сбъркал, същата си.
Руфинка55
Анита, Борис изглежда много доволен в снега.
Алина, купих абсолютно същата шапка като тази на Ина за гаджето на Калоян. Има и той, но неговата е в син вариант.
Мери, що се вкисна бе, душо Hug? Мислих си за теб оня ден, докато кърмих Калоян в "синя зона" в центъра на града. Помниш ли дискусията за приличното и неприличното, докато бременеехме. И аз тогава се пънех, че само на закрито ще кърмя. Ела сега да ме видиш колко съм разкрепостена. Хич не ми пука къде съм. Искам да те питам нещо - Калоян не иска изобщо да пие вода, чай или сок. През лятото пиеше доста, сега бута шишето или чашата и стиска уста. Памперсите му са мокри, а пишка и в гърнето, когато го сложа. Според мен това означава, че кърменето му е достатъчно. Права ли съм?
Роси-Боси, щеше да казваш за кухнята - яде ли Хасан баница? Аз няма да записвам Калоян, няма смисъл. Той е като баща си - харесва всичко, което приготвям, а и при това изобилие от бурканчета у нас никак не му липсва разнообразие. Днес му пасирах спанак. Мислех да му го смеся с картоф, но му хареса и така. А следобедната му закуска беше меко казано странна - нали не иска никакви плодови пюрета, освен банан, та го излъгах, като му смесих карфиол с манго. Едва ли на някой би му хрумнала подобна комбинация Joy Утре е месно менюто, но ще му сваря и сладък картоф да го пробва.

# 205
  • София
Добър вечер и от мен Grinning

Мерси за поздравленията за Камен( за пореден път вие ме подсещате за месечинката му Embarassed)
да са живи и зрави и другите празнуващи- Емо, Зария, Ана-Мария. Чудех се с какво да ви почерпя- като гледам какви софри сте размятали пак Grinning Аз освен да обещая да почерпя от домашното вино, което е в един бидон в мазето Grinning Тази година за първи път обрахме гроздето и за първи път в живота си мъжът ми прави вино Grinning Тези дни ще проверява дали е станало Grinning

Еми, честита ви годишнина Grinning Много щастие и обич ви желая Grinning

Аз да си продължа поста от вчера Grinning

Кас за теб
Native speakers of English are people whose first language is English. They learned English when they were children. They think in English. They use it naturally. Usually native speakers of English are people from English-speaking countries like the USA, Great Britain, Australia, Canada, Ireland, etc.
На български май най-точен ми се струва изразът "носител на езика". Та така де, на мен този диалект ми е майчин Grinning, мъжът ми се шегува, че съм двуезична Grinning И за израза "мини утдире"- означава, "мини отзад", но като се замислих то имало голяма логика- мини от към страната на дирите Mr. Green
А за "р"-то ако знаеш колко съм се смяла Grinning  Съпругът ми по тази причина казва на Георги "Гого". А един негов приятел направо генерира интервал на "Р"- толкова не може да го казва и той и останалите му приятели му направи ли номер и му изтрили всички "р"-та от дипломната работа( 80стр) Mr. Green

Мери, много уют и красота в новия дом Grinning, Ти си знаеш най-добре, но и аз като повечето момичета тук бих ти казала а помислиш за себе си.

Руфинка, и на вас да ви е честито новото семейно огнище Grinning

Бубе, а вашите снимки винаги са ми много интересни Grinning Ти наистина изглеждаш прфектно и бременна и небременна, аз с едно качих почти двапъти колкото тебе Embarassed

За прохождащи дами- според споделеното от мамите тук и аз си мисля за Анна и Мони.

Снимките с домашните любимци ме разтапят Grinning Пух, снимай Калоян с папагала и рибите, моля Grinning

За уменита и ученето- аз, честно си казвам, почти не се сещам да го уча на каквото и да било(за разлика от първия път с Георги). Но пък маймуната малка така попива от брат си, особено магариите- днес , например Георги взел две от металните тръби за балдахина на бебешкото креватче, те стоят под леглото, върви из стаята ии ги удря една в друга и пее "Ние сме войници, ще вървим напред". Малкия го видя, отиде под леглото, взе третата тръба и тръгна след него, стържейки я в пода Grinning Друго- плюе с пълна и празна уста- единия път за да ме ядосва, а другия- за да ми се кара. Беше почнал да казва чао и да показва колко е пораснал- сега спря, осъзнато единствено 'мама".  Вече се опитва и да подтичва(съвсем сериозно) и катери стълби пълзейки. У брат ми в хола има 15 стъпала към втория етаж, аз ,спокойна, съм го пуснала да си ходи нашироко и не го следя и в един момент се вкаменявам- той на 8-то стъпало- катери ги с ръце и крака. Честно ви казвам, сърцето ми спря. И въпреки , че проходи осъвършенства пълзене, но тип "маймунче"- на ръце и ходила Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=3N36jxtWYDE

Иначе ето снимки от нас, има и от преди 4 месеца, но сега сколасахме да ги качим Grinning

http://gallery.sabev.net/thumbnails.php?album=39&page=1

Алинка, присъединявам се към останалите- Ина е страхотна Grinning

Сигурно ще се сетя още нещо, но утре, лека нощ от мен Grinning

момичета, аз пускам много снимков материал, просто ми е кеф да споделям, не искам обче да ставам причина да заривам темичката с коментари(не че не ми е приятно да чета хубавите коментари Embarassed), но наистина, просто ми е кеф да покажа, нещата, които на мен ми харесват

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 08:28 от tchara

# 206
Мери,слънце мило Hugрадвам се че причинителя е разкрит.Ама ти какво си помисли?!Ние ви завлякохме чорапите на Емичка,друго тц Naughtyмерси бъхлички нещем JoyСамо вас трите ако си ви давате Heart Eyes
Бубе,бубе-станах преди малко и се чудя какво още исках да кажа newsm78,ами ето сетих се.ПРЕКРАСНИ СТЕ!Ама един въпрос,айде то ясно аз дебела мама на близнаци май още не съм виждала newsm78,ама как ги скри тез две деца в тоз корем бе жена?!Снимки на моя нямам- по една единствена причина-ми той беше два пъти колкото твоя,а излезе резултата на половина #Crazy
Еленийка,кво се хвалиш сега-не стига че от малка си личи каква си хубавица-ами и татусчета тука мернах!Бързо по-голям формат ако обичаш.А за прилиата права си.Едно към едно са -Стелка и Зайкавелка Joy
Ави,благодарско за по-краткото име,и при нас само зелевите.Че като сте заговорили за тия сърме -и мойто свеки явно е надушило.Че днес ми прати армаган ,вкусни зелеви сърми Joyявно е заразно.Сега и по едно винце ако пиех и...дръж се Бургас идвам.Първо през Ави ,че поприключват после при Роси-на вкусни салатки ....сладолед.Че то ако Вал ще го носи няма какво друго да е hahaha Joy
Чара благодарско за превода,а за колегите и дипломната работа #Crazy,е гати и търпението hahaha
Мама Пух, Laughing,яки идеи пркарваш ти с тия манджи newsm78Щом му харесва на детето -здраве да е.Знаеш ли на мен как ми се чудят хората що за всякаквовкусови идиотии мога да измисля.Най-ми е любима филия със шипков мармалад и кашкавал. hahaha

# 207
Чара, ето:

Това му е едно от любимите забавления. С папагала не съм го снимала. Едно по едно. Засега Майкъл Чорни (котаракът) е най-привързан към него. Женската котка се изнася на подскоци, като го види. Валерия, това са си типичните персийски котки - кротки, мързеливи и търпеливи.
И за да не се чудите - това до краката на Калоян не е истинска мишка, а една от играчките на Миша
...Кас, какво е татусче? Embarassed

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 00:34 от Mama Puh

# 208
Mнооооооооооооого сте несериозни!!! Ни Вал, ни Пух, ни Ави, ни Кас, нито Бубето ...никой не дойде....Да се разберем от сега - Утре в 19ч всички в къщи на вечеря -  има ядене за целия китайски народ  hahaha hahaha hahaha
Пухи, честит нов ник и на теб. Извинете за въпроса, но като гледам тея 2 проходилки у вас, ми се прииска да те питам - да не си с второ висше - инжинер химик и да смяташ да клонираш Калоян?  Joy
За кухнята - мноооооооооого сме доволни и си я хапваме като гладно цигане!

Чара, този сладурчо Камен е невероятен! Истинско маймунче Hug

Мери  Hug Виви нещо почна да се скатава по тъч линията! Хайде да я порицаем дружно Naughty

Лека нощ от мен! Пуснах робите да работят, а аз отивам да спинкам hahaha

# 209
Извинете за въпроса, но като гледам тея 2 проходилки у вас, ми се прииска да те питам - да не си с второ висше - инжинер химик и да смяташ да клонираш Калоян?  Joy

Това ме подсети за един виц. Прибира се Манго вкъщи с точилка в ръка. Айшето го пита: "Квуй туй"? Той отговаря: "Как кво ма, точилка". А тя го погва: "Шашкънин с шашкънин, децата нема кво да ядат, той мебели че купува.".
Та на въпроса ти - задната проходилка е мебел. Бело дебело дупе я счупи с подскачане. Ползвах я като барикада, за да му определям докъде може да стига, но вече не върши работа - бута я с лекота, затова днес я изхвърлихме Joy.
Лека нощ и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт