Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 760
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Запретвам ръкави и пиша, мн ме мързеше тия дни, но сега ни налетяха гости, та няма кво да правя....

Мансун, една черта забелязвам в теб и много  ми харесва-търпението  Simple Smile  учи ли се или е вродено? и

Бива си ги британците , на цял свят културното  наследство са "приватизирали" . ДА не забравяме и Индия- "перлата в Короната" и до ден днешен бозаят от нея. Но пък от друга страна, има много примери за успешни британски колонии  Wink

Дуа, каков стана с момчето? чужди ядове берете! И моя стопанин страда от този проблем, дето си описала, дори това лято е бил в болница в Халеб  Sad  а за него е още по-опасно,щото е предразположен- всичките му вуйчовци и прочее страдат от високо кръвно и сърдечни пороци.

Ясмин
, машалла, расте Каруми, На моя племенник чак около 10месец му се появиха зъбчетата.

Наде, къде се губиш?

Магде, милата, много загуби на близки за теб хора ти се струпаха и все по нелеп начин.

Кате, аз пък досега винаги съм парзнувала имен ден.А и вчера ме подбраха колеги да черпя, не минават обяснения, ч еняма именни дни в исляма. Шефа с букет ме изненада, др. колеги с подарък, трети колега пред вратата ме чакаше да дойд асутринта да ми честити, как д аразочаровам толкоз народ  Joy  

# 151
Наде- ...А на мене ми е едно подтиснато и без религиозните проблеми в арабския свят. Гледам как се завръщат емигрантите ни защото няма работа в Испания, Италия и Англия...
Гледам как Е съюз ни отряза с 220 милиона от програма ФАР и ми става още по-подтиснато...
Тежка зима се задава и религиите ще са ни най-малкия проблем
... Същото е моето усещане....Душа да ни е яка-Геноцит ни прилагат в България...ей така-който оживее и устиска.....И в Европата чакаме да ни разрешат да работим...ама -работа-а не само кинефите и леглата като чистачки и камериерки да им оправяме...За това ли ни приеха?!Ама няма скоро да ни огрее.....

Марси- използвам че си стоя в къщи сега покрай детето -та и аз свят да видя...Цял живот до тук-като добре смазана машина -все работя и пак искам това да правя-просто ми липсва...Моя арабин горкия ме е вързал ..само у дома да си стоя и никъде не ме пуска от ревност и щото нали съм жена-в неизгодно положение ..сега на сила  Grinning и забрадка ще ми сложи  Laughing...ама какво да ти обяснявам на теб точно. Уча се да се радвам ...тепърва  се чувствам жена  Laughing ....ех,горкия ми мъж-как ли ще ме открия в Рая сред тези 72 девственици  Joy Аз съм Споко-ние и двамата не сме за тая част на Небесата...ама има кой да  Съди  bouquet

А за братовчедите на иранците...май сме е закачали и друг път тая тема тук...много ми е интересно! Пропуснала съм да чуя Божилов ,и даже да гледам и предаването по Бтв...но сега се впечатлих от прочетеното.

# 152
momi4eta za parvi put mi  e da vlezna v tozi forum.4etoh ..4etoh...stari i novi posts ot vas...interesni i ne tolkova.i az jiveia v arabskia sviat.ot 2002 godina..emi..za 7 godini ne vidiah ni6to misti4no ili interesno.horata sa licemeri.v vsiako edno otno6enie.glavnite ulici sa 4isti..no samo glavnite..az jiveia na kraibrejnata no sum hodila i po krainite kvartali.nikakva tolerantnost kum rabotnicite ot sri lanka,india,indonesia,filipinte.non stop sa diskriminirani i unijavani.iznasilvani i 90% ne polu4avat zaplatite si.4ast ot mestnite su6to ne jiveiat dobre.opredeleni semeistva se vazpolzvat ot oblagi samo.jenite sa s nisuk moral.tova 4e sa s abai i hijabi ,pokriti i pretendira6ti za dobrodetelnost ne zna4i 4e sa takiva.poviarvaite mi....mujete sa6to.ne kazvam 4e v BG sa po dobri..NO PONE NE SME LICEMERI.da pravime vs gre6ni ne6ta no ne se kriem i ne pretendirame 4e sme nabojni.a tuk e to4no taka.hodiat s 4ujdi muje i jeni no v su6toto vreme pred horata se pokrivat i sa mn mn nabojni i se moliat i sakan da ne gi zasegne6 na tema religia.
za tezi ot vas momi4eta ili jeni koito ste si smenili religiata i ste prieli isliama.emi dobre ne sikam da si mislite 4e vi obijdam no za Boga....500 godini tursko robstvo!!!ami haide niakoia da mi otgovori na tozi vapros: imate du6teria na 9 godini i edin se pribirate i zavarvate edin 58 godi6en muj v polov akt s 9 godi6noto vi dete.kakvo 6te napravite???priatno li 6te vi bade deteto vi da e podlojeno na vsiakakvi seksualni fantazii ot 60 godi6en muj koito moje da mu e diado??a deteto vi dali 6te izpitva udovolstvie ot tova???ili 6te e upla6eno i samotno??
no......moje bi ne triabva6e da pitam ..ta nali proroka vi vi dava primer i tova e normalno....no...koia maika iska tova za deteto si???
a moje i da ne e normalno tova za vas ...viarvam 4e moje...to togava za6to ste posledovateli na tozi 4ovek i za6to kazvate 4e tova e istinskia pat??nima tova e istinskia put i tova vi nosi vatre6en pokoi??!!!!!!!!!!!!!!nosi li????
su4uvstavm vi....no ne mi e jal.aa... i o6te ne6to...ako mujete vi gi 4akat po 72 devstvenitsi v raia.kade ste vie...ili koi vi 4aka vas??ili samo za tiah ima sex,vino i razvrat.?tova raia li e ili publi4en dom???
moje bi za vas....no ne i za men i mn drugi hora.uspeh na vs i .....God bless
Ми ти какво правиш в арабския свят цели 7години,като е мръсно,хората лицемери,а религията не ти допада,че и ниско заплащане?Ми аз ако съм и нещо не ми харесжа и 7 минути няма да седя,камо ли 7 години.Второ да ти кажа ли нещо честно прави са арабите да се отнасят зле с главоногите от Филипините,от тези по- лицемерни и нагли хора няма.Аз живея от 3-4 в Англия и тук филипинци колкото искаш и претендирам,че са ми ясни.Другото нещо за 500те години турско робство и религията.Ами да ние сме православни християни,което ще рече,че сме последователи на Христос,който ни учи да не мразим,да прощаваме и да обичаме ближния и всички хора.Турско робство,ама знаеш ли как ме посрещат в турските магазини и зажедения като разберат,че съм българка,все едно са видели брат си и това не е защото съм жена така правят и ако влезе мъж българин.И друго нещо,бих казала,че турците са взели много неща от нашата култура,както и ние от тяхната,та да не сме чак такива националистиА за това,което казваш не били морални арабите,но се правили на набожни,ами хора са не са извадени от калъп има и такива има и други.Та много плоско расъждаваш и за чужда религия разсъждаваш без да познаваш своята собствена.При това религията понеже явно ти е болна тема,ще ти кажа тя трябва да е осъзнат избор,а не защото това или онова.Затова никого необвинявам,че си е сменил религията.При това един съвет,за да се чувстваш добре където и да си се научи да живееш и да приемаш хората около себе си,не да им намираш косури.Ако разсъждаваш така и в златен дворец да те сложат пак няма да си доволна.

# 153
Дтти, и аз така съпоставям влажността в България и Англия, но при мен все печели България...Понеже на острова е изключително влажно, ако достигне 25 градуса аз започвам да примирам от жега, да се обливам в пот, да ме боляът всички кости и да се чувствам като увита във влажен чаршаф. Това може да се дължи и на наднормените ми килца, но наистина ми е много неприятно. А сложи ме в България на 35 градуса и никакъв проблем...

Шилан, ами ще ти разкрия тайната на моето търпение, но на ухо...между нас да си остане...тайната е много прозаична - шепот: одъртявам. Според мен трябва да се радвате ако сте нетърпеливи, има голяма вероятност това да означава, че сте все още млади.
Най-гадното е, че сякаш с възрастта започнах да губя тръпка от пътуването...като се зададе пътуване вече мисля повече за неудобствата около него - мъкнене на багажи, дремене по летища, отколкото за изненадите,неизвестното и новото, които ще ми донесе.

ЛинаЛав, права си, че човек често вижда това, което му се иска да види.  Ето аз ако исках да обръщам внимание само на лошото в лондон щах да имам материал да напиша цял роман, но съзнателно търся и красивото и доброто където и да отида, защото го има навсякъде...ама който е избрал да вижда само негативното, ами това си е негова голяма загуба.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 22:17 от Monsoon_rain

# 154
Monsoon_rain,за Англия и Лондон и аз мога да напиша много лоши неща,хеле пък за дивия капитализъм и това как са ошущкали света абгличаните,но си трая и гледам на добрите страни и да съм добре с хората около мен,че иначе ще ми е страшно самотно.Но ме оздразни изказването на тази жена,защото едва ли не хората доматите с колците ги ядат и едно такова хем не и харесва по-добра съм от тях,хем тука седя.Ама ко да се прави на некадърния космонавт,космоса му е крив.

# 155
Момичета, да се разпиша и аз по малките часове.
Кате, за търпението и на мен така ми се иска да се науча. Никак не ми достига, както хвана да правя нещо и вече искам да го свършвам. Хем знам, че е така, хем то ме човърка отвътре. Дори понякога с възпитателна цел си налагам да правя нещо пипкаво, Докато не го преборя, не спирам. А междувременно стоя на тръни и едвам се сдържам да не зарежа работата  Mr. Green Ама уча се.. с мерак всичко става  Peace
Магда Тъжно, много даже  Hug Моите съболезнования!
Дуа, да кажеш утре като минат изследванията как е момчето.
Дала с глас се смях на някой места в твоя пост  hahaha
Покрай това, че тук няколко пъти се споменава за Иран, днес погледах малко снимки от там.. неверотно красива архитектура има, особено джамиите какви са, като дворци - пъстри, пищни, очите ми останаха   Crazy Обожавам да разглеждам сгради и орнаменти по тях.  Heart Eyes Как е кухнята там? Някой може ли да издаде някоя кулинарна тайна?   chef
Май е време да си лягам  newsm78 Пак обмислям среднощен курс до хладилника, ама за сега се сдържам. Тези дни съм кротка с яденето, няма да развалям дисциплината  Naughty

Лека от мен  newsm46

# 156
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

# 157
ДОБРО УТРО-на чашка кафе

това е поздрав от племенника с кръвното-бяхме на изследвания и сега е сложил тазе месен-явно му е мъчно за майка му.... Sad
http://www.youtube.com/watch?v=iBDbqZf06nw
Дивиана,разбрахме- bouquet

от 12 пак сме на лекар-да видим изследванията и прочие
-снощи нали бях направила фъч-с много какао,масло и шоколад...
момчето яде от него-викам му не е добре да ядеш много,но си взе две парчета
-скоро,му причерня-каза ни ,а като му мерих кръвното 170-115 #Crazy
сега е по -добре  bouquet

# 158
Добро утро и от мен!
DUA,би ли споделила рецептата за фъча,аз я имах но я изгубих,а много го обичам!

# 159
     Добро утро момичета!

Тъкмо приготвих и аз кафенцето и хоп , ДУА ме изпреварила Wink

Аз си вземам веднага от нейното , че още не съм се разсънила Embarassed

Момичета- не бях чела от 2-3 дни и искам да благодаря на Линалов и на всички , които сте споделили за колетопращането и колетополучаването Laughing(измислих не една , а цели две нови думи)
     Преди няколко дни прочетох предупреждението на  Линалов и се замислих - досега не бях пращала колет от тук, и единствените ми впечатления са от приятели , които знам че пращат от Лондон и Щатите. Започнах да събирам отзиви както от тук , така и от БГ и се оказа , че си е направо кошмар- задължително ходене до митницата , размотаване , проверки , заядливи служители, а понякога и огромни закъснения- също както вие пишете.
    Както и да е - със сигурност ми спестихте големи главоболия. Намерихме друго разрешение- мъжа ми взе куфара със себе си за Лондон , а от там приятели ще го изпратят с някакви българи , които превозват пратки , ползвали са ги многократно и дори не ги проверяват на митница, доставят до адреса и т.н. Ще пристигне за седмица Naughty
   Не е и скъпо и мисля от сега нататък като се наложи така да процедираме.

Магде  action032Много съжалявам за случилото се ! Да почива в мир! Направо не можех да повярвам като четях за начина по който се е случило... Сила и вяра за семейството и близките му! Praynig Praynig Praynig

Деси  bouquetБлагодаря ти за милите думи!
  Сега има ли проблем с албума или не?Отваря ли се нормално?
  Ще отивам да гледам снимките на Дала от Лондон след малко  Heart Eyes
  Дала- много се радвам , че си видяла най-хубавото от Лондон -понякога човек остава разочарован или има по- големи очаквания , които не се оправдават... но  при вас няма как да не е останалото най-доброто впечатление, имайки в предвид местата които сте посетили!

Сабинка - мерси и на теб! Кога ще видим нови снимки на Теди и Йоанка? На снега?

Наде - колко си права... за тежката зима , а Дала за Геноцита...Светлинката в тунела пак се премести по-надалече...Сега гледах новините по БТВ- един омагьосан кръг... поредната поискана оставка на правителството, само дето сега вече цял свят ни гледа втренчено, а ние продължаваме да се излагаме и да си прехвърлят топката едни на други... Ето ни сега Европейски съюз- такова драпане и гордост беше от страна на управниците като ни приеха, само дето от лакомия , не можаха да проумеят , че там пари на тепсия не дават , а да си ги заслужиш не е лесно...

Дуа- дано всичко да е наред с изследванията!

Отивам да храня малкото щурче!

Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 12:34 от Dina767

# 160
Здравейте красиви мами Hug Hug Hug
Дуа,мерси за кафенцето.Надявам се на резултатите от изследванията да са добри и да няма нищо сериозно Praynig
Дина,ми така си е най-сигурно да се праща по човек.Аз от тука нося,пращам,абе общо взето БГ общността сме си като втора пощенска система. Laughing Laughing Laughing
Айде оставям ви,че дългът ме зове. Peace

# 161
Запис   bouquet

Лина- и аз имам същите впечатления от турците.....като видят българи и все казват -Мара Комшо  Laughing и ни се радват.Това,което забелязах че в Лондон точно те държат хубавите дюнери,а тук са арабите-но те си признават че първи са повели турците тези сандвичи-дюнел...а понеже арабите са си търговчета-веднага са усетили накъде духа ветреца и са развили този вид бизнес.Чудя се аз  веднъж-що не ми дават Айрян-питам да си го потърся-а арабина вдига рамене...а той не знае-знае че има Лбън,Райб...но Айряна не му е ясен.Като видя на рафта кофичките с айрянец ми става ясно и  чие е заведението....иначе хич не мога да ги разпознавам-кой турчин,кой арабин... newsm78 Laughing А за филипинците...напълно,ама напълно се припокриват и моите впечатления .То при тях било въпрос на чест мъжа да си предложи жената на приятел,или на ..който и да е-и колкото по-голяма сума пари чуждия мъж предложи за нея-толкова мъжа и семейството на жената са по-доволни.Тук ги гледам- компаньонки на възрастни мъже. Какво да коментираме-различни култури-различни нрави....ама пък и филипинките са си огън жени де!Нямат скруполи и задръжки... Laughing
И все-пак ,бг общността в Англия е по-добре развита. То навсякъде това го има- нашата бг злоба и завист е пословута вече....аз не гледам аз да съм добре-аз гледам на комшията да му е зле....ей това ни е все в главата-да се мерим,да се сравняваме и все на другия паницата да ни се струва по-пълничка.... Rolling Eyes  Психика-не е точно балканка...не са така турците,не са така и поляците -гледам.А румънците са Зъб за зъб-око за око...Само Ганю си е такъв! Обаче със сълзи се смях на едно определение при вас-...едно нашенско момченце  вече 3 месец е в Лондон.И шашнато от разликата ...говори с майка си по Скайп -...тука ще стоя...уличите с език ще лижа,ама няма да се връщам....А майка му се вайка оттатък-Сине, все-пак  ти си българин-не забравяй корените си ..откъде си -ние с баща ти сме тук-цял живот за теб събирахме-апартамента на теб ще остане.Надяваме се да се върнеш.....А онзи-..А,късно е майко-болен съм .....Болен съм вече  от болестта на Паунд  Laughing Joy Joy Joy Money Money Money
Душицата той....каква болест пипнал само....

# 162
дуа  да не би мом4ето да има диабет-на майка така и се ка4ваше кръвното newsm78,но нека тя после да пише пове4е
,и аз искам рецепта за фъ4
дивиана  Hug

аз в петък оставам само с Даяна,големите заминават на екскурзия в Тъдмор/Палмера/-много е хубаво там,но е в пустинята и се 4удя как да ги накарам да облекът по дебели дрехи,4е тук денем е топло,но там си е студ
http://ianplumb.com/photo_gallery/slideshow.php?set_albumName=Pa … myra&mode=low

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1255058

ето на какво попаднах-гадно е, но ми се ще в4ерашната ни посетителка да го коментира

# 163
смразяващи неща стават по света.  168часа от минлата седмица разказваше пак за англичани-млада жена живее с любовника си, който изнасилва 2годишния й син пред очите й, бие го, измъчва го. Няколко пъти социалните служби правят "забележка" и толкоз, момченцето умира в страшни мъки със счупен грабначен стълб, докато изрода го изнасилва на парапета на стълбището. При аутопсията откриват, че ушите му са отрязани, а майката е прикривала като е мажела раните с шоколад!  Майката била много тъжна, зашото любовника е арестуван и тя щяла да прекара Коледа без него  #2gunfire

# 164
   Здравейте, момичета  bouquet
  Dala, много ме разсмя с тази болест на момчето.  Laughing Тя май е доста заразна. В последно време като че ли е обхванала цялото човечество.
  Наде, моята любов върви, но засега сме отново само по телефона Sad Чакам го хабибито да дойде към 10-12 декември, но още не е сигурно,защото напоследък е доста зает. Нещо в последните седмици го е обхванала някаква безпричинна ревност. Ревнува от всичко и от всички,та се бяхме поскарали малко. Казва ми "Не знам какво ми става. Сам не мога да се позная". Надявам се да е моментно състояние.
  Мен от вчера ме е обзела паниката около очакващото се земетресение. Confused Около мен всички за това говорят. Някой казват, че ще е лек труса, други пък, че турските учени били казали, че ще е разрушителен, но наште си траели... Shocked Софиянките, предлагам да се отдадем на селски туризъм някъде в Родопите за по-сигурно.
  Успешен и спокоен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт