Кипърска царска туршия....(17)

• 22 770
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро:)
Муци,благодаря за кафенцето  bouquet Искам и аз такива чашки,я кажи от къде ги купи Heart Eyes
При мен за съжаление няма нищо интересно,украсихме една елхичка и това ще е цялата коледна украса за къщата Peace
Чудя се и аз дали да купуваме подарък на малката-като я питам какво иска да и купим и тя вика- коледа  Joy
Весел ден на всички  bouquet
п.п. Муци,не само Мириам се губи,ами и Гугуна,и Люсинчето и Маатете...съвсем ни оредяха редиците на кипърските мамчета Crossing Arms
Буболинче,писали сме заедно Hug, мерси за инфото и аз знаех че ще отварят ЕЛЦ в Ларнака,ама незнаех къде е... може би и ние ще отскочим Peace

# 211
  • София
Шанкулче, то и БГ редиците нещо се разредиха  newsm78...Аз съм от мърморковците от БГ та затова подвикавам на Мириам... Mr. Green
Всички са на пазар сигурно! А за чашката и на мен много ми хареса, та и затова ви сервирах в нея...Та така! А вашто компче върви ли вече както трябва?

Като мине Никулден ще украсяваме и ние в къщи, ама още не съм купила украсата, де.... Heart Eyes

# 212
Здрасти мацки (в т.ч. и бабки Wink) + ПДД!

Деска, да си жива и здрава, да пребъде името ти и Св.Сава винаги да те закриля!   bouquet  Мерси и за страхотната почерпка!

Муцони, ей така изискано поднесено в елегантен бизнес-стил кафе още не бях пила...

Катенце, мога да ти кажа, че прическата не само държеше.., ами в сравнение с птиче-цвръчка разните стилизиращи продукти просто пасти да ядат... Joy Joy - това нещо ти казвам ми направи бретончето гипс - отмиване няма... Crazy rotfImbo

Офффф, и аз още идея си нямам какво да подаря на Лора..., че тя ми е и рожденничка маймуната, пък вече е във възраст дето не е за играчки... Вероятно към нещо практично ще се ориентирам - някакъв тоалет или...., пфу да му се невиди..., пък и тя не е човек дето знае какво иска Rolling Eyes

Хайде чао ви и приятен остатък от  smile3558
/И да не се преработвате, ей! Ако началството се пробва нещо да ви юрка, може да му цитирате поверието, че ----------->
който работи в петък следобяд, ще му умре шефа Mr. Green hahaha./

# 213
Добър ден!Ха здравейте  Hug
Айде на бонбоните:
Взех вътрешния изпит, черпя скромно. Повече за външния  Wink  Laughing Исках да  отида на външен в понеделник,но нямам шанс-нямало места.  Sad Така,че оставам за другия понеделник.
Кате,имам представа за каква муха говориш.С дист. нали!Ние взехме на Васето лятото подобен хиликоптер/много финно,лекичко,чак те е страх да го барнеш/към 40лв. беше.И кво?Работи точно 2 дни,докато не отлетя в клоните на едно дърво.Смъкнахме го ама-ниц,до там беше.Баща му все ще го прави и не остава време за него.
Муцка,ще се обадя на майчето в неделя да се разберем  PeaceДнес въртях на кръговото на панаира  Crazy пфуууууууууу чак го намразих!  Tired Crossing Arms
Блондич,подари и дневник на Лорка  Wink Много ми харесват  готовите,с розови листи,красиви корици.Само идея давам  Hug
Шанкулче,верно,че не казваш-Как е компа?Ще го бъде ли?
Ванси,привет и от мен ! Hug
Деси,Честит имен ден !   bouquet  Да си жива и здрава,желая ти много късмет и любов   bouquet
Мастерче,где си хубавице??????????????Липсваш ми на пейзажа!     bouquet
Весел и усмихнат ден на всички  Hug 

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 13:10 от Жужи

# 214
Жуже,туканка съм бря  Joy Joy Joy
Ма кат, гледам,че никой не пише и аз кво....Сама ли да си говоря?  hahaha hahaha hahaha
То не,че вече не съм изперкала ,ама.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Жуже,честит ти взет вътрешен изпит! Все така да продължаваш!  Hug Hug Hug Hug Hug

Блонде,  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много се смях на сентенцията за преработването ...Ще я кажа на колегата ми  Joy Joy Joy Joy

Муцеее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Момичета....Абе да питам...Какво стана с туршийките дето ги правихте?Станаха ли вече?

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 13:30 от TheNMaster

# 215
  • Larnaca, Cyprus
хоп троп и аз тук.... Party Party
тъкмо се е развихрил мохабета я да видим.... Thinking
Буболинка непременно ще проверим магазинчето Peace
Ванси ще идвате и с двете деца предполагам и предполагам че те вълнува по скоро голямата как ще е нооо няма страшно имам приятелка дъщеря й е горе долу колкото твоята преспособи се толкова бързо вече втори месец и си говори на кипърски е не всичко разбира се обаче се оправя момичето ...... Peace..пък и тя така или иначе първата година ще посещава училище като наблюдател така му викат тук за децата на чужденците т.е. ако се оправи с езика и изпитите накрая преминава нормално в  следващия клас  bouquet
Деси ха честито да си жива и здрава и славна Десислава   bouquet  bouquet
Муцеее ееееее тва кафенце страшна работа една кипърка - приятелка има същите чашки още не съм се престрашила да я питам откъде си ги е взела обаче не са много удобни да знаеш .....казвам го от опит все пак Joy Joy
Шанкулче радвай  се докато е още малка и няма много претенции после като порасне да видиш #Crazy #Crazy..моя например големия вчера ми заяви че нашта къща отвън нямала такива празнични лампи  newsm78..а пък малкия иска от тези дядо Коледа дето ги закачат по балконите и висят все едно са се устремили към комина #Crazy #Crazy
Блонди и аз така си помислих че добре ще държи дори се сетих за един филм с Камеран Диаз в главната роля която си оправи по същия начин бретончето ама там беше с друг материал Embarassed Embarassed
ЖУжка айде брааааааааво дано да успееш и външния изпит от първи път без зор... Heart Eyes
Мастерчемалеееееееее Embarassed Embarassed Embarassed...добре че ми напомни ....гледай сега рецептата съм я изкарала на принтера нося в чантата всеки божи ден близо до мен .....зелето и карфиола са още в магазина чакат ме ............ hahaha.....кога ли ще намеря време и аз кат белите хора да спретна една туршийка......еееех Mr. Green

# 216
Аааааа, Катюшчееййй, тоз стилизиращ  мат`реЯл  и  Блонди го знаееее Wink.., ама лесно ви е на вас - омъжените да си го набавяте   angel008.., пък на такива като мен кво им остава освен да дават грешна пара за пяни за обем, лакове за коса и прочие... fiuuuuuu  горките ний 4470 hahaha

Жужче, ха честито взет вътрешен изпит............ макар че това "вътрешен изпит" доста многозначително звучи...  Wink.... и не става много ясно на кого какво по-точно му уйде вътрешно... rotfImbo rotfImao  Хайде и за другия късмет и да се отчетеш подобаващо Mr. Green

# 217
Момичета ,благодаря за поздравите.
Мен нещо сън не ме хваща тази вечер и сигурно защото не почерпих на малчо за 9-те месеца.

Ами оставих ви без почерпка и ми е съвестно.
Жуже,честито за взетия изпит,пък ще стискаме палци за другия понеделник.
Някой знае ли как стои въпроса с изпращане на колети до Кипър.Дайте малко инфо по този въпрос,ако реша да пращам нещо малко.
Муцка,този сайт го знам,но не съм разглеждала.Всъщност сега ще направя тази работа - и без това всички спят.........
Айде момичета,до следващото включване.
И да са живи и здрави всички със името Николай и разновидностите му.

# 218
Днес е 6-ти декември - денят на Св.Николай-Чудотворец!

Св. Никола, чието име означава Победител, е покровител на водите и пази хората от наводнение и удавяне. Той властва над моретата, реките, езерата и над целия подводен свят – рибите, самовилите и демоните.  Вярва се също така, че св. Никола е патрон на търговците, а освен това помага на младите хора да се оженят.
       Преданията разказват, че св. Никола спасил една лодка от потъване като запушил дупката й с шаран.
       Затова на трапезата рибата е основното ястие.

Днес черпя и аз, защото Никулден е празникът на родния ми и най-прекрасен /поне за мен/ Бургас!

# 219
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит Празник на всички празнуващи!

# 220
  Честит имен ден на всички празнуващи и от мен! Дълъг живот, здраве и пари им пожелавам! Как искам да съм си в БГ сега ...та да му хапна от традиционното шаранче! Като от снимката например ...Тук не съм виждала по магазините тази риба, предпочитат си морската.
  Кати, сетих се къде съм виждала чашки за кафе като тези на снимката от Муци - в Дебенамс. Чисто бели бяха и чинииката е кръгла, но пък дръжката е точно същата!
    Весел уикенд момичета и момчета!

# 221
Здравейте момичета, ПДД и приятелки "бабки",

Деси, макар и със закъснение, бих искала да те поздравя за именният ти ден и за 9-те месеца от раждането на детенце...
Бъдете здрави и много щастливи!

Жужи, браво за взетия изпит! Пожелавам ти успешно да се справиш и с курмуването!  newsm10
Аз имам шофиорска книжка много отдавна, но хич не ме бива в шофирането...  newsm01

Честит Никулден на всички празнуващи!

Блонди, аз също много обичам Бургас...
Доли, предполагам, че и вие празнувате?..
Дани, като седна довечера на масата, ще си хапна едно парче специално за теб...
Нашия шаран ще е пълнен с орехи и лук...  smile3521
Аз самата имам 3-ма именници (родителите ми и племенникът ми) и много обичам този празник...
Искам да ви почерпя, за да са ми здрави и много щастливи...

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 22:43 от pavlinkata

# 222
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес!

Павлинка, да са ти живи и здрави
и тримата именници! Много щастие и късмет им пожелавам,
и на цялото семейство весел празник!

Блонди, честит празник на Бургас!
Прекрасно е човек да се чувства спокоен и  щастлив там където е!

Днес е също празник и на банкерите, а както знаем имаме си и
банкерче сред нас..Мириам, честит празник и на теб!
Много професионални успехи и късмет!

Жужи, браво за изпита!
Давай и с кормуването да се справиш тази години и
току виж Дядо Коледа ти донесъл чуден и полезен  car003 подарък! Mr. Green

Дани, нарочи някой рибок за шаранче и готово! Peace

Иначе и нашето шаранче го напълних с лук, орехи, стафиди, моркови ...залях го с
доматен сок...и го посипах с кашкавал. Мисля, че се получи добре. Wink Е, май трябваше
да го запеча повечко... Laughing

Сега да ви пожелая весел празник на всички и
зашеметяваща празнична вечер!
Hug  bouquet Heart Eyes

# 223

Живота се измерва не по броя на вдишванията, а по моментите, които карат дъхът ти да спре. Желая ви повече такива моменти. Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 224
  • София

Свети Николай да бди над вас и семействата ви!

Общи условия

Активация на акаунт