Кипърска царска туршия....(17)

• 22 773
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  Добро утро на всички! Заповядайте по кафенце за едно приятно събуждане
Доста време само ви чета писанията май...нещо мързел ли ме гони...не, бе хора! Предколедни трепети!
 От друга страна, на работа много се изморявам, да му се не види! И в такива моменти искренно завиждам на мамите с бебчета, които ходят по разходки и пият кафета на воля/ не че и тяхната е лесна, разбира се/!
  Муци, благодара, че си се сетила за гостито! Мина екстра! Ново апартаментче, обзаведено по последните модни тенденции...страхотно беше! Питам се ще доживея ли някога и аз да подредя свое жилище най-сетне  smile3518...В БГ си купихме, но решихме да съберем пари за да го стегнем и поостанахме още "малко" в Кипър! Обаче това малко нещо се отече...Александър вече е в 4-ти клас! И така...Тъжна тема подхващам и затова спирам!
  Лек и слънчев ден на всички!

# 196
  • Larnaca, Cyprus
добро утро на всички  Hug
как сте днес ..... newsm78.....аз нещо се позагубих
дани мислила ли си си и варианта да останете тук завинаги newsm78щото то кат гледам бая бг членове се преместиха насам та в един момент се замисляш заслУжава ли си да живееш шест месеца тук и шест в бг и така цял живот ооооо пък и детето айде в бг на У-ще после айде пак в Кипър на У-ще..... #Crazy

та да продължа защо се бях ядосала ами отидох да сменям мухата и продавачката мноого любезно ме изслуша и ми я смени за чисто нова от кутията я извади ....та понеже й трябваше време да се зареди аз щастлива си взех новата мухичка и се отправих към у-ще да взема децата малкия толкова се зарадва едва изчака да се приберем да я пробва... Twisted Evil...та прибираме се вадим мухата слагаме я готооооооови за излитане ....всички в очакване..еееее..........ииии......да да ама не #Cussing out....е кажете саге кво да правя да фрасна продавачката с мУхата по главата или ........незнам и аз отивам пак до магазина......днес Mr. Green Mr. Green #2gunfire #2gunfire

мУЦЕ много си мълчалива нищо не казваш за тоалета какво избра към какво се УСтреми ..... bowuu....шарчицата как върви...... Twisted Evil

винаги ха подобна случка и на мен се случи с носиите в първи клас с тази разлика че на нас трябваше момчетата да носят един панталон подобен на потури който се нарича ВРАКА и бяха много и сладки и смешни..... hahaha...обаче беше интересно и забавно за чужбинските мами да гледаме шоуто.... Peace
Шанкулче ти пък сега доста хора липствали ееее малко се загубихме по фланга няяяма нищо ще ни простите виж за мен аз се изказах обаче Блондито откакто й казах да снима печката и се покри Joy Joy уплаши ли се ....опитва се да я щракне в добра поза ли какво ли  Joy Joy
Жужи тва в искрено и лично сега за ПДД ли беше нищо не казваш ейййй ПДД къде си бе човек newsm78
гери ехааа идва Елинорката Hug а с кой ще идва със свеки или с мамето.... newsm78 newsm78
буболинка къде бил тоз магазин дето викаш и какво има вътрееее newsm78

айде стига ви толкоз после пак щото някои и на работа трябва да ходим Mr. Green

# 197

Дани вече е сервирала кафето, остава да спретнем една закусчица.

Бубулинче, благодаря за пожеланията, да видим какви ще ги спретне мъж ми. Почвам да се смея на глас, когато си спомня първия подарък, който получих от него. В далечната "илядо деветстотин деветдесет и трета, тъкмо се бяхме загаджили и той замина на плаване. Чаках си го примерно шест месеца, докато се върне от моретата. А подобна вярност следва да се възнагради с подарък, нали така? И връща се мойто момче и какво мислите ми носи?! ЗАПАЛКА - РАК!!! ТА ТАКА... Цар е на подаръците.
Павлинче, и аз имам аналогична история за дядо Коледа в арсенала си. Викам на Инчето: - Дядо Коледа ще ти донесе подарък, ако слушаш. А тя ми отговаря: - Не искам подарък от него, не го познавам този. (Нали я уча, че от непознати не се взима).

# 198
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета.   bouquet
Минавам да се обадя на бързо.  Crazy
Мъж ми си е в БГ и затова няма време много за форум , но ще се поправя.  Embarassed

Лек и хубав ден.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 199
Здравейте момичета, ПДД и приятелки "бабки",

Дани, не бъди тъжна! Всичко най- важно и скъпо си е там при теб... Повярвай ми, че е така! Гушкай си момчетата и се наслаждавай на всеки миг в който сте заедно!
Чудесно е да си имаш твое жилище, но ако там няма обич... Още повече, при вас е въпрос на желание и решение къде и до кога да бъдете. Вие имате право на избор. Помисли си, колко хора има, които дори нямат алтернативи...
Ела да те гушна  Hug и се усмихни...
Точно така...  yes
cveta80, а вие окончателно ли оставате в България? Разкажи ни...
vinagi, вече нямам търпение да разбера как е минало тържеството в детската градина.
Доли, ето това е добре научено дете...
Цитат
Не искам подарък от него, не го познавам този.
Ама как така - подаръци от непознати?..  newsm62
Катиnewsm12  накарай ги да заредят една муха в магазина и да ти кажат кога да отидеш да си я прибереш летяща...
ПДД, а ти какво правиш? Надявам се, че не си ни забравил...

На всички пожелавам хубав ден!

# 200
Здрасти, банда!

Минавам пак бързешком, че много задачки ме гонят... nuts... и аз бяяяягам да не ме стигнат Wink hahaha  Шегата на страна ама тия дни тъй съм се втурнала...
Та Катенце, не че съм се покрила нещо, а все забравям в лудницата да сложа батериите на апарата да се заредят, smile3537 че да я щракна пустата му печка...  Пък в неделя си направих печено пиле с картофки и чак сама ме хвана яд че не мога да го снимам тъй както с позлатена кожичка, картофките и те запечени - мечта, я измъквам тавата от фурната.... мммммммм фамозна работа eat cook  Точно за това ястие направо зверски се бях затъжила, щото на предишната печка поне от година не можех да си го сготвя - така вече й бяха отслабнали реотаните, че за да опечеш мусака например трябваше да го сложиш яденето във фурната от обяд още.., та еле стане за вечеря #Crazy

Новини при мен кой знае какви няма... На 1-ви в понеделник си украсих коледно дома, та и у нас вече цари празнична атмосфера /поне интериорно/... santa2
Друго "интересно" - вчера както си вървях ... и пльок - една Фтичка ми се изтръца... smile3535 и то баш на перчема  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy  Че нали има такова поверие, че да те присере хвъркато било на щастие...  Whistling.., та да знайте де, че ако нещо позачезна само зарад`туй ще да е - чакам всеки момент туканка-на щастието да ми налети, та да ме отнесе... Crazy hahaha hahaha

Павлинче, просто ми взе думите от устата - тъкмо същото имах намерение да кажа на Дани по повод нейното тъгуване по собствен дом... Но сега само ще допълня ---->
Дани, миличка домът е там, където е сърцето.., а сърцето е там, където са любимите хора...
Така че ти имаш най-важното... Hug

Хайде сега чао ви, че пак трябва да утърчавам...

Прекрасен остатък от деня на всички в Кипър и БГ!   Kissing Heart

# 201
Ето ме и мен.Вие не сте ме забравили, нали?
Аз започнах работа  и вечера си гушкам бебето,та за това даже не пускам компа.
Тази вечер обаче ходихме да разглеждаме подаръци за малкия иииииии няма да ви кажа,нищо не харесвам.
Такива боклуци са заредили чеееее.Ами незнам,ще взимам нещо,но какво .
Оставям ви и отивам при бебе.

# 202

здравейте мили мамчета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Отдавна не съм писала, но като ми остане време ви хвърлям един бърз поглед.
Дойде вече време и аз да замина за Кипър на 21.12.2008 ще пътувам за Ларнака с малката си дъщеря. Мъжът ми е там вече повече от година и половина и не му се връща в БГ.
Обещавам че от тук нататък ще съм редовна в писането. Laughing

# 203
  • Larnaca, Cyprus
КВО СТАВА ТУК бЕ ХОрА newsm78 newsm78 newsm78
КЪДЕ СЕ ПОКрИХТЕ..... newsm78
Деси я кажи сега кажи че тя Гери докат се включи любопитството ще ме изяде ......я кажи Елинорка с кой ще идва ...... newsm78...и за твоя малкия кво се зориш и без това все още нищо не разбира тъй че каквото и да му вземеш все играчка ще е ..... Peace
Ванси....браво браво очакваме те като ново Ларнакчанско попълнение а дотогава не забравяй да се включваш  bouquet....а колко малка е малката дъщеря Mr. Green

ей напоследък само със момичета се запознаваме да му се невиди няма ли някоя мама с мъжко чедо Mr. Green
Блонди как е прическата след случката с пернатото държи ли ...... #Crazy
павлинката решила съм твърдо да върна мухата заспала и да я сменя с нещо друго ...........а да му се невиди #Cussing out

А пък аз на седя си тук в офиса около мен са се наредили шест баскетболисчета над 1.90 всички и се опитвам да не ставам щото пропорцииите ни са просто невероятни и ето на лафим си те с тях си аз със вас ...... Joy Joy

до поооооооооооослее дано се появи някой Twisted Evil

# 204
  • София
Здравейте и от мен днес!
Преди малко се прибрахме в Софето и
бързам да проследя събитията! Mr. Green

Ванси, прекрасна новина!
Много ще се радваме ако си по-често сред нас!   bouquet Hug

Кати, вземи бръмбар вместо муха. Joy
Може да излезе по-читав.

Блонди и за знам, че е на късмет! Дано излизе вярно поверието
и късмет и щастие от всякакво естество те засипят!
Hug

Приятна вечер ви желая и до сладки сънища!

# 205
здравейте на всички или по-точно добър вечер Simple Smile
докато се прибера от работа и обърна  и малко внимание на децата става наистина доста късно.
Незнам как е времето при вас тук в Пловдив днес беше супер.
Кати малката ми е на 5 и се казва Тина, а голямата е на 13 години и се казна Юлия.
Доста се притеснявам от заминаването си за Кипър, въпреки, че съпруга ми постоянно ме успокоява, но нали знаете ние жените мислим по различен начин от мъжете Thinking Simple Smile
А и моето ежедневие е доста напрегнато и добре, че е така за да нямам много време да му мисля, като гледам май и багажа ще събирам последния ден newsm78 newsm78

# 206
Здравейте
Честито на всички празнуващи.

Черпя защото утре е св.Сава и аз имам имен ден.Е не че Десислава има кой знае колко със Сава,но така знам и понеже няма Десиславин ден,си го празнувам на Савинден.
Елинорчета ще идва със баба си,т.е. с на Гери майката.
За играчките реших да не се изхвърлям да купувам скъпо.То мерак,мерак,ама за такива боклуци пари не давам.
vansi ,здравей,разбирам че си градска.Наистина времето беше страхотно.Съжалявам само,че в това време аз съм на работа,а бебе е на разходка с баба си.Но няма как.
За сега ви казвам чао.

# 207
Деси,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Да ти е свято името!
Да си много здрава,да имаш много успехи,сбъднати мечти и нови към които да се стремиш!
Наздраве!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 208
  • София
Добро утро прекрасни слънчица!

Хайде на по кафенце и водичка! Mr. Green

Деси, честит празник! Да си жива и здрава!
Относно подаръците, мисля, че
подарък съобразен с възрастта на детето ще е най-добрия избор.
Ето сайтче за малко идеи.
http://www.igra4kite.com/default.php?cPath=203_205

Ако държиш на качествени играчки и добър избор
в Пловдив мисля има доста добри и качествени магазини
в които да намериш това което търсиш.
Има доста посредствени производства, но има и прекрасни играчки
на съответната цена.  Peace

Ванси, само се успокой и всичко ще се подреди.
Важното е, че всички ще се съберете и ще бъдете заедно,
а в това няма нищо притеснително.
Каквото и да се случи няма да си сама.  bouquet

Блонди, Жужи...момиченца кокиченца..къде сте..ехо....
От няколко дни съм се зачудила за Мириам. Тя съвсем изчезна newsm78

Мастерче, видях те както си пишех....
Laughing

Весел ден на всички! Hug

# 209
Като сте заговорили за подаръци.Вчера ходихме в Early Learning Center .Падна ми шапката.Толкова много и хубави играчки,книжки,боички и прочие за всички възрасти.Искам да ги накупя всичките.И най вече мно-о-ого качествени.Кати отправяй се натам,а пък и ти шанкулче.Има отворени почти от всичките играчки и децата си играят на воля(пързалки,къщички,коли,кукли,музикални инструменти,масички и т.н)Час и половина не мога да я изкарам от там.Намира се срещу Макдоналдс,до Зорбас,близо до нас.
Имат и саит мисля.
http://www.elc.com/

Общи условия

Активация на акаунт