Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните и обсъждани теми във форума?
Кои са някои от основните събития, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните и обсъждани теми във форума?
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от общите интереси на участниците във форума?
-
Необходим ли е паспорт за българи, пътуващи до Кипър?

...В БГ си купихме, но решихме да съберем пари за да го стегнем и поостанахме още "малко" в Кипър! Обаче това малко нещо се отече...Александър вече е в 4-ти клас! И така...Тъжна тема подхващам и затова спирам! 
.....аз нещо се позагубих 
....е кажете саге кво да правя да фрасна продавачката с мУхата по главата или ........незнам и аз отивам пак до магазина......днес
....шарчицата как върви......
...обаче беше интересно и забавно за чужбинските мами да гледаме шоуто.... 

накарай ги да заредят една муха в магазина и да ти кажат кога да отидеш да си я прибереш летяща...
... и аз бяяяягам да не ме стигнат
че да я щракна пустата му печка... Пък в неделя си направих печено пиле с картофки и чак сама ме хвана яд че не мога да го снимам тъй както с позлатена кожичка, картофките и те запечени - мечта, я измъквам тавата от фурната.... мммммммм фамозна работа
Точно за това ястие направо зверски се бях затъжила, щото на предишната печка поне от година не можех да си го сготвя - така вече й бяха отслабнали реотаните, че за да опечеш мусака например трябваше да го сложиш яденето във фурната от обяд още.., та еле стане за вечеря 
и то баш на перчема
.., та да знайте де, че ако нещо позачезна само зарад`туй ще да е - чакам всеки момент туканка-на щастието да ми налети, та да ме отнесе...