Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните и обсъждани теми във форума?
Кои са някои от основните събития, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните и обсъждани теми във форума?
-
Кои са някои от основните събития, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от общите интереси на участниците във форума?
-
Необходим ли е паспорт за българи, пътуващи до Кипър?

Имаме занималня близо до нас,но предлагат за обед само суха храна
и таксата им е 10лв.на ден
-- търся си баба под наем 
.....а тва с каминката е суууупер и ние нашта си я палихме миналата година и моя мъж готви тогава халуми....доматчета....гъби....хлябче ммммммммммммммм чудеса става сууууууупер....
`

Няма какво да те съмнявам - то времето, когато можеше нещо съмнително да се случи отмина... Ама просто се старая много да не се срещам с компа, че се улавям сама как едното ми очО още по инерция се откланя към пощата /сещате се там иконката с пликчето, дето в единия край има пламъче, ако си получил нов емейл/...
винаги се старая да спазвам наложените ограничения
в нашата компания! Да ти обясня накратко - някои от списващите тук мами (+ 1брой татко -
/
..... Еееех, хубаво оправдание си имах преди да се скатавам от кулинарни изяви..
.. /че ако трябва да съм напълно искрена, не съм от най-запалените готвачки../, ама свърши вече с мързела...
Бургас ви пращам!