Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 610
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Вики,моя пък разчита че имам любовник дето ще ми изхвърли боклука и ще поправи това-онова.  Joy Някой с подход към децата дето да ги приспива и храни за да съм свежа за него.  Joy
Снощи имахме гости,подариха на Надина Снежанка и свирещото й легло.Излезе,че и Никола проявява интерес към леглото,та го разкостиха.     #Crazy

# 211
  • Асеновград
Добро утро ,
аз вчера купих коледните подаръци на Тедо - конструктори 2 и един пъзел.Понеже нямам много време за обикаляне по магазините , рядко влизам в магазин за играчки та станах разногледа вчера.Щяхме да купим е удин комплект тенджери и тигани , ама бяха в розова опаковка.Тедо обожава да играе с домакински съдове , по възможност порцеланови.Набелязахме подаръци и от бабите и дядовците.Хвана ме треската вече , готвят ми се коледни манджи , украсява ми се елха , нямам търпение да видя физиономията на Тедо като си раздаваме подаръците.
Уф , това ДК на Донси , все го чета детска кухня  Laughing.

# 212
Били и мен ме обхвана треската!  santa2 Nature Snowman Другата седмица и аз ще украсявам.
Ваште гушкат ли плюшени или други играчки?Надина чак сега почна да спи с играчки,но Никола дали от нея гледа,но много обича плюшки и все гушка.Особено един далматинец,влачи го навсякъде и изисква и от нас да го галим и целуваме.  Laughing Най-смешно е като го занесе на баща си и го кара да гали далматинеца,мъжо е много смешен щот не е по ласките,ама заради Никола се навива.

# 213
  • София,
Добро утро!
Аз пък мразя КОледа, незнам защо, може би защото всичко е свързано с пътуване, студуване, а и една апатия ме е обхванала. ТОзи период е много натоварен за  мен Naughty Не ми се украсява, изобщо чувствам се ужасно! То не че има място в тая теснотия и за елха, изобщо идея си нямам къде ще я дяна и нея.  ooooh!

# 214
Ду!
Аз толкова оби4ам Коледа и да пазарувам съ6то .Тая седмица имам детегледа4 и мога да обикалям на воля.Ама за Марти отдавна съм купила подаръци,за другите 6те ги мисля сега.
Донси ,умрях от смях с мъжа ти ,да го следи6  Mr. Green ,ама те са си такива мъжете .

# 215
Добро утро  Hug
И на мен още не ми е коледно, ама ще се оправя  Laughing
Това за сребърната вода го четох и ме впечатли. Много ефикасно изглежда...
Янче, голяма веселба с пенсионерите  Laughing
А моя мъж всяка вечер ми обяснява, че има 3 любовници и 3-те бременни   Joy
Ето поздрав и от нас http://www.vbox7.com/play:67d4fb6c

# 216
  • Асеновград
Дунди , как е Вероника ?
Яна , и Тедо гушка.Колкото по-голяма е играчката и с по-дълъг косъм , толкова повече възклицания съпровождат гушкането.

# 217
ХИ-хи,Мимозка на колко бирички е Мимко?!  beer Много сладък!
Дунди,сега си в труден момент.Инъче си много топъл човек според мен и обичаш семейните празници!  Hug

# 218
  • София,
МИмозка, много е сладък тоя МИмко, направо ми напълни душата! А пък как съм се смяла с Др. Маргаринов ... Joy Joy Joy, а също и с любовниците на мъжа на Вики, Янче, това за твоя любовник си е чиста истина, ако си намериш такъв, може ли и ние да го ползваме! Hug
Днес Вероника е по добре като, че ли незнам де, то при нея когато уж е добре и стават белите. Снощи спа спокойно, не е хъркала. Сутринта покиха пак малко, но не тече така нослето. Аз я натъпках пак с витамини и капки и сложих. И даже си направих едно много яко приспособление за издърпване на секретите от нослето с прахосмукачката, но то пък няма секрети, което е хубаво де.  Hug ЩЕ я видим как ще е днес, няма да я извеждам пак, да видим, и на мен ми се ще да е добре и да нямаме проблеми, ама уви. Хич не ми се виси повреме на празниците по болниците пак! Sick

# 219
  • Асеновград
През пост пиша днес , ама не знам дали сте видяли това :

"С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница, е намален с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега."

Добавено е в правилата и понеже сме на 15 страница , да знаете , че имаме още 5.
Дунди , на теб затова ти е кофти , не мисли така , няма да прекарате празниците по болници  Hug.
Мимко е много сладък , има хореография в танца му  Heart Eyes , на Тедо новия танц прилича на казачок , състои се предимно от дупене и клякане.

# 220
  • София,
ДА така е и аз одеве щях да Ви пиша затова и явно съм пропуснала. При нас в темата за първолаците, Донси, ти нещо се изгуби от нея  newsm78, вчера модератор пусна официално съобщение за това. Hug

# 221
1.   Марти и Никола
2.   Яна с Нико и Надина
3.   Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/
4.   Мая и малчо
5.   Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/
6.   Веселка с Ина
7.   Ками и Ева
8.   Стефи и Етко
9.   Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11. Ками и Гери
12. Теди и Марти
13. Клара с Нур и Зейна
14. Галена и Кая
15. Таня и Ади

Може би да напишем и мъжете, които ще присъстват, за да се ориентираме за парчетата торта. А защо да няма дядо Коледа - от 15 гласували 8 са ЗА дядо Коледа, значи ще има. Предлагам да закрием анкетата, а ако някой още се запише за партито, ще си каже дали е за или против и ще вземем предвид гласа му. И какво стана с яденето - панделки, солетки, нещо друго? Все пак не е без значение, че дядо Коледа ще оскъпи мероприятието и някои може да са против да поръчваме храна/много храна. Хайде да го обсъдим...

Били,Никола има един комплект от пластмасови тенджерки и тигани,печка, фурна, чинии, черпаци, прибори и храна - много джаджички има, освен това е унисекс  Wink, дори на кутията е снимано момченце как готви. Много си играе с него - е вади и моите тенджери и тигани и ги включва в играта...струва 20 лв от джъмбо. Похвали се с подаръците, дай линкче да видим  Hug

Аз пък толкова мразя да пътувам - типичен телец, вкъщи си ми е най-добре

Не знам защо не успявам да видя Мимко  newsm78 имам флаш, пак ще пробвам след малко

# 222
  • sf
Ами аз предполагам,че децата вече ще са обядвали вкъщи, големите също. Наистина ДК ще оскъпи, та ако искате да поръчаме торта и нещо съвсем малко за гризане, а всеки да си плаща пиенето , както миналия път. После делим на дете и така.

Обобщение на Темите
Публикувано на: четвъртък, 27 ноември 2008, 12:33Публикувана от: marisasav 
Вмъкни Цитат
1.   Марти и Никола
2.   Яна с Нико и Надина
4.   Мая и малчо
5.   Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/ + 1 брой татко
6.   Веселка с Ина
7.   Ками и Ева
8.   Стефи и Етко
9.   Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11. Ками и Гери
12. Теди и Марти
13. Клара с Нур и Зейна
14. Галена и Кая
15. Таня и Ади

# 223
1.   Марти и Никола
2.   Яна с Нико и Надина
4.   Мая и малчо
5.   Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/ + 1 брой татко
6.   Веселка с Ина +1 брой татко   Laughing
7.   Ками и Ева
8.   Стефи и Етко
9.   Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11. Ками и Гери
12. Теди и Марти
13. Клара с Нур и Зейна
14. Галена и Кая
15. Таня и Ади
Здравейте момичета  Hug
аз се поизгубих, но се опитвам да ви следя от време на време  Peace
давайте линкове за подаръци, че аз се лутам само из сайтовете и все не мога да реша какво точно да вземам за подарък на Ина  newsm78
Последното,което харесах е това
Ина много се забавлява на зоологическата градина - играта на сайта на Фишер прайс  Laughing
някой да го е виждал някъде из магазините newsm78
довечера пак ще чета, че сега няма време отново  ooooh!

# 224
Не сте ли се замисляли,4е половината деца може да ревнат от тоя Дядо коледа. Малки са ,а и ни6то няма да разберат,пък и във всеки мол 6те има .

Общи условия

Активация на акаунт