Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 616
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • sf
Торта, торта, торта  Party

# 196
  • София
А каква е ситуацията с хер бебе?
Имат ли доставки?
Още ли се занимават с бурканчета?
Колко чини?

# 197
КОЙ КАЗА ТОРТА  Mr. Green

# 198
Кати, имат доставка, 25 лв. на седмица със събота, 98 лв на месец. В началото даваш 10 лв депозит за бурканчета

# 199
И аз мисля Хер бебе да пробвам.Никола отказа тотално държавната кухня и вече 2 месеца я хвърлям,няма смисъл само да я разхождам по квартала.
Аз на храна не държа,но ако заведението си държи на кетеринг поръчвай като миналия път Марти!А пържени картофи има ли?Незнам да кажат майките чийто деца ядът,че мойте сигурно само сок ще пият.

# 200
  • sf
Мойте всичко ядат, мъжо пък още повече  hahaha  все ми е тая какво ще поръчате, само торта да има  Mr. Green на Лагуна  Wink

# 201
  • София
Рени с коя програма стандартна мога да свържа две снимки в една?

# 202
Аз ползвам Фотошоп, а от безплатните и лесни за работа съм ползвала gimp и irfanview

# 203
Здравейте.
 Болничките бързо да се оправят.  Hug
За храната нямам претенции.
Цитат
Ели, името на доктора е Масларски
По този повод се сещам че ми е казвал че са го прекръствали и на Маргаринов  Joy
 Лека нощ

# 204
  • София
Аз gimp съм ползвала под linux, нима има вариант за windows!?

# 205
Ееех, Кати, от много години вече има и за уиндоус  Wink Че дори преди около две години пуснаха плъгин за анимиране  Laughing

# 206
  • Canada
Здравейте! Hug
Аз чета, за да съм в час, но не ми остава време за писане.
Благородно завиждам за партито, убедена съм, че ще бъде забавно. Ние тук лятото си направихме форумски пикник и беше много весело, а децата са на различни възрасти. Мога само да си представям какво би било, ако всички са на една възраст.

Тази седмица и при нас падна първия сняг - 3-4 см. Нямах възможност да наблюдавам реакцията на Раян, тъй като сутрин излизам рано, но татко му каза, че не се е впечатлил особено.

Вече доста време Раян кашля, пробвахме какво ли не, постоянно го водим да го преглеждат и всеки път ни казват, че всичко е ОК. Да, ама не. Нощем по някое време като се разкашля, събуждаме се и на бегом ходим да го вдигаме от леглото, че звучи страшно. През деня е много по-рядко и не така сериозно. Никнат и разни зъби, но възможно ли е да е само от това?

Ех, доста колежки съзодийнички (леле че дума стана) Mr. Green има май. Честити Роджени Дни! Живи, здрави, обичани и щастливи! Не знам за другите, но за мен с пълна сила важи така характерната за зодията страст към пътешествия. В последно време обаче се чувствам като закотвена, трябва да взема мерки.

Емчето май от цяла вечност не е писала. Сигурно Стилиян вече здраво бърбори. Simple Smile

# 207
Добро утро!
N.R. да и аз спадам към хайманите така да се каже. Laughing Много обичам да пътувам и използвах всяка възможност.Но сега докато са малки децата без помощта на мъжо и без желание от негова страна трудно се пътува.Макар,че организирам нещо за след февруари пък да видим.Пътувала съм даже с Клуба на пенсионерите в София,щото тяхните екскурзий са най-евтини.Голям майтап е с тях,свирят,пеят,носят си домашни сладки и вишновка,та редовно ни напиваха с приятелката ми,ама как цепи глава от това сладкото.  ooooh!
Да направим и за тортата едно бързо гласуване ако искате?

# 208
Добро утро и от мен!
Ние вече украсихме елхата и днес съм решила да по напазарувам още коледна украса,а и мисля да си купя и за мен нещо.

# 209
  • sf
Да направим и за тортата едно бързо гласуване ако искате?

кво гласуване, бе, че има ли някой да не иска торта  hahaha
то явно ДК няма да има, та поне тортата да остане  Mr. Green

Аз сутринта закарах децата и щях да ходя по магазините, но установих,че съм си забравила парите и се върнах у нас, а мъжо ме обвини,че съм го следяла и за туй се връщам  Joy
Ся му викам, като изляза след малко да викне любовницата да изчисти у нас,че е кочина  Joy

Общи условия

Активация на акаунт