Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 619
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да се самолекувам ми трябва сребърната вода. Четох преди време добри думи за нея и сега не намирам, а и нямам много време да търся как да приложа въпросната. На шишето пише - дезинфектант, имуностимулатор, антивирусно, антимикробно, антимикотично. Предназначение - за.... много болести / да не изброявам/ и начин на употреба - почти всички възможни.  Звучи добре. Пия цитросепт и ехинацея и се мъча с маска, за да не заразя домочадието.
 Ще потърся в "часът на мама", съветите на Михайлов... покъсно, че ме чакат безброй задачи.
Благодаря Hug

# 181
Ох, Ува, като те четох и ме досмеша. Първият път като четох на мъжа ми листовката на Цитросепт той каза "Ако мори и хлебарки, да купим десетина" Laughing Joy

# 182
  • sf
ей,, супер се кефя на дъжда днес, въпреки че ми провали деня, но поне ще стопи гадния сняг  Party

Марти, а не е ли време да си поръчаме и хапването за партито?

# 183
  • София,
Здравейте и от нас  Hug
и на мен днес нещо ми е супер гаден и тъп ден! След около десетдневно добро състояние от днес Вероника пак е с хрема #Cussing out и пак един филм ми се върти в грлавата, думи нямам.
От сутринта я натъпках с какво ли не - дадох и Мултисаностол, имунокинд, Кларитин, Калциев глюконат, сложих и капки, витамин С също и дадох една ампула, постоянно киха и аз само вървя след нея със стеримара и помпичката.
КАкво друго мога да и дам, а като си помисля че почти не съм я извеждала - само до кухнята, която ни е на 5 минути и обратно. Днес даже никъде не съм я водила, добре, че комшийката ми донесе кухнята.
КАжете ми за тоя Цитросепт - каква му е цената и дали става за Вероника. Аз вчера попрочетох доста неща за него в Интернет, но никъде не пишеше, как се дава на толкова малки деца. Следобед даже ще звънна на педката да я питам. ooooh!

# 184
  • София
Борбата с инфекциите е именно благодарение на антисептичните му свойства.
А какво общо може да има с тъканното дишане, е да ме утрепеш не мога да вдяна. Сигурно си го прочела от някъде, щом го пишеш, не си човек, дето ще си служи с такава инфо. "на голо" - ама аз просто не мога да си представя къде може да се включи...  newsm78

# 185
  • София
Рокси, смешно, смешно ама търся бързо решение на проблемите си. Вярно е че и на листовката на цитросепт пише почти същото. Отдавна съм се убедила че не са панацея тези илачи, но поне облекчават в известна степен симптомите и комбинирам традиционно с нетрадиционно. Пък знае ли човек все нещо може да помогне. Rolling Eyes

Dundurela, не знам за толкова мънички дечица. Горчиво е много. Аз пробвам на себе си, на децата не съм прилагала, знам че не мога да им пробутам подобна горчилка.Виж  все пак: http://www.citroseptbg.com/prilojenie.html
Цената му е около 20, 21 лв. за 20 мл. Имаше и от 10 и 50 мл - цени не мога да кажа.
Дано Вероничка се пребори лесно с хремата. Може просто да е настинала. Hug

Намерих отговорите на част от въпросите си за сребърната вода тук:
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3837
основно ме интересуваше приложението и за хрема

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 12:28 от uva_uva

# 186
  • София
дунди, стига бе, много ти идва вече... Hug  то и коки беше така предния път- тамън се оправи и хоп сополките. само да те питам защо даваш и мултисаностол и вит. С- то вътре тр да има ако не се лъжа? поне в саностола има и масларов беше казал да не се дава допълнително друго, ако даваш саностол. newsm78 а калциевия глюконат що? в смисъл да не ме разбереш накриво, но и да я натъпкаш с каквот ли не, сополите са си факт вече, чисти носленцето и капвай капки. докато чакахме микробилогията на коки а и докато даде секрет та станаха 5 дни някъде и през тях само със стеримарчето действахме и вадех ужасии от носа му но ставаше по-добре след като се почисти. а от понеделник капя капки по предписание на лекарката и определено е доста добре вече. дано и вие да си останете само със сополките а да не е друго Hug

ува аз не съм я чувала да си призная, затова те и попитах.  Peace

# 187
  • sf
Дунди, кураж, мила, не знам какво друго да ти пиша  Hug  дано й мине без да се стига до усложнения  Praynig
Ели, името на доктора е Масларски

# 188
  • София
Дунди според мен или само саностол или вит С множко е.
Сребърната вода я имам и я ползвам като капки за нос на мен ми помогна.

# 189
Дунди,дано тоя път мине леко!  Praynig
Аз близнаци искам ама ако са момче и момиче.И трето искам,но някой да ми гарантира,че ще е дъщеря.Това в сферите на мечтите,щото в реалността виждам как мъжо се изнася,по-скоро ще избяга.  Joy
Абе и Никола е катерач и на игла ако има лесно ще се покатери.И той обича грозде,докато пазарувам редовно яде от щайгите.За гърнето и ние като Давид,вика ми ''ака'' и си ака в памперса,но сложа ли го на гърне или на седалка все едно се страхува.  newsm78

# 190
  • София,
МЕрси момичета за съчувствените и топли думи Hug. И аз вече незнам какво е, но при нас положението е все едно и също, тръгва хремата, после почва и да кашля, прави пристъпи, спазми, направо е ужас и каквото и да правя, каквото и да и давам резултатът е един и същ - пристъп и болница, инжекции, инхалации. Ужас .- детето е супер стресирано.
Ува явно Цитросепта няма да става за нея, тя ще го повръща щом е толкова горчив, аз ще го взема и ще го пробвам, даже и на баткото мога да давам, ако не ще си го изпия аз. А тази тема аз от вчера я гледам и се регистрирах даже и във форума, но немога да рзабера как да напиша тема, да питам доктора, да ми обясни по подробно, защото мен си ме е страх да почна така да давам нещо на своя глава.
А с другите неща сутринта я натъпках от СТРАХ и безпомощност, просто не ми се мисли какво ни чака пак newsm78. Просто не издържам - това си е живо мъчение. И за детенце и за мен. Embarassed
Преди малко идваха да ни пръскат за хлебарки, беше една лелка - облечена в бяла манта и маска на лицето, аз естествено не ги пуснах, но Вероника само като я видя на вратата и като писна, леле, едвам я успокоих, тя получава страхова психоза от белите манти! ooooh!
Четох сутринта, че обсъждате палавите и кротките деца, аз и да ви кажа едва ли ще ми повярвате. Едва ли има по кротко дете от моето, особено когато е болно. Все се гушка и се гали, може да стои мирно 2 часа и да гледа телевизия или просто да си бърбори нещо самичка, да си играе с играчките. Галена си ми е тя, ама и много ми е изстрадала. Sad
Ох и друго щях да пиша, ама вече непомня отивам да я видя как спинка! Hug
П.П. спокойна е засега, не хърка ама е вир вода, а в стаята не е много топло  Sad

# 191
Дунди, Hug и бързо оздравяване на Вероника.

# 192
Бързо оздравяване на Верони4ка  Praynig

Аз да се похваля ве4е си имаме боту6и от К и К ,много са ни хубави и се надявам да са здрави.Марти пак овър6а целия магазин ,само дето не го срути,ама продава4ката бе6е мила.

# 193
  • София
да, бе вики, верно, права си, изтрещела съм нещо  Joy
дунди, разбирам те- коки нещо си играеше преди малко и се задави и аз като реших че  е почнал да кашля и косата ми щръкна. все бях отишла до шкафа да му "изпиша" сироп Rolling Eyes и пак да кажа, бързо да й минава Hug

# 194
Дунди, прегръдки за Вероничка  Hug
Хайде, решавайте какво да поръчаме, утре или в петък ще ходя до клуба
Ками, като цяло съм доволна от хер бебе - е има какво още да се желае

Общи условия

Активация на акаунт