МАРТенче сутрин реве - на ясла хич не му се ще!

• 11 153
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Ей, Муцун вече с коледна снимка, аз пък сега Виктор не мога да го накарам да стои с шапка, но ще се мъчим с някакви поощтрения, все пак трябва да наснимаме за коледни картички.
Мини, прекрасна е Стефания с това "коремче", а и втората щерка е истнска красавица още от вътреутробно.
Ние се сдобихме със шейната от Спорт депо, за сега Виктор си я кара в къщи, но исках да ви благодаря за линка, защото още нямаше да съм намерила прилична на цена шейна. Сега би било добре и ако има сняг та да я използваме, ама какното такова.

# 286
Добре дошли на chels и Марти  в нашата компания! (Малко късно, но не съм влизала 2 дни). Адаша на моята малка дъщеря е много готин! Simple Smile
Мини, много сте сладки трите!  bouquet
VJG, много трудно можеш да ме наредиш в редичката при Лили, а още по-малко при Гери! Аз съм за клуба при Муцуна, а може за там да съм тежка!
Хайде, отивам да гледам снимките на Танчето!

# 287
Здравйте момичета  bouquet
Вчера щерка ми започна "пробното"поставяне на гирлянди и разни красиви неща по прозорците на детската.Пожелала си е за Коледа ей такава елха/най-малко
/
Та сякаш от вчера ме е завладяло и мен това коледно настроение ,тази магия започва да се усеща и наоколо.

Голям майтап е от няколко дни -малкия Виктор .Говори ни почти всичко.Готви се да посрещне дядо КолеГа.
.. Joyтака го нарича.
Пожелавам ви приятна вечер...и отсега да ви святкат очичките  bouquet Hug

# 288
Ал и Стефи са големи сладури, както винаги Peace

Ние днес сме по-добре, нямаме Т. Но за съжаление не мога да кажа същото за снощи. Изкарахме почти цялата нощ с 39.6 Sad, направо се видях в чудо, от нищо не се повлияваше. Вчера като се събуди дишането и бе много учестено, докато стигнахме до лекарката започна и да прокашля и вече дишането беше някакво стъргане, такива ужасни хрипове не бях чувала. Естествено според нашта докторка трябваше да започнем АБ веднага, ама и аз като видях колко бързо се влошава, много не и се противих този път. Не знам дали можеше да се разминем без него, днес е значително по-добре, гласът и постепенно се връща и е жизнена, ама вече сме го почнали, ще си го допиваме и спирам да го мисля.
 Надявам се Ал и другите болнички също да се подобряват Praynig
 Hug на всички

# 289
Ей като видях поста на daninka и ми дойде коледното настроение. Май ще трябва и ние да украсяваме.
Има ли от Вас такива, които лекуват децата си само с хомеопатия? В Търново всеки месец идва доцентка по хомеопатия от Пловдив и много я хвалят. Братовчедчето на Марти ходи при нея и са много доволни, та се чудя дали да не го заведа и него, че като тръгнем на ясла не ми се мисли...Даже сега му е изписала и някакви хомеопатични ваксини.

# 290
  • София
Здравейте!
Утре най-сетне отварят детската в която приеха мишлето.И ще отидем на място да видим всичко и да питаме какво ще ни трябва и т.н.Предполагам от другата седмица живот и здраве ще тръгне малката. Grinning
Вили,ние утре ще ходим към 8ч до детската.Ти ще ходиш ли?

# 291
Муци, ами че ти сега си 2в1, хапвай, пък после ще му мислиш!  Blush
Вава, като Гери и Лили не, но сега като си заслабнала, можеш да се наредиш сред слаботелесните мацки!  Peace
Дени, аз подписах петицията и от името на мъжа ми!  Simple Smile
Гери, благодаря за комплиментите, но като знам каква към била, сега не мога да се гледам! Но съм решила, че като родя второто (ако рече Господ), вече ще се хвана в ръце и ще си върна предишната фигура!  Wink
Ала-бала, не се обинявай, че си дала АБ. Всяка майка иска най-доброто за детето си и прави всичко възможно, за да е здраво и да се чувства добре! Дано Цвети бързо оздравее!  Hug

# 292
Надявам се болните бързо да оздравяват  Praynig   Hug
Аз още не мога да си влезна в ритъма, но и аз като децата трябва да се адаптирам и да свикна с новата обстановка.
Днес научих една прекрасна новина. Една колежка, която дълго време страдаше, че не могат да си имат дете и се решиха и осиновиха едно прекрасно "априлче" (точно 20 дни по-малко от Калина) е бременна. Толкова много се радвам за тях (и за нея най-вече), че не се сдържах да го споделя.
Благодаря на всички, които слагат името ми в графата на слабите. А аз толкова се тормозих за някакви си 2 кг.  Mr. Green
Между другото явно още "ставам", защото днес едни младежи се закачаха с мен по улицата.  Wink Хич не си падам по такива задявки, ама вдигат самочувствието няма спор.  Mr. Green
Спокойна вечер и лека нощ   Hug

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 22:52 от mila_pa

# 293
# 294
  • Пловдив Белащица
chels, хомеопатия аз лично съм ползвала веднъж в живота си - докато бях бременна. Аз по принцип много рядко пия лекарства, по същият начин процедирам и с Андрея. Не съм против хомеопатията, даже съм по-склонна за този вид лечение, отколкото антибиотично, но хомеопатични ваксини ми идват нещо в повече. И най-вече че аз по принцип съм и против противогрипните ваксини.

...Но съм решила, че като родя второто (ако рече Господ), вече ще се хвана в ръце и ще си върна предишната фигура!  Wink
...

И аз лежа на тази кълка  Wink

Мила, нали говорихме да се направи регистрация в която всички ще влизат и ще правят новата тема. Ако никой не е направил да ходя да направя - март2007

# 295
Васе направи акаунт, паролата на лични срещу предварителна заявка моля  Mr. Green

# 296
...
Мила, нали говорихме да се направи регистрация в която всички ще влизат и ще правят новата тема. Ако никой не е направил да ходя да направя - март2007

Е, к`во говорихме? Мини го предложи, аз и ти си казахме мнението и май до там я докарахме ... или поне така аз съм разбрала.  Embarassed  Laughing

# 297
ми то само ние и от време на време Галя се включва в правенето
чиста работа да си има акаунт и момичетата да се включват
повечето все повече ще са заети, една по една почнахте да се връщате на работа, скоро ще останем само тези със следващо на път или малко
нека има общ акаунт  Peace

# 298
Аз още тогава казах, че съм навита, ама на другите мнението не видях ... абе няма значение
Доста съм уморена вече. Знаех си, че трябва да си легна по-раничко  Tired  ама ей на вися ли, вися  Crazy

# 299
Лили, аз нищо не казвам, просто така или иначе трябва да го направим да си има
ти си стой бе  Mr. Green тук си почиваш, нали  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт