Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 286
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
 Добро утро от мен:) Казвам от мен, щото малкото би всички рекорди до сега и още спи, като не ме е будила през нощта Heart Eyes От две сутрини я усещам, че се събужда по някое време- около 7ч- намира си шишето с водата, взима си го, цоква си водичка и пак заспива. Вчера като я чух да цока много се изненадах, но днес пак го повтори:)

Деси, много страшно това със задавянето...дано на никой не се случва... На мен на няколко пъти пък ми повърна, когато имаше и малко по-големи парченца в пюрето, обаче понякога и имам чувство, че нарочно се закашля и прави опит да повърне и като й кажа"не" спира и ми се хили. На една приятелка детето много повръщаше и я водиха на лекар и д-ра казал, че нищо й няма, а го прави нарочно, за да ги манипулира Shocked

Ради, няма къде да бяга твоя мъж, но явно има нужда малко да го стреснеш. С две деца не е лесно, трябва да ти помага... Дано се оправите, не е хубаво да се разстройваш така Hug

За Коледно пари и аз съм за Peace

# 121
  • София
Добро утро!
Ако се организираме за Коледно парти и мен ме бройте  Party

vesi_25 ,добре дошла!
vessi122 ,честит зъбчета!
Деси, дано не ви се случва пак!
Ани, Али е страхотна  Heart Eyes Усмивката й е невероятна! А аз се влюбих в една от жилетчиците й - късичка, шаренка- св. синьо и розово май...може ли да кажеш от къде е?
Ради, стискам палци да успеете да преминете като семейство и през този неприятен период и то бързо! Няма да му се даваш да мъжо  Hug
КикиНики, ама Бела ти е такова добро съкровище! Да я нацелуваш хууубаво като се събуди!

Мойта Еми пък снощи заспа с рев в 1.00, а днес беше кукуряк в 7.00  Shocked

# 122
  • BG
Добро утрооо!Айде моля ви по една регистрацийка и един глас тук http://www.moetodete.com/component/option,com_datsogallery/Itemi … tegory/catid,686/
Ако всички дадете по един глас ще спечелим.Борим се поне още за 9 гласа,за да се изтеглим напред.

Моля Ви!

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 14:36 от vivi_an

# 123
  • Тук и там
Привет мами и честито на месечинките!
Снежно е навън, но пък и пътищата не са изчистени, така че днешната ни разходка се отмени.
Мисля по някое време да изкарам малкото и да го метна в снега за някоя снимка  Mr. Green Първи сняг ще му е все пак  Wink
Ради, дано всичко мине много бързо при вас  Hug Следствие на бременността и майчинството и ние сме по-изнервени, но мъжете го карат май доста по-тежко  Peace
За килограми не ми говорете - с бременността качих 10-на, с раждането смъкнах доста под тях, обаче после като се кърмехме лекинко си ги качих отново. Сега съм 74 кг. и няма връщане назад и без кърмене - само заплашвам моя, че е крайно време да го оставям да вечеря сам /то това ми е яденето за деня/, обаче нищо не предприемам. После си казвам, че идват празници и как се правят диети - ми то свинско, винско... И пак отлагам за след Нова Година, че дано тогава наистина се амбицирам. Зимата се крием в дрешките, обаче на пролет става страшно - ровене из гардероба, мерене и пак нищо не стои както трябва  Mr. Green Но наистина от началото на следващата година вече ще действам - няма мърдане, че като ви гледам се комплексирам  Peace

# 124
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Андреа- на мама Clioniki , Деница - мама tosita!

Жори пък днес стара рано рано и започна една игра- обърна се по корем и си хвърли бибата,а после отива да я вземе и така постоянно.После реши,че му е скучно и започна да дърпа ту моя нос,ту да бърка в очите на баща си.Накрая тотално му писна и взе да мрънка да ставаме.

Как искам и аз на Коледно парти с вас. ConfusedОбаче февруари се прибираме окончателно и ще направим следколедно парти. Mr. Green

# 125
vivi_an, гласувах сега и за двете сладурки. Дано спечелят Wink
Лори, благодарим Hug тая жилетка обаче не е от тук. На брат ми приятелката я донесе, от Канада.

# 126
Здравейте момичета Hug

Писах писах и се затри #Cussing out
Имам нужда от помощ Rolling Eyes От няколко дни малкия реве истерично когато се опитам да го сложа в кошарата за сън. Никога не е спал при нас. Обикновено го гушкам, и като започне да се унася  го слагам на неговото място и с люляне заспива, но сега.... истерия ви казвам, хълца чак и не може да си вземе въздух. Какво му стана на това дете. Как да го науча да си заспива пак в кошарата?

За килцата - забременях 60 ( първите 3 месеца свалих 10) и родих 77. Сеа съм 70 и се оправдавам още с кърменето ама скоро и аз ще трябва да влизам във форма... успокоявам се и с ръстта (1.77 ) че не ми личат...ама ми личат Embarassed

Страшни са ни бебоците -  Cosmo...какви са тез' очи бе жена, бездънни езера...мноооого младежи ще се удавят в тях мисля азSimple Smile

Хубав снежно - слънчев ден Hug

# 127
  • София
Chili ,това е период и ще отмине,както при някои деца бойкота в банята .Жори пък, близо месец държеше храната в устата и не искаше да гълта,особено плод.Няколко дни не му давах изобщо и нещата се оправиха.Може би трябва няколко вечери да заспива на спалнята и после да се местите.
vivi_an ,имате и от нас подкрепа! Hug

# 128
Здравейте и от нас.
Първо да честитя на месечинковците празника.
Второ - да честитя вчерашния сняг.
Моя мъж в 8ч.ме пита: къде ще ходим да пием кафе?
аз:ами в къщи.
той: Shockedкак така в къщи?Защо?
аз: Shocked newsm78 или ти не си наред или аз.Ами в този студ и замръзлек вън,как ще изкараме детето,защото на баща му му се пие кафе.
той:оооооо верно че е много студено.еми ще си пием в къщи кафето.
Иначе аз не съм спала тази нощ.Затворя ли очи и все ми е картинката пред очите от вчерашния ден и скачам от ужас.
Сега съм по-добре.
Ходихме и купихме столче за хранене на бебе.Чиполино Буено му взехме.Не исках екстри за да не се залисва много,пък и няма да го държа вътре ,само ще яде там.
Харесах му и подарък за коледа:гумени части за конструктор.Големи и меки.От гума,няма да се удря,няма да се притеснявам.Няма да е само това ,но поне това за сега харесах.
Айде весел ден.

# 129
desi.a кажи марка на този конструктор. Тези от Кикиморско царство мноооого са надули цените
това там е 89 лв. и то намалено  ooooh! http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3376
а тук е 60 не намалено http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.973 при това в момента има и безплатна доставка  Party

# 130
  • София, Борово
готово по 1 глас и за двете красавици!
По 1 глас за красавиците bouquet

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 16:34 от Diana

# 131
  • BG
Много благодаря на галасувалите. Hug

# 132
Никой да не пипа Али!
С Ането си имаме уговорка Grinning

Момичета, отивам да чета и после ще се включвам по темичките! Hug