Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 282
  • 213
  •   1
Отговори
# 135
  • София
благодаря ти за предложението,но ще кажа на наще - те ще купят и ще ми го донесат,че за Коледа ще са ни на гости. Hug

Ние нали отдааавна не сме пускали снимки,та поне клипче да пуснем  Blush Mr. Green :http://jorigree.multiply.com/video/item/27/27.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 22:33 от angels_zg

# 136
Някой може ли да ми даде линк на сайта със храните,които не трябва да ядем докато кърмим,че съм го затрила   bouquet
За сухарите-давам й всеки ден 3 сухара в попарата,но е пасирана,все още не е готова да еде непасирано и аз не я насилвам.
За гризкането,давала съм й бисквитка Плазмон,сухар и някакви други неща,но тя изобщо не си ги слага в устата,а само ги чопли и троши,а всичко друго,което не е за ядене е в устата веднага Simple Smile
Лека нощ мами.

# 137
Привет, мами!  Grinning
Тъй...-това, което ми идва на ум за коледното парти е - частен клуб за деца и родители - на гърба на "Френдс" , бул. Тодор каблешков, едното помещение е за децата - там ги забаявляват разни каки, а в другото са големите - от там на видеостени се следи детската игра. Ако ви допада - ще провера какво ще да ни искат като такса и кои дати са им свободни, ако не сте във възторг - ще мисля друго Peace
За килограмите - забременях 45кг, сега съм 48, но още имам коремче, което ме вбесява Twisted Evil За да си върна теглото ограничих сериозно въглехидратите и спрях сусамовия тахамн, от който ядях по 330 гр на ден Simple Smile 
За сухарите - давам на Иван от 3 дена, чупя му малки парчта и той си ги преживя и гълта, понякога покашля от задавяне (както и с ябълката и бисквитите), но слава богу - нямаме сериозни давенки  Praynig
За разходките - Иван от 7-ия си ден след раждането няма ден без разходка - 2 часа задължително, а може и повече. Днес - поради трудната проходимост  Twisted Evil на тротоарите на бул. Булгария обикляхме около блока 2 часа Simple SmileОбличам с боди, тънка блузка с дълъг рукав, долнище и горноще на спортен екип и зимно яке.
Вчера бяхме кумове на сватба, прекарахме много добре Simple Smile Много приятна отговорност Simple Smile

# 138
 Аз явно съм много тъпа, ама не разбрах как да гласувам за дечицата на вивиан... Регистрирах се, ама не мога да видя къде се гласува... кърмаческа главица...

Космо, не ми казвай, че още не ядеш определени храни, защото кърмиш Shocked Аз преди 2-3 месеца се оплаках на педиатърката, че откак кърмя все съм болна- и тя ми вика- мед и лимони! Аз се оцъклих- нали не трябва заради кърменето. Тя ми каза- детето ти е вече голямо, няма страшно. И аз и мляко си пропих, и всичко си похапвам. Без да прекалявам. То и детето не прекалява с кърмата де Mr. Green Иначе аз списък не помня да съм виждала, но знам, че се ограничаваха бобови, зеле, цитруси, семчести плодове, крави продукти, фастъци, кафе, алкохол... Това се сещам. Сигурно имаше и още.

# 139
  • София, Борово
Добро утро - хайде на кафенце с тортичка
KikiNiki, предполагам, си се регистрирала във форума, както направих аз. Регистрацията за сайта е различна. Виж на главната страница под менютата сенамира. После отиваш в галерия и готово.
Ауу, Жори как си скачка сладко Hug И Вики много скача и иска да си вдига проходилката до като стои в нея Crazy
Това зад Френдс е Барбарони май. На мен ми е близо и бих могла да запазя дата, ако няма и други идеи.

# 140
  • Лондон
Добро утро!

Аз съм за Friends Peace

Мисля, че трябва да изберем дата по-скоро и да запазим, защото мястото е ново и много актуално в квартала та сигурно ще е доста заето

# 141
  • BG
Добро утрооо и от мен!Благодарим за кафето,в момента си го правя,но щ е се въздържа от тортичката,че послеее.....
Хайде и о мен сега една бърза почерпка,че днес ставаме на цели 8 месеца

# 142
  • София, Борово
Виви, да ти е живо и здраво момичето!
Благодаря за почерпката, ама не може ти да се въздържаш, пък ние само да хапваме и да си разваляме диетите;-)

# 143
добро утро, ей ама няма ме два дни и вече сте изписали толкова много.

# 144
Добро утро!
Зори, клипчетата са много хубави, Жорето е голям сладкиш, а мама  ooooh!просто нямам думи, като манекенка!
Честити 8 месеца на Дара!  bouquet
На всички, които ще се съберат на Коледно парти желая да е много весело и готино, и после да покажете снимки!
Аз вече не я кърмя моята сладкишка, може би от един месец вече, започна много да ме хапе, а сега
вече изобщо не иска да суче SadМалко ми е мъчно, но пък си мисля, че вече е голяма и едва ли е фатално...

# 145
  • Тук и там
Привет и от нас!
Честито на месечинките ни!
Днес е мразовит ден, но ще се излиза - трябва да изпратя паричките на мамата, която ми поръчва музикалната масичка от Ла Редут, че да не ми остане детенцето без подарък от баба и дядо /от другите още не съм измислила какъв да е/  Mr. Green
Зори - направо ме разтопи този ваш младеж, как подскача само  Laughing И ние сме така - баба й подари една матрьошка, която е музикална и й светят очите като свири - голям смях пада, а нашата като започне да я бие  Joy Ми гальовно ми е детето - какво да се прави  Crazy
А вчера наистина я метнах в снега за снимки - пак същата гальовност, като взе да тупка снега  ooooh! Но пък страшно му се радваше  Mr. Green

# 146
Добро утро
Честити месечинки на дечицата.
Аз от 3 дена вече не го кърмя.Явно не му стига и докато захапе и пусне и се дърпа.
За гласуването и аз имам проблем.Регистрирах се и ми изписва че името ми е блокирано.
Нещо немога да се справя.Опитвам,опитвам и нестава.
Много му е сладко да си седи в столчето и да яде.Аз вече всичко пасирам  пак.
От както се е родил Любо и ние сме все навън.Сега ще не ще ,баба ще ги извежда поне за кухнята.
Днес ще ходя до магазина в който ги видях и ще питам за марка.Защото вчера не се загледах.Иначе цената на по-големия е 33лв,на по-малкия 25лв.
Ще докладвам следобед.

# 147
  • София
Привет и от нас  Hug
За партито не знам дали ще мога да се класирам- много ми е далече... Ама ако мъжо е свободен ще го ангажирам с транспорта  Wink
Днес ще ходим да купуваме шейна  Party

Ето малко снимки и от нас на снега: http://emilinikolova.multiply.com/photos/album/15#49

# 148
Добро утро и от нас! Искам да ви попитам за колко време растат зъбките, защото преди два дни видях, че й е пробило първото зъбче, но все още се вижда само връхчето! newsm78
Стана ми интересно, че коментирате килограмите. Аз забременях 52 кг /вискока съм 175 см/, т.е. изглеждах добре. Напълнях около 15 кг, въпреки че до края почти нямах коремче, ама бях качила на бедрата. След като родих не съм се мерила, ама 40 дни след раждането влязох в старите си дънки и до сега си нося старите дрехи. Последно като се мерих бях 55 кг, почти съм доволна от себе си. Ама не е зле да стегна коремчето с малко коремни преси и да ходя на фитнес, ама нямам време. Sad Иначе бюста ми порастна, ама нищо няма да остане от гърдите ми, защото все още се кърмим често. Ама нищо, здраве да е! Но откакто родих, много често ми се яде сладко, а преди това почти не хапвах, защото обичам по-солените неща. Много странно!

# 149
  • София
добро утро!

Честита месечинка на Дара-на мама vivi_an!

Честит имен ден на Катерина на Буми!

Честит имен ден,Тинче - да си здрава и много щастлива!
 bouquetНезнам дали празнуваш,но на нашият календар има и твоето име.

lorisita ,прекрасна малка снежинка е Еми,да я цункаш от нас!

Весел ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт